Köszi a segítséget, működik a dolog, azonban egy kicsit csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy a maximális sávszélességemmel tudok letölteni( ami csak 512)....de hát nem egészen, így egy kicsit lassú a dolog, de azért ez is jó.
Vagy lehet valamit állítani esetleg a progin , hogy nőjön a sebesség?
Lehet, hogy ez vak vezet világtalant szitu lesz, akkor javítsatok ki, mert én már bő egy hete torrentezek, ezért jogosnak érzem, hogy tanácsot adjak :)
szal. 1. Először is le kell tölteni a BitTorrent progit, installálni. 2. Utána le kell tölteni mondjuk a "mutorrent" nevű progit, installálni. (googleba simán írd be mutorrent, a legelső találat az).
3. Ezek után kiválasztod a Yeshkulon azt a torrentet, amit le akarsz tölteni.
4. Ráklikkelsz, a böngésző megkérdezi, hogy mivel nyissa meg neked ezt a fájlt erre beállítod a mutorrentet, és akkor már az végzi is a többi munkát, indítja a letöltést.
A wikipédián van egy csomó cikk a torrentekről, ott érdemes kutatni.
Regisztráltam én is a http://www.yeeshkul.com - on, de még sosem töltöttem le innen, így egy kicsit el vagyok veszve, meg igazán ezt a torrent féle fájlokat sem ismerem, ezért szeretnék segítséget kérni, hogy is működik ez.( eddig csak a dc-ről töltöttem)
Ha lehetne szájbarágósan légyszi, egyrészt a letöltés menetét, majd mit kell csinálni a torrenttel, és mivel lehet azt lejátszható dvd-vé varázsolni.
köszi az összefoglalót! annyit mindenem van már nekem is, h időnként problémát okoz megállapítani, h mi van meg és mi nincs... :) de akkor ezek szerint a 3 file-ból 2 érdekes lesz! :)
Nekem nincs tudomásom olyan videóról a 70-es évekből amin az echoes rajta lenne.
Még amit érdemes beszerezni:
Pink Floyd 1970-06-28 - Stamping Ground. Két számmal: Set the Controls.., A saucerful of secrets. De a dvd-n nincs rajta a teljes szám. Ez asszem valami félhivatalos kiadás. Az én példányomnak nagyon szar a hangminősége, a kép az jó.:(
Pink Floyd 1970-04-29 - KQED. Szintén fasza kis dvd. A harvested-es verzió-t ajánlom, de más kiadásban is létezik.
Pink Floyd - Mind Your Throats Please. 1970 illetve 1972-es felvételekkel. Fekete fehér, Atom Heart Mother is rajta van többek között, de messze nem olyan jó mint az 1970-es Saint Tropez-i dvd.
Ez egy videó-összeállítás. Vannak rajta régről ismert cuccok, és eleddig ismeretlenek is (legalábbis számomra). Lényeg a lényeg mindegyik kiváló jó minőségben. Pl a '68-11-26-os TOUS EN SCENE video eddig is elérhető volt, de nagyon ratyi minőségben.
