:-)) Annak a három hiányzónak lehetett igaza ? ... a hetvenhét is csak népmese szinten müxik. xDD ,-)) :-)) Tudom duúrva vicc volt részemröl.., de bocsi... Te jó ég, ... milyen lesz a tech. garage-majsztrójuk ?? we-hee-hee.. ,-))
Tényleg ne haragudj meg, nem bántalak. de néha azért ez is ki-ki...kívánkozik. üdv. ....és sok siker mellett ,türelmet kívánok.
3-4 heteket szoktam kint lenni. 100-200 eur kp-t viszek magammal. Szinte mindenhol lehet kártyával fizetni de azért lehetnek kivételek: kisebb boltok, pékségek, vannak parkolók ahol szintén csak kp-val tudod rendezni a parkolást. Plusz jó ha mindig van nálad apró is és nem csak euró hanem helyi pénz (cseh, svéd korona, font stb), wc-hez pénzbedobós zuhanyhoz.
Ha ahogy az olvtársak javasolták, és lesz nálad, több, megfelelő bankkártya, akkor 300-400 euronál nem célszerű többet, készpénzben, magadnál tartanod.
Ez függ a körülményektől, az egyéntől, sok mindentől. Vigyél valamennyit, ha kevés, van mindenhol automata; ha sok (na ilyen nem fordul elő :), eláll következő hónapra...
Azért valamennyi kp célszerű, sok helyen van minimum (pl. EUR 5) értéke a kártyahasználatnak. Zuhany, kávé, ilyesmi... De igen, sok függ a célországtól is. Dánia, Svédország pl. simán működik csak kártyával, sok helyen el sem fogadnak kp-t.
Nekem a lakhelyemen van több kamionos cég is. Mégis 60 kilóméterre dolgozom. Nem minden telefonos jelentkezést pattintanak le. Próbálkozz. Az az érzésem egyébként, hogy Te nem is akarsz másutt, csak a lakhehyeden, vagy ahhoz közel dolgozni. Pedig helyezkedni kell, pláne, ha megéri.
Egyszer, pár éve beszélgettem a főnökömmel. Azt mondta, hogy bejelent , ha akarom pl: 350.000ft-al. Levonnak belőle min. 100.000-ret. Kinek jó? Most kell a pénz inkább. Ki tudja megéri-e az ember a nyugdíjat?
Egyébként mindenkinek "kell" dolgozni nyugdíj után is. Ha rendesen be vagy jelentve , jó pénzzel, akkor sem fogsz sokkal magasabb nyugdíjat kapni. Ne félj ki van az találva.
Szerbusz, hangosan is megemlítheted, hogy a jövedelem ,kereslet az más, mint az általam említett... alapfizuú. ALAPBÉR.
Mint régebbi kolléga, tudnod kell, hogy mire gondoltam, szerintem. Gondolj csak bele ,hogy milyen lesz az öregségi nyugdíjad ? Ha,.. ne is süssön belőle a pozitívum, de legalább az a kicsi gyertyafényes lángocska világíthatna egy mondat erééig , mert ugye van ott petró... Lehetsz még Te is hatvankodó..és hasonló gondolataid. Én nem bántottalak soha sem, csak a véleményemet mondtam el , több mind négy évtizedről. Szív. üdv.
Igen, valószínűleg személyesen többre megy az ember, feltéve, ha talál kompetens személyt aki az esettel kapcsolatban tud és akar segíteni, ha nem akkor meg gondolom a személyesség varázsa sem segít. Egyébként a telefonos érdeklődésekkel kapcsolatban pedig úgy érzem, hogy igazán ott tudják sikkesen lepattintani az érdeklődőt, úgyhogy a telefonos érdeklődés, okos, ügyes és egyszerű dolog, de igazából semmit sem ér...!
Másrészt, ez a megpályázott hely valóban a lakhelyemhez közel van, itt megoldható esetleg a személyes kontakt, de ha történetesen az ország másik felén van a megpályázott állás???? oda azért nem autóznék el a bizonytalanságra, de köszönök mindenkinek segítő javaslatot természetesen.
Bár a véleményem nem igazán változik a tapasztalatok ismeretében, én a magam részéről nem érzem "sajnos" azt a nagy sofőrhiányt, amit mindenhonnan hallani.
Ettől még végezzük a dolgunkat. De ne hülyítsen senki ,... ideológiailag... meg szoc. érzékenységi szinten... ezt szerettem volna mondani ezzel , és nem több. Várom a 80-feletti TIR kollégákat... a teniszpályán ?? ,-))
:-))) :-))) ..csússzál-másszál..., de az alap fizú , marad a béka..fenek...izzéé onnan is liftel lefelé.., és örülj, hogy nem 'mosogacc', ... valahol innen arrább.. A ffias kioktatás majd jönni fog, és már nem ,hogy gyereked nem lesz, még macska helyett is max. egy aranyhalat tartsál, ..1000-ötlettel.., Ezek az' irodista...agybarmok'-nak tűnök (vélelmezhetően) ??,... mindig és mindig.. megmondják pl. a frankót. 40-év alatt megismertem, ...minden féléjüket . Tisztelet helyett, .... a sajnálat,..részemről a kivételeknek, ..., bár utóbbi is mintha eltűnt volna ?? Hol vannak ??
u.i. Ezt csak azért fogalmaztam így, mert kissé korábban egy paralízises agybeteg, kétségbe vonta a vezetői engedélyem, létét is.....gépszerelői végzettségem, ...a barkaszából...izzé... zsúk kis platósából... ,-)) :-)) Ilyen is van, de...úgy elvinném egy útra, ...ezt hidd el nekem.. Az a lényeg, hogy nem szabad elhinni, hogy bár melyik is szeretne segíteni,.... csak a profit..és a pénz érdekli mindegyiket... ezz van. Aki vitatja, ...az meg vagy a saját főnöke, .. ( q-waa büxke) alvállalkozóként, ...vagy herripotter..rokona.. üdv. és nem kell a véleményem miatt le ócsmánykodni..hiszen ,.. ez is lehet egy vélemény csupán... Nem kevésbé tapasztalat...
Korábbi jó tanácsod megfogadva, jelentkeztem a "W.."-s cég egyik, lakhelyemhez közel eső telephelyére meghirdetett állásra.
No, ennek maholnap már két hete, aztán se bú,se bá, senki nem értesített, még egy nyamvadt E-mail-t se küldtek, semmi. úgyhogy nem tudom, hol hiányzik a sok sofőr? Én magam, az elküldött érdeklődések, jelentkezések cc. 5 % -ra kaptam valamilyen reakciót vagy tájékoztató választ.
A gki kártyának és a tachográf kártyának semmi köze egymáshoz. A gki kártyát a vizsga után kb. 3 héttel kapod meg, a tachográf kártyát az igénylés után kb. 2 hét.
Szép és jó amit leírnak, de szerintem valaki az ilyen hírek megjelentetői között kissé túldramatizálja a helyzetet.
Legalább is én így érzem.
Korábbi jó tanácsod megfogadva, jelentkeztem a "W.."-s cég egyik, lakhelyemhez közel eső telephelyére meghirdetett állásra.
No, ennek maholnap már két hete, aztán se bú,se bá, senki nem értesített, még egy nyamvadt E-mail-t se küldtek, semmi. úgyhogy nem tudom, hol hiányzik a sok sofőr? Én magam, az elküldött érdeklődések, jelentkezések cc. 5 % -ra kaptam valamilyen reakciót vagy tájékoztató választ. Igaz, egyenlőre belföldben gondolkoztam, de félek, hogy ha dolgozni akarok nem tarthatom az elsődlegesen elhatározott belföldes álmaimat.
36 éve, hivatásos jogsival, ennyi év balesetmentes vezetéssel, ha ennyire nem "kapkodnak" az ember után, akkor kezdem azt hinni, hogy vagy a korosztályom lett leírva vagy csak nagy púder a sofőrhiány...
Kérdés: Régóta van jogosítványom, soha nem volt GKI mert előbb kiszálltam ebből a játékból, viszont most alkalom szerűen vissza ülnék néha csak a kaland kedvéért.
A jogsim 2000 év előtti, valaha a szaktanfolyamok megvoltak.
Akkor most ugye GKI vizsgát kell tennem , elég a felújító vagy teljes vizsga kell?
Felújító miből áll?
Amíg nincs GKI kártya lehet és vagy érdemes a sofőrkártyát megigényelni??
Udvozletem Mindenkinek! Erdeklodni szeretnek, hogy valaki ismeri e ennek a cegnek a magyarorszagi "kepviseletet"? Valahol a Dunantulon, vagy Pest kornyeken vannak talan. (Sajnos elfelejtettem a helyet, amit mondtak nekem Ausztriaban). L.P. Logistik GmbH Salzburg
Először is üdvözlök mindenkit és tudom ez itt nem a reklám helye, de hátha valakinek aktuális a hirdetésünk!
Nemzetközi gépjárművezető pozícióba keresünk munkatársakat
A cég rövid bemutatása:
A T+F Kft. 1991-ben alapított családi vállalkozásként indult, mára már az egyik legjelentősebb piaci szereplő a Nyugat-Dunántúli régióban. A cég fő profilja a nemzetközi ömlesztett áruszállítás Európa területén. 2018. nyarán egy tulajdonosváltás történt, amelynek során a vállalat továbbra is önálló cégként működik, de a Révész Group tagjaként. Ennek köszönhetően a vállalat tovább szeretne fejlődni. Bővülő csapatunkba keresünk nemzetközi gépjárművezetői tapasztalattal rendelkező kollégákat egész éves állásra, továbbá váltó sofőr pozíciókba is.
Feladatok:
száraz, ömlesztett áruszállítás Európában silóval
rakodás, lefejtés, mosás
folyamatos kapcsolattartás a központtal
Amit kínálunk:
átlagon felüli fizetés
magyar vezénylés
új és magas komforttal ellátott DAF, Mercedes szerelvények
stabil háttér, biztos jövőkép
családias hangulat
szakszerű betanítás
felkészült műszaki támogatás
kocsigazdás rendszer, választható munkarend
Elvárások:
Érvényes GKI kártya, CE jogosítvány, PAV II, Tachográf kártya, Európai egészségbiztosítási kártya
Előny:
tapasztalat a silós és nemzetközi áruszállítás területén
A cég telephelye: 8411 Veszprém, Szövetkezet u. 2.
Jelentkezni folyamatosan lehet magyar nyelvű szakmai önéletrajz megküldésével, az alábbi e-mail címre: renata.varga@tplusf.hu
Csatlakozz hozzánk még ma és építsük együtt a jövőt!
Évekig lopta az árut a szlovák-magyar kamionos bűnbanda
300 milliós csalást lepleztek le.
A bűnszervezet 11 tagja ellen vádat emeltek, miután nagy értékű szállítmányokat tulajdonítottak el.
A Gödöllői Járási Ügyészség különösen nagy kárt okozó csalás miatt emelt vádat egy bűnszervezet tagjai ellen, akik nemzetközi fuvarbörzén hirdetett, szállításra átvett rakományokat tulajdonítottak el.
A bűnügy egyik vádlottja 2012-től olyan, több elkövetőből álló csoportot épített fel és irányított, amelynek célja a nemzetközi szállításban részt vevő, jelentős értékű rakományok megszerzése volt. A vádlottak eladásra kínált, fuvarozással foglalkozó magyar gazdasági társaságokat kerestek. A céget eladni kívánó személytől a cég megvásárlása előtt azt kérték, hogy regisztráljon fuvarszervező oldalon és béreljen kamionokat, majd a cégeket strómanokkal vásároltatták meg. Ezzel egy időben olyan sofőröket szerveztek, akik vállalták, hogy hamis szlovák személyi okmányokkal különböző országokban áruszállítmányokat vesznek át tudatában annak, hogy azt el fogják tulajdonítani.
Miután a cég, a bérelt kamion, a hamis személyi okmányokkal rendelkező gépjárművezető rendelkezésre állt, az elkövetők fuvarszervező oldalon szállítmányozást vállaltak. A fuvarvállalás során lehetőség szerint értékesebb, könnyen eladható szállítmányokat (elektronikai cikkeket, autóalkatrészeket, műtrágyát) kerestek.
Az is lényeges volt, hogy a szállítás az Európai Unión belül történjen. A kamionsofőr a hamis szlovák okmányokkal az árut magyar, szlovák, lengyel, német, osztrák, olasz, litván, spanyol cégektől szállítmányozásra átvette, majd értesítette az ügyletet szervező társát.
A szervező, aki időközben már az árura orgazdát is felhajtott, megadta azt a címet, ahova az árut ténylegesen szállítani kellett. A rakomány soha nem jutott el a vállalt célállomásra. A szállításra átvett árut az elkövetők ismeretlen helyre szállították, eltulajdonították, a bérelt kamionokat pedig hátrahagyták.
A cselekménnyel okozott kár meghaladja a 300 millió forintot.
A szlovák és a magyar állampolgárokból álló bűnszervezet által elkövetett bűncselekmények nyomozására 2017 augusztusában magyar-cseh közös nyomozó csoport jött létre.
A nyomozó csoport munkája során 43 szállítmány sorsát sikerült feltárni. Magyar, cseh nyomozók és ügyészek hatékony munkájának eredményeként sikerült azonosítani és elfogni a bűnszervezetet irányító, a speditőri, szervező feladatokat ellátó személyeket és a sofőröket.
A Gödöllői Járási Ügyészség a nyomozás befejeztével 11 személlyel, magyar és szlovák állampolgárokkal szemben üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat - tájékoztatott az ügyészség.
Aksi kábelre tippeltem volna..de ha már a majszterek is alig jöttek rá ??..nem mertem megszólalni. Az u.n." nátó-kapcsoló" is tud szívatni.. Fülke mögött, vagy alul vannak az akkuk ? üdv.
Szerbusz, Minden kezdet kicsit macerás. Sok sikert kívánok, majd 2-3 év múlva megtalálod a számodra megfelelő ütemeket, fuvarokat. Az aksit elég ha december vége felé veszed ki, addig lekötve jól feltöltött állapotban bírni fogja. Fagyállót ellenőrizni %-ra..a többit már megírták. Szív. üdv.
Ebben van igazság amit írsz. Valóban probléma a belföldezés. De ha normális irányítóid vannak akkor ezt meg tudják oldani. Szeptemberben teli hónapot terveztem. Kaptam közben három nem kívánt hazafelé fuvart. Az első pénteki lerakós volt, és megkérdezték hogy úgyis Móváron van a kocsid hazaugrasz hétvégére? Mondtam hogy nem, már a felrakás napján el lett akasztva. A másik kettőből szintén, csak móvárra kellett bejönnöm vele pár órára.
Szóval így is lehet csinálni, de ehhez tényleg az kell hogy normális irányítás legyen.
Igen ha úgy állnak a csillagok meg szökőévente egyszer összejöhet. Aztán majd mehetsz az ország másik végére felvenni az autót, és "neked kéne lerakni felrakni", és ugyanannyit dolgozol következő hónapban mégis 150 ezerrel kevesebb a pénz. De miért is? ja mert magyarban ingyen dolgozol! Lehet nem volt rossz, de valahogy mégis a sok rossz elnyomja a néhány jó dolgot, és összeségében én megutáltam!
De mindegy én nem akarom elrontani a cég jó hirnevét mert vannak rendes emberek akiket sértene. Van akinek jó, meg van akinek ez a jó. Nincs ezzel semmi gond. Nem jöhet be mindenkinek...
Én olyan céghez eleve nem mennék ahol románokat, szerbeket foglalkoztatnak, ráadásul ugyanannyit keresnek mint a Magyar. Meg a román részlegnél jár a Mercedes, Magyaroknál meg középfülkés DAF, meg lelakott Volvo? Mert nem bírnak rendet tartani? Még 700 ezret is fizethetnének akkor se mennék a cég közelébe.
Wabi honlapján fenn van a bérezés. Teli hónapra ha van egy kicsi üzemanyagmegtakarításod is el lehet érni a 600-at. Szerintem ez itthoni cégnél nyugis melóval nem olyan rossz.
4-600 -eig itthon is lehet keresni. Akinek nem elég, elmegy külföldre, és kész.
Sok kollégának ráment a házassága, az igaz. Lehet nem is baj, mert olyan asszonyt aki nem vállalja be a családért, azt nem is érdemes tartani. Más dologért is elhagy egy olyan nő.
Az, hogy nem marad semmilye élete végére sem, az egy dolog. Második házasságnál oda kell figyelni. Meg a többinél is. Az ilyen embert baleknak hívják. Vagy lúzernak:-)
Annyit amennyit,két éve elment egy kollégám Ausztriába belföldről dupla pénzért. Kb 600 e Ft. Azóta lett egy 3.gyereke a szomszédtól,elvált,és fogyott vagy 20 kilót.Viszont teljesült egy álma. Vett egy BMW-ét,igaz az 18 éves.
Egyedülálló vagyok, így nekem nem probléma a 4 hét sem, főleg hogy utána legalább egy egész hetet otthon vagyok.
Sokszor találkozom kollégákkal a parkolóban, akik minden hétvégén otthon vannak aztán kiderül hogy ez azt jelenti nagyon sok esetben hogy szombat hajnalban hazaérnek és hétfőn szintén nagyon korán indulnak vissza. Na köszönöm az ilyen hétvége nekem nem hétvége. Volt már nekem is hogy beestem Móvárra szomba este és hétfő reggel meg vissza hó közben, de fáradtabb voltam mintha nem is lettem volna otthon.
Persze hosszú távon én sem így tervezek hogy 4 hetezés, de ha majd nem kell annyi pénz vagy több tapasztalatom lesz jobban fizető munkákhoz akkor is inkább 2/1 hét vagy valami hasonlóban gondolkozom.
Én is leveszem a akkusarút. Csak egy 10-es kulcs kell hozzá. Régen 11-12 heteket dolgoztam és utána is belindult télen. Van néhány autó (főleg a prémiumautók közt) ami nem szereti ha leveszik az akkusarút, vagy ha 0-ra merül az akksi (pl. újra kell programozni a kulcsot).
Idén télen voltam kinn 5 hetet, mikor visszaértem simán indult az autóm. Igaz hogy közel 20 éves valószínűleg nincs benn sok olyan fogyasztó ami működne benn gyújtás nélkül és az akku is 1 éves volt benn.
Amit szoktak még javasolni az a napelemes csepptöltő.
Nem tudom milyen az, mikor a fiatal kamionos pörögni akar, mint mondtam én 50 évesen vágtam bele a nemzetközibe és rögtön autószállítón.
Viszont ha már így alakult, megpróbálom a legjobb tudásom szerint végrehajtani a feladataimat.
Én pl. szeretem a több lerakós terítőket (7 autó 6 helyre, vagy 9 autó 9 helyre), mert nem kell sokáig feltartanom a forgalmat, nem kell nyitva tartási időhöz igazodnom, akár 2-300 méterrel arrébb is megállok, nem csinálok belőle problémát, h lábon kell bevinnem a kocsit a kereskedésbe és adott esetben jobban keresek így.
Tegnap elgurultam 600+ km-t, megcsináltam 3 lerakót, már érdemes volt fél5-kor kelnem. Holnapra maradt 3 lerakóm Kiel környékén, egy brémai felrakóm, aztán Grázig kipihenem magam :)
Viszont van egy problémám:
a kamionom (Scania P410) nem indul be 24,7 Voltnál. Múlt héten ezzel a hibával (is) szervizben volt, de a munkafelvevő nem értette meg a gondomat. Kimérték az akkukat, minden jó, de én nem azt mondtam neki, h problémás az akku, hanem azt, h az önindítót, vagy a test kábel környéket nézzék meg, hátha valami kontakt hiba, koszolódás van. Egy rakodáskor 5-10x van indítva és leállítva az autó és van olyan, mikor naponta 4-5x rakodok, de 2x tutti, ez keményen megviseli az önindítót.
Ma, 12 órás állás után 24,7 Volt, nem indult be és csak az állófűtés ment éjszaka, semmi más. Még jó, hogy van a fülke fölött egy autóm, arról bikáztam be.....
Mellesleg hallgattam a Totalcar Égéstér c. adását, aminek a végén szóba kerültek a konvojban önvezető kamionok, amik minimális követési távolsággal követik egymást. Eszembe jutott, hogy nem sokáig lesz jogsija annak a sofőrnek, aki nem az első szerelvényben ül.
Nem a következő évek gondja lesz ez, de kb. két évtized múlva elterjedhet :
Egy vezető nélküli kamion tesz meg pár kört a tesztpályán, elegánsan kikerül egy akadályt, majd a közönség tapsvihara mellett szerényen kitolat a parkolóba emberi beavatkozás nélkül.
Nem véletlen, hogy a korosztályomból 60+ aki még kamionozik, a klasszikus kamionozás helyett, az egyszerűsített fuvarokat vállalja már meglett korára.
Írtam már itt valamikori Peklár-os ismerősömről (egykori beváltomról) aki, sokadmagával, mostanra egy németországi, napi egy kanyaros, egy felrakó, egy lerakó + végig autópálya fuvarra állt át.
Vagy a luxeombourgi fuvarról, akik már egy éve nem luxembourgiak, hanem METZ-ből indulnak a Tisza mellé.
Heti egy kanyar.
Mindíg oda-vissza.
Minden életkorban megvan az a sajátossága amikor a kamionos :
Nekem a legtöbb az egy félpótkocsival 14 lerakó. Hollandból indultam Hannover, Braunschweig, Potsdam, 7 lerakó Berlin, majd még tovább Lipcse, Drezda fele. 2 és fél nap múlva üres voltam. A árú nagy része padlólap, csempe volt 1-2-3 raklap / lerakó. Azt hamar levették mindig.
Ha nem ment gyorsan akkor elkezdtem "hisztizni". Volt olyan is hogy a legkűrt beragadt 1,5-2 óra várakozás után. Még a főnökök is odaszaladtak amikor az 5 légkűrt perceken át szólt.
Ilyen után megkérdeztem, hogy ha nincs elég kapacításuk lerakni az árút akkor minek rendelik meg. Az ő árújuk én arra szerződtem, hogy elviszem nekik nem arra, hogy fél napot töltök el náluk. Volt ahonnan ki is tiltottak.
Ha 9 óra alatt belefér a 7 lerakó + a 7 felrakó, akkor nagyon jól megközelíthető helyen van az a 14 telephely, jól ismered a várost, és nem nagyon van várakozási idő a telephelyeken.
"b" változatban a 7 lerakó+7 felrakó, csak 7 helyen van és mindenhol munkára éhes villástargoncás + kihegyezett hegyű golyóstollas ügyintéző várja, hogy odaérj..........................:-)))
Megnézném hogy egy Berlin, München, Párizs stb. nagyvárosban egy 7-8 lerakóval mire mennél vele, meg utána még a következő fel-lerakókkal mikorra végeznél.
--------------------------
Erre én is kíváncsi lennék.
Ekkora városokban, egy nap alatt 7-8 lerakó + 7-8 felrakó, azaz 14-16 tevékenység, egy nap alatt, kamionnal, minden elismerést megérdemel ha belefér a 9 órás vezetési időbe.
Megoldható ha valaki egy helyre megy, nem kivitelezhető ha valaki gyüjtőzik. Fel-lerakóhelyek 7-15-ig esetleg 8-16h óráig fogadnak. Mire térképen megtalálod és kijelöd az útvonalat az sok idő. Ez ma már nem fér bele. Elég a forgalmat figyelni, nem hogy még az ember az utcanévtáblákat vadássza.
Megnézném hogy egy Berlin, München, Párizs stb. nagyvárosban egy 7-8 lerakóval mire mennél vele, meg utána még a következő fel-lerakókkal mikorra végeznél.
Ha nem végzel időben nem termelsz elég pénz. Ha nem termelsz elég pénz akkor nem lesz miből fizetni a fizetésed (pedig az neked jár). Ha pedig a másik sofőr ezt navigációval jobban gyorsabban megcsinálja akkor nem te vagy a megfelelő ember a megfelelő járművön. A világ ilyen.
Széllel szemben lehet pisilni csak akkor egy része visszakerül a nadrágunkra. Vannak eszközök amik a munkákat segítik, könnyítik ilyen a navi, a holtérfigyelő, vészfékaszisztens, ABS, klíma stb.
Az a világ elmúlt, maximum nosztalgiázásra jó. A tgk. parkolókban lehet vele sztorizni...
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem elképzelhetetlen, hogy kamionosként egy db navigációval induljak el. Fillérekért lehet kapni egy készüléket. (van egy készüléket és ismeretlen helyen vagy és tönkremegy. Kinek van erre szüksége)
Nekem 3db van amit magammal viszek meg 2 telefon amivel navigálni lehet + a laptop amire rá lehet kötni egy GPS egeret. Ha valamelyi tönkre megy nevetek egyet és bekapcsolok egy másikat.
Normál esetben 2-t használok út közben. Az egyik egy IGO a másik meg német NoName készülék valamilyen gyári szoftverrel. Van mikor ugyanazt az útvonalat tervezik van amikor másmilyet. Ha különboző útat terveznek akkor azt választom melyik út szimpatikus és arra megyek. Ha mindkettő ugyanazt tervezi az csak jó. Nagyvárosba meg ha más utat terveznek arra megyek amilyik út szélesebb, kamionnal jobban járható.
Fontos, hogy legtöbb készüléken másik szoftver van, mert 6 navigációra alkalmas eszközön pl. 6 IGO hülyeség. (Laptop pl MS Autoroute, telefonon Here To GO )
Ha valakinek van régi telefonja GPS-el azt is el lehet vinni tartalék navigációnak ha van rajta egy alkalmas szoftver.
Ja és ha beüzemelek (veszek) egy új navigációt soha nem dobom be a mélyvízbe és azonnal használom. Hanem 2-3 hétig párhuzamosan használom a régivel. Nézem milyen útvonalakat tervez, hogy kiderüljön esetleg a program hibája. Ne szivasson meg egy 40t-s autóval azzal, hogy olyan helyre visz ba, ahonnan csak káromkodás és izzadt, gondterhelt fejjel tudok kijönni.
Látszólag egyszerű feladat és közben nem biztos, hogy az. Mindkettő nagyváros, ha valaki letér a tranzít útról a csomagért és bemegy a városba könnyen lehet, hogy eltölt vele 2 órát vagy többet míg felveszi majd visszatér a rendes útjára. Betérés a városba, esetleg magasság korlátozás, súlykorlátozás, parkolási gondok, építkezés miatt dugó stb.
Szerintem nem sok embernek ér meg az a némi plusz pénz amit kap tőled a csomagért ennyi felesleges streszt.
Én pl. ilyet nem vállalnék max. akkor ha valaki kihozza nekem a csomagot a tranzit út mellé egy parkolóba és maximum 30 percet kell várnom. Ja és az átadás neked is ugyanígy zajlik le. Te percre pontosan ott vagy az autópálya parkolóban a megbeszélt időpontban. A mai világban minden perc számít. Én max. 15 órás műszakot dolgozhatok és 9 órát vezethetek. Ebbe nem fér bele, hogy felesleges kilométereket és órákat kerülők más (idegen) csomag miatt. Meg szinte minden kamionba alap a nyomkövetés manapság. Nem egy helyen elszámoltatják a sofőrt ha ilyen extra kitérőket tesz. (fél óra alatt lehet menni 40km-t autópályán, ennyi belefér egy sofőr idejébe ha kiesik több nem nagyon)
Szóval ha valaki nem vállalja el vagy csak szigorú feltételekkel az ezért van. Vagy esetleg egy elsőre drága összeget mond a fuvarozásra az ezért van.
Az mivel tud többet mint mondjuk a most "meghalt" WayteQ " (már a kicsi ami az IGO8 -al futott) nekem elég lenne ha oda vezet ahová menni szeretnék -Ez a most be-vásárolt 995 WayteQ is tökéletes lett volna ha nem a Médiában veszem ,hanem mondjuk a Pc-g....-ban ahol nem valami gagyi program fut rajta(lehet le tölteni-rá) hanem eleve az IGO8.Sajnos nem volt választási lehetőségem ,éppen rossz helyen-időben adta be a kulcsot a régi.
De ettől függetlenül persze meg nézném mit tudhat,na de ennyi pénzért.
Na erre voltam kíváncsi. Nem mertem magamtól letölteni mert nem tudtam,hogy érdemes vele foglalkozni e vagy sem.Nem igazán mozgok otthonosan e téren, eme "kiváló" GPS vételem is ezt igazolja,sajnos.Feleslegesen bíztam az eladó "tapasztalatában" na meg eleve rossz helyre mentem ,e téren.
Sokaknak kikapcsolódás, parkolóban töltött 9 órák alatt, hogy az interneten 223-t kattintva nyernek 3196 forintot, ha rendkívül bonyolultan vesznek meg valamit, ami kicsivel tud kevesebbet papíron mint amit a másik tudna, de lehet hozzá még ügyintézni még 3x2 órát a következő napokban.
Olyat akartam.De nem gondoltam volna ,hogy az àltalam vett"7" nem az IGO 8 -t preferàlja hanem valami gagyit.Az "5" ugyanijen màrka alapból ezt hasznàlja.Sőt csak a M...M..-s hasznàlja ezt a gagyit,az ugyan ilyen "7" méretben egy màsik kissebb àruhàzban àrult pàrja eleve az IGO8 -al kerül a polcra.Nem volt lehetőségem szaladgàlni utàna,egy csak elektronikàval foglalkozó àruhàzban nem kimondottan erre gondoltam.De akkor erre az eladó nem igazàn beszélt.
WayteQ x 995 MAX navigációs készüléket (GPS) vettem egy igen neves de semmire kellő multi áruházában úgy ,hogy "teljes Európa navigációs térkép-programmal"rendelkezik.Na ahogyan bekapcsoltam,ki bontottam kiderült ,hogy ez fele sem igaz kategória,a "teljes....."program az egy le tölthető "Sigyc.."márkanevű semmire sem való valami. A készülék "Androidos" erre kellene egy "IGO8"Eu nem Országonként sok ezer forintért.Már ha valaki találkozott már ilyennel.
Kezdem a napot kb 10-15 perc vezetessel, utana kb 2órát állni fogok, ez ugyebár kinullazza a vezetesi idomet. Szoval hazaig meg tobb mint 4,5 ora kell,akkor meg mennyit vezethetek meg, h erdemes megbontani a pihenot/allast?
Egy szélvédőt kéne behozni Oroszországból, darabokra ment, régi, nem EU-s autón. Az értéke kb 20e Ft, de nem lehet máshol kapni. Moszkában vagy Szentpéterváron van például.
Ha valaki éppen jön, be tudná dobni maga mellé. Nyilván nem ingyen.
Igen a teherautósokra...(nem zavar ha csak a 'tefu'-s zsukból mondja is, ... nekem kolléga mindegyik. (segéd munka jogsival)...sajnos.Mi még a nagyon hetvenes elején..(amikor is az' össz-súly' 38 volt) ..a kilences csatornán a taxisokkal is kollegiálisan társalogtunk. Volt miről !! Az nrw főváros kellős közepén kellet megfordulni a segítségük miatt, (út lezárás) és a késő esti villamos vezető sem mutogatott, meg csillingelt össze vissza, szidalmazva. Tény az is ,miszerint fele annyi ill. kevesebb nagy kocsi volt úton, de emberibe, az az... szinten ment a kolegalitás is. Nem is 'szenioros érzékenységgel' szólva , de egy gumibugyis talicska tologatós ,be-be szólogat, hogy milyen feltételekkel "lehetett"..valaki is TIR -es ??.. ráadásul a régi E W... (ma ejuús) zászló alatt. hmm...Nem haragszom az ilyen hozzászólásra sem, de mit szolgál? Lehet a fogalmazásba, vagy betűkbe bele kötni, de akkor szót érteni a nemzetköziben, pl. nagyon messzire valósaikkal..nehéz lesz szerintem. Nem is ismeri sok...nagyon sok ötvenkedő vagy éppen.. fiatalabb kolléga, hogy azért nincs ismeretük a régebbi időkről, mert kevesen vagyunk életben. Akik meg vagyunk csak jót szeretnénk részetekre..ha más is a zsargonunk ! ey...meg ilyenek gáájjl.. nem zavar.. ,-)) Üdv. minden idevalósi és valóban kollégának. Legyen az szerelő, vagy gépész...(jobb ha mindkettő).. ,-))
Köszönöm a jó tanácsokat és "nyelvészkedési" útmutatásaidat. Valóban törekedni kell a korrekt, és ...részedre is érthető , úgy mondat szerkesztésre, mint a 'szak zsargon' mellőzésére . Igen. Tőlem is fogadj el egy jó ötletet, ..ez nem több mint egy link,...biztos vagyok benne,..segíteni fog. üdv.
Ezért az ország egyik felén/részén a háziorvos már nem csinálja, míg a másik felén még megcsinálja.
A jovő útja, hogy házi orvos foglalkozás egészségüggyel a továbbiakban már nem fog foglalkozni, hanem ahogy írtad, járási/városi Eü központokban kell majd, illetve pár helyen már most is, az ilyet megcsináltatni.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2-es csoportú EÜ-t csak a lakhelyen lehet csináltatni, vagy bárhol az országban? Gondolok itt arra, hogy ha én Piripócsfalván lakom, akkor csak ott csináltathatom, vagy mondjuk PEsten is?
Azért kérdem, mert mintha úgy olvastam volna h területi hatállyal működnek ezek a foglalkozás-EÜ rendelők.
Itt vannak nem messze tőlem,mióta az eszemet tudom folyamatosan keresnek sofőrt.Állítólag egy "rokon" féle vezénylő-kis főnök miatt nagy a fluktáció. Állítólag.
Akkor végszónak még csak annyit,hogy aki azért nem elégszik meg a jelenlegi munkáltatójával annak nem kell olyan nagyon sokat keresnie egy újabb iránt.Személy szerint ezért nem szeretek általánosítani,munkám során egyaránt találkoztam pro és kontra (munkavállaló-munkáltató) az "aljából" valóval is és azokkal is akik ténylegesen az utak királyai-munkáltatói lehetnek.50-50% amire ez az ágazat túlnő a "régi tüzépes,tökön paszulyon keresztül mindent és mindenkit le sz@ró " cégeken-sofőrökön addigra sajnos már mi rég nem itt leszünk.
Mikor volt ez a konferenia? Mert a Somat felvásárlás nem ma volt.
Már rég nem láttam bolgár rendszámos Willi Betz autót németországban. Sőt ponyvás Willi Betz-et sem gyakran. Amiket láttam az nyerges billencs, silós volt német rendszámmal. Gondom ezek környékbeli állandó munkákra (Pl. kisebb üzemek ellátására) voltak beállítva.
Persze, hogy milyen nemzetiségű vezeti az nem derül ki, de nem úgy nézett ki a vezető mintha balkánról jött volna.
Szerintem ennek a bolgár Willi Betz történetnek már rég vége van. Kaptak annak idején komoly bírságot, lecsukták a tulajt és azután ez a vonal le lett építve. A honlapjuk sem jelez már bolgár leányvállalatot. http://willibetz.com/?page_id=702
Hello Lautnermark köszi szépen. Már mindenféle néven kerestem, ezt sosem találtam volna ki. :)
Hosszas kersés után viszont németül nagyobb siker volt. "Prüfanschluss" a neve és azt olvastam egy forumon, hogy ezen keresztül fel lehet fújni a kerekekekt vagy ha a rendszert akarom feltölteni akkor nem kell teljesen rácsavarni a szárnya anyát.
(hátha másnak is hasznos az info)
Ebay-en van is hozzá csatakozó levegőcsővel (LKW Reifenfüllschlauch)
persze víz és olajmentes levegő menne bele. Bár ez egy nagyon régi rendszer szerintem nincs is légszárító rajta. (nekem még új, nem sokat tudok róla)
Már bocsánat a csúnya megfogalmazásért, de ez nem a saját véleményem, hanem a Közuti Fuvarozók Európai Konferenciáján, az esti vacsorán hallottam, és nem négyszemközt.
99%-ban nem tisztességes munkaszerződés és balkáni gépkocsivezetők.
Itt a balkáni nem erkölcsi meghatározás hanem földrajzi.
Én ajánlanám az olyan magyar kamionosoknak akiket már a legkisebb szabályozottság is zavar.
Nekik való.
Sokszínűek vagyunk, megfér közöttünk a ritkán mosakodó, a káromkodás nélkül beszélni se tudó.
Nekik is élniük kell.
A Willi Betz megteremtette és felfuttatta az Ő életterüket.
Lenne egy technikai kérdésem. Nem kamion viszont busz. :) A levegő rendszert szeretném külső kompresszorral feltölteni, hogy ne kelljen a motort járatni ha csak az ajtókat akarom nyitni/zárni egy "hosszabb" állás alatt amikor már alacsony a nyomás. De nem tudom, hol és milyen csatlakozóval lehet rácsatlakozni. A bal első kerék mögötti tartályon találtam egy szelepet de reggel csak futtában volt időm lefotózni. Ez lehet az amit keresek?
Nem is szövegeléssel akarom a mundért védeni. Nem szoktam szövegelni vagy panaszkodni, részben azért csinálom ezt a melót mert szeretem csinálni. Akkor is ha a norvég fát kell kötni szakadó esőben, vagy épp a spanyol téglát a negyven fokban, vagy a hatodik felrakón kell a motyót úgy felrakatni hogy a hetedik felrakónak is maradjon hely de mindegyiket akármikor le lehessen rakni, és egymást se törjék össze. Ebből élek.
Amit nem szeretek az a szarrágás, a lekezelő hangnem, az arcoskodás. Amikor a gazda bele akarja számolni a munkabérembe a hajón kapott két kaját, kabint, tiszta ágyneműt. Hogy vegyem megtiszteltetésnek ha az adott cégnél dolgozhatok, mert a portán áll a jelentkezősor vége.. (ezek az idők már nagyon elmúltak) Ha irigyli tőlem azt hogy hétvégente nem a fülkében rohadok tajtrészegen, hanem inkább bejárom a környéket. Ha a csókos sofőr túlfogyasztását nekem kell visszatermelni. Ha eleve tolvajnak vagyok nézve, mert ugye minden sofőr lopja a nyálat és eladja az árút/raklapot/spanifert/pótkereket/sajtból a lyukat, mert minden sofőr tolvaj, nem is érdemelnek tisztességes bért, kapnak amennyit kapnak, a többit meg lopják össze maguknak ahogy akarják.
