a smiley: igazából ott van a padlásfeljáró, csak olyan szűkre sikerült, mert a fele ház féligmegmért méretekkel készült:) aztán amikor rajzoltam itthon szombaton éjjel elkezdtünk röhögni párommal,h ott meg élre állítva fel lehet osonni :)
aztán úgy maradt
vicces ez az albérletkeresés, mert tavaly nyáron amikor kerestünk, akkor 2hónapig szinte smmit sem találtunk ami jó lett volna, főleg mindenhol a kutya volt a probléma---erre most állandóan csörög a telefonom,h aktuális-e még a hirdetés...aztán,h lefoglaltunk egyet, mostmeg azon kattogok,h lehet h amik miatt most hívnak jobbak :)
Hát nem tudom... egy másodperc erőlködésnél nem aggódnék, de naponta több alkalommal csinálja, néhány percig, és nincs eredmény :( ha van, akkor pedig csak egy kis bogyó (bár nem tudom, mennyi a normál adag)... Ma szerencsére megint volt egy pici kaki (4 nap után...) Szerdán jön a dokibácsi, remélem, mond majd erre valami okosat... Amúgy lehet, hogy ilyen alkat, mert én sem vagyok egy hmmm...
Olaj: elvileg 100g főzelékhez mehet egy kiskanálnyi olaj.
Glutén: hmmm...mindenhol más van írva....valahol adják 4-6 hótól akár, máshol meg 7-8 hónapostól. Akinek van lisztérzékeny családtagja, az még később. Ha kijön a gluténérzékenység, akkor "jobb" ha idősebb a gyerkőc, akkor jobban viseli majd a tüneteket is....akinél nincs rizikó (családban) ott no para, a gluténmentesek bevezetése után jöhetnek a gluténtartalmúak is.
MYBABY: sütőtöknél hasonló a mechanika, mint amit shaish írt, de én eddig olajat nem raktam bele. És én is imádom :) (tuti recept, persze nem pici babáknak: kisujjnyi vastagra felszeleteljük a tököt, minden szeletet megkenünk egy kis olívaolajjal, só bors, és szép pirosra sütjük :D)
ERTAL: én Holle kölespépet használok, annyira egyszerű, nagyon szeretem ezt is. (lassan bébikaja-függő leszek!!!) Eredetileg rizst kerestem, de az sehol sem volt, így lett köles. Meg vettem zabkását is, de az még nem mehet, nem? Vagy mkortól is lehet gluténos cuccokat?
toria: nálunk melegítőnaci, bodí, kispulcsi----v olyan ruci van, ami ilyen újjnélküli egyberugi, de nincs lábfej része...nem tudom ennek mi a hivatalos neve. Janka is sokat van hason...mivel kúszik össze- vissza.
kövön is van...ezért adok rá sokszor pulóvert is.
maci: költözéssel még sehogy sem állunk :) szombat-vasárnap megyünk egy adaggal, aztán okt 14-15 a maradékkal és akkor hétvégén már készre berendezzük-kipakolunk stb. ezeken a hétvégéken Janka nagyizni fog mindkét nap, hogy tudjunk haladni.
Nyúl, köszi, majd próbálgatunk mi is ezt-azt, ha van olyan jó mint a másik, akkor jöhet az ökopelus, de ha a fiam meg én is szívunk vele, akkor majd védjük máshogy a környezetet...lustaanya:(. Majd a biopaicosat megnézem szombaton.
Pöttyök sztem attól lehetnek amitől az arcán is, nem..?
Toria, nálunk egyenlőre az van, hogy a kőre nem/ritkán jöhet. A gyerekszoba szőnyeges, a nappali laminált+szőnyeg, így csak a konyha, étkező, előszoba, ja meg a fürdő a járólapos, oda meg alapból nem megy, legalábbis nem hosszú időre. Vastag naci, dereka ne legyen kint, sztem nem fog megfázni ettől. Sok habtapi, az jól szigetel.
Jó a csigátok, nekünk is van, most az a kedvenc, ki be pakolja a formákat (no nem a lukon, hanem kinyitva:)) meg anya épít-baba rombol üzemmód van.
