Keresés

Részletes keresés

mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4617
Polster kb a Kipu szintje. Annyiban volt szerencséje, hogy 2 vb-n is játszhatott, így zsírosabb szerződésekhez jutott. Hogy mennyire technikás, azt az olaszországi légióskodása alatt bebizonyította.

Prof, jobb ha nem vitázol velem.:)))

Előzmény: toni_polster (4616)
toni_polster Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4616
Azért megnéztem volna a Gladbachban hányat lő ez a zseléfejű gyökér. Toni abszolut nem tankozott, nagyon okosan játszott....
Előzmény: mondial (4615)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4615
Nistelrooyt egy szinten emlegetni Polsterrel balgaság. Előbbi klasszisokkal jobb futballista, utóbbi csak egy tankszerű gólzsák.
Előzmény: toni_polster (4614)
toni_polster Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4614
A holland bajnokságban nyihaha 30 felett termelt, de:
1. a PSV-ben ott volt mögötte Van Bommel, Rommedahl, akik tömték beadásokkal
2. a holland liga azért könnyebb mint az angol bajnokság...

Toniról annyit, hogy ő nem egy beképzelt bunkó, hanem kedélyes, viccelődő játékos volt, és azért a labdával is tudott valamit, nem csak a kaput érezte. Az hogy egy Kölnben vagy Gladachban ennyit rúgott , az magáért beszél..
TONI POLSTER FUßBALLGOTT!!!!!

Előzmény: zizi (4612)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4613
Azért a Psv-ban sem termelt rosszul. Az erős túlzás, hogy falábú.
Előzmény: zizi (4612)
zizi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4612
Hol itt az ellentmondás ? Az gyengébb középpálya, tehát ott ő is kevesebb gólt rúgott. toni állítását elfogadtam, én csak arra céloztam, hogy hiába a középpálya, egy magyar középcsatár akkor sem rúgna ennyi gólt. A te mondatod is teljesen jó, csak a 'pedig' helyett a 'de' szócskát kell beletenni. :-)))
Előzmény: mondial (4611)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4611
A PSV-ban nem termelt így, pedig az ottani középpálya valamivel lightosabb a MU-énál.
Előzmény: zizi (4610)
zizi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4610
Én sem tartom igazán jó labdarúgónak, de ahhoz, hogy valaki gólt rúgjon, "ott kell lennie" és őrendszeresen ott van, így olyan nagyon rossznak sem, volt erre a típusra néhány példa, mondjuk Gerd Müller és a névadód sem arról voltak híresek, hogy szétzilálták és hintába tették az ellenfél védelmét :-)))
Igazából csak annyit akartam mondani, hogy egy hatalmas bunkónak tartom (nem csak a ZTE elleni meccsek miatt).

(Ilyen középpályával valóban könnyebb, de befizetnék arra, hogy hány gólt rúgna ilyen középpályával a háta mögött némelyik magyar középcsatár :-DDD)

Előzmény: toni_polster (4571)
HNMswift Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4609
Mit mondott???

HNM

Előzmény: lazar (4608)
lazar Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4608
Mi a velenyetek arrol, ahogy Verebes "Magus"
(egy nagy lof@..t) megmondta a frankot a Retekklubon?
furuja Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4607
Ha már mindenképpen kapust szeretett volna igazolni a ZTE, akkor nem lehetett volna visszahívni Vlaszákot, akinek köztudottan van zalai múltja? Szerintem egy Vlaszák-Turi kettőssel nyugodtan neki lehetett volna menni a bajnokságnak és a kupának is. Mondjuk, ha Vlaszák Géza piroslapját nézem, akkor megint gondolkodóba esek.....
Előzmény: HNMswift (4605)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4606
Ilicset gondolom első számú kapusnak igazolta a ZTE, magyar klub hasonló kaliberű(de inkább maradjunk a nagy nevűnél)játékost nem szokott a kispadra vásárolni. Meccsrutint meg akar szerez valaki, ha véd.
Előzmény: Vavyan (4604)
HNMswift Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4605
Egyébként sem értem, hogy miért nem a Turi védett. Szerintem megérdemelte volna, hogy kezdö legyen a MU ellen. Ez az Ilics nem egy nagy durranás. Ahogyan a holland srácot letarolta, az minden volt, csak nem Fair Play...

HNM

Előzmény: Vavyan (4604)
Vavyan Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4604
Laikusként kérdezem, ha ennyit ült cserepadon és valószínűsíthető, hogy még nincs meg a meccs-rutinja, nem melegedett be, akkor miért nem lehetett volna a Túrival kezdeni?
Előzmény: mondial (4602)
phx Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4603
Thnx
Előzmény: sir_bobby_charlton (4601)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4602
Ilic tényleg nagy tehetség volt, 98-ban választották meg a Charlton felfedezettjének azok után, hogy a feljutásért vívott mendent eldöntő mérkőzésen 2 tizenegyest is megfogott. Bekerült a jugó válogatottba is, de egy sérülés kettétörte a pályafutását. A West Ham is csak a kispadra igazolta kölcsönbe. Ezek után még vissza tudta verekedni magát a Charlton kezdőjébe, sőt a válogatottba is meghívták egyszer, de ez csak fellángolás volt. Cserepad megint, majd elszerződött a másodosztályú Portsmouthba, de ott is csak kivülről bámulta a meccseket.

A ZTE mivel a nemzetközi kupában szerepel, igenis jó ugródeszka egy hasonszőrű játékos számára.

