Keresés

Részletes keresés

Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2082
Szerintem is :)
Előzmény: Samu mama (2081)
Samu mama Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2081
Etetőszékről nincs még kép, de autósülésben ugyanolyat vettünk sztem! :)))))

Előzmény: Zsuzsa89 (2080)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2080

Ja, vettünk új autósülést, a hordozót kinőttük...

... meg etetőszéket is :)

Mindkettőt nagyon élvezi a csajszi :)

Fogár Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2079

sziasztok!

a talit számon lehet rajtam kérni :)

a smiley:  igazából ott van a padlásfeljáró, csak olyan szűkre sikerült, mert a fele ház féligmegmért méretekkel készült:) aztán amikor rajzoltam itthon szombaton éjjel elkezdtünk röhögni párommal,h ott meg élre állítva fel lehet osonni :)

aztán úgy maradt

vicces ez az albérletkeresés, mert tavaly nyáron amikor kerestünk, akkor 2hónapig szinte smmit sem találtunk ami jó lett volna, főleg mindenhol a kutya volt a probléma---erre most állandóan csörög a telefonom,h aktuális-e még a hirdetés...aztán,h lefoglaltunk egyet, mostmeg azon kattogok,h lehet h amik miatt most hívnak jobbak :)

Előzmény: Zsuzsa89 (2072)
toria78 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2078

A sapka igen a kutacsvédő.. már tett szolgálatot.

elméletileg légáteresztő, de izzad benne néha..

A csigát anyóstól kaptam. A papmers kódokért ezért mást kértem, kíváncsi leszek milyen gyorsan postáznak.

Köles: a Biopont csomagol bio ilyeneket, tesco/auchan/dm/groby ilyen helyeken lehet venni. pl http://www.fotexnet.hu/sid000029/page/item/8116

neglom Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2077
Shaish, Zsuzsa, köszi a tel.számot, megkaptam!

Fogár, klassz lesz az új lakás! Mikor is lesz az avatóbuli? ;)

Borcsi, boldog felediket Nojkának! :)

Kérdés: az mitől lehet, ha a bcg nem jön ki? Beninek újra be kell adni, mert eddig még semmi nyoma nincs :(

Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2076

Hát nem tudom... egy másodperc erőlködésnél nem aggódnék, de naponta több alkalommal csinálja, néhány percig, és nincs eredmény :( ha van, akkor pedig csak egy kis bogyó (bár nem tudom, mennyi a normál adag)... Ma szerencsére megint volt egy pici kaki (4 nap után...) Szerdán jön a dokibácsi, remélem, mond majd erre valami okosat...  Amúgy lehet, hogy ilyen alkat, mert én sem vagyok egy hmmm...

Előzmény: borcsi555 (2061)
shaish Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2075

Olaj: elvileg 100g főzelékhez mehet egy kiskanálnyi olaj.

Glutén: hmmm...mindenhol más van írva....valahol adják 4-6 hótól akár, máshol meg 7-8 hónapostól. Akinek van lisztérzékeny családtagja, az még később. Ha kijön a gluténérzékenység, akkor "jobb" ha idősebb a gyerkőc, akkor jobban viseli majd a tüneteket is....akinél nincs rizikó (családban) ott no para, a gluténmentesek bevezetése után jöhetnek a gluténtartalmúak is.

Én is holle, nagyon szuper, meg finom is.

Előzmény: Samu mama (2069)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2074
Olyan jóízűen rágicsálta azt a büdös hagymát!!! Brrrrrrrrrr!!! El se tudom képzelni! :))))
Előzmény: shaish (2071)
Samu mama Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2073
Nálunk Sári mindig jellegzetesen nyög eme művelet közben :P
Előzmény: borcsi555 (2061)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2072

Majd úgyis megnézzük, mert egy gyenge pillanatodban beígértél egy topic-talit Nálatok :))))

Mi az a smiley a bal felső sarokban? :)

Előzmény: Fogár (2064)
shaish Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2071

Fogár, jól néz ki, jó költözést!!!

Réka annyira helyes csajszi!