..Ez igaz, de van mellé (egy felépülő másik) de psszt, nem én mondtam..., azt úgy 'hijják szerelői szinten is) ,hogy nemzet tudat. Akkor most, ki épül fel,...és ki le ?...vagy totyorog a maga kis dómbikáján ?? Legyen ez a Te titkod, mielőtt hajtintanád a féltéglát a korosodók felé. Nem kell csodálkoznod majd ,ha tükröt tart a reád növekvő generáció... Kollegiális üdv.
de a döglött békák szokták mondani az énekes madaraknak , hogyan építsenek fészket ??...Ezen én is el szoktam gondolkozni ám, nem kicsit,.. nagyon is. Nem csak 'Barkasz' kiszállító szinten, vagy éppen Zsuk ...kis teher-taxis-ként. Ráadásul.. (portás fülkéből)...hmm.. Ezt nem személyre szabottan mondtam,..'.izzéé',... írtam csak egy 'pinnyalatra' elgondolkozni azon, hogy miszerint ,... vannak ingerek,...meg vannak vélemények, (tapasztalati háttérrel). üdv.
...már 1000-er bocsi ,de a döglött békák szokták mondani az énekes madaraknak , hogyan építsenek fészket ??...Ezen én is el szoktam gondolkozni ám, nem kicsit,.. nagyon is. Nem csak 'Barkasz' kiszállító szinten, vagy éppen Zsuk ...kis teher-taxis-ként. Ráadásul.. (portás fülkéből)...hmm.. Ezt nem személyre szabottan mondtam,..'.izzéé',... írtam csak egy 'pinnyalatra' elgondolkozni azon, hogy miszerint ,... vannak ingerek,...meg vannak vélemények, (tapasztalati háttérrel). üdv.
u.i. ..azért ki vigyázz a pl. kire alapon ?... a kis pizza futár a nagy dömperre vagy fordítva, idegrendszer alapon ?? Meglódulni teli kacattal 5 tengelyen...stb. Ezen csak egy percig gondolkozzunk el, de nem muszáj,...csak érdemes. Ez vonatkozik a nagyok között is, akik esténként a francia ágyon pihenik ki a napi "daruzási" gondokat...stb. Anyós meg ágyba viszi a reggeli lágy tojást...(szerintem érted ?) nem is folytatom a lényeget, mert akkor minek is, ... üdv.
Nagyon nem kívántam minden munka adót (munkáltatót), hiszen tudom ,hogy most részedre (neked) a legjobb. Írtad, hogy nincs a főnököddel gondod, vagy nem ? ,-)) A párom is privát ,más területen. De azt is tudomásul kell venni, hogy egy huszonéves kolléga, nem lát mélységeibe bele mindkét oldalnak. Csak erre szerettem volna rávilágítani és nem több.
Szia, nem volt vita, csupán tapasztalatok felsorolása. Nem is kívánlak megbántani személy szerint, legyél példa a munkaadók közt. (kicsit védem a fiatalokat,.. na jó..) Majd megkövetem magam ez ügyben. :-))
Kizárólag tiszta szándékú kérdésem lenne. Ha és amennyiben, annyira ok-sy a cég, akkor nem kihalásos alapon válogat a tulaj a sorokban álló jelentkezők közt, vagy között.. ?? Jó cégérnek nem igazán kel reklám ,hirdetés ?
A munkavállalói "oldalt" nem kell védeni, védelmezgetni, szerintem, azt simán meg kel becsülni. Ők a munkásméhek, ..a (dolgozók). A kaptárban sem uralkodik ,hatalmaskodik a királynő, mert anya és gondoskodik mindenről.
Az alvállalkozók is ki vannak szolgáltatva a nagyobbaknak, ők is "munka vállalok". Őket is kijátsszák rendesen. Ez a "versen -szféra" és hasonló hivatkozási alap, nem hiteltérdemlő számomra. Csinált és kreált propaganda, hasonló a fokozódó nemzetközi helyzethez. Az is fokozódik állandóan. De ugyan annyi benzint tudok venni ma egy havi, vagy évi keresetemből, mint pl 35-ével ezelőtt. Pedig mennyi és hány olajválság volt már. Az olaj se fogy nagyon ki, mert van bőven. De hová tűnt az iszonyatos többlet bevétel ? Az utak, mellék utak különösen a hatvanas évekre emlékeztetnek, akkor kezdtem motorozni (kismotorozni). Állítólag benne van a megemelt ü.anyag árában.
Végül a régi csontok, öreg kamarádok, nem folytatnak sem meddő vitákat ponyvázás terén, hanem megbecsülik a könnyebb technikát. (.ha morog egy egy, talán mert a dereka nem olyan mint 20 évvel korábban volt.)
Ez meg érthető is valahol. Inkább a szervezést kifogásolják és próbálják jobbá tenni, mert már nem váltanak olyan gyorsan mind a húszon évesek. Tessék csak figyelembe venni, hogy egy pl. említsek meg a nagy munkaadók teréről. A nevezett gépkezelő tíz évig balesetmentes és példamutató magas fokon a munka területén (van 25-30-év háttere...így nem is kizárt dolog kivitelezni). Adódik egy komoly konfliktusa és ez lehet személyes is. Mivel a káderlapja tiszta mint a menyegzőre tartó menyasszony fátyla, így veszélyes lesz egy' kádi'..szoc. bíró előtt is. Negatív visszacsatolás a javából ! Mivel a hitelesség terén tisztább mint a vádló, elbocsájtó felettese (utóbbinak több büntető pontja van és privátban is a biztosító csak törésekről tud igazolást kiadni. Na innen lesz a jó veszélyes, munkavállaló. Persze ezt agresszív "menedzsmeennek" hívják manapság.
Kérlek, ne vita szintűnek olvasd ki a soraim, csupán megosztani szerettem volna ,hogy létezik egy más tapasztalati út is mind a sajátod. Ahogy írtad, nem általánosítva értendő.
Az ácsok hiányát, meg lehet oldani, és nem fognak hagymatetőket fabrikálni a szomszédoknál, ha adómentesítik amíg, ameddig pl. nem lesz elegendő iparos majszter. Millió megoldása lehetséges.
Meg kell értenünk, hogy az iparosok, (és a magyar szak munka mindig is kiváló volt) , megléte esetén ismételten a legvidámabb barakká válhatunk..hmm. Így aztán mosogasson pl. diplomával a mai fiatal lehetőleg jó messze. üdv.
Gondolom ismered a mondást: akinek nem inge az nem veszi magára.
Valamint arra sem emlékszem,hogy "minden" kamionosra jellemzően írtam volna véleményemet MELY ismétlem magamat a saját tapasztalatom az elmúlt év jelentkezői alapján!Mely ismét csak nem kizárólagosan mindenkire értendő.
TE ellenben viszont minden MUNKÁLTATÓT negatív oldalról emlegetsz úgy "en bloc"
Ezt a teljesen meddő vitát lezárandóan ,jelezném ,hogy "kamionban "gyűrődök" és nem járok teniszezni a Kanári szigeteken sosem jártam és az a bizonyos "disznó" nem csak a szállítási ágazatban kevés hanem ma 2018-ban szinte az összes ágazatban mely a verseny-szférához valamilyen módon köthető.Legyen az ács-asztalos-orvos-buszvezető-tanár-tanító....
Feleslegesen nem látom értelmét vitatkozni ÚGY,HOGY TE csakis kizárólagosan a munkavállalói oldal vélt vagy valós sérelmeit emleget állandóan és közben mint hőst állítod be a 'kamionos" -t.Miért nem beszélsz mondjuk arról,hogy mennyi autót törnek szarrá (a már "Teheránt" is megjárt pilóták).mennyi fel-le rakó helyen folytatnak esztelen vergődést csak azért mert ponyvázni kel,vagy nem egy le-fel rakót kel abszolválni,miért pont a jobb oldalát,miért a tetejét miért ilyet vettél miért nem olyat....SOROLHATNÁM teljesen feleslegesen ! Legyen neked igazad az összes munkáltató (ide értve én is( mind galád ,kizsákmányoló,valamint ördög fajzat a jelenleg ellenőrzésre jogosult hatósággal egyetemben hiszen azok meg hagyják a "kapitalistát" ahelyett,hogy a jelenleg hatályos szankcionálási lehetőségekkel sz@rrá keresné magát a költségvetés.
De lehet félre gépelni már ha az ember telefonról és darus rakodás alkalmával van olyan birka és "internetezik" csak mert a darus nem áll a helyzet magaslatán.Ennyi nem több.
Nyilván való amit írtál, de nem vagyunk egyformák. Te benyeled a gondjaidat, ez nemes dolog hiszen nem terheled vele a másikat. Minden anyós ilyen ?? ,-)) :-))
Szerintem panaszkodja ki az úton és ne vigye haza a gondjait. Embertársain és együtt koptatjuk a gumikat. üdv.
Tisztelt Kollégák, egy gondolat erééig csupán, és nem több. Évek múltával nyilván való, hogy más témáról fecsegnek a sofőrök, mint a fentebb vázoltak. Ilyenkor már az egészségi állapot és mellette ,"még meddig kell nyomni" a km-ereket a téma központja. Természetesen a fiatalokra, unokákra terelődik a témakör aztán. Elmaradhatatlan némi nosztalgia is, hiszen van múltunk is. Ez a valóság és ezt meg is fogjátok tapasztalni, akaratlanul is. Nem zavaróak a még kacagni tudó 30-40-kedő kamarádok a közelben, hiszen megmosolyogja az ember a srácokat..sőt a hangos zeneviláguk is emlékeztet a tegnapokra minket. Nem szemtelenek, sőt aranyosak szinte mind. (kivéve ha sérült nagyon a lelkük, bank, válás, haláleset stb.) Szóval meg fogjátok tapasztalni, ahogy említettem. Vagy elmentek, valahová más okok miatt, pl. portásnak, nővérkének. A beszéd stílust meg kár lenne szépíteni, valóban van a szakma nélkülitől még a teológusig is, "átmeneti" vezető ,az az kolléga. De a többsége ehez a nyers és igen kemény melóhoz szokik idővel. Ez nem leánynevelde, amikor a raktáros után futkározol, vagy a bánya telepen a targoncással kel fecsegni...stb. Mennyi de mennyi mérgelődéssel jár egy felrakódás ?
Nem a trágárságot legalizálom ezzel, hanem a valóságot tükrözöm.Az építő iparban vagy a bányászoknak is van egy u.n.zsargonjuk és nem entelektuális nyelvezetük, hogy a kocsisoknak fuvarosoknak is. Ez márpedig így van manapság is. Amiért morognak sok esetben az nem a túlfizetés miatt van ,vagy éppen ,mert a legjobb körülmények között telnek napjaik. A csontjaink meg szétmennek, de nagyon. Egy fogfájással, vagy egyéb nyavalyával, meg egyszerűen egyedül maradsz, sok esetben ezer km-erekre távol a megszokott dokidtól. Ilyen és hasonló esetben még a börtön rabjai is jobb helyzetben vannak sajnos. Ezt aztán szépíteni lehet, de ez önbecsapás. Majd négy évtizede, hogy kitart a párom mellettem, valamint négy közös gyermekünk is van. Aki rövidebb időt töltött tengelyen, az ne mondja könnyen meg, hogy hányszor tudtam ott lenni és a kezét fogni a szülészeten a páromnak , vagy a keresztelőn..(bár az utóbbi megoldható valamelyest), ha nem keletezel. Végezetül, ha már elfogytak az érdemibeli vélemények ,akkor szoktak jönni a mondat szerkezeti, vagy helyesírási kritikák. hmm..
Nincs minden esetben lehetőség a kijavításra és sokan vagyunk akinek más nyelvel is kel megküzdenie . Ez így nem frankó "beszólás"...ez olyan a pesti leszólja leszólja a kistarcsait..szint. Bár nem zavar, de tükörkép is lehet. üdv. mindenkinek. Ez csupán egy vélemény volt.
u.i. Ma már nincs kötve szerelői végzettséghez ez a meló, de ez logikus is és érthető valamilyen szinten. Az aknáknak (szerelő csarnokoknak) is van egy sajátos nyelvezete, csak figyeljétek meg. ,-))
Igen, igen. Sajnos azt kell mondjam, hogy a kamionos kollégák közül is sokan hiszik, hogy hibátlanok. Pedig sok esetben velük van a gond, és nem a céggel. Igaz, hogy hibátlan munkahely nincs. Sajna mindenütt dolgozni kell. Viszont hibátlan söfőr sincs!! Talán sokan itt tévednek el!!
A 20.év után a nyugalmat keresi az ember a parkolókban .Nem érdekel más fizetési, munkahelyi, otthoni, stb problémája. Ki hogy szopatta meg a rendőrt, a főnökét a felrakót, stb. Nagyon sok az olyan aki még oda sem ért a kocsihoz, és már szidja a főnökét, mert megint kint kell hétvégézni. Biztosan neki nem mondták a szülei, hogy bizony ez ezzel jár. Sok itt az olyan kolléga aki valahogy mindig megtalálja a szar cégeket. Nem panaszkodni, egymást szítani kell! Tessék szétnézni, és váltani!!! Nagyon sok cég fizet napi 50 eurót itthonra is, meg a kinti napokra is. Lehet kérdezősködni.
Szerbusz, ezt nem vitatom csupán kiegészítem a saját tapasztalatomra hivatkozván. Az első öt-hat év után nem hogy, csökken hanem felértékelődik ,letisztul. Harminc negyvenedik évtizedben pedig türelemmé alakul a fiatalok irányában pl. (már már sajnálatban is torkolhat) . Hiszen nekik még nehezebb a kihívás, pl. többen vagyunk az utakon, és ki szolgáltatóbbak úgy a technikai részen, mint szociálisan is. Most szándékosan hagytam ki az 1000-nél több előírásokat amit szinte lehetetten mind egy szálig betartani.
Végül ez vonatkozik nem csak a thg. vezetőkre, hanem a motoros társaimra is. Ezért köszönünk egymásnak..sok esetbe..stb. Természetesen én magam is tudok bosszankodni 1-1 kollégán , legyen az éppen 5 tengelyen vagy két kereken úton, de hamar elfelejtem az indulatom iránta. Hiszen csak a pillanatnyi viselkedési formája zavart és nem a személye. Ezért ha szabóúrék is nem a fiatalokat ostorozzák, vetik szemükre a hivatás érzetet akkor semmi gondom vele, és szóra sem érdemlem. üdv.
..."- ha megláttam, hogy magyar busz is parkol ott, és még volt hely, igyekeztem a legtávolabb megállni tőle,"...
Büszke vagyunk a viselkedési formátumra.., mert így kell ezt kérem.. és nem négy ellem is szinten ?? Van mit tanulnom valóban..ez lesz a diploma szigorlatom. üdv.
..." Na de mit mondjon a mai kor pilótája aki amikor felvételezik (személyesen-telefonon) akkor azt e képen teszi a saját tapasztalatom alapján:
NEM
- vezetek este
- akarok "sokat" fülkében aludni
- ponyvázok csak heti egyszer kétszer
- ponyvázok,nyitom a hátulját,kapcsolom ........
- a kocsi csak az én seggem alatt legyen,de 600 000 ft fizetésért amit havi két hét munkával két hét pihenővel....
- járok ide vagy oda
És sorolhatnám napestig ,hogy mit nem akar csinálni egy mai pilóta,TERMÉSZETESE TISZTELET A KIVÉTELNEK.MERT AZÉRT ŐK vannak többségben.
Az esetlegesen okozott károk meg térítéséről már nem is beszélve.
Ahhoz ,hogy ma 2018-ban egy járművezető tudja és szeresse ezt a munkát nem kevés affinitás is kell,amit nem lehet a "jutubon-fészbukon..." magunkénak tudni."
Szerbusz, természetesen ,hogy nem a parkolói stílusban fogsz hozzá szólni, mert ülsz a karos székben... ,-)) Gyere és gyűrödj velünk mondjuk 40 évet és ne a teniszpályáról , vagy a kanári szigetelődöl panaszkodjatok, hogy ...kevés a "rabszolga". Csókolom a diszpót is . (ha kivétel lennél, akkor ,megkövetem magam). Szóval felvesztek ??.. ingyen, nyomok 2 hét próba időt. ,-)) Nem lesz gond a klumpedlivel..és a gépsárkány is egyben marad..de, utána rendesen fizetni és nem , hamukálni kérem.,.. és jó lesz a viszony. üdv.
u.i. Nekem is lehet véleményem, rollatok..(nem személy szerint gondoltam, nem vonom kétségbe az intelligenciátokat, de ti se ..a mienket.. ( ez segéd munka és nem teológiai továbbképző) szerintem... Addig aranyosak ameddig nyomjuk és bírjuk,..de egyikőtök sem szeretne segíteni a gondjainkon, csak a profit a lényeg. Ez meg az én tapasztalatom.. (Ti nem...de... a hasonszőrűek!)
Ja akkor ami az ember sajàt tapasztalata DE nem egyezik a tisztelt sofőr úrr vélemènyével a lózung.
?Kàr ezt a fórumot is a parkolói-kocsmai szintre zülledzteni.Egyèbkènt azt az"eszkimót"becsüli meg egy munkàltató aki a munkàjàt rendesen elvégzi,BESZÈLHETDZ te itt akàrmilyen zagyvasàgokt össze.A MUNDÈR BECSÜLETÈT NEM MEGVÉDENI KELL szövegelèssel hanem megkell mutatni,hogy hogyan is kell dolgozni,kocsira vigyàzni,gàzolajat-àruteladni............szàmomra a te fajta lózungod nem hivatkozàsi alap.Keress egy kocsmàt inkàbb.
Olvasd már vissza légyszives azt a hozzászólásodat, amire voltam bátor reagálni.
Pontosan ugyanannyi demagóg általánosító hülyeség volt benne a sofőrökről, mint az enyémben a cégekről. Pont ilyen üres odamorgó lózungok, amit már mindenki százszor hallott.
Csak tudod most épp olyan időket élünk amikor egyre kevesebb az eszkimó, fóka viszont lenne sz@rásig. Hát meg kell becsülni az eszkimókat.
Ki mondta,hogy mágnesezzél mert ha nem lelőnek,ki mondta,hogy egy seggel gyere haza Párizsból,ki mondta ,hogy csak egy fel és egy lerakó van a szakmában,ki mondta ,hogy hajigáld a korongot,ki mondta ,hogy ott kell dolgozni ahol 6 hét után egy hétvégét kapsz(már ha egyáltalán volt ilyen)????
ÉS KI MONDTA ,HOGY ÉN NEKEM KÖZÖM LENNE AKÁR EGYELEN EGY ILYEN CÉGHEZ IS,VAGY ÉN EZEK SZERINT MŰKÖDNÉK?
Várom építő jellegű hozzászólásodat mely jellemzi az ém vállalkozásomat személy szerint NEM általánosságbn.
Nem szeretnèk a te stílusodban vàlaszolni semmikèppen hiszen az a parkolókba illetve a facèra való!
Viszont először megkèrdeznèm a TE helyedben ,hogy figyu màr honnan eresztettek tèged (engem) ,hogy ez a vèlemènyem.MIVEL NEM TETTED MEG SEGÍTEK!
