Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22636
elgépeltem a linket

http://www.youtube.com/watch?v=WeQjd-I0dOI&feature=related
Előzmény: Törölt nick (22635)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22635
beszélgetve birkózunk, mint ahogy ők is

L'art pour l'art

:)
Előzmény: Sentinel34 (22632)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22634
A Forma 1 -ben nem vagyok annyira otthon és ha meg is nézem, csak az eredményhirdetésig, mert a Pozsgai hangjától idegbajt kapok. Értem én, hogy kell egy tolmács, de biztos, hogy ő a legjobb?
Előzmény: GregHozta (22627)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22633
nyugodj meg...én személy szerint örülök az aktiv emberkéknek akikkel ráadásul lehet vitatkozni is...:)
Előzmény: Sentinel34 (22632)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22632
Ellenfelet? Most beszélgetünk vagy birkózunk?
Előzmény: GregHozta (22626)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22631

Most megnyugodjak vagy megijedjek?!

Előzmény: GregHozta (22627)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22630
valaki a wd40-re esküszik, valaki cseréltette, valaki a szilikonsprét választotta, én nyomtam a két szélén egy is wd40-et utánna jobb lett....ami engem zavar az a tükör rezgése...ott a modern orvostudomány még széttárja a kezét...
Előzmény: aamen (22628)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22629
4-en jöttök ellenem 3 mindig a levegőben lesz :)
Előzmény: GregHozta (22626)
aamen Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22628
t. kartacsak,

van valakinek valami ecceru recepturaja az sw csomagterrolo cicergesmentesitesere?
cicereg kihuzva es visszaengedve is...
GregHozta Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22627
A másik fórumon, a forma1 szokott még jó vitatopikká válni :)
...de szerencsére csak normális emberek vannak a fórumon, úgyhogy nem ugrunk egymás torkának.
Előzmény: Sentinel34 (22625)
GregHozta Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22626
Dobj fel egy témát, és mondd el a véleményed, és hogy hány ellenfelet szeretnél :)
Előzmény: Sentinel34 (22625)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22625

Szia

Szerintem miután ezt a témát, jól kiveséztük, váltsunk, még biztos van pár dolog amihez hozzászólhatnék! Kezdő vagyok ugyan a fórumozásban, de nem ment el a kedvem tőle.......sőt!!!

Előzmény: GregHozta (22623)
GregHozta Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22624
KcN=K&N=Karácsonyi-Nagy Autóház :)
Előzmény: GregHozta (22623)
GregHozta Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22623
Én nem vádollak semmivel. Sőt...
Mint már többször írtam, én is KcN-nél vettem a kocsimat, mégpedig úgy, hogy vasárnap a weboldalukon megérdeklődtem, ők hétfőn visszahívtak és rá 2-3hétre már a szerződést írtuk.

Sajnos, mióta felvásárolta őket a Gerico Kft, se a levélre, sem pedig az oldalukon lévő üzenetküldő szolgáltatásra nem reagálnak. Ezért kérdeztem tőled, Te mikor vetted. Kíváncsi voltam, hogy csak nekem (és a fórumnak) jár-e ez a "megtiszteltetés", vagy tényleg ennyire nem foglalkoznak az ügyfelekkel.

De ismétlem, én nem akartalak, akarlak leszólni, vagy reklámozással vádolni. Egy fórum pont arra való, hogy pro-kontra elmondjuk az érveinket. Amikor vettem az autót, nagyon korrektnek és ügyfélközpontúnak találtam a Karácsonyi-Nagy autókereskedést, de a Gerico tulajdonában lévő KIA Tatabánya kereskedésről (nem azonos a Karácsonyi-Nagy autóházzal!!!) ezeket már nem tudom elmondani.
Előzmény: Sentinel34 (22622)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22622

Szia

A sajátomat még a K&N- nál vettem.

Most egy kicsit olyan érzésem van, hogy azért kapok ilyen hozzászólásokat tőled és a többi fórumozótól, mert jobban értékelem a személyes kontaktust az elektronikus levéllel szemben (nem lebecsülve annak fontosságát) és egy olyan szalonban vettem az autómat (és még rajtam kívül másik 8 ismerősöm) ahol nekem tettszett? Én az ő hozzáállásukkal és áraival voltam megelégedve, más meg máséval, nyilván mindenki ott veszi meg az autóját ahol akarja. De nem is ragoznám tovább, mert még tényleg az a vád érne, hogy reklámozok.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22621
gépelni nemtudok, pár vessző is kimaradt ,,,,,,,,,,,,,,, mindenki saját ízlése szerint szórja meg :) az is baj, hogy korán van...
Előzmény: Törölt nick (22620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22620
"...Nem lebecsülni akartam az e-mail fontosságát, de úgy látom sokan semmire sem mentek vele..."

ez így van, nálam így volt sok szalon semmire sem ment vele :), én meg odamentem ahol válaszoltak, mert mint mondtam nagyon nem passzolt bele az akkori munkaidőmbe a szalonos bazsajgás...rosszul nem jártam úgyérzem, korrekt kereskedés, korrekt kedvezmény...
Előzmény: Sentinel34 (22616)
karesz2 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22619
Nem fogalmaztam keményen, csak illő egy levélre válaszolni, mint amikor bemegyek egy boltba, ott is illik visszaköszönni. (vagy előre?)
És természetesen nem kell a legközelebbi márkaszervízbe menni, csak gondoltam egyrészt itt próbálkozik először az ember, meg ha baj van akkor jó a közelség. Másrészt ha én kereskedő lennék és többen nem nálam, hanem a másik városból vennék, azért elgondolkodnék saját tevékenységemen. Én legalábbis.
Pl rendszámkeret-matrica látszik, akár ugyanaz a kerhálózat, csak más város. Nos kis városomban nem egy kereskedés elgondolkodhatna ezen, nyitott szemmel kellene járni...
GregHozta Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22618
Nézd, én az előző hozzászólásod miatt sem haragudtam rád, csak furcsálltam a hozzáállásod :)
Egyébként nem tudom, mikor vetted az autódat. Karácsonyi-Nagy volt-e még, vagy már Gerico. Mint korábban írtam, a K&N nagyon korrekt módon kezelte az elektronikus megkereséseket is. (ezért, és az árért választottam őket)
Előzmény: Sentinel34 (22617)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22617

Szia

Na, megtört a jég, ebben egyetértek veled, nem feltétlen a legközelebbi szervízbe kell vinni az autót. Az a fontos, hogy tudd, biztosan hozzáértő kezekbe kerül a járgányod.

Előzmény: GregHozta (22613)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22616

Szia

Nem emlékszem rá, hogy konkrétan azt irtam volna, hogy jól tette az a szalon vagy az a szervíz aki nem válaszolt az e-mail-es megkeresére. Azt próbáltam csak hangsúlyozni, hogy a személyes megkeresés, eredményesebb. Nem lebecsülni akartam az e-mail fontosságát, de úgy látom sokan semmire sem mentek vele.  

Előzmény: karesz2 (22609)
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 22615

Szia

Látom a hozzászólásommal sikerült "felkavarni az álló vizet". Hangsúlyoznám mégegyszer nem reklámnak szántam a mondani valómat és nem vagyok velük kapcsolatban sem, legközelebb majd akkor amikor a Soul-t veszem, akkor biztosan fogok rájuk gondolni. Tehát ha ezen múlik, hogy én felhívom e a figyelmüket az e-mail-es megkeresésedre még sokáig kell várnod a válaszra. Nem mindenben egyezik a véleményünk, de hát nem vagyunk egyