Csak egy pici kérdésem lenne - az lenne a problema, hogy elég könnyen keresztbe fordítja magát a kicsike (jég, erdô stb). Van valakinek tapasztalata - ha valami súlyt teszek hátra - javulhat a dolog? (tudom, vegyek gumit...)
Ha láttad vhol Shark L200-át, olyan, mint azon van, csak az oldalsó "lámpakeret" nélkül.
kép beillesztzése weblapról hozzászólásba:
beírni a szövegbe a kívánt helyre:
(img src="kép címe")
kép címe előhozható: jobb gomb rákatt. után, tulajdonságok menüpontban
pl.:
Sziasztok! Az lenne csak a kérdés, hogy élvezted e amikor így megborult....de aki keresi a bajt...
Jók a képek. Egyszer én is kipróbálnék egy ilyen L200 at úgy hogy nem kell rá vigyázni..mit bír?
Atompyka! Most egy pár napig nagyon sok munkám van, de utána érdekel a rács téma. A Jimny rácsod olyan függôleges formának képzeljem mint a Sammy rácsok? Vagy mint az L200-on volt? Na mindegy, nehéz így írásban tudom, meg kéne nézzem. A trader.hu-n, carryboy.hu-n vagy valami ilyen helyen nincs hasonló? Hogy spóroljak amúgy (mail)? Képem van a szekérrôl - nem ilyen borulós - semmi extra, fehér, koszos, ponyvás Vitara. Csak fogalmam sincs hogy kell linkelni :-) és probálgatni nincs idô. Na mennem kell...
Mikor megyunk legkozelebb??
Vajon a kepek kedvet csinalnak, vagy elriasztanak?
Neztem a kepet a domboldali szerencsetlen megfordulasomrol, igy semmi kulonos, de a kocsiban igencsak megkerdeztem a haveromat, biztos be van-e kotve :-)).
Ha vkinek van kedve/ideje, holnap du. megyünk vhova Pest környékére autókázni, szigorúan karcmentesen. Tali 14-kor a Ferdinánd (Élmunkás)híd alatt a Váci út oldalán. Írj ide, ha jössz (kivéve a 4 alapfő)!
Mud Rider, Ata100 + all!
Összehozzuk a vasárnapot?
SzLaci:
A vonószemeken és a hűtő előtti merevítőre csavarozott tartóvason van rögzítve. Nekem ez a vas fenn van, arra szoktam lámpát tenni időnként. Amúgy szólj, összehozzuk, hogy megnézd.