-nem vagyok IRODISTA
-közel 20 éve vezetek(Orosz,Romàn,Szlovàk,Magyar..a volt keleti blok)Orszàgaiban
-a vàllalkozàsom illetve csalàdi vàllalkozàsunk (az egyik e.v a màsik kft) eddigi működése során SOHA sem fordult még elő ,hogy alkalmazottainknak CSAK EGYETLEN EGYindoka is lehetet volna a munka szervezès bármelyik részére is JELEZVÉN ,HOGY MIND A FELESÉGEM MIND ANYÓSOM 100% ig aTUDJA ,HOGY HOGYAN ÈS MIKÉPPEN KELL MŰKÖDTETNI EGY nemzetközi és belföldi árufuvarozással,szállítmányozással foglakozó cégett!VELED SZÖGES ELLENTÉTBEN! Aki a "hagyományos"szövegen kívűl nem tud válaszként felhozni.Drága "kolléga"lhet,hogy vezettél annyit-többet mint én DE nem:
-alkalmaztál annyi járművezetőt
-üzemeltettél-üzemeltetel annyi szerelvényt
MINT ÉN!
Szóval az ADOTT témához (véleményemhez mely a SAJÀT tapasztalatom a mostan alkalmazásb álni akaró pilótàkról szól) van e SAJÁT véleményed vagy maradsz a parkolói szinten lévő személyeskedésed,önfényezésed?
Ez, mint a többi topik is, beszélgetős, véleményt cserélő helyszín.
Amikor balegyesben lehúztam több mint 1 millió km-t (nem kamionnal hanem busszal) akkor se szerettem, ha valaki úgy képzelte (most nem rólad van szó), hogy a kétkezi munkás, gépkocsivezető, attól igazán melós, ha doszt káromkodik és beszéde alpári, összefüggéstelen.
Minden megbeszélhető.
Fizetés is, munkakörülmények is, akármi.
De ha nem vagy főnök, nem vagy irodista, "csak sofőr" attól még beszélhetünk, írhatunk összeszedetten, kocsmai stílus nélkül.
...főleg, ha kamionos "kollégáid" egyáltalán észrevesznek és esetlegesen elkövetett kérdéseidre méltatnak-e valamilyen konstruktív párbeszédre ... :-(((
Szia, 73-óta vagyok kolléga..., ez nem életszerű volt, Ti kihasználjátok a kollégákat ilyen ...(és amikor te.. dumákkal)... ,mi rohadunk az úton és azt sem tudjátok az íróasztal mellöl, hogy megfordulni, hogy kel. ,-))
Biróm az irodista kifogásokat...de , minden túrán el-el vinnék 3 napra egy seggen ülő tolvajt az irodából, vagy egy ukrán ..örmény ..uniformizál 'uccán' álló tolvajt, legyen az milicista.. szív. üdv.
Az a baj már, ugye, hogy elfogytak a húszforintos sofőrök? Akiknek elég volt havi kétszáz, merő jóindulatból és szánalomból? Akik hat hét uniózás után hazajöhettek egy hétvégére, hogy megnézzék a tönkrement családjukat? Akik szó nélkül tűrték a rendszeres levonásokat, adblue túlfogyasztásért, gumikopásért, görbe nézésért? Akik úgy dobálták el a korongjaikat mint részegek a szilveszteri konfettit? Akik egy seggel hazajöttek Párizsból? Akik szarni is mágnessel mentek? Akik szó nélkül csinálták az ötfelrakós-nyolclerakós szecska fuvarokat, kilométer alapon? Akik összegurigázták a tízmilliárdokat Waberernek, hogy kellemes nyugdíjas évei legyenek? Hány ezren is voltak? És vajon hová tűntek?
"Pl nekem tavaly nyáron lejárt a felmondási időm (már bánom ledolgoztam), és a kedves főnöknek ötlete se volt arról, hogy kerülök haza...rendesen ráhúztam, mert az ötletei hajmeresztőek voltak...
Ja ez a kamionozás, a fuvart nem ugy adta?? hmm ilyen nincs... hozott volna hamarabb haza.. simán felnyomhatnám a céget, házhoz jött megint a pofonért. Felejtsük már el, hogy a kamionozásba a sofőrnek nincs joga, mert ez a szokás"
Hidd el nekem, hogy" semmi jogod nincs". Ha meg van, akkor sem tudod érvényesíteni, csak nehezen. Kisakkoznak, ellehetetlenítenek, szar fuvarokat kapsz, kint hagy ünnepre, ritkán hoz haza, stb. Nyugodtan emlegetheted a jogaidat, annál szarabb kép alakul ki rólad bennük. Ő a kenyéradód, hidd el meg tud etetni.
1993-1998 között - cégadózási okokból - luxembourgi rendszámú busszal jártam.
Európában parkolókban, ha megláttam, hogy magyar busz is parkol ott, és még volt hely, igyekeztem a legtávolabb megállni tőle, s ott szabadon engedni utasaimat.
Passz, h milyen. Ez egy kis egytengelyes traktor pót. Reggelre meg kéne raknom, de csak egy homlokrakodó van itt amivel oda tudom, huzni a megrakó helyre. Húztam pár métert, de a bal kerék 15-20 centis csíkokat húzott szaggatottan.
" Már megbocsáss, hogy csak ennyit segítettem akkor! "
Nem haragszom, eddig sem haragudtam, a hozzászólásomat sem a harag vezérelte, csupán kissé elgondolkoztatott maga az a tény, hogy mitől volt ennyire érdektelen számotokra egy érdeklődő, segítséget kérő hozzászólása.
De látom a kissé negatívnak tűnő hozzászólásom mindjárt nagyobb érdeklődésre tartott számot.
Nem volt szándékomban senkit megbántani, csak érdekességként jeleztem, hogy egy hónap távlatában senki (bocsánat, rajtad kívül) senkit nem érdekelt a kérdésem...
Két hozzászólásban is érdeklődtem volna a már említett dolgok miatt, igen Te egyre válaszoltál, tő és félmondatos válaszokban. Bocs, ha ennél azért részletesebb és bővebb válaszokra számítottam. Gondolom nem telhetetlenség, ha ennél azért részletesebb infókat szerettem volna hallani.
írod, hogy nem akartál másodkézből információt adni, ok. rendben, de ahogy nézem a hozzászólások jelentős része másodkézből származó véleményekkel és tapasztalatokkal van tele.
Sok másodkézből származó információból még mindig könnyebb tájékozódni mint a semmiből.
A sofőrök összetartásáról pedig van ellenpéldám. Sajnos régről datálódik, tudom ma már csak egy álom az ilyen...
25 évvel ezelőtt egy nagy országos italgyártó cégnél fuvaroztam ( saját teherautókkal ) , tökéletes cég, nagyon jó munka irtózatosan jó pénz ( még a mai viszonyokhoz képest is ) a fuvaros társak is "elmentek" nagyrészt. Történt azonban egy alkalommal egy kis probléma, amit a reggeli kezdéskor nem akartak orvosolni, mondván a központhoz tartozik és ott nem igazán volt olyan aki felvállalta volna a gond elhárítását. Nekünk 30-40 fuvarosnak viszont "zsebre ható" gondot jelentett. Szóval, a nagy többség kb. a csapat 3/4 része úgy döntött, hogy nem veszi fel a melót addig amíg nem oldják meg a problémánkat. Autók beállítva a kapukba se ki se be senki. Érdekes módon a másik megyeszékhelyen működő cég illetékes elvtársa egy órán belül a helyszínen oldotta meg a gondot, végérvényesen. Szóval akkor még volt ilyen, mindenki megértette, hogy nem csak az egyéni jól felfogott érdeke, hanem mindannyiunk boldogulása volt a tét.
Mi változott azóta????? senki nem törődik a másikkal, sajnos a legtöbbünk saját magával képes csak "jóba" lenni és az ilyen és ehhez hasonló fórumokon csak panaszkodunk a rossz sorsunk alakulása miatt.
Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem.
Még egyszer, senkit nem akartam megsérteni, megbántani, de úgy gondolom, hogy nem mindennek kellene így alakulni a fórumokon, ha jobban figyelnénk egymásra.
Nem vagyok idealista, tudom, tapasztaltam és minden nap megélem a fent említett problémákat, de mi magunk tehetjük csak jobbá a saját és a környezetünkben élők életét...,ha kissé jobban figyelnénk egymásra...
A szomorú az, hogy így viselkedünk egymással az utakon is.
Mint említettem, cirka 6 éve, hogy elkezdtem kamionozni, nemzetközizni. Eleinte minden magyar pilótának köszöntem akár előzött, akár parkolóban találkoztunk, vagy bárhol.
Mára átvettem amit anno Zotya mondott: megállok, körülnézek van-e társalgásra alkalmas ember, ha nincs 10 perc és függöny be.
Gyorsan rájöttem, h le se sz@rjuk egymást.... (tisztelet a kivételnek)
Az i-re a pontot két éve egy Cél-trans-os kolléga (nevezzük így) adta meg, aki a bécsi púpon rossz néven vette, hogy az én autóm nem képes 90-et menni felfelé, csak 75-t, tehát feltartottam cirka 2-300 méteren. Befejeztem az előzést, kitettem az összes kezem, h bocsi, h feltartottalak.
Nemes egyszerűséggel berántotta elém a szerelvényét miután leelőzött és beletaposott a fékbe...... már nem sietett... az édesanyja csuklott kicsit.
Itt megfogadtam, hogy vége a segítésnek, villantásnak, tempomat-elvételnek, mindenki oldja meg a problémáját ahogy akarja, pont nem érdekel, h magyar-e vagy sem.
Lehet, hogy sokaknak nem tetszik amit mondok, de nem változtatok rajta, mert a helyzet nem lett jobb, sőt....
Nekem '83-ban azt mondta az oktatóm: "legalább ti, nagy autósok segítsétek egymást" sokáig működött is, ma már nem :(
Már megbocsáss, hogy csak ennyit segítettem akkor! Azt hiszem, hogy másodkèzből nem volna a leghitelesebb törtèneteket mesèlni. De a lènyeget átadtam. Akkor megköszönted az információt nem kèrdeztèl tovább. Most meg:
"Mondjuk érdekelt volna, hogy mégis mi lehetett az a borzalom ami miatt ilyen véleménnyel volt a cégről, de ez már persze nem volt érdekes a válaszadó részéről"
Gondolom ezért kerül a legtöbb sofőr a néhány véleményben elhangzott helyzetbe, miszerint minden cég szar, meg minden cégnél csak kihasználják őket.
----------------------------------------
nem mindegyik.
ha valóban visszaolvasol itt, akkor tíz esetből kilencszer azt tanácsoltuk a kezdőknek, legyenek valóban kezdők, vagy újra kezdők, hogy menjenek a wabihoz dolgozni minimum 2-3 évre.
Mikor rátaláltam erre a fórumra, arra gondoltam, hogy bár régi sofőrként, de újrakezdőként segítséget próbálok kérni egy olyan közegben, ahol elméletileg azonos az érdekeltségi kör...
2018.07.24 környékén bátorkodtam érdeklődni egy hozzászólás erejéig, hogy esetleg a "nagyérdemű" tapasztalatait megismerve könnyebb lesz eligazodni, illetve talán állást találni. Na kérem a mai napig, azaz cc. egy hónap elteltével is max. csak annyi segítség érkezett, hogy volt valaki aki az általam említett cégnél dolgozott és hát az ellenségének sem ajánlaná. Mondjuk érdekelt volna, hogy mégis mi lehetett az a borzalom ami miatt ilyen véleménnyel volt a cégről, de ez már persze nem volt érdekes a válaszadó részéről...
Nagyon sokat segítettetek, köszönöm!!!!!!!!!!!!!
OK.megértettem, hogy a segítség halvány reményére sem kell számítani.
Nem csalódtam, látom itt is, jellemzően, mint az élet más területein csak a széthúzás a jellemző...(PERSZE TISZTELET A KIVÉTELEKNEK)
Gondolom ezért kerül a legtöbb sofőr a néhány véleményben elhangzott helyzetbe, miszerint minden cég szar, meg minden cégnél csak kihasználják őket.
Ha csak egy kicsit is összetartóbb és segítőkészebb lenne a sofőr társadalom egymás iránt, sokkal előrébb tartana a saját és a közösségének az érdekérvényesítése terén...
hmm ez enyhe csúsztatás... ugyanis a sofőrök 98%-a a min bért kapja, tetejébe nem is a szakmunkásbért.... innentől az adóterheket hagyjuk
Most mondhatnám, hogy 400 a bruttóm a cégnek 450-be kerülök kb és kézbe kapok 270-et, akkor most a mostani cégem sírjon??
Sajnos a megfelelési kényszer, hogy főnöknek jopofizunk az nagy .... mert ennél a szakmánál ez a szokás, és a tisztelt főnökség ezt ki is használja
nemcsak cégnek van érdeke, hanem pl a munkavállalónak is van érdeke, meg joga is
Pl nekem tavaly nyáron lejárt a felmondási időm (már bánom ledolgoztam), és a kedves főnöknek ötlete se volt arról, hogy kerülök haza...rendesen ráhúztam, mert az ötletei hajmeresztőek voltak...
Ja ez a kamionozás, a fuvart nem ugy adta?? hmm ilyen nincs... hozott volna hamarabb haza.. simán felnyomhatnám a céget, házhoz jött megint a pofonért. Felejtsük már el, hogy a kamionozásba a sofőrnek nincs joga, mert ez a szokás
igazából Bakkerfoglalt- nak igaza van. felesleges osztani az észt...
a nagy káosz a köbön van itthoni cégeknél
fél éve kiszálltam... sööt már több... érdekes még mindig ott dolgozom ahova januárba mentem.. ég és föld az itteni légkör és a kamionos cégek légköre között.. Tehát nem bennem a hiba,
Nem a szakmámba mentem vissza, csak szaros kis melosként
Közöltem a céggel hogy letojom milyen norma van én nem ugy vezetek ahogy ök megálmodták igy ha sok a fogyasztás lemegy a telephelyen megbeszéli a motorral és engem békénhagy.
Hét év anglia után nem tudom mi az hogy üzemanyag fogyasztás.
Mert ott nincs ilyen.
--------------------------
Tudod ha az Olimpián a toronyugrás döntőben ott van a szabályok között, hogy a 10 méteres trambulinról - ugrás előtt - nyilvánosan bele kell pisilned a medencébe, közben 10.000 néző fotózhatja, 40. millió meg nézheti a TV-ben a fütyidet/puncidat, akkor :
Te döntöd el, hogy ilyen feltételekkel indulsz a toronyugrás döntőjében vagy nem?
"Közöltem a céggel hogy letojom milyen norma van én nem ugy vezetek ahogy ök megálmodták igy ha sok a fogyasztás lemegy a telephelyen megbeszéli a motorral és engem békénhagy. Hét év anglia után nem tudom mi az hogy üzemanyag fogyasztás. Mert ott nincs ilyen"
Ilyen hozzáállással baromi nehéz lesz elhelyezkedni. Bármilyen nagy a hiány a söfőrökből, soha nem fogják sehol elnézni, hogy okosabb legyél mint a főnököd!!
Ezt az "állandó" Angliát meg jobb ha nem emlegeted sehol, főleg a fölvételi beszélgetésen.
Egy dolgot meg kell érteni. Ez Magyarország, mások az adóterhek mint külföldön. Soha nem leszünk egyenlő partnerek a külfölddel. Legalábbis néhány emberöltőnek el kell telni ehhez. A főnök diktál , a beosztott végrehajtja. Ilyen egyszerű. Fordítva sosem volt, és nem is lesz!!!!!!
Itthon is meg lehet keresni 4-500 ezret. Akinek nem elég az kimegy külföldre. Szerintem ennyiből azért meg lehet élni.Lehet, hogy hülyeség amit írok, de ígaz!!
Régota gondolkodtam azon hogyan is kellene kezdeni egy ilyen témában a mondanivalot de szerintem egy kicsit magamrol kellene kezdeni. Szóval közel 20 éve rángatok nyerges kormányt és van némi rálátásom a szakmára.Közel 13 év nemzetközi és 7 év angol belföld van a hátam mögött. Rengeteg összehasonlitási alapon van a magyar és a külföldi munkát és cégeket illetöen.Az egyik hozzászolásban olvastam hogy nehéz megtalálni azt a céget magyarorszagon ami megfelel minden elvárásnak.Nos ez velem is igy volt mikor hazajöttem magyarba 7 év anglia után. Most a 7 év angol elotti 12 év nemzetközit kihagynám mert összehasonlithatatlan a mostani helyzettel. Gondot okozott a magyar hatoságoknak az ujboli magyar jogositvány megszerzése( angol jogsirol) majd miutan megvolt szembesültem a helyzettel hogy hova menjek dolgozni. Gondoltam a lakohelyemhez közeli cégek lesznek elsösorban a megfelelö választások igy fel is kerekedtem és bejártam az összes céget. Rengeteg problémával találkoztam.
1: A cég még hirböl sem ismeri a korrekt fizetés fogalmát
2:Olyan feltételekkel akarnak foglalkoztatni ami nevetséges( 6hét 1 hétvége pl:)
3:Bejelentés esetenként még a szakmunkásbért sem érte el
4:Bár már unios törvény van rá hogy nem lehet foglalkoztatni a gépkocsivezetöket teljesitmény arányos bérezésben mégis kilométer alapu elszámolás van a cégeknél
5:Esetenként volt olyan cégvezetö aki az elsö mondatával arrogáns semmibe vevő hangnemben kezdte a beszélgetést aminek következtében el is köszöntem amire ö csak csodálkozott és nem értette miért hagytam ott a francba.
Ugy gondolom ahogy mások is gondolják itt a forumban hogy most már ÉN tehetem meg azt hogy válogatok nem pedig a cégek. Láttam hogyan müködik ugyanez külföldön ahol kinyalják a segged hogy odamenj dolgozni akkora a soför hiány.
Igen én is válogattam sokat, de mint kiderült a lakohelyem közelében esély sincs aránylag normális feltételekkel dolgozni.
Ugy mentem el dolgozni hogy megválasztottam a járni kivánt pályát, napidijas rendszerben dolgozni, a lakohelyemen telelphelyezek de a cég telephelye innen 80 km, üzemanyag fogyasztásra nincs gond, figyelik de nem érdekel.Közöltem a céggel hogy letojom milyen norma van én nem ugy vezetek ahogy ök megálmodták igy ha sok a fogyasztás lemegy a telephelyen megbeszéli a motorral és engem békénhagy. Hét év anglia után nem tudom mi az hogy üzemanyag fogyasztás. Mert ott nincs ilyen.
Bármilyen meglepö találtam olyan céget ahol mindez megvan de bizonyos kompromissziumot kötni kellett velük. Nincs alapbér, csak napidij.
Ez kicsit szarul hangzik de a magyar átlag fizu megvan 500.000. Mivel mindenhol probléma a 45 ös pihenö igy az mindig itthon van.
De....
Most jön ami megkülönbözteti a magyar és a külfödi (angol) cégeket. Még mindig nagyon éhesek a vállalkozok. Angolban 250 autos nem kis cégnél dolgoztam ahol évi 3% volt a profit. Igen évi 3%. Röhej nem ?? Valójában azt mondta a fönök hogy nekik igy is megvan minden igy fordithatnak millios fizetésekre. Csak 1 példa magyar cégre:
Lakohelyemen lévő 20 autos szállitmányozo cég évi 1 milliárdos forglama után maradó tiszta pénz közel 300 millio forint az alvállalkozok után marado pénzt most nem számolom. Ez a lakohelyemen van és ismerem a fönököt gyerek korom óta. Saját elmondása hogy 25-30% az évi profit. Nem dolgozom nála fontosabb a barátság.
Fuvardijak: Röhögni fog mindenki de az angol szinte ugyan olyan fuvardijon dolgozik mint a magyar cégek. Ismét RÖHEJ!!!!!
Amig a külföldi ki tud fizetni ugy millios fizukat hogy neki is megvan minden addig magyarban a magyar vállalkozo arra forditja a bevételét hogy jol éljen a család. Nem vitatom el töle megdolgozott érte, a saját vállalkozásomban talán én is jobban megtehetném ezt, de akkor nem lesz olyan soför gárdám akire nyugodt szivvel rábiznék egy 40 millás szerelvényt. A probléma ott van hogy a magyar még mindig leszarja hogy milyen soförjei vannak nem fizet többet.
Pedig évi 300 milla profitbol szerintem ha csak havi 5 milliot forditana a fizetésekre nyugodtan keresne nála minden sofor 6-700 ezret ami figyelembe véve a külföldi átlagot már nem nagy különbség. Igy ismét válogathatna a soförök között. Lenne rendes tapasztalt megbizható embere. De nem teszik mert évi 60 millába kerülne. Mégegyszer 20 autos 20 soförös cég. Amig ez a helyzet addig nem is fog változni idehaza semmi.Mostmár rájöttek hogy fizetni kellene de most meg nincs soför.Aki teheti kimegy. Aki itthon van annak a nagy része tapasztalatlan friss jogsis, olyan országrészböl valo ahol a 300 ezres fizu még mindig álom... stb.
Jó volna azt mondani hogy nem bántam meg hogy hazajöttem de nem mondhatom 100 % ra.
Nagyon nagy a vándorlás a cégek között, részben a pénz részben pedig a soförök miatt.( nem megyek éjjel, nem kezdek hajnal 4 elött, megállok du.4 kor mert nincs parkolo németorszagban,pedig nekem mindig volt még éjjel is(nehezen de volt). Kifogások kifogások orba szájba. Elhiszem hogy lehetne jobb a pénz de a soförökön ugyanugy mulik minden. Dolgozni kell ,keményen, ha ez megvan ki lehet nyitni a pofádat a juttatások miatt.Addig amig nem teljesitesz felejtsd el.
Na és azok vannak többségben aki nem teljesit csak jár a szája. Igy nem lehet összefogni a soföröknek még adott cégen belül sem nemhogy országosan.
Azt kell mondanom hogy rettentően felhigult a szakma köszönhetöen nekünk is.
Sok minden lenne még amiröl elmondanám a véleményem de majd máskor kezdésnek elég azt hiszem.
Jelenleg próbálok eligazodni a sok álláshirdetés közt, de azt érzem, hogy nem lesz egy egyszerű feladat a sok kínálatból kiválasztani azt ahol minden tekintetben
Belföldi szállítmányozással foglalkozó partnerünk részére keresek C-s vezetői engedéllyel rendelkező tehergépjármű vezetőket Alsónémedi, Üllő, Budaörs és Érd telephellyel.
Fizetés nettó 280-300 ezer Ft/hó. Bejelentett, biztos állás, hosszútávú munkalehetőség.
Mint haveromnál, aki pl csak Hűtőzés és más nem létezik. Szentül meg van győződve, én kamionozni akarok és hűtőn, először azt hittem viccel velem, de nem...
Tehát te ilyen megszállott vagy, mint ö hűtő szempontból
Milyen megalázás van mindig, a belgáknál?? Nem csipem se a belga, se a holland részt.. Öntelt, beképzelt, tuskók, olyan 75%-ba
Te könnyen beszélsz ,hiszen dolgozni akartál és akarsz.
Na de mit mondjon a mai kor pilótája aki amikor felvételezik (személyesen-telefonon) akkor azt e képen teszi a saját tapasztalatom alapján:
NEM
- vezetek este
- akarok "sokat" fülkében aludni
- ponyvázok csak heti egyszer kétszer
- ponyvázok,nyitom a hátulját,kapcsolom ........
- a kocsi csak az én seggem alatt legyen,de 600 000 ft fizetésért amit havi két hét munkával két hét pihenővel....
- járok ide vagy oda
És sorolhatnám napestig ,hogy mit nem akar csinálni egy mai pilóta,TERMÉSZETESE TISZTELET A KIVÉTELNEK.MERT AZÉRT ŐK vannak többségben.
Az esetlegesen okozott károk meg térítéséről már nem is beszélve.
Ahhoz ,hogy ma 2018-ban egy járművezető tudja és szeresse ezt a munkát nem kevés affinitás is kell,amit nem lehet a "jutubon-fészbukon..." magunkénak tudni.
Nem nehéz munka, nem kell sokat menni, közepesnél kicsit gyengébb busz.
Majd rádumálták őket, hogy öltözzenek be, legyenek tiszthelyettesek.
Megtették.
Onnan kezdve kapuügyeletestől, a konyhaügyeletesen át mindennel szívatták őket.
Nála az tette be a kaput, hogy lehúzott 2x2 hónapot a déli határ mellett, a kerítés mentén, földúton sétálva naponta sok-sok kilométert, közel 50 évesen sokadmagával sátorban aludva, mosdatlanul.
Leszerelt.
Volt már itt szó arról a jó luxembourgi kamionos cégről.
Nos náluk helyezkedett el, bár mire belépett a cég épp átköltözött METZ-be, Franciaországba.
Ok.
Most heti egy kanyart kell mennie a Tisza menti nagy gyár és francia-luxi határon lévő bázis között.
Fix munka.
Nyugodt.
Pénze duplája mint idehaza volt.
Hétvégéi idehaza vannak.
Egész héten távol van az igaz, és a Rákospalotai lakása és a Tiszaújvárosi felrakó közötti utat is saját pénzéből kell megtennie.
Erre vett egy 10 éves VW Polót.
De kiszámítható.
Tudja már hol, melyik szakaszon keménykedik a helyi rendőr, tudja már hol lesz az a rész, ahol biztosan nincs szabad parkoló este.
Tudja már hol egyen jót és hol tud olcsón zuhanyozni.
Mivel nagyon érzékeny vegyszert visz (tartályos) ezért a kinti lefejtés nem gyors.
Kérdeztem, hogy nem unalmas mindíg ugyan oda járni?
Azt válaszolta, hogy nem.
Sőőőőt.
Neki kimondottan tetszik.
Első éve végén kapott új traktort.
Nem azért mert jól dolgozik, hanem mert a tulaj mind a 10 tartályosának vett új vontatót.
Nos kezdjük az elején, sosem akartam kamionos lenni, jól elvoltam a busszal Pesten, az átlaghoz képest sokkal jobb fizuval.
Jött a válság (vagy mi...) a gyerekek nőttek, a bank szipolyozott, több pénz kellett.
Elkezdtem intenzíven németül tanulni és 2012 őszén kimentem dolgozni. 3 hónapig ponyváztam, napi 12x kellett ki és vissza, már az első pillanatban megutáltam. (car pótok, a görgők hullottak a nyakamba stb..) Jogsim volt, csak GKI kellett.
Aztán 3 hétig (!) :) hűtőztem, Normát terítettem, sosem aludtam ki magam, nem tetszett, végül hazajöttem karácsonyra.
1 barátom hívott, nincs-e kedvem menni az édesapjával 4 kézbe autószállítón? Gondoltam, miért ne...
1 évet dolgoztam 1 kis cégnél, megértem a kolléga kifakadását, azonban a munka nagyon tetszett.
Váltottam, nem titok, a Hödlmayr-nél dolgozom, jó autóm van, bár problémák itt is vannak.
Ahogy mondod legózás, és nincs annál jobb érzés, mint mikor összeraksz egy szállítmányt lerakósorrendbe, méretbe, kivesz a BAG, nem akarja elhinni, hogy az XC90 és az XC60 egymás fölött nem több, mint 3m95, végül feltartott hüvelykujjal megköszöni a türelmedet és jó utat kíván :)
Ezt nem lehet csak a pénzért csinálni, valamilyen szinten szeretni kell.
Aki csak a pénzt látja, hamar kiesik, és sokan fizikailag sem bírják. (a havi 11-13ekm-t el kell gurulni, 100-150 autót le kell szállítani)
Az állandó kihívást, az állandó harcot a merci kontrollosokkal, az állandó megalázást a belgáknál, (erre már immunis lettem) az állandó helykeresést parkolókban, 3,14csányi településeken való közlekedést 20-21m-el, időnként 4.10-4.20-al, a bécsi terítést :) és még sorolhatnám, szokni kell.
A hó végén érkező mél mindenért kárpótol és a fizu 1-2 nappal azelőtt a számlámon van, mint ahogy a munkaszerződésben le van írva.
50 évesen kezdtem el, az első egyedül töltött 3 hónap nagyon car volt, de mostanára rendeződtek a pénzügyeim, a Családom kitartott mellettem, bíztattak, vettem egy cabriót , mi kell még? :)
Sziasztok!Van hajdu biharban olyan cèg ahol alkalmaznak kezdõket tapasztalatom csak 18t auton van nyerges vontaton nincs netán olyan sofõr kollèga aki betanitana nemzetközi pályán k
Kellene nekem 2 darab 2008-2016 közötti évjáratú MAN TGX 18.440, 460 esetleg 480. Ehhez kellene nekem 2x20 lábas konténer szállítására alkalmas félpótkocsi is szintén 2008-2016 közötti!
Bármilyen segítséget elfogadok ezzel kapcsolatban!
Új belépő révén, röviden szeretnék bemutatkozni és mindjárt egy kicsit érdeklődni ill. segítséget kérni a tanácstalanságomra...
57 éves vagyok, '82-óta van hivatásos B-C-E-s, PAV-os jogosítványom. Magánfuvarozóként is és alkalmazottként is hosszú ideig dolgoztam gk.vezetőként a régebbi időkben.
Aztán más irányba vitt az életem és így az utóbbi jó pár évben munkavégzésre nem igazán használtam a teherautó vezetői jogsim. Talán vezetni nem felejtettem el, de mondjuk nem a vezetéssel végzett munkámból éltem. Változott a világ és újra ez az oldalam került sorra, rövidesen végzek a GKI-s tanfolyammal(nekünk megtartották becsületesen az óráinkat, talán lesz is eredménye) :), és el kell döntenem, hogy keressek-e sofőri állást vagy a hosszabb kiesés miatt inkább ne bonyolódjak bele.
És itt szeretném a Ti véleményeteket kérni.
Őszintén szólva a külföld a hosszabb kiesés után nem igazán vonzana, de a belföldi szállítmányozó cégekről a gyakori sofőrkeresés miatt érzem úgy, hogy talán Ők sem az igazi korrekt munkaadói kör...
Szóval... véleményetek szerint tizenéves kihagyás után, hol lenne jobb visszarázódni?
Maszeknál vagy cégnél? Külföldön vagy belföldi szállítmányozásban? Mi az amit esetlegesen jó tanácsként adnátok egy "öregedő kopasznak"...
Nézegettem hirdetéseket, egy baranyai cég részben meg is "fogott" érdeklődés szintjén... Ők silós gépekkel dolgoznak, 70% belföld, 30% Ausztria-i melókat hirdetnek.
Konkrétumokat, még nem akartam kérdezni tőlük, míg nincs a kezemben a GKI. dolog.
Esetleg közületek nincs valakinek hasonló kategóriában tapasztalata és néhány tapasztalati jó tanácsa a hasonló jellegű munkákról???
Bocs a hosszú lére engedett szóf...-ás miatt. Előre is köszönöm, ha tanácsaitokkal, véleményeitekkel segítenétek dönteni a dolgomban...
Régebben az autószállítóval az átlagnál kicsit több munkával az átlagnál lényegesen több pénzt lehetett keresni. Manapság a többi fizetések kezdenek közelíteni, a körülmények rosszabbak, így az átlagnál lényegesen több munkával lehet az átlagnál kicsit többet keresni. Szerintem jó pár cég (a mienk is) komoly gondban lenne, ha nem lenne pár ilyen hülye, mint én, akik szeretik csinálni :)
nem gonoszkodásból írtam, komolyan érdekel.. pénznél nem olyan nagy a különbség, hogy azt mondjam, hogy ez kell nekem
láttam autószállítókat... hmm volt amelyik a parkolóba nekiállt legózni (örültem neki, mert várnom kellett a helyre), vagy mikor a városba megy befele, azért hosszabb mint egy hűtő... parkolásról már ne is beszéljünk, meg arról hogy a ponyvát felvágják, így lazán a szállítandó autónak a tükrét letörik.. stb stb
mondom, komolyan érdekel.. nem mintha ki akarnám próbálni, egyelőre elvagyok a nyugalom szigetén :D ezt meg az állatszállitást, meg a tulméretest... na ezek meg se fordulnak a fejembe
Azt nem értem sokszor, hogy hol a tarka lótúróba lehet azokkal az autószállító szerelvényekkel megállni? Hosszú mint a vonatfütty. Én a tartályt alig tudom a parkolókba bebűvészkedni néha a német (meg mostmár mindenütt) pályán.
Így van, de azon kívül is lehet szeretni. Én sok-sok éve autókkal foglalkozom, szeretem csinálni. Anélkül már biztosan én is feladtam volna, így viszont örülök minden kihívásnak (főleg amit sikerül megoldani :). Végignéztem jó sok kezdő kolléga első lépéseit, párat oktattam is, de tényleg nem könnyű feladat néha.
Konténerszállításban esetleg aki jártas: nyergesvontató+3 tengelyes póttal szállítanánk 20 lábas konténert, ami a pót hátsó részén helyezkedik el.
Hogyan alakul ebben az esetben a tengelyterhelés mondjuk 38 tonna esetén? (áru+szerelvény)
Nyergesvontatón 2 tengely, póton 3 tengely van.
Létezik olyan cég, aki tengelyterheléssel is foglalkozik, nem csak súlyt mérlegel?
Értem én, hogy meg tudom nézni a jogszabályt és az egyes tengelyek megengedett terhelhetőségét, de ahhoz tudnom kéne, hogyan oszlik el ez a súly az egyes tengelyeken.
Abba már bele sem megyek, hogy értelemszerűen mindig változik az áru súlya és az elosztása egy konténeren belül...:D
UVR regisztráció már megvolt, ehhez kellenének az adatok.
(egyébként Budapest konti terminál-Dorog közötti szakaszról lenne szó, Tinnye, Tök érintésével)
Köszi előre is Bárkinek a segtíséget, aki még nem kapott agyfaszt a témától! :)
Köszönöm szépen mélyen szántó gondolataidat,DE az eredeti kérdésem nem az volt, hogyan tudnám kinyomtatni hanem az ,hogy HOGYAN TUDNÉK szert keríteni egy eredeti DAF kezelési könyvre(lehetőleg nem egy DAF márkakereskedés által hanem egy esetlegesen éppen leszámoló WABIS által......)
Már letöltöttem az alváz szám szerint i könyvet,még aznap kinyomtattam igaz nem egy copy shop-ban hanem egy egyszerű "nyomtató bótban" VISZONT ha már egyszer megvan a GYÁRI tartója akkor miért ne akarhatnám az eredeti kivitelben.
Szóval nem nyomtatva szeretném az autómban tartani hanem gyári formájában.
Egy ennyire súlytalan témában azt hittem boldogulok majd ,de tévedtem.
Ez az enyém kinyomtatva,fentebb az eredeti csak Német nyelvű na abba a tartójába szeretnék Magyar nyelvűt.Ennyi nem több!
Esetleg valaki meg tudná mondani úgy kb, aki csinált mostanában, vagy az elmúlt években PÁV-ot, hogy mikorra szoktak időpontot adni? Meg ez a netes időpontkérés működik? Én 11 éve csináltam, de most lehet hogy kell majd egy rendkívüli PÁV, van egy kis orvosi ügyem..
Gondolom nem baj ha a "DAF kereskedés" áraitól olcsóbban szeretnék hozzá jutni.Egyébként nincs náluk,kimondottan megrendelésre lehetséges és aranyáron.
Köszi,de ezt ismerem már letöltöttem az enyémre vonatkozót Magyar nyelven de 365 oldalról van szó ezért szeretném megvenni eredetiben.Azért köszi még egyszer!
2015/10 havi Euro -6 DAF XF kezelési és karbantartási utasítást (használati utasítást) keresnék.Magyar nyelvű természetesen,szeretnék gyári könyvet ezért nem hagyatkoznék a google adta lehetőségre. 06 30 633 4593 számon elérhető vagyok,lehetőleg olyat keresnék melyen nincs rajta egy egész Wabis "raj" reggelije-ebédje......
Segítséget szeretnék kérni a Stoneridge Eletronics típusú digitális tachográf kezeléséhez. Eddig Siemens típusú tachográfor kellett használnom, annak működéséről találtam is videót anno. Azzal nem volt gond, de ezen a típuson nem tudom elvégezni helyesen a kézi adatbevitelt sem.
Valaki tud adni egy részletes leírást, hogy hogyan működik, vagy ha van egy videó linkjét át tudja küldeni Nekem?
Az eleve meghatározott kivételek esetében SEM tudok neked mindenre kötelezően értendő választ adni,mert egyrészt nem nagyon volt még eddig olyan munka-kapcsolatom ahol nem kellett készüléket használni,másrészt egy ilyen 800 000 ft ,vagy "jóhírneves" (2016/403 ahol az esetleges félre tájékoztatásom miatt rögtön be-vonják a szakmai irányítói tevékenységét .az emberfiának) törvényt- kérdést nézve a LEGBIZTOSABB ha egy Kormány-hivatalban(NFM) meg kérded.Az biztos mint a nyomorúság,valamint segítenek egy esetleges kérvény kitöltésében is.
Pedig hát akkora előnyt jelent a nyelv, már hány helyzetben megmentett.
Egy hete is, a svájci - olasz kishatáron (Stabio) elbaxtam valamit. Jött a capo, az arcára volt írva a vámosnak, hogy késsel - villával eszi a kelet európaiakat, gúnyosan bökött a cseh rendszámomra.
Fel voltam rá készülve, hogy addig keres - a kabinba is benézett - míg meg nem tud büntetni. Meggyőződésem, hogy az olasz tudásom mentett meg, láttam, nem tudja hova tenni, ki vagyok:
- Vai! - menj? Húztam is a francba.
De minden országban így van, ebben a melóban aranyat er a nyelvtudás.
Mert az agya megreked annyinál, hogy képes egy sört kérni,
és számára ez bőven elég is.
Csak mikor tényleg elzavarják mert nem tudja vázolni hogy mit rakodna milyen címre, meg van sértődve és persze az a szemét aki megelőzi mert az ugye el tudta mondani adott nyelven.
Mondjuk az első gerinc-műtétem után (előtt) megfogadtam,míg fekszem megtanulok ismét Németül .Amint kenem vágom megint a Németet mindent felszámolunk,vállalkozást ,autót,telephelyet ,házat..stb és irány ki.Aztán semmi nem lett belőle,feküdtem ,sajnáltam magam,szenvedtem mint malac a jegen de a Német tanulás nem akart sikerülni. Akarat kérdése,nem több az egész.
Soha nem fogom megérteni azt, hogy aki külföldön akar dolgozni, vagy nemzetközi munkát végez, miért olyan nagy kihívás neki azt a minimális nyelvtudást összeszedni?
Szégyen, mikor kis cetlikkel, mutogatva kinlódnak, és csodálkoznak hogy a sor végére zavarják?
JA a "napi munkaidő" nem ugyanaz a "munka nap hosszával" ,itt jön be a képbe az automatikusan vagy manuálisan rögzített tachográf adatok fontossága.Mivel ugye ez alapján osztunk-szorzunk.
Egyéb helyekről hallott állítások, melyeket azért fenntartásokkal kezelnék, közel egymilliós fizu, pár hónapnál tovább nem bírják, ez mondjuk érthető is.
Üdv Mindenki! Csábítanak tartálykocsira sofőrnek magán benzinkútra 2 kútról van szó ahova vinni kéne az üzemanyagot a kútnak saját kocsija van!Napi 2-3 kanyarról van szó nem nagy távolságról!A kérdésem az lenne mik a reális bérek,napi munkaidő,ünnepnapok stb. köszönöm
Egy alvállalkozóm szerint annyira "folyamatos a munka",hogy nem elég 2 kártya sem.Négy kéz ide vagy négy kéz oda. Rájuk találták ki a mende-mondás miszerint:munkaidőm kötetlen megyek mint a töketlen.....
Ezért szoktam azt mondani,hogy az én tapasztalatom (2015-óta végzem ezen munkámat) nem tudnám kategorikusan kijelenteni ,hogy melyik fél hunyó többet egy egy mulasztás esetén.50/50 a munkáltatók-munkavállalók tekintetében.Valahol az alapvető kötelezettségeket is le sz@rják nagy ívben valahol mindennek eleget próbálnak tenni.valamelyik sofőr tudomásul veszi a főnöke utasításait valamelyik sz@rja le nagy ívben. Tisztul ez ám lefele elég szépen,hála az üres költségvetésnek.
gyárból mentem kamionozni.. ugye itt vannak ünnepi potlékok, teljes bejelentett összeg, műszakpótlékok
Mondjuk ami engem érintett ott, hogy van az orabér...illetve voltam kiküldetésbe, és ott még rájött a napidij
elmentem kamionozni és ledöbbentem, hogy se ez se az, tetejébe minimálbérre lettem bejelentve .. szépen az addigi bejelentett bruttomat szinte lenullázta akkor volt a bruttóm olyan 380 körül.. elmentem kamionozni puff mit tudom én akkor mennyi volt a minimálbér
A munkaidő nyilvántartási ,jelenléti ív készítési kötelezettségről még nem is beszéltem amely alapján számon kérhető az adott időszak tevékenységeinek esetleges pótlék fizetési kötelezettsége........................
Magyarországon "bejegyzett" székhellyel rendelkező vállalkozás a Magyarországon érvényes "munkaügyi törvények" szigorú figyelembevételével foglalkoztathat "utazó munkavállalót ,1988.évi .I 18/A § (1) mely rendelet szerint az "utazó munkavállaló" éjszakai munkavégzése ezen törvény (TV) 18/G § (1) szerint 00-04 h között történő BÁRMILYEN automatikusan -manuálisan rögzített tevékenysége(ergo nem ismerünk olyan definíciót,hogy éjszakai vezetés, kategória van de mint fogalom CSAKIS "éjszakai munkavégzés" van) mely tevékenység nincs említve a "minimálbér" esetleges tartalmára HISZEN EZEN KÖTELEZŐEN FIZETETT MINIMÁL-SZAKMUNKÁS-stb BÉR állandó mint a nyomorúság!!!! TEHÁT nem lehet külön megállapodást kötni-rögzíteni az esetlegesen fizetendő "pótlékok" minimálbérben való ki fizetésére-belefoglalására (húúú ekkora agyrém állítás) MÁS téma "ON"
(EZÉRT VAN tévedésben sok emberke amikor "teljesítmény bérezést" emleget hiszen az MT-könyve meghatározásával szöges ellentétben van azon állításuk ,hogy ha van km fizetés az már rögtön teljesítmény bérezés,EGY NAGY FENÉT amíg van minden hónapban egy állandó jelleggel kifizetett minimál......bér amely a munkaszerződésben rögzítve vagyon és kifizetésére van időpont megállapítva addig nincs teljesítmény bérezés ,hiszen ha nem megy egyetlen egy métert sem akkor is kapja a mindenkori minimálbér teljes összegét)MÁS téma "off"
ELVILEG A MÁSODIK "kérdés" a munkaszerződés a bér kifizetésére-megállapítására eső részét NEM LEHET AD-HOC hasra ütött jelleggel kitölteni CSAKIS kizárólag valós fogalmak alapján tehát :
- a munkaszerződésben kötelezően rögzítendő a bér fizetésének JELLEGE ,amely meghatározás ugye nem lehet ellentmondó fogalmak katyvasza,(az éjszakai munkavégzés időtartamára akkor is KÖTELEZŐ pótlékot fizetni ha erre NINCS UTALÁS a szerződésben)miért is lenne hisz "UTAZÓ MUNKAVÁLLALÓ"-t foglalkoztatva eleve adott kritériumok-keretek közt kell őt alkalmazni(munkaidő keret,éjszakai munkavégzés,heti munkaidő,napi munkaidő-munkanap hossza,ágazatra jellemző rendelkezések ...stb)melyek eleve dokumentációs kötelezettségeket rónak a munkáltatóra(3-5 év)
-egyedül az éjszakai munkavégzés esetén korlátozott napi munkaidő hosszára LEHET megjegyzés ,mely alapján nem kell a napi munkaidő 10 órában maximált hosszát figyelembe venni,más aspektusából az éjszakai munkavégzésnem nincs helye a munkaszerződésben
ELVILEG A HARMADIK kérdés: a napi díj?????Ami adható-lehetséges elszámolási mód,lehetséges fizetésként megállapított bérfizetésre való alkalmazása,a munkavégzés helyének rögzítése,teljes vagy rész munkaidős foglakoztatás ,a munkakör jellegének ISMERETE nélkül megint csak zsákutca.
Annál is inkább hiszen adott a munkaszerződés tájékoztató részén egy néhány kérdés melyre nem tudjuk a választ?
- munkahely helye
- irányadó munkarend (munkakörre jellemző adatok)
- bérfizetés napja
-a munkabér egyéb elemei (vissza kanyarodva a munkakörre) tehát nem az éjszakai munkavégzés MERT AZT akkor is fizetni kell pótlékokkal terhelve ha nem írjuk ide,hanem ide lehet biggyeszteni a napi díjra vonatkozó megállapításokat,a km re vonatkozó megállapításokat,az esetleges karbantartási -javítási feladatokért járó díjak .......
TEHÁT "röviden" ennyi.mondhatnám ha profán akarnék lenni ,hogy hülye kérdésre hülye válasz.
Ez nem tapasztalat kérdése hanem munkakör kérdése,eleve nem köteles ALÁÍRNI EGY MUNKASZERZŐDÉST csak akkor ha és amennyiben annak TELJES TARTALMÁVAL 100%-ig tisztába van és érti is azt.
Igaza van "trizs77-nek" nem akarok feleslegesen vitatkozni erről a témáról pláne úgy ,hogy az adminok kivágnak innen mint matkát kakilni ha tovább méregetjük a pöcseinket.
Mindösszesen annyit jegyeztem meg (egyébként munkámból-tapasztalatomból adódóan erősen fel indulva)hogy a hölgy kérdéseiből nekem elsőnek az jött le,hogy:
- már érdeklődött egy két helyen
- ezeken a helyeken mondtak neki különféle a munkaügyben használatos fogalmakat,amitől rögtön szakértővé avanzsálta
az aktuális válaszadó önnönmagát
- aztán amikor már rendesen megkavarták a fejét jött ide
Ahelyett ,hogy elsősorban a munkáltatójával rendezte volna vélt-valós problémáit keresett még egy olyan fórumot ahol akarva-akaratlanul még jobban megkavarták (én meg mint mondtad elküldtem más éghajlatra).
Azt azért 2018-ban már illő lenne tudomásul venni,hogy a munkáltatói kötelezettségek körébe tartozó feladatokat ,nem fogja és nem is tudja más pótolni.Nem tudja sem a megfelelő kritériumokat - kompetenciákat csakis azért beazonosítani és HASZNÁLNI mert ő érteni akar hozzá.Vagyis ilyenkor ismét csak azt mondom az első a munkáltató akivel orvosolni lehet problémáit.
Aztán ha az a munkáltató sz@rik a megoldásra,törvényes foglakoztatási keretek biztosítására jöhetnek a különféle munkaügyi fórumok,ahol az ott tevékenykedő emberek effektíve tudnak segíteni.
DE így ebben a mi esetünkben mit és hogyan lehet mondani,Álljak neki taglalni ,hogy melyik kérdése eleve mit zár ki?
De igazad van rá próbálok,jobb későn mint soha.Szerintem próbáljuk meg túltenni ezen magunkat!
ha ennyire tisztában lenne a szabályokkal, törvénnyel, kötelességével, jogaival stb, mint ahogy Te állítod be magad, valószínűleg nem kérdezett volna eleve maszlagot eleve....
én sajnos nem tudok érdemben válaszolni, mert nekem is jogászra volt szükségem a volt munkaadómmal szemben, és értette a dolgát.
szerinted ez a kioktatás mennyiben különbözik a parkolói egyetemtől?
Egyébként igazad van-lehet,én teljesen más aspektusából nézetem kérdéseit.Eme oldaláról nem fírtattam magamban,hogy honnan szedhette össze az egymásnak ellentmondó fogalmait.
Amint mutatsz a hölgy kérdésében egyetlen egy olyan momentumot amely értelmezhető úgy ,hogy azt alá is lehet támasztani valamilyen hivatkozással(rendeleti-törvényi) akkor meghajlok előtted és bocsánatot kérek,DE mivel a kérdés eleve olyan egymásnak eleve ellentmondó-kizáró fogalmakat említ melynek EREDETE saját tapasztalatom szerint a különféle mostanában oly divatos egyetemek szakértőinek a maszlaga. EGYÉBKÉNT attól a ténytől eltekintve,hogy KÉRDEZETT(mert nem tudott valamit) miért nem a munkáltatójától-munkáltató képviselőjétől meg a releváns tudnivalóit egy OLYAN TÉMÁBAN amelyben mindkét fél érintett?Ennyi ez nem több,már mint ami a letámadásomat érinti.
"k@rva sokat vezettek mán mondjuk IFÁ-t...A hölgy kérdéseivel eleve ott volt a baj,hogy egymást eleve kizáró tényezőket zanzásított össze és ezen maszlagból próbált kérdést formálni.
Az IFA.n nem lehet megtanulni a szabályokat?
AHölgy feltett 1 kérdést, mert nem érti/nem tudja hogyan műxik a dolog.
Értelmes választ alaigha kapott, viszont Ti egész jól elszórakoztok ezen a dolgon...... talán ha megpróbálnád Neki elmagyarázni, többet segítene...
Az sem volna baj, ha valamennyit itthon dolgoznál, mondjuk billencs nyergesen. Az alapvető dolgokat megtanulod, és utána menj külföldre. Sokan megpróbáltak már innen kamionozni, és az első fuvar után nem is hallottunk róluk többet. Nem olyan egyszerű dolog a kamionozás, mint azt sokan hiszik.
Először magadat nyugtasd meg, hogy kezded érteni a szakmát. Ráérsz utána nemzetközizni!!!
Ott is először a billencset javasolnám. Vagy a konténert. Hűtőre menni ráérsz 10 év múlva.Ha addig meg nem utálod az egészet.
Háát nem olyan egyszerű a hűtőzés.. Ez a meló nem abból áll hogy kinyitom hátul, rátolok a rámpára, megrakják és lehúzom a rámpáról, becsukom a papírt kézbe, hűtőt bekapcsolom és szeva....
mikor az 1t raklapot neked kell megrakni... hmm kész élvezet, persze kézi békával, előhűtött pottal
mikor szar raklapokat adnak vissza, azt lehet veszekedni, hogy ember ez törött, agyonhasznált, vagy mikor nem veszi át a raklapot, mert talált benne mit tudom én mit
majd mikor parkolót keressel:D
Hűtő feszítettebb meló....
A hűtőnél olyan helyekre is be kell vinned a 2 raklap halat, ahova épeszű ember nem megy
Macerásabb az áru...
A hűtő többet gyüjtőzik.. nincs annál jobb mikor átpakolod az árut, hogy ne legyen tengelyes.. És azt te fogod.. ha szerencséd van megengedik
Hmm a hűtőnél hűtőházban is fogsz rakodni, csak egyett mondok, aki volt ott az tudja miről beszélek (helsingborgi Bring)
Szerintem a ponyva könnyebb.. főleg kezdőként.. kevesebb a macera
Sok mindent kihagytam még
Ha kamionra ülnék.. mondjuk elsősorban tartályra ülnék... hmm az tetszett a legjobban, hogy 14m, király.. ok himbálódzik, de kit érdekel, aztán ponyva és talán legvégén hűtő
Az ilyen állatszállító, meg kocsiszállító esélytelen
Burkolóként tök jól lehet keresni.. tudom, mert éppen keresnék, de a kínálat ezekből kevés, az árak meg??.. Haverral veszekedtem, hogy öcsi nem vagy a haverom, nekem ákciós árat mondjál... Mert amit mondtál attól agyam eldobom
Amúgy meg.. kipróbálod majd amelyik meló tetszik és ennyi... Mi nem tudjuk neked mi fog tetszeni.
Van haverom aki a hűtőre esküszik, van aki a ponyvára, van aki a tartályra, van aki az autószállítóra.
Ha visszamennék akkor a Bringes melóra mennék vissza hűtőre... Hmm visszagondolok a legjobb meló volt.. Király volt.. Nem volt raklapcsere, nem is volt nálam raklap.. teperős volt, de király.... ja meg hülye helyekre kellett bemennem.. 7-14 lerakóval, de élveztem, meg elég jó manit lehetett vele keresni anno, főleg a cég fizette a büntiket az ilyen 2 hetivel mindig probléma volt
A hölgy valakije elkezdte ezt a kamionozást.. Ugye csábító a pénz az 5-600 ezer kézbe.. Ezerrel megy mindenhol.
mondjuk azt hogy azt nézi a gyárba keresek 180 ezret pl 2 műszakba, vagy 3-ba... ott van műszakpótlék, van ünnepi pótlék, meg mit tudom én mi...
Elkezdte az egészet, jön a fizi.. és a hölgy keresi a pótlékokat.. mert pl az a valaki éjjel ment sokat, vagy dolgozott olyan napon, ami magyarba ünnep....
A kérdése inkább naiv volt.... kb mintha a feleségemet hallanám, mert fingja sincs miről szól ez az egész szállítmányozás...
Nem veszünk össze... de ha így gondolok bele, akkor értem a hölgy kérdését...
Ti meg .... nekiestetek... :D
Amúgy maga a törvény szarul van értelmezve... katyvaszos...
Levezettem, én hogy értem a hölgy kérdését.. Valószínűleg így gondolta ö is
Már ne haragudj de "töprengés" helyett talán először nem zagyvaságok tömkelegét kell zanzásítani egyetlen hozzászólásba,hanem tisztában lenni a foglakoztatásra vonatkozó hazai rendelkezésekkel.Mondjuk ez semmiféleképpen nem a fészbook csoportokban egymásra licitáló (ki vezet milyen régen,milyen messzire,és milyen ügyesen....) söfőrjeinek a saját szája-íze szerinti értelmezését jelenti.Még a magamfajta is folyamatos munkaügyi szakértő véleményezése mellett dolgozik azért ,hogy eleget tudjak tenni a reám szabott kötelezettségeknek.Viszont persze vannak akik csakis úgy szívják magukba ezen "tudományt",hogy mondjuk "4kézbe járják Európa útjait,vagy már mint fentebb le írtam "k@rva sokat vezettek mán mondjuk IFÁ-t...A hölgy kérdéseivel eleve ott volt a baj,hogy egymást eleve kizáró tényezőket zanzásított össze és ezen maszlagból próbált kérdést formálni.
Üdv mindenkinek ! Elismerésre méltó a bátorságod, de igazad van valahol el kell kezdeni. Betanulásra legjobb a Waberers bár nincs hűtősük,de ponyvással megtanulható az ami kell ahhoz hogy egyedül megálld a helyed .A betanulás kb 3-4 hét ami nem sok egy tapasztalt kollégával négykézben de készülj fel mert embertpróbáló. Navigációból én az igo-t ajánlom nekem bevált lehetőleg a legfrissebb térképpel.Remélem tudtam segíteni sok sikert !
mondjuk ymi nálam le van irva a feléhez semmi közőm...ünnepeken nem dolgozom, éjszaka se (mondjuk ilyen ejjeli potlek mellet 70%, elgondolkodtato), egyelöre élvezem, hogy jól érzem magam:)
Semmi különleges nincs a hölgy kérdésébe.... érthető is...
Abba a hitbe van hogy a nemzetközizésbe vannak műszakpótlékok, ünnepi pótlékok stb.
és abba a hitbe van hogy a napidíj részének is van egy ilyen anyagi vonzata...
nem kell tulspirázni...
Hölgynek egyszerűen azt kell mondani, hogy nincs a napidíjnak se meg egyébnek se plusz juttatása, a minimálbérnek se...
Van egy minimálbér, meg van ahol napidíj, vagy km pénz van és onnantól kuss a neved.. ülj a kormány mögé és hajtsad az aktuális járműt.
És azt is el kell mondani, hogy a min bér után vagy csak járulék.. ergo betegácsit, nyugdijat, csak ezután lehet számolni...
Az meg hogy munkajogász nézzen meg egy szerződést, hmm felesleges.... tele vannak hibával.. pontatlansággal.
Elfogadod és így dolgozol, vagy nem fogadod el és akkor nem itt dolgozol
Pl a mostani szerződésembe, rendesen le van írva minden.. órabér, műszakpótlék, túlórát hogy fizetik, cafateria, felmondási idő, szabadság kiadása... hadd ne soroljam fel.. Mondjuk nem is nagyon lehet belekötni semmibe.
Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Nem sokára meg lesz a jogsim mindennel együtt. 22 éves vagyok.
Lenne pár kérdésem. Ki mit tanácsol? Ponyvás, hűtős, konténeres..?!
Én igazából a hűtősön gondolkozok , mert ott nem kell ponyvázni nem mint ha megvetném a fizikai munkát mert jelenleg is burkoló mellett dolgozok. Igazából a hűtősnek nem zavar a hangja, egyszer autó pályán aludtam pont egy hűtős mellett és álomba ringatott egyáltalán nem zavart.
Illetve olyan cég aki kezdőket is be tanít rendesen , és a benaitas mennyi idő körülbelül?
Ki milyen navigációt ajánl?
Hozzá teszem hogy nemzetközi szeretnék.
