bobbor: csak most olvastam a válaszodat a hsz-omra, írok is emilt, mert kíváncsi vagyok, mivel rukkolsz elő.
Remélem megkaptátok a karácsonyi üdvözletem!
Hogy mások se maradjanak ki belőle, itt az én karácsonyi köszöntőm:
Kívánok nagyon boldog,meghitt karácsonyt minden kedves kutyaszeretőnek,abban a reményben,hogy az ünnep nemcsak a szeretteink felé kitárt szíveket tárja még nagyobbra,de elhozza a felebaráti szeretetet is, hogy mindenkire mosolyogva tekinthessünk, legalább az ünnepek idején...
Nem hiszem, hogy bárki félt volna bárkitől. Bár ilyen egyszerű lenne. Nem az a baj, hogy egy valaki elment, hanem hogy senki más nem (mi sem!). A jövő év megmutatja, hogy a fáradtság, vagy valami motiválatlanság van emögött.
Szerintem nagyon üdvözülendő, h. ennyi import kutya lett hirtelen az országban, nem ártott már a friss vér. Viszont annak is nagyon örülök, h. -mint írtad- a Rómeo és Júlia történet lejátszódott, erre már nagy szükség volt. És ahogy a kiskutyáidat elnéztem, igazi szerelemgyerekek; gyönyörűek!:) Kár is a tenyésztők egyet nem értését átültetni a közös fajtáért folytatott munkába; lehet, h. a Vica-Altan vérvonal "összerakása" csodálatos felnőtt kutyákat produkál majd!
Avril miatt meg ne fájjon a fejed; a legjobb idően született, hiszen ha most kiállja a próbát a kiállításokon, akkor igazán büszke lehetsz rá. Szerintem nem lesz most már olyan egyszerű Ch.címhez jutni, nagy lesz a szórás, ami igencsak jó, egészséges versenyt fog eredményezni és ekkora mezőnyben nyerni... kívánom, h. adasson meg mindkettőnknek!:))
Tiszteletem Mao előtt szerintem is szép kutya,ha nyert,megérdemelten kapta a cimet,tök mindegy,hogy egyedül volt.
Ha pesszimista szemléletű lennék,most verném a fejem a falba ,miért is tartottam meg Avril-t amikor ilyen mezőnyben fogom kiállitani,dondolok az import kiskanokra
De nem teszem,mert hiszem és vallom,hogy hazai tenyésztésű kutya se gyengébb,mint a z importtált
Az import indoka a vérfrissités,mint ahogy a mi párositásunkat is odaszámolom
A kutya meg ha szép lesz,hiszen ne feledjük Ők még csak IGÉRETESEK lehetnek,nem a külföldi eredet- bizom benne-- miatt lehetnek nyertesek
Igazi nyertesek a jövő vásárlói,több jó idegzetű szép,nem beltenyésztett kiskutyával lehetnek elégedett,boldog gazdik
bobbor: Ja, egyébként persze nem jó omen, h. Mao egyedüliként nyert, de ezt leszámítva azért nekem tetszik az a kutya. Gondolkozok azon is, h. Maryt fedeztetem vele. (ugyanazok a szülei M-nek, mint a ti Trikiteknek)