setlist:
BOUTON ROUGE (broadcast 24Feb68) - Astronomy Domine - Flaming - Set The Controls For The Heart Of The Sun - Let There Be More Light
SAMEDI ET COMPAGNIE (broadcast 21Sep68) - Let There Be More Light - Remember A Day
TOUS EN SCENE (broadcast 26Nov68) - Let There Be More Light - Flaming
SURPRISE PARTIE (broadcast 31Dec68) - Let There Be More Light
FORUM MUSIQUES (broadcast 15Feb69) - Set The Controls For The Heart Of The Sun - A Saucerful Of Secrets
"Reach For A Peach" Pink Floyd Live in San Tropez 1970 (HRV DVD 011)
Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a Cochon verzió, csak ez NTSC-ben van. Egy 50 perces összefüggő koncert, színes, beszarás jó minőségben. Ha nincs meg akkor mindenképpen töltsd le, nekem ez a DVD okozta a legnagyobb örömet az elmúlt években:) A Pompei után ez az egyetlen hosszabb koncertfilm ami a 70-es évekből van, szval nagy kincs:)
A számok:
Astronomy Domine Cymbaline Atom Heart Mother The Embryo Set the Controls for the Heart of the Sun
"Waking The Grapevine [PRS-DVD-002]" The Dome, Brighton, Sussex"
Ez a DVD is színes, szintén marha jó minőség. Végtére is ez sem újdonság, de sokkal jobb mint bármi ami előtte elérhető volt (és valószínűleg lesz). Két szám van rajta:
01 Careful With That Axe, Eugene 02 Set The Controls For The Heart Of The Sun
Summa summarum: Abszolút élvezetet nyújtó DVD-kről van szó (ha kedveled a 60-as-70-es érákat). Nem fogsz csalódni::)
Hirtelenjében én ezeket ajánlanám neked letöltésre (ha egyik sincs meg, akkor el leszel látva egy darabig:)). A Gilmour dvd-k közönségfelvételek de nagyon jó minőségűek. A PF dvd-k pedig tévéfelvételek, szintén jó minőségűek:) Ahogy elnézem viszont nem mindegyik torrenthez van seeder, ugyhogy egy kommentben kérd meg a többieket hogy segítsenek ebben.
David Gilmour DVD-k közül:
David Gilmour 2006-04-13 On A LIVE Island (HOP 007) (2 DVD)
David Gilmour 2006-03-25 - Milano - Teatro Degli Arcimboldi (By Marisa) (2 DVD)
David Gilmour - 2006-05-16 - Home, Home, again (HOP 010) (2 DVD)
PF DVD-k közül:
"Reach For A Peach" Pink Floyd Live in San Tropez 1970 (HRV DVD 011)
"French TV 1968-1969"
"RFH Rehearsals" (Harvested Release) Royal Festival Hall, London, England
"An Hour With Pink Floyd" KQED Studio, San Francisco USA Afternoon Show ( Harvested Release)
"Waking The Grapevine [PRS-DVD-002]" The Dome, Brighton, Sussex
A Stuttgart Strudel" SDR TV Villa Berg Studios, Stuttgart, Germany HouseHold Objects [HHODVD002]
Ballets De Marseille - Pink Floyd Ballet" Paris, France Superb footage of the Ballet with PF music + Live Audio Bonus: Roland Petit Interview + PF in the studio Dec 1970
most regisztráltam a yeeshkulon és elöntött a bőség zavara, tippeket kérnék, mit érdemes először letölteni? Engem főleg az 1970-78-as korszak érdekel, illetve a mostani Gilmour koncertek, főként videók.
Mivel kezdjem? Egyszerre az összes letöltése kicsit durva lenne, attól tartok :))
Bring the Boys Back Home: A katonák visszatérnek a háborúból. Pink az apját várja, de rájon, hogy meghalt. Comfortably Numb: Pinknek kábítószert adnak, hogy fel tudjon lépni a koncerten. The Show Must Go On: Pink nem tudja, mit kezdjen a fallal és unalmassá vált életével. In the Flesh: Pink hallucinál, azt képzeli, hogy egy fasiszta diktátor egy neonáci nagygyűlésen. Valójában egy koncerten énekel. Run Like Hell: Pink azt képzeli, hogy a közönség egy dühöngő tömeg, ezért a környéken élő kisebbségek ellen uszítja őket. Waiting for the Worms: Pink tovább hallucinál, többen meghalnak, minden romokban hever, Pink néhány követője pedig teljesíti parancsait. Stop: Pink kijózanodik és rájön, hogy ami történt, az mind az ő hibája.
Waters Bp.-i koncerjét az Another Brick in the Wall c. számmal reklámozzák....:)) Pedig a Dark Side-al jôn! Ez csak egy reklámfogás lenne, a Wall ennyivel népszerubb??
A közelgő koncert előzeteseként Roger Waters szólópályájának felvételeiből összeállított műsorral jelentkezik ezúttal a Vájt fülbevaló a Fúzió Rádióban csütörtökön du. 5-7-ig.
Az adás hallható online vagy az éterben az FM93,5-es hullámhosszon Bp. XI. ker. és környékén.