Kaposvár, június 11. Kovács László, a somogyiak ügyvezetõ-igazgatója szerint nagyon rossz vége lesz a hatalmi civakodásnak
Nagy bajban a klubok: amíg a honi szövetség új vezérkara a ligákkal csatázik, az egyesületek vezetõi nem tudják, hogyan tovább, mi legyen például a bajnokságra leadandó nevezésekkel. Nem túlzás, hatalmas a káosz a sportágon belül, Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezetõ-igazgatója amondó, ilyen körülmények közt képtelenség dolgozni. Nagyon jó lenne, ha végre megmondaná valaki, mit tegyünk kezd bele a somogyi sportvezetõ. Június huszadikáig kell leadni a nevezésünket, ám ebben a pillanatban fogalmam sincs, hova postázzam a papírokat. Még a május végi tisztújító közgyûlés elõtt kaptuk meg a nevezési lapokat a férfiligától, ám, ahogy olvasom, a szövetség új vezérkara megvonta a rendezési jogot e testülettõl. Tanácstalanul állok az események elõtt, arról már nem is szólva, miként vonjunk be újabb támogatókat, ha a szponzorok nap, mint nap a kosárlabdán belüli hatalmi harcról olvashatnak. Erre adjak pénzt? mondják, és nem könnyû vitatkozni velük (s. t. r.)
Én inkább úgy fogalmaznék, a Pécs "minőségi cserét" hajtott végre :D Figyelték a játékospiacot, és időben lecsaptak egy free-agent playerre :) Gondolom így létszám felettivé vált Lecsó...
Annak, aki a pletykákra éhes... (a sok, hmm... "butaság" mellett):
"Szóval akkor néhány pletyka. Marci sorsa még nem dőlt el. Várhatóan még ebben a hónapban választ kapunk arra, hogy jön-é hozzánk vissza vagy sem. Más honi csapatok ajánlatáról csak annyit, hogy mi ígértük neki a legtöbbet. :) Szóval nagyon úgy néz ki, ha marad itthon akkor nálunk fog játszani. Vélhetően 3 légióssal játszunk majd a következő idényben, és arra is van esély, hogy viszont lássunk ismerős arcot a pályán. Tehát sok hazai játékos lesz. Az ide csapatból úgy tudom, hogy szinte mindenkivel megállapodtak és több játékossal tárgyalásban, vannak. Információim szerint Siminek van 2-3 külföldi ajánlata és nem igen szeretne még visszatérni a honi bajnokságba."
Szerintem először próbálkozzunk a klubnál mondjuk valamelyik topicos újságíró segítségével(pl: Moca), aztán, ha nem megy, akkor maradjon a régi. Az jó, szerintem nem kell új!
Na jóvan, akkor beszéljünk a lényegről! TOPIC TORNA! Szóval, az 5 év óta szokásos nevek remélem idén is jönnek, és mellettük még kiegészülünk további kaposvári topicosokkal is. Az eddigi keret várhatóan: Bazsy, Dopic10, Pacey, lbjames, norris21, Simi23, Kioto és jómagam. Plusz az évek óta szokásos nem topicos: Laca. Beam idén is jönne?
Elvi Szinger, Wagner Lopez, és a többiek? Ki szeretne jönni? Ja, és persze Moca! Idén nincs kifogás, meg minden :-))