Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok Megválnék hőn szeretett 50F/1,8 MK II objektívemtől. Hibátlan állapotú, keveset használt. Adok hozzá egy hoya HMC UV(0) szűrőt. Irányár 23e. Emailben érdeklődjetek
Továbbá lenne egy hülye kérdésem. :) Van két olyan szűrőm, amikhez nincsen meg a szűrőtartóm. Az egyiket használtam vettem és az objektíven tartotta előző gazdája, így nem volt tokja, a másik tok nálam keveredett el. Van valami tippetek, hogy hogy lehetne beszerezni csak tokot a két szűrőhöz, vagy esetleg valami alternatív megoldás, hogy miben lehetne biztonságosan tárolni és táskában hurcolászni őket? Egyébként 58 és 72 mm-es példányokról van szó. Köszönöm!
Ahol en megrendeltem ott is azt mondtak, hogy 4 het, most meg hogy majd augusztusban. A fene nagy kapitalizmusban nem gondoltam volna, hogy varni kell barmire is ami nem kulonosebben egyedi gyartasu dolog.
Én várok egyet a héten vagy max a jövő hétig, megírom ide ha megérkezett. Plusz lesz 70-210 usm még. Nem titkolt célom hogy szépen side-by-side összehasonlítsam a kettőt. :)
Lehet h csak a TV sok hülyéneknézős reklámjától sokalltam be,de ha vki venni akar vmit valszeg nagyjából tisztában van az itthoni, külföldi árakkal, és nem a dollár forint aktuális állása,nem a hold nap állása miatt fogja megvenni az adott árut ill ha egy hírdetés már x.szer jelenik meg azt sem fogja elhinni h százak tolonganak érte,nem is kell az ilyet odaírni,mé nem elég annyi: ez van,ilyen az állapota,ennyiért van,telefonszám és kész.Ha valaki meg az adott szavát nem tartja,az még rosszabb mint a hülyének nézés. Ne nézzük má egymást hülyének. Majdnem reagálhatnál valamit,várom:)
Az én kártyám nincs a felsorolásban és számomra nem derült hogyan tudnám mérni a kártya írási sebességét, az olvasás még hagyján...
Adata 266x Turbo Compact Flash Card "olcsó" kártya (30D) és igazából fotózásnál még nem volt gond, de ha közvetlenül a gépből olvasok USB-n (és csak úgy), akkor percekig tart, míg a "thumbnailokat" beolvassa a gépbe (1-2 GB).
Jut eszembe, telefonon megállapodtunk egy árban, aztán mielőtt találkoztunk még közölted, hogy inkább legyen mégis x (nem tudom 2-3) ezerrel több. Nem igazán érdekel ennyi pénz, akkor sem szóltam, de én ilyet nem mernék csinálni.
Pl. azt, hogy mikor jelentkezel az egy éve megígért (jövő héten hozom) tokkal? Telefont nem vetted fel, mikor hívtalak, levél nem megy. Hirdetgess csak nyugodtan, valszeg lesz hozzá mindig egy sorom. Ha a te szavad ennyit ért...
Lowepro Slingshot 300 AW fotóstáska. A táska vadonatúj, kb egy hetes, sosem volt használva.
Ár: 23.000ft
Canon 70-210/3,5-4,5 USM objektív, korának megfelelő állapotban. A tubuson apró használati nyomokkal. A front lencsén egy apró karccal, ami alig észre vehető. Az ára legyen a fentiek miatt 45.000 ft.
Érdeklődni vagy további részletek e-mailben vagy a 70/5-111-600-on.
Amúgy nekem nincs időm ilyen teszteket feltöltögetni, de ha valaki ilyet rak fel, mint pl ez, azt le fogom fikázni ezután is.... Nézd meg a 26990-es hozzászólásomat, az abba belinkelt két kép a tesztből van... no comment...