Egyenlőre ennyi, a válaszokat előre is köszönöm. További szép napot :)
Szívesen segítenék DE màr a kérdés is tele van ellentmondàsokkal.A "munkaügyi" fogalmak-meghatàrozàsok nem képlékeny tartalmát takarnak.Legyen az a munkàltató - ra vagy a munkavállaló -ra vonatkozó rendelkezések.
Tapasztalat hianyaban kerdezem, hogy magyar ceg alakalmazasaban allo, de kulfoldon kamion sofornek milyen esetben fizet a munkaltato ejszakai potlekot? A munkaszerzodes csak a minimalbernel ter ki arra, hogy az magaban foglalja az ejszakai muszak potlekat is, viszont nem ter ki a kulfoldi napi dijra. Van Onok kozott akinek ebben tapasztala van? Koszonom a valaszokat!
Hűtőzni biztosan nem szeretnék, nagyon nem bírom a zajt sem éjjel menni nappal aludni. Spanizással, ponyvázással nincs problémám úgy vagyok vele hogy annyi mozgás kell (azért nyilván nem napi 3x szétkapni a pótot teljesen).
Autószállító, siló, konténer stb még érdekes lehet.
A nyelvvel sajnos eléggé hadilábon állok. Tanultam angolt és németet is, alapszinten meg is értettem magam főleg az előbbin, ha kinn vagyok igyekszem minél többet kommunikálni, hallgatok német rádiót, de valahogy nem sikerül tovább jutni az alap szintnél.
Az Europass-szal kiegészített OKJ bizit (amit biztosan tudok, ismerősök által) Ausztria, Németország és Anglia NEM ismeri el. Bizony, újra kell vizsgázni az ottani előírások szerint.
----------------------
Köszönöm.
Ez új infó nekem.
Május 24-én vizsgáztattam utoljára, akkor még elismerték.
Az Europass-szal kiegészített OKJ bizit (amit biztosan tudok, ismerősök által) Ausztria, Németország és Anglia NEM ismeri el. Bizony, újra kell vizsgázni az ottani előírások szerint.
Újra kell vizsgázni és a sikeres vizsga esetén kapsz róla OKJ-s bizonyítványt.
Ez nem nemzetközi vizsga.
Viszont az OKJ-s targonca/emelőgép/építőipari gép/stb. vizsgákra kiadott (sötétkék) OKJ-s bizonyítvány, külön vizsga nélkül érvényes az EU másik 27 országban, ha kiváltod hozzá az EUROPASS-t.
Az EUROPASS nem más mint egy fordítás, és a mindenkori minimál bér 5%-ért kapható, a képzést végző intézményen át.
Ettől hiszik tévesen sokan, hogy az OKJ bizonyítvány nemzetközi.
Itt a nagyobb probléma mikor ezek a zsenisuttyók küzdenek akár itthon, akár külföldön,
és ne felejtsük el hogy a létező vagy nem létező intelligenciájukkal képviselik a cégüket, külföldön az országunkat is!!
Természetesen az igazsághoz tegyük hozzá hogy biztos Magyarországra is sok-sok ugyanilyen kvalitású bármilyen országbeli érkezik, és csak kézzel-lábbal mutogat, piszkos a ruhája, keze, stb...
Amíg nyolc osztály és nulla idegennyelv ismerete elég ehhez a munkához,
addig hogy is várják el hogy egy olvasni is alig tudó megtanulja ?Ki van fizetve, kapja a papírt, mindenki boldog... Azt csodálom hogy a Kresz sikerül nekik.
Azon csodálkozok, hogy némelyik nagyon sötét suttyó ha szánalmasan is, de boldogul külföldi útján.
Ha azt akartad írni,hogy "ez már régen így kellene ,hogy történjen" akkor azzal egyet értek-nem lehet vita tárgya.Viszont akárhogyan is csűröm-csavarom magamban ezen a mostanság mint "kamionos" munkát vállaló (jármű vezető-utazó munkavállaló) emberkéken már az sem segítene.Talán majd egy következő generáció.
Szerencsére van olyan iskola is, ahová be kell járni és a koszon kívűl más is ragad az emberre. Rendesen le kell vizsgázni, persze a jóindulat megvan, ha legalább meg tudsz mukkanni a szóbelin, ill. a tesztlapnál is segítenek rávezetéssel, de direktbe nem mondják meg a helyes választ. Aki a borítékot meg meri említeni, azt maga az iskolatulaj küldi el melegebb helyre. Érdekes módon így is minimális a bukás.
Viszont kezd egy kicsit aggasztó lenni az ,hogy mindegy milyen fórum de egyre többen osztják meg ,hogy hogyan NEM kell valamit értelmezni,csinálni,alkalmazni.
Arról nem megfeledkezve ,hogy azért én nehezen tudnám megoldani,hogy az autóm álljon egy -két hétig amíg a sofőr "GKI-ADR"-t újít -tesz,A sofőr hogyan és miből fogja az esetleges utazási költségeket majd fedezni ha be kellesz járnia minden nap tanfolyamra,én meg hogyan fogok fizetést adni neki?Ha veszek fel egy versenyzőt az autóra amíg a sofőr "tanul" tapasztalatom szerint ott kő kövön nem marad(tükör,gumi,fülke lelakás,rakományrögzítési felszerelések.....)mind mind CSAK múlt időben említhetőek.DE a vizsga az kell,na de milyen áron?Nem magam akarnám meghazudtolni de azért ezt az oldalát is figyelembe kell venni mielőtt ide teregetjük ki,hogy hogyan lehet ..........nem megfeledkezve arról sem ,hogy ezért nem kellene minősíteni senkit aki ebben a formában hozzájárul egy egy ilyen vizsgához.Viszont az sem normális dolog amikor a sofőr a fészbukon-parkolóban-jutubon érdeklődik alapvető szakmai kérdések után ,ahelyett hogy a munkáltatójával egyeztetne hiszen amúgy is az ő kötelezettsége lenne.Ezért nem kellene még egyenlőre ilyen "balkáni" állapotok közt "fejlett nyugati" Országokat majmolni.
Jó magam sem sofőr vagyok ,de ettől függetlenül (az etikát,értelmet,...)nem szerencsés dolog(szerintem) ha egy nyilvános fórumon a mostani állapotától még lejjebb süllyed a "kamionos-sofőr" társadalom megítélhetősége. Csak mint újabb támadási felület,ami majd a "parkolói-fészbukos egyetemek szakértőinek" ad megerősítést miszerint " jóvanazúgy". Azt a részét sem akarnám vitatni ,hogy mely része értelmes-értelem nélküli,elavult-modern az oktatásoknak és a vizsgafeladatoknak.Nem azon a szinten munkálkodom.hogy érdemileg akár csak egy keveset is vitatkozzak róla(parancsot nem b@szunk meg mert szaporodik) erre vannak a jogalkotók.Viszont kezd egy kicsit aggasztó lenni az ,hogy mindegy milyen fórum de egyre többen osztják meg ,hogy hogyan NEM kell valamit értelmezni,csinálni,alkalmazni ....hiszen úgyse lesz ...
Én az asztal másik oldalán ülök és azon vagyok, hogy ne így legyen.
De attól még tudom.
1./ - Tudom, hogy voltak/vannak/és lesznek csaló oktató és vizsgabiztos társaim.
2./ - Tudom, hogy voltak/vannak/ és lesznek buta oktató és vizsgabiztos társaim, akik az ügyben csak a pénzt látják (teszik el) de fel se fogják, hogy a tanulónak tesznek rosszat, azzal, hogy nem oktatják le az anyagot.
3./ - Tudom, hogy vannak bőven buta tanulók, akik örülnek, hogy csak fizetniük kell egy összeget, és kapják "a" kategóriát, OKJ-t, ADR-t, vagy akármit, mert fel se fogják (nincs nekik mivel felfogni), hogy ők járnak rosszul, ha őket nem oktatják és oktatás nélkül kapják meg végzettségüket.
Ezek a bolondok (mert azok) igen büszkék arra, hogy tanulás nélkül kaptak, jogosítványt, végzettséget, kategóriát, akármit, de ugyanők teli pofával harsognának ha 6 éves kislányukat szeptember másodikán hazaküldenék az iskolából, azzal az üzenettel:
...."........nem kell bejárnod, majd 8 év múlva küld be apádat és neki odaadjuk a bizonyítványt, mely majd tanúsítja, hogy Te elvégezted a 8 általánost......
Ne haragudj de okos dolog ezt így ide le írni?Nagyon sok olyan munka-kapcsolatom van ahol-akik igen is csak ebben a formában tudták meg újítani-le tenni "GKI-ADR" vizsgájukat.Mi lesz majd amikor be kellesz járni az összes előírt órára,a vizsga pedig csakis tudás alapon fog történni.Mert eljön az is ,nem is olyan sokára.
Oktatás nulla, annyiban kimerült hogy 5 perc alatt ideadták a valószínűsíthető kérdéseket válaszokkal, megbeszéltük mikor hova menjek.
Vizsga vicc, írásbeli előtt kiosztották a 4 féle puskát kis nyomtatott cetlin. Szóbeli úgy zajlott: a vizsgabiztos elmondta a nagy melegre való tekintettel vegyük úgy hogy mindenki átment a vizsgán mert természetesen mindenki megtanulta. Hozzátette hogy aki nagyon szeretne leszóbelizhet.
Ez a nagy magyar valóság, 20 ember kiengedve a világba 0 tudással. Bár hozzáteszem a környéken ha szerettem volna se tudtam volna normális oktatásban részesülni.
Rengeteg külön szabály van ADR szállításakor: felszerelések megléte, sebesség, követési távolság másik ADR járműtől, parkolás távolsága másik ADR járműtől, táblát mikor hány pontól nyitunk stb.
Sok tilalom árucsoportonként is: dohányzás, áru őrizetlenül hagyása, hidak, alagutak, parkolás lakott területen, parkolás csatornafedél mellett, ADR áruk összerakhatósága stb.
Előző cégemnél megvolt a beetetés, ha megcsinálod többet keresel(40-50 ezer jó magyar forinttal), ha nem ADR az áru a pénz akkor is több, általában táblát se kell nyitni mert általában engedményes mennyiség. Két és fél év alatt odáig jutottunk hogy szinte állandó vendég voltam a német vegyi üzemekben.
Tetőpont az volt amikor az én csodálatos mesterem megkért hogy rakassam már két magasba, mert még lesz két felrakó és kell a hely, én persze megtagadtam. Áru oldalán ez a felirat díszelgett: "Öngyulladás léphet fel levegővel érintkezve"
Kontroll, bírság. Valószínű szerencsém is volt, de egyszer nem állítottak meg a nyitott táblával.
Persze azt tegyük hozzá hogy kötelező jelleggel kerültük az osztrák tranzitot veszélyes áru esetén, plusz ha lehetőségem volt rá éjszaka közlekedtem vele.
Megérte-e? Így utólag visszagondolva határozottan állítom hogy nem. Itt ha ütközés van, vagy borulás néha jöhet a "bumm" is.
Magyar bér és munka arányáról: Cégvezetők szerintem még össze is járnak, pontosan tudják hogy mennyit kell ígérni. Azonban pl. előző cégemnél havi bérnél 200 ezer, a negyedéves bónusz kiosztásakor 350 ezer jó magyar forint különbségek is előfordultak havonta. Pedig A és B kolléga is ugyanolyan hozzáállással ugyanannyi munkanapot dolgozott. Csak A kolléga alatt rosszabbul fogyasztó kamion, rövidebb fuvarok, több le és felrakó után pótcsere és kezdhette elölről. Addig B kolléga kifogott egy jobban fogyasztó kamiont, hosszabb fuvarok, pótcserékből is mindig jól jött ki.
Hogyan továbbra: Ha énnekem megmondták volna a frankót. Lehet mondták csak nem hallottam meg :) De sose késő elkezdeni.
"Könnyebb munka ugyanannyi bérért" kezdetnek majd a ponyvás pót leváltását lehet megcélozni, igény és kívánalom szerint. Persze az elején nem lehet majd válogatni a munkahelyek között, míg a tapasztalat meg nem lesz.
Pl. hűtős pót ha nem zavar a zaj, ott már nincs ponyvázás vagy spaniferezés. Lehet menni silósra, konténeresre, esetleg autószállítóra.
"Azonos bérért több szabadidő". Na itt szerintem ki kell dobni a Lagzilajcsi meg Kisgrofó CD-t az ablakon és betenni helyette valami nyelvoktató CD-t, aztán megcélozni a szomszédos Ausztriát vagy Németországot. Nettó bér ott se lesz nagyságrendekkel több, csak a bruttó. Emiatt a 25-30 nap szabadság is megfizetve. Na meg aztán az eddig makk egészséges magyar ismerősök németbe kiszabadulva szinte kötelező jelleggel hozzák a 2x2 hét évenkénti betegszabit :)
Fél éve kezdtem friss jogsival a Wabinál, egyelőre meg vagyok elégedve a céggel, szerintem jó frenchisehoz kerültem, pénzben, hazahozatalban stb. amit ígértek azt betartották, a fuvarok nagy része kényelmesen teljesíthető. Az egy évet amit aláírtam nagy valószínűséggel le is fogom dolgozni itt.
De elkezdtem gondolkodni a hogyan továbbon. Hirdetéseket böngészve és parkolóban a normálisabb kollégákkal beszélgetve azt gondolom, hogy azonos munkáért kb. egyformára jön ki a matek. Ahol több a pénz ott általában vagy nagyon hajtják az embert vagy valamilyen más feltétel kevésbé jó (nem olyan jó autók, sok gyűjtőzés, stb.). Tehát ha többet szeretnék keresni vagy ugyanennyiért többet itthon lenni és közben nem megszakadni akkor képezni kell magam.
Az ADR-en gondolkodtam el de a legtöbben le akarnak beszélni róla. Tényleg ennyire nem éri meg? Mindenki a nagy bírságokkal meg állandó kontrollokkal ijesztget. Mi az igazság?
Hali. Igen olvastam anno azt a beépülős cikket én is és rendesen elbizonytalanított.
A lényeg : tavaj augusztusba kaptam az első emailt a csoportos tájékoztatóra ( erre azért emlékszem mert pont nyaraltam és telefonon regisztráltam azonnal a tájékoztatóra ) decemberbe voltam PÁV vizsgán (ide érdemes kipihenten menni és nem idegeskedni ) és végül januárba kezdődött az egész tanfolyam. Én a kresszt, vizsgával együtt 2 hét alatt megcsináltam. a kressz és a rutin köz egy szűk hónap volt mivel sokan vagyunk ezért kevés a vizsgaidőpont ugyan ez a forgalmi. Munka mellett csináltam én is, de mivel a munkhelyem és lakhelyem közt is elég nagy távolság van ezért én otthagytam! ( amúgy is ott hagytam volna és így legalább pihenek kicsit) Iskola függő a dolog, hogy hétvégén tartanak e oktatást, de nekem nem volt gond, pl mikor a rutint csináltam is azt is meg tudtuk oldani. Mikor végzek : itt sok múlik azon, hogy kapunk vizsgára időpontokat mivel itt van a nyár is ezért személyautóbol is sokan vizsgáznak így kb augusztusra lesz meg az összes vizsgám de lehet átcsúszik szeptemberre. Így a jelenkezéstől számítva egy évre megvan az összes vizsga.!
Facebook-on van egyébként csoport is sok hasznos infóval 6000 új jogsi a neve.
Természetesen vannak negatív tapasztalatok is egyébként, de ezt csak saját magának köszönheti mindenki mivel nem készültek a vizsgákra itt főleg elméletre gondolok. Aki tanult annak 6-8 max 1 évre megvolt a jogosítványa!
Közben találtam egy hvg-s beépülős három részes cikket is. LINK
Ami felmerült, hogy a meglévő meló mellett csinálnám a jogsikat, Neked hogy alakult, mit mikor csinálsz? Úgy értem pl. lehet hétvégén vezetni, vagy az iskola/oktató mondja meg, hogy mi legyen?
Te mikor kezdted? Ha most a háromnegyedénél vagy, kb mikorra kalkulálod, hogy végzel?
Ofa honlapját néztem, még nem nyílt meg a lehetőség, még munkaadó cégeket gyűjtenek/tárgyalnak.
Helló! Nincs benne semmi hiba! Én ennek az útnak épp a 3/4-nél tartok. Érdemes belevágni, de ha elkezded akkor vedd komolyan, ugyanis ha nem sikerül akkor bizony vissza kell fizetni azt a részt ameddig eljutottál! Pl. : megcsináltad a c jogsit de megntad vagy jobb melót találtál akkor azt a részt ki kell fizetni ami kb 150 körül lehet.
Ahhoz, hogy eljuss egyáltalán a tájékoztatóig kell egy páv 2 vagy páv 3 vizsga természetesen ezért sem kell fizetni, ha ez megvan akkor majd hívnak egy tájékoztatótra ahol van egy vicc teszt ( alap kressz ) és egy szimulátoros vezetés plussz egy orvosi, ha ezek megvannak akkor majd az iskola hív, hogy mikor kezdődik, de a kressz az e-titán rendszerbe megy és ahhoz kűldenek egy regisztrációs mailt amit 60 vagy 90 napig tudod felhasználni.
Ami fontos, hogy az ofánál regisztrálni kell ha megnyílik a felület és érdemes figyelgetni mert nagyon gyorsan betelnek a helyek. ha az megvan ammor majd értesítenek ( nekem kb egy hónap volt ez az idő), hogy mikor lesz tájékoztató és arra külön regisztrálni kell, érdemes erre is figyelni mert ezek is hamar elfogynak. Érdemes olyan helyre regisztrálni amit kb ismersz és érdemes az autós iskolákat is megkérdezni, hogy részt vesznek e benne. Ezt csak azért írom le mert nagyon nehéz bekerülni! Ha sikerül akkor kitartás és tanulás kb. 6 hónap alatt megvan a dolog! Van még egy olyan része a dolognak, hogy attol a cégtől a te esetedben a wabi kell kérni egy papirost, ( már nem emlékszem ennek a nevére) hogy hajlandóak téged alkalmazni, de és ez a lényege az egésznek pl ha mégsem ott akarsz dolgozni hanem egy másik cégnél akkor sincs gond mivel ezzel a papirral "szerződéssel" nem kötelezted el magad a cég felé!
És még valam! Ha jól emlékezek akkor a tájékoztatón mondták, hogy a nagyobb cégek mint a wabi is, ha igényt tartasz rá akkor köthetsz velük szerződést és akkor a tanfolyam ideje alatt fizetést is kapsz, ezzel is segítik az emebrt ha véletlen nincs munkája akkor legalább egy kis zsozsó áll a házhoz, hozzáteszem, hogy ez esetben már egy bizonyos időre alá is kell írni a céghez 1 max 2 év erre nem emékszem!
Nem hiba, csak mi van benne? Mik a feltételek? Hol kell/lehet megcsinálni a jogsit, ha ingyenes az oktatás? Mik a tapasztalatok? Ajánljátok-e vagy inkább kerüljem, ha jót akarok? És miért? :)
Szeretnék kicsit kérdezősködni, remélem nem bánjátok.