Ma egész nap állni akar, néha esik-kel, de elég ügyes, Támaszkodik és lép kicsiket oldalra és közben kukorékol...legalóbbis vmi olyasmi hangokat hallat. És bújik, annnyira imádom:)) odajön és belémfúrja a kis fejét, hát elolvadok a kispasitól.
Sziasztok! Zsuzsa: kakinál sztem minden bébi erőlködik, legalábbis Nojkának néha céklavörös lesz az arca egy mpercre, aztán elmúlik, szóval ez normális:) Nem próbáltad még, hogy jó kis ebéd után langyos vizet adsz neki? Hátha jó az emésztésre.. Hanka nagyon szép lány lett! Hideg kő: Aki házban vagy fszinten lakik, annak biztos hideg sztem kell a szőnyeg vagy duplanaci, lakásban melengetnek alulról. Nojka ma lett fél éves:) még nem tudom, hogy ünnepeljük meg..:)
shaish: ökopelusból mi is kipróbáltuk a dm-est (Alana v mi), az volt az, amitől felébredt hajnalban, mert még a lepedő is merő pisi volt. Szóval éjjelre nálunk sem vált be. Most a biopiacon vettünk egy Moltex nevű német kukoricapelenkát, de szvsz éjjelre ez sem lenne elég. viszont a pisitől chips-szaga lesz. :) egyébként azon gondolkodom, h lehet, h ez a pelus sem jó, mert a fiamnak születése óta először kiütéses a feneke is, de lehet, h az is a céklától van, v a fogzástól v a jóég tudja, mitől. két hete használjuk a pelust, és tegnap jöttek a fenékkiütések. hát nem tudom.
hat nlunk nincs jarolap , szoval nem tudom. felfazni nem fog ha eleg vastag a gatya. en a bebujos naci ala meg adok egy zoknit, a popsit meg vedi a pelus
A gyerek kevésbé felismerhető, a mutatvány azért látszik.
Ma bejárta az egész szintet. Most elaludt, gyorsan felmostam (tegnap csak porszívó volt), amit még nem törölt fel.. Jajj. 1 nadrág 1 body 1 felső van rajta. Félek h fel fog fázni főleg az előszoba konyha részben ahol járólap van, de a parketta sem meleg, szőnyegeink nincsenek, csak a kihulló hajamat fognák össze, szóval én szőnyegellenes vagyok.
Fogár Maci Shaish és többiek mit ajánlotok? Vagy majd túléljük?
Kapott Csiburáskát ajándékba, meg dvdn orosz meséket :-))
Ma este a menü pedig pezsgő lesz vöröskaviárral :-)))
Én sem értem. Néztem azt is, hogy nem a spamfilter szűri-e ki, de az eldobott levelek között sincs :( Küldök egy másik e-mail címet magánban, hátha azzal működik...
Na igen, gondoltam h hasonló áron lehet....talán érdemes használtat vadászni, hátha...mondjuk a színt is eltaláni, hát necces, de kis szerencsével:). Tényleg, tiétek milyen színű? (miénk piros)
Majd körbenézek, egy barátnőmnek van vmi bárányos, azt belepróbálom, aztán meglátjuk.
Overállt, meg dszekit is lőni kell lassan, ha nem akarom, hogy befagyjon a posija:).
Neglom, én nem tudom mi lehet ez, másnak tudok küldeni, hozzám ideérnek a levelek, de neked nem megy:(. Majd postagalambbal küldöm, csak etesd meg szegényt ha ottvan:).
Ez utóbb 2 helyen lévők elvileg univerzálisak, csak én a kótyagosan álmos fejemmel nem tudom elképzelni, hogy ezek tényleg jók lesznek.... Viszont innen csak megrendelni tudom, aztán már nyűgös a visszaküldés... Nagyon szompatikus árai vannak a Bambinosnak, onnan legszívesebben vennek és polárosat őszre/tavaszra és egy bárányosat télre...
Ha valamelyikből látsz élő példányt, leírod majd, mennyire kompatibilisek az operával?