... és már mondtam , hogy a tüdőmet még most se tudom megnézni (pedig ügyes egy csaj vagyok amúgy) .
A 4 órás alvást sem érdemes kiforgatnod .... A többi meg úgy van ahogy írod .
Franciakrémest évek óta nem ettem , de csülköt éppen tegnap főztem a korhely levesbe . Állati fincsi lett .
Borzasztó bánatos vagy , hogy nem vagyok még dögrováson ? Akkor hogy kicsit megnyugodjál : egész nyáron dagadt a bal bokám (igaz , mióta lehűlt , pont akkora mint lennie kell egy lúdtalpas/bokasüllyedésesnek) .
Igazán nem sajnálom , hogy nagyobb bajjal nem szolgálhatok , de sajna .... ami késik , nem múlik .
Anyóca, akinek 50 év magassarkú, és láncdohányzás után hófehér a tüdeje, és nem bütykös a lába, és a kertjében sincs kártevő... Jahh, és persze évtizedet 4 órát aludt, és egy húszévesé a vérképe, miközben csülökpörköptet (zabál) eszik franciakrémessel...
Nem, nem az a lényege, hanem az, h egészséges, finom, és bő termés legyen. Ehhez elengedhetetlen a bőséges öntözés, és a kárevőirtás. A hagymafélék hajlamosak a penészesedésre, vagy mi a szarra, és ezt meg kell előzni. pl. A petrezselyem meg a férgesedésre. Ezeket is irtani kell.
Am bízom a fejlesztőmérnökökben, h ma már olyan cuccokat kreálnak, ami inkább hasznos, mint káros, és figyelnek a környezetvédelemre is a növényvédelem mellett.