Előzmény: ath (4599)
sir_bobby_charlton Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4601
Konkretan sajnos semmit.
Kevesbe konkretan: egyik szurkoloi csoportunk (Dogs Front) vezetoje es meg par befolyasos tagja MU-szimpatizans, sajnos ezt terjesztik a komplett Hali-taborrol is.
Este megprobalom felhivni az egyik sracot, hatha o tobbet tud nalam.
Addig is tudom ajanlani a http://www.nyugat.hu/haladas linket, ott valoszinuleg tobbet irnak, mint amit en tudok.
Előzmény: phx (4594)
atifradi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4600
Szerintem a 11-es miatt az egerszegiek azértnem reklamáltak, mert semmi jelentősége nem lett volna. 11 emberrel is megkapták volna az 5-öt
meg kell nézni az UEFA honlapját, mert én is úgy ismerem a szabályt, hogy a kapus által elkövetett szabálytalanságért az 5-ösön kívül szabi jár és nem tizi

Atesz

Előzmény: mondial (4597)
ath Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4599
sziasztok!

lenne egy kérdésem, amire szerintem ti tudhatjátok a választ.
miért jön el egy angol elsőosztályú csapatból valaki mo-ra védeni? ráadásul tegnap azt is hallottam a közvetítésben, hogy 99-ben az év felfedezettjének tartották ilicset a charltonban.
nem hinném, hogy itthon meg tudnák közelíteni azt a pénzt amit vki akár az angol másodosztályban keres, az nb1-re pedig végképp nem lehet azt mondani, hogy jó ugródeszka vagy szinvonalas bajnokság......

phx Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4598
Köszi, de félrebeszél :)
Tényleg volt halis zászló...
Előzmény: mondial (4595)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4597
Veszélyes játékért is közvetett szabadrúgás jár, továbbá nem lehet közvetlenül kirúgás után saját játékosnak a saját tizenhatosán belül a labdához érni, azért is közvetett szabadrúgás jár. Plussz ha nincs a közelben a labda, és mittudomén összebunyóznak az ellen játékosok, akkor sem lehet büntit adni. Szerintem éppen ezért kellett volna csak közvetettet adni, Ilic már birtokolta a labdát.
Előzmény: Lavi (4591)
Lavi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4596
Andreo azt írta, hogy nem látta. Én viszont a közvetítésben láttam, és tényleg az volt ráírva, hogy Haladás...
Előzmény: mondial (4595)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4595
Olvasd el mit írt Andreo!
Előzmény: phx (4594)
phx Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4594
Sir, mit tudsz a

Haladás

drapiról, ami kinnvolt?
Előzmény: sir_bobby_charlton (4565)
phx Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4593
Az volt, meccseken is renszeresen kinn szokott lenni...
Azért ez nem gyenge...
Előzmény: Lorinc_d (4572)
Cocu Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4592
Hát azt én se fújom:), de ha vki ilyen durván beleszáll vkibe (más kérdés, hogyan gyógyult + Nistelrooj olyan gyorsan...) a 16-oson belül, azért 11-es szokott járni, nem?

Sejtettem, h nagyon felidegesítettük az ördögöket a múltkor, aminek ez volt a vár6ó következménye (de azért én reménykedtem kicsit:). Talán ha könnyebb ellenfelet sorsolnak, most vár6nánk a BL-csoportok sorsolását... Persze semmi értelme a "talán ha" kezdetű dolgoknak. Remélem, az Uefában kisebb falatot kapunk, kicsit bele kell szokni a nemzetközi versenyekhez, és a MU nem a legjobb bemelegítésnek!:)

A szurkolóknak, akik kint voltak, minden elismerésem!

Hajrá ZTE!

Előzmény: Törölt nick (4590)
Lavi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4591
16-oson belüli szabálytalanságért 11-es jár. Ilyen egyszerű a válasz. Ez alól csak a szándékos hazaadás megfogása a kivétel.
Előzmény: Törölt nick (4590)
McFart Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4589
atifradi
szerintem teljesen feleslegesen volt iljics durva. Siman felszedhette, nem tom minek tette oda a labat. nistleroy eljatszott a diotoro halalat, biro megette.
ha befujja mast nem adhatott mint pirosat.
Előzmény: atifradi (4588)
atifradi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4588
teljesen igaz.
olvasom sok fórumon, hogy reklamálnak a 11-es miatt. hát, olvastam erre egy nagyon durva, bár frappáns kérdést válaszként. Így szólt:
"ha a te anyádra támadtak volna így (mármint, ahogy Ilics tette Van Nistelroyyal), akkor mit ítéltél volna?"
más kérdés, hogy erre talán egy közvetett szabadrúgás jár szvsz a 16-oson belül..
vagy tévedek?

Atesz

Előzmény: furuja (4585)
gabriolet_d Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4587
Sajnos tegnap kijött a tudásbeli különbség. Ez a reális eredmény. A csoda két hete történt és sokáig szép emlék marad minden focit szerető magyar számára. KÖSZÖNJÜK ZETE!
A szurkolás pedig fantasztikus volt: egyszerűen leénekeltétek a hazaiakat. Nagyon jó volt hallani.
Még egyszer kösz, és sok sikert az UEFÁ-ban - bár arra sajnos számítani lehet, hogy "véletlenül" egy Fener vagy egy Sporting, esetleg Sparta lesz az ellenfél.

Akkor is: HAJRÁ ZETE!! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!