És ízlett neki?:)

Samu mama Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2070
A kis Paprikacsibész!!! :))))
Előzmény: Zsuzsa89 (2067)
Samu mama Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2069
MYBABY: sütőtöknél hasonló a mechanika, mint amit shaish írt, de én eddig olajat nem raktam bele. És én is imádom :) (tuti recept, persze nem pici babáknak: kisujjnyi vastagra felszeleteljük a tököt, minden szeletet megkenünk egy kis olívaolajjal, só bors, és szép pirosra sütjük :D)

ERTAL: én Holle kölespépet használok, annyira egyszerű, nagyon szeretem ezt is. (lassan bébikaja-függő leszek!!!) Eredetileg rizst kerestem, de az sehol sem volt, így lett köles. Meg vettem zabkását is, de az még nem mehet, nem? Vagy mkortól is lehet gluténos cuccokat?
Samu mama Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2068
Wow! Tök jó :)
Előzmény: Fogár (2064)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2067

Pénteki Réka mosoly :)

Szombaton reggelinél ellopta Apa paprikáját (utána a hagymáját is)...

Hétvégén Nagyiéknál rájött, hogy a kutyusokat mégiscsak jobban kedveli, mint a cicát... Kíváncsi leszek, legközelebb hogy dönt....
Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2066

Neglomnak elküldtem Shaish telószámát.

Zsuzsa89 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2065
ez a kutacsvédő :) láttam a Brendon katalógusban.  nem melegíti a kis fejét?
Előzmény: borcsi555 (2062)
Fogár Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2064

sziasztok!

toria: nálunk melegítőnaci, bodí, kispulcsi----v olyan ruci van, ami ilyen újjnélküli egyberugi, de nincs lábfej része...nem tudom ennek mi a hivatalos neve. Janka is sokat van hason...mivel kúszik össze- vissza.

kövön is van...ezért adok rá sokszor pulóvert is.

maci: költözéssel még sehogy sem állunk :) szombat-vasárnap megyünk egy adaggal, aztán okt 14-15 a maradékkal és akkor hétvégén már készre berendezzük-kipakolunk stb. ezeken a hétvégéken Janka nagyizni fog mindkét nap, hogy tudjunk haladni.

ilyen lesz, ha berendezzük :)
shaish Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2063

Nojkának boldogot mára!!:))

Nyúl, köszi, majd próbálgatunk mi is ezt-azt, ha van olyan jó mint a másik, akkor jöhet az ökopelus, de ha a fiam meg én is szívunk vele, akkor majd védjük máshogy a környezetet...lustaanya:(. Majd a biopaicosat megnézem szombaton.

Pöttyök sztem attól lehetnek amitől az arcán is, nem..?

Toria, nálunk egyenlőre az van, hogy a kőre nem/ritkán jöhet. A gyerekszoba szőnyeges, a nappali laminált+szőnyeg, így csak a konyha, étkező, előszoba, ja  meg a fürdő a járólapos, oda meg alapból nem megy, legalábbis nem hosszú időre. Vastag naci, dereka ne legyen kint, sztem nem fog megfázni ettől. Sok habtapi, az jól szigetel.

Jó a csigátok, nekünk is van, most az a kedvenc, ki be pakolja a formákat (no nem a lukon, hanem kinyitva:)) meg anya épít-baba rombol üzemmód van.

Ma egész nap állni akar, néha esik-kel, de elég ügyes, Támaszkodik és lép kicsiket oldalra és közben kukorékol...legalóbbis vmi olyasmi hangokat hallat. És bújik, annnyira imádom:)) odajön és belémfúrja a kis fejét, hát elolvadok a kispasitól.