Magamról előtte annyit, hogy 39 évesen irodai jómunkásmeberként úgy néz ki, hogy szakmát kell váltanom. Több okból kifolyólag a Kamionozás merült föl lehetőségként. Na mármost egyszer sikerült eddig vezetnem egy bérelt kistehert 3,5t alatt (kanapét vittünk haza MÖBELIX-ből). B jogsim van 20 éve, vezetek is, de nem hivatásszerűen. Kamiontól nem félek. De lehet, hogy kellene :)
A kérdésem abból adódik, hogy itt a környéken (BP, délpest) kb. 1 napos internetes keresgélés után 4-5 iskolát találtam, ahol B-ről C, C+E és GKI megszerzésének az ára kissé szórt. 380-tól 550-ig. Természetesen ez utóbbit ajánlotta az ismerős akinek a cégéhez talán-esetleg mehetnék (Wabi) majd. Viszont ugyebár mostanság röppent fel a hír, hogy megint lesz ingyenes oktatás, szóval 0Ft-380Ft-550Ft-ig minden van.
Kamionos sulit még ki tudnám választani önerőből is, de az ingyenes oktatással kapcsolatban szeretném megkérdezni a T. Közösséget, hogy mik a tapasztalatok? Ki csinált már ilyet, mire kell figyelni, és főleg: Hol a hiba? Alá kell írni valami kötelező időt fix cégnél, vagy mi?
Menj vissza Mancikahoz, es illedelmesen magyarazd el neki, hogy mar jo par eve nem kell cserelni a vezetoi kartyat jogsicserekor.
Egyuttal szepen kerd meg, hogy ha ez a munkaja, ezzel foglalkozik napi 8 oraban, legyen tisztaban a jogszabalyokkal. Ha nem tul nagy keres...
(Annyira szeretem, hogy Magyarorszagon ha egy hivatalos ugyet el kell intezni, elotte ki kell kepezni magad az adott temabol, mert az asztal mogott ulo jo esellyel hulyeseget fog mondani. Egyre tobbszor ez a tapasztalatom.)
Üdv mindenkinek ! Lejárt a jogosítványom kicseréltem,a sofőrkártyám is cserélni kellene de mivel most más munkám van nincs szükségem rá.Kérdésem a következő:várjak még a cserével míg lejár vagy cseréljem most ? Egyébként jövő tavasszal jár le az öt év. Köszönöm előre is a segítséget 😀
Szét kellene választani néhány igen fontos alapfogalmat,illetve tevékenységet.
Kezdésnek talán :szünet-pihenő,
Aztán mi az ami "csipogott" a tachográf jelezte ,hogy 4,15 percnél jársz a"folyamatos-összeadott vezetési idődnél"..
Ha 4,20-ra áltál meg akkor miért kellet "ki nyomatot" készíteni?
Annak a "csipogós" tachográfnak mi a neve,milyen programmal van üzembe helyezve (Rel.1.2a-1.3-1.3s.......stb egészen a 2.2a-ig) mert ugyanis ezeknek a kezelése és néhány protokoll a működésük között eltérő.nyomtató papírtartó kinyitás és alatta olvasható egy levonón.
Köszönöm a válaszod, meg azt is, hogy normális hangnemben és nem lekezelően segítettél. Így, ahogy írod, már át tudom látni, csak ugye a hét meg a nap fogalma ami megzavart.., de így értem, rendben vagyok akkor. Köszönöm a segítséged!
Múlt héten csütörtökig vezettél, utána 77 óra pihenő. Ok.
A pihenő végén újra indult a 6x24 órás ciklus, amíg vezethetsz. Vasárnap este elkezdted (mindig az UTC számít), szombat estig vezethettél volna, de szerdán úgy döntöttél, hogy nem használod ki a 6x24 órás ciklust, hanem kivettél egy 24 órás pihenőt, tehát innentől újra indult a 6x24 óra. Csütörtök reggeltől (a 24 órás pihenő végétől) vezethetsz szerda reggelig (6x24 óra).
Tehát:
Nem 1 héten vezethetsz 6 napot, hanem 6x24 óra ciklust vezethetsz. Ez lehet akár péntektől szerdáig is. Hiába azon a héten még csak szerda van (a hét 3. napja), lejárt a 6x24 óra ciklusod. Meg kell állnod minimum 24 órára.
A vasárnapi vezetés jelen helyzetben csak a heti vezetésbe számít bele, mégpedig az előző héthez.
Mivel tartottál 24 órás pihenőt, nem lépted túl a 6x24 órát. Ami viszont nem hét függő. Tehát mondjuk péntek 08:00-tól vezetsz csütörtök 20:00-ig, az nem jó, mert hiába csak 3 napot mentél egyik héten, és 4 napot másik héten, legkésőbb 6x24 óra után meg kell állni (azaz csütörtök 08:00-ig).
és erre jön rá még 6 nap vezetés ezen a héten. Kérdés a vasárnapi vezetésem ebbe a hétbe számít vagy sem? Szerdán vezettem, de 08.00 tól csütörtök 08.00 ig álltam. Előző héten péntek szombat nem vezettem.
a németek az autógyártás csúcsán vannak, 1oo-12oe euróból a gyártók mellett futó partnercégek olyan autót készitenek bármilyen nagyobb szériakocsiból, hogy megfogja a 32o-at. De olyat, hogy mehetsz is annyival velük akár órákig. Ezek általában benzinesek és a végsebesség közelében az összesnek órdít a motorja és olyan erőss lámpáik vannak (ezeket is módósítják), hogy felgyújtják mindenki reflexből félreáll.
Igen. Ha ki van kötve a határoló, akkor sokat tudnak ezek . Csak nem olcsó mulatság, ha megbukik vele a delikvens. Engem egyszer Barcelóna magasságában előzött meg egy Scania traktor, de úgy hogy én 90-el mentem. A szele majdnem lelökött a pályáról. Nem tudom mennyivel mehetett, de azt hittem állok.
Németben meg egyszer arra lettem figyelmes, hogy jön egy autó, de ordított a motorja. Asszem egy 5-ös BMV volt, mert nem sokat láttam belőle. Ment vagy 500-al:-))
Nem kell olyan messze menni, engem a 4-es főúton az egyenesekben, a 2ooo-res években sokszor előzőtt meg üres traktorfej, legalább 16o-nal.:) Sok sebességetek van. Alig tudtam utánna menni.
A pót üres volt,vagy alig volt rajta,hisz fent van a bogitengely. Az nem látszik a videón,de lehet,hogy egy jó hosszú lejtőn készült,akkor meg egyáltalán nem elképzelhetetlen ez a tempó...
De Ikarus-384-ről (ami protótípus volt, tehát 1 példány épült belőle) már van 138 km/h traffipax fotó. Igaz ott kicsit csaltunk, mert kb. 8 fő utassal enyhe lejtőben készült az M1-n, Tatánál, a Diana Hotellel átellenes oldalon.
Ikarus-255 kb. 110-120 km/h-t tudott, azt se mind.
Inkább az első szériák.
De arról (Ik-255) meg készült 141 km/h-s traffipax fotó, lakott területen belül, 1978 (?)-ban.
Tudtommal ez a magyar csúcs busszal, amiről dokumenty is készült.
Az M5-sön ha nem is mindennapos, de minden másnapos, hogy a szerb/macedon/bolgár/koszovói/montenegrói/stb. Neoplán 122 típusú emeletes buszok, 50-70 utassal megelőznek, amikor csendes/békés 110-130-cel jövök haza Dabasról.
-------------------
Kamionokról nem nyilatkoznék, de 130-t biztosan tudnak.
A belinkelt videón a személygépkocsi 130 km/h-val halad, amikor a nyerges megelőzi.
Van némi igazság a felvetésedben de csak némi.A vontató fülkéjének tetején elhelyezett villogó belefér a magasság-korlátati közé ,ez ugye 4 méter.Viszont a ponyvás felépítmény teteje már nem ennyire használható a magassági korlátok miatt sem és nem is igazán érdemes oda bármit rakni hiszen:ponyvázik,targonca torony érheti és az út-test fölé benyúló ágakról nem is beszélve.VISZONT amiben igazad van (én napi szinten tartok fent kapcsolatot velük,a céggel) mi a búbánatos fenéért kell egy ilyen beruházás (egyedi gyártás,engedélyezés,stb) végére 2016-2017-ben egy ilyen sz@rt oda biggyeszteni?Van mindenféle ledes,hosszúkás-kerek-ovális-hatszögű(By Pom-Pom) villogó amely mivel nincs más lehetőség a felszerelésére nem irritálna ennyire olyanokat akik nem igazán szakadnak meg a röhögéstől ha utána közlekednek.Az ő lehetőségük a felszerelést érintően igen szűk korlátok közt billeget .
Amiről én beszélek az azon "jármű-szerelvényekre " vonatkozik melyeket a "Trans-Sped -Papirus Kft " egyedileg legyártatott pótkocsijaiból és "fixes" autóiból áll össze.Eleve a jelenleg is hatályos méret-normák fölött van (a hossza) mert így mivel könnyű raklapos árút hordanak (melyről le is lóg az árú) gazdaságosabban tudnak dolgozni.Persze egész éves engedélyel rendelkeznek ,csak ugye ennek eleve vannak különféle kritériumai mint pl, jármű-szerelvén elején (fülke teteje) és a hátulján elhelyezett sárga villogó használata.Egy ponyvás pótkocsi hátulján meg elhelyezni egy ilyen villogót úgy ,hogy mindenkinek "tetttttszen" eleve halott mutatvány.
Mielőtt ismét hülyét csinálsz magadból legközelebb először KÉRDEZZ!Szóval az a te általad "hülyének"aposztrofált kamionos azért megyen a rendszámtábla közelében villogó -villogóval MERT az EURÓPA tömeg és méretnormákat figyelembe véve valamilyen formában "túl méretes"-nek van minősítve!A "hülye "kamionos akaratától függetlenül,valószínűleg "Trans-P...."os kamion mely egy euro-raklap hosszával hosszabb mint egy általános "pótkocsis szerelvény"ennyi NEM TÖBB! Te meg ha legközelebb egy ilyen kamion után mész ne a villogót nézd hanem előzd meg,oszt nem b@sztassa a kukkerodat.
Uzenem annak a magyar kamionosnak aki tegnap 23h körül a 4esem szolnoktól ceglédig a hátsó rendszámtábla mellett villogtatta a kiba@@ fényes sárga villogóját hogy legkozelebb nem fogom elnézni, arra mérget vehet!
A Mercedes meg a Scania kozott nem sok kulonbséget látok, mindketto túlértékelt szar. A Scania minosége egy vicc, tele hulyébbnél hulyébb tervezési bakikkal.
Sajnos nem tudtam alternatív megoldást találni,viszont a MAN szervízben tudtam venni használt kártyát(25e ft) és tökéletesen működik vele,2018.01 havi a térképfrissítés rá,full EU.
Azért ezt nem merném kijelenteni, hogy a Mercedes rossz kamionokat gyárt. Olyat gyárt, amilyet a megrendelő kér (és kifizet) - jelen esetben a technikai minimumot. Örülj neki, hogy a Scaniában alap az első légrugó legalább, különben döcöghetnénk... :/
Nemrégiben volt itt szó arról, h melyik márka milyen.
Nos a héten vezettem 1 éves Mercit (120ekm) 1000 kmt, röviden: hulladék. Helyettem gondolkodik, ezt utálom, az automata váltó katasztrófa, iszonyat gyenge.
2 és féléves Iveco, (310ekm), hasonló, 1200kmt hajtottam. A gázpedál kemény, fékhatás gyenge, sztem nagyon alulkormányzott.
Visszaültem végre a saját Scaniámba, felüdülés volt.
Ha az Iveco retarderét és a Merci ágyát berakhatnám a Scaniaba, tökéletes lenne :)
Egyszerűen kiveszed a kártyát - én kalapácson vettem ki, nem zártam a napot - és átteszed a másikba. persze megkérdezi, h célország, kezdőország, stb, értelemszerűen beadod neki, valamint a tevékenységet is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy nap, a rendelkezésre álló vezetési idő ketetein belül két különböző járművet kell vezetnem, akkor az első jármű kártyakivételekor zárnom kell- e a tevékenységet, vagy egyáltalán ki tudom e venni a kártyát anélkül, hogy hogy zárnám a " napom". A másik járműnél pedig ugyanúgy kell indítanom a tevékenységet, mint az elsőnél?
Sziasztok,az érdekelne hogy 480as MAN TGX kamionban lévő gyári érintőképernyős(fejegység,gps,teló stb,mindent erről vezérel)elérhető valamiféle gps program mert a gyári MAN navigációs memóriakártya sajnos 120e ft bele,az érdekelne hogy van e mód valamilyen igot vagy más progit rátenni,vagy esetleg ha tudok beszerezni eredeti kártyát azt valahogyan át lehet másolni?
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ágy nincs ezekben a kamionokban, mert az akkumulátoroktól nem fér el.
De hogy mennyire felkészült a cég: a legnépszerűbb modelljüket, a Model 3-at tavaly nyár óta "gyártják". Az első autó átadásakor 455 ezer előrendelés volt az autóra. Tavaly az utolsó negyedévben 1.550 db-ot sikerült gyártani. Vicc.
Most újabb cég csatlakozik a vásárlói körhöz a világ egyik legnagyobb logisztikai cége "személyében".
A Carscoops beszámolója szerint Mike Ducker, a cég elnöke összesen 20 teherautót fog vásárolni a Teslától, ami 2019-ben kezdi majd el legyártani a járműveket.
Hogy pontosan melyik modellből rendeltek, azt egyelőre nem lehet tudni.
Alapvetően viszont két lehetőség van:
- vagy a 480 km-es hatótávolságút,
- vagy a 800 km-es akkukapacitásút akarják maguknak.
Előbbi 150 ezer dollárért (kb. 38 millió forint), míg utóbbi nagyjából 180 ezer dollárért (kb. 45,7 millió forint) vihető.
A cég becslései szerint évente már így is 598 millió liter üzemanyagot spórolnak meg azzal, hogy a járműveik egy része elektromos, hidrogén- vagy gázmeghajtású, ez a szám pedig tovább emelkedik majd a Tesla kamionjaival.
Korábban a UPS is adott már le rendelést Elon Muskéknak, ők 125 darab járműre tettek le előleget.
figyeld meg, hogy nem folyamatosan olyan magass a pillanatnyi fogyasztásod, csak akkor amikor felveszed az utazósebességedet hegymenetbe, utánna viszaáll egy kisebb értékre.
Ha lassítani kell és ezután elérni újra az optimális utazósebességet (pl. a kollega sporol es 5o-nel halad és meg kell előzni), akkor megint nagyon nagy a fogyasztás.
Lehet, hogy ez történik meg a valóságban: akadályokba ütközöl a hegymenetbe (de lehet, hogy a szerpentines útvonalak is elegek).
Maga a jelenség ugyanaz kell legyen a 4o és a 1.5 tonnás járműnél is.
Lehet hogy nincs igazam, de egy hegyes szakaszra vetítve és végiggondolva, mondjuk 1 km felfelé majd 1 km lefelé az út, nos ott biztos hogy nem egy normál átlagra jön ki ez a 2 km,
hiszen felfelé ehet akár 150 liter/100 km- t is, majd lefelé oké hogy nullát, de ez átlag 75 liter/100 km.
Normál sík úton meg mondjuk 30 liter/100 km.
Tehát szerintem nem jöhet ki egy többórás hegyi szakasz átlaga egy sima út átlagára.
Nekem legalábbis nem szokott.
Meg egy másfél tonnás személyautóhoz nem hasonlítható egy 40 tonnás.
Nem vitaindítónak írtam, csak én így gondolom és látom az értékeket a műszerfalon. De kíváncsi lennék a véleményre.
Ha van személyautód, lődd be 12o-ba a sebességtartó aut. és figyeld a pillanatnyi fogyasztást sík úton (kb. 7.5 liter/1ookm) és hegymenetbe (az elején felmegy 25literre is, de aztán beáll 13-15ilterre) , aztán lejtmenetbe (általában o/liter). Ha nagyából számolsz egy átlagot, (méred, hogy kb. mennyi ideig tartott a hegymenet és mennyi ideig tartott a lejtmenet) pontosan annyit fogyaszt, mint sík úton. A gravitációs erőtér konzervatív jellege miatt is ez igaz. Azaz ha felmászol a hegyre és legurulsz róla, az elfogyasztott mechanikai munkád nulla.
Egy főiskolai zárthelyi dolgozatba jó példa, például a másodikosokat szívatni vele, ha egész nap ilyen taktikával vezetsz, akkor valószínűleg estére megtakarítasz 1-3 litert.
Az mennyit számít az üzemanyag megtakarításban dafnál, ha hagyom neki emelkedő tetején visszalassulni kb 70-ig? aztán a lejtőn visszagyorsul 90-ig. Ez sokat jelent? Mert mindig akkor akarnak megelőzni amikor már a gyorsítási fázisban vagyok és 90-nél meg nem tudnak megelőzni...
Sziasztok, Iveco starlis (2017) a 24v szivargyujtot veletlenul rovdre zartam a laptop toltommel es nem.akar mukodni...neztem a bisztositek tabalat ott minden rendben ...valahogy lehetne orovosolni a problemat 😑😥
(1) Amennyiben a 18/A. §-ban megjelölt jogszabály és közösségi jogszabály eltérően nem rendelkezik, a munkaközi szünet nélkül folyamatosan végzett munka a hat órát nem haladhatja meg. Amennyiben a teljes napi munkavégzés ideje hat és kilenc óra közötti, azt legalább 30 perces, amennyiben meghaladja a kilenc órát, legalább 45 perces munkaközi szünettel kell megszakítani.
(2) A munkaközi szünetet egyenként legalább 15 perces időszakokra a munkavállaló feloszthatja.
Kezdő sofőrként lenne kérdésem a pihenőidővel kapcsolatban.
Ha az adott napon a munkaidőm összesen csak 5 óra és ebből 3 órát vezetek kell szüntet tartanom?
Abban az esetben ha a munkaidőm 7 óra, de ebből csak 4 órát vezetek elég 15 perc szünet a 6. óra után vagy 7 órában 30 perc szünetet kell kivennem összesen?
Koszonom ezt ismerem :) jelenleg itthon vagyok igy nehez kintre melot keresni, mert el kell jarni interjura es nem biztos hogy adjak a munkat, jelenleg nincs erre felre rakva penz hogy bereljek lakast, az minimum 500 600font, tehat elkernek 3 havi kauciot, de legyen ketto az mindjart egy ezres plussz megelhetes az elso fizuig, szoval ez nem jatszik most nalam. Azert koszi :)
Sziasztok, egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy kamionoznek. UK ra gondoltam mert ott az M25 on belul jol kiismerem magam es angolul beszelek. Jo lenne olyan munka ami azert hagy szabadidot is, ahogy a forum hozzaszolasait olvasva a 20 nap munkara 10 nap itthon variaciora gondoltam. Esetleg tud valaki konkret helyet ahol UK palyara keresnek sofor kollegat full ra bejelentve?
A wabit neztem mas allas kapcsan, igy azt nem is eroltetnem. Elore is koszonom
Amikor megkapod az új kártyát a mellékelt levélben írják, hogy mely határidőig kell visszaküldened a régit. Rá van hagyva egy jó hónap, hogy igazolni tud az elmúlt 28 napot. Egyébként később küldtem vissza, ill. van olyan kollégám aki vissza sem küldte, de le sem sz@rták.