Én speciel láttam a városban is, két alkalommal. Igaz, ilyen ligetes részen. De az USA-ban gyakori vendég parkokban. Csak ki van írva egy táblára, hogy nem szabad simogatni, mert betegségetket terjeszthet.
Hihi, miránk biz ránkerööltette a lányunk punk-korában, de nem bántuk meg. Kettöö picit elajándékoztunk az egyik szomszédasszonynak, aki Mozartnak és Beethovennek nevezte el ööket, mert az elööbbi imádta a zenét, a másik oda se bagózott. Azt hitték süket, de kiderült, hogy a fogaival volt baj, nem tudott enni, így meg nem volt kedve táncolni.
(Bár nekem speciel az újkinga az úthengerrel kidolgozott állkapcsával nem tetszik, Tilda ezerszer szebb, ehh sose fogom megérteni a pasikat, még jó, hogy nem is különösebben célom :).
Itt van még egy kép, ez kiállításon készült az ezüst haveromról, itt ugyan nem az én nyakamban volt, de pár perc múlva oda is került:
a patkányt egyébként a GALAMB-hoz szokták hasonlítani, mert mókust városban csak az állatkertben látsz, vidéken se gyakran, míg galamb van dögivel és ráadásul azok is terjesztenek ezt azt...
valahogy a mókusról nem derült ki semmi terhelő...
Namost fene tudja, de nekem valahogy a kislelenc autistának jobban tetszett, mint most, hogy ollan kedves mindenkivel, meg poénkodik. Valahogy olyan fura.
Geszti Pétert kreatív ötlettel bízta meg a XXI. század stábja: készítenie kell egy imázsjavító kampányt a patkányokról. Mivel a reklámszakember nem ismer lehetetlent, nyomban munkához látott, hogy jobb színben tüntesse fel a csatornalakó rágcsálókat.
Mi a különbség a patkány és a mókus közt? A másodiknak jobb a PR-ja: hangzik a jól ismert vicc. Ennek a témának járt utána a XXI. század stábja. Felkérték Geszti Pétert, hogy tegye saját eszközeivel kedveltebbé a méltánytalanul mellőzött rágcsálókat.
– A reklámot fel kell építeni érzelmileg és racionálisan – mondta Geszti a műsornak. – Már magától a névtől is undort kapunk. Patkány! A mókus persze mókuska, mókuci.
A patkánynak még beceneve sincs.
A reklámszakember hamar nekilátott a munkának. Összeszedte azokat az információkat, amelyeket fel lehet sorakoztatni a patkány mellett.
– Több lehetőség is kínálkozott. Készítsünk egy reklámfilmet, mondjuk a Macskafogó című rajzfilmben megismert patkánycsapattal, akik kicsit lúzerek, de azért szeretjük őket – folytatta lelkesen Geszti. Sőt, létrehozhatunk egy patkányvédő szervezetet. Betehetjük őket egy népszerű szappanoperába. Minden hétköznap találkozhatunk Zigivel, a patkánnyal a Barátok köztben, akinek lassan rajongótábora lesz. Ha mindezzel megvagyunk, akkor azon kívül, hogy magunkra zárhatnánk a zárt osztály ajtaját, felmérést készíthetünk, hogy sikerült-e a kampány.
és azt sem értem, hogy maga Bandris honnan a francból ilyen tuti abban, hogy Emma az ő lánya??
Veronika is férjnél volt akkor már, nem? Most akkor a Vera egyéjszakás kaland vagy love story volt? Először utóbbit hittem, utóbb előbbit. Szóval kezd homályba borulni a kép.
ÉN tuti előbb bizonyosságot szereznék, aztán tennék bármit is. Különben is utálom, ha egy ember nem birja el saját lelkiismeretét és ráb@ssza a terhet a másikra rögtön. Tartás hol van?
És azt sem értem, mi a francra van Klónak és Mikinek ilyen nagy arca,mindennemű TÉNY ismerete nélkül? Mert egyelőre csak találgatás, hogy Andrásnak Emma is a lánya. Könyörgöm, ez senkit nem érdekel a Mátyáskirálytér táján??? Nem tudom, szerintem a sztorilájnerek igen rossz irányba haladnak, Klaudia és Miki figurája húz a balfék seggfej kategória irányába erősen. Ki a franc veszi őket komolyan? Az a múltkori Baltára rontás is...kérem, ez most Jóbarátok vagy Barátok közt?
Bal kézzel a telefont fogom és nyomogatom a számokat, az utolsó pillanatba a jobbal rácsapok egy nagyot, már tiszta kék-zöld, de eddig még sikerült megakadályozonom, hogy pénzt pazaroljak :)
Asztat nem tudom, hogy járt-e valami művészképzőbe, ahol tanítanak nyelvművelést-beszédművelést-beszédismeretet akármit, de nagyon intelligencsen eztet monta!