VISATEC Solo 800 3 db-os stúdióvaku-szett használt, de hibátlan állapotban, új villanócsövekkel: 3 db lámpa reflektorfejjel, 3 db Manfrotto állvány (közülük egy gémes állvány), 3 db derítőernyő (fehér, ezüst, áttetsző), 60x60-as softbox, méhsejtrács-szett, tubus, fényterelő, infra távkioldó, szinkronkábel, diffúzorok, tartalék vaku- és beállítóizzó, bélelt válltáska = 350e
Budapesten mindegyik darab megnézhető, kipróbálható, azonnal megvásárolható. A feltüntetett garanciális idő igény szerint meghosszabbítható. Több darab vásárlásakor kedvezmény! Telefon: 20/3177-100, email publikus.
Sziasztok! Eladó egy Tamron XR Di 28-75 f 2,8 (Canon) 1 éves hibátlan objektív dobozzal együtt. 60.000 Forint 30/376-hatvanegy-hatvanegy mail(kukac)biroandras.hu Budapest
Sziasztok, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? <a href="http://www.hunbright.hu/w/?id=11&p=449&f=" target="_blank">Dicapac víz alatti-/ kültéri tok.</a>
Nem mindenki Lvetemült, dupla IS kitobi minőségben tuti (ha nem fotóz koncertet), mellé meg egy 85/1.8 portrézni, oszt leszáll a gatya a minőségtől :)))
Elado!18.-an delutan Pesten atvehetoek, az elozo hozzaszolasomban leirt fotos cuccok,valamint: Really Right Stuff BH-55 Pro full size ballhead with B2-Pro II clamp 105.000ft-ert. megnezheto itt
Az ilyen hozzászólásoktól félek,mert így kezdődött még amikor PowerShot A560-asom volt..
OFF
Azután olvasás.
Azután sógormesélia400dmilyenállat.
Azután beleszeretés,obiválogatás és vásárlás.
Azután beleugrás amibe mindenki az elején egy 70-300-as Sigma óccsóért.
Olyan is,de mit akar egy kezdő?Hát nem a melléfókuszt+nagy és nehéz/nekem/
az AF-MF +Macro kapcsoló olyan gagyi mint az 1.8-as 50-esen /csak nem 20k volt ugye,viszon nem is szerelem első látásra..
Azután beleszeretés az 1.8-as fényerőbe gagyi csomagolásba--de olcsón =50/1.8
Kitobi elad-nem kár nagyon,persze a nejem "kikényszerítette"vagyis fő a békesség,mert minek tárolni ha nem jó?
A 400D-re korrekt áron vevő-így azt elad..
Új IS-es kitobival szemezés,de ahelyett hogy vettem volna külön-akkor 34-36k-ért,szettben egy 450D-vel/hitelre 0-ft/0% THM,mert a 400D fogását nem szoktam meg,a grip meg nem kellett..
Most tegnap az új szetthez egy Lowepro Nova 4 AW táska-ÍMÁDOM!
Úgy érzem már rég elindultam a lejtőn..;o)
Azóta benne van pár forintba,és amellett hogy ÍMÁDOK fotózni,sajnos a tehetség az hiányzik...
De nem sajnálom,mert amióta fotózom,nem cigizem,és igy 3 év alatt megvan a szett ára is-és a tüdőrák is távolodik..
Ennyit röviden,olyan a sztori,mintha a Canon marketingesei találták volna ki mint :
"Egy kezdő esete a DSL-el-avagy hogyan bírjunk rá valakit,hogy a spórolt pénzét nekünk adja" ;o)
Nem hangzik nagynak a különbség (pl. az 50-250 vs 70-200 f4 esetében), de ha full gyújtótávon van fix 4-ed (vagy adott esetben 2.8-ad) és nem kell rekeszelni, mert nyitott blendével is gyönyörűen rajzol, az nagyon nagy előny tud lenni sok helyzetben. Ha belegondolsz, F5.6-on már csak fele záridőd van a F4.0-hoz képest. Ami nagyon nem mindegy.
Én pl. a 70-200 F4-et az esetek 80%-ában (ha nem több) 4-es blendével használom. Sportfotóhoz és portréhoz is ez az ideális (bár a 2.8-as jobb lenne :D ).