borcsi555 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2062
Toria, mi ez a sapi Rolandon? Csaknem sisak esés ellen?
Előzmény: toria78 (2057)
borcsi555 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2061
Sziasztok!
Zsuzsa: kakinál sztem minden bébi erőlködik, legalábbis Nojkának néha céklavörös lesz az arca egy mpercre, aztán elmúlik, szóval ez normális:) Nem próbáltad még, hogy jó kis ebéd után langyos vizet adsz neki? Hátha jó az emésztésre..
Hanka nagyon szép lány lett!
Hideg kő: Aki házban vagy fszinten lakik, annak biztos hideg sztem kell a szőnyeg vagy duplanaci, lakásban melengetnek alulról.
Nojka ma lett fél éves:) még nem tudom, hogy ünnepeljük meg..:)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2060
shaish: ökopelusból mi is kipróbáltuk a dm-est (Alana v mi), az volt az, amitől felébredt hajnalban, mert még a lepedő is merő pisi volt. Szóval éjjelre nálunk sem vált be. Most a biopiacon vettünk egy Moltex nevű német kukoricapelenkát, de szvsz éjjelre ez sem lenne elég. viszont a pisitől chips-szaga lesz. :) egyébként azon gondolkodom, h lehet, h ez a pelus sem jó, mert a fiamnak születése óta először kiütéses a feneke is, de lehet, h az is a céklától van, v a fogzástól v a jóég tudja, mitől. két hete használjuk a pelust, és tegnap jöttek a fenékkiütések. hát nem tudom.
Előzmény: shaish (2050)
maci18 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2059
hat nlunk nincs jarolap , szoval nem tudom. felfazni nem fog ha eleg vastag a gatya. en a bebujos naci ala meg adok egy zoknit, a popsit meg vedi a pelus
Előzmény: toria78 (2056)
maci18 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2058

sziasztok!

sajnos alig van idom , visszaolvasni is csak ugy felig tudtam.

mybaby jo utat! majd hivlak

szerintem semmi gond nem lesz, ez egy rovid flight, talan kosratn kerhetsz, hgy hanka kenyelmesen tudjon aludni.

fogar

hogy alltok a koltozessel?

nalunk noa  foleg az edes dolgokat szereti. gyumolcs, tok almaval, gesztenye alma stb zoldseg pfujjjj

viszon legujabb hogy felkel ejjel 2kor ( rossz szokas, anyja kivan kicsit) es 4ig enekel

toria78 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2057

upsz a kép..

Előzmény: toria78 (2056)
toria78 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2056

A gyerek kevésbé felismerhető, a mutatvány azért látszik.

Ma bejárta az egész szintet. Most elaludt, gyorsan felmostam  (tegnap csak porszívó volt), amit még nem törölt fel.. Jajj. 1 nadrág 1 body 1 felső van rajta. Félek h fel fog fázni főleg az előszoba konyha részben ahol járólap van, de a parketta sem meleg, szőnyegeink nincsenek, csak a kihulló hajamat fognák össze, szóval én szőnyegellenes vagyok.

Fogár Maci Shaish és többiek mit ajánlotok? Vagy majd túléljük?

Kapott Csiburáskát ajándékba, meg dvdn orosz meséket :-)) 

Ma este a menü pedig pezsgő lesz vöröskaviárral :-)))

neglom Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2055
Én sem értem. Néztem azt is, hogy nem a spamfilter szűri-e ki, de az eldobott levelek között sincs :( Küldök egy másik e-mail címet magánban, hátha azzal működik...
Előzmény: shaish (2054)
shaish Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2054

Na igen, gondoltam h hasonló áron lehet....talán érdemes használtat vadászni, hátha...mondjuk a színt is eltaláni, hát necces, de kis szerencsével:). Tényleg, tiétek milyen színű? (miénk piros)

Majd körbenézek, egy barátnőmnek van vmi bárányos, azt belepróbálom, aztán meglátjuk.

Overállt, meg dszekit is lőni kell lassan, ha nem akarom, hogy befagyjon a posija:).

Neglom, én nem tudom mi lehet ez, másnak tudok küldeni, hozzám ideérnek a levelek, de neked nem megy:(. Majd postagalambbal küldöm, csak etesd meg szegényt ha ottvan:).

Zsuzsa, nem küldenéd el a számomat Neglomnak?

Előzmény: kismica (2053)
kismica Creative Commons License 2006.10.02 0 0 2053

Shaish,

-a BBC 21e :(

-vannak jók a http://www.labzsak.hu -n

-és a http://www.bambino.hu -n pl. bárányos is...

Ez utóbb 2 helyen lévők elvileg univerzálisak, csak én a kótyagosan álmos fejemmel nem tudom elképzelni, hogy ezek tényleg jók lesznek.... Viszont innen csak megrendelni tudom, aztán már nyűgös a visszaküldés... Nagyon szompatikus árai vannak a Bambinosnak, onnan legszívesebben vennek és polárosat őszre/tavaszra és egy bárányosat télre...

Ha valamelyikből látsz élő példányt, leírod majd, mennyire kompatibilisek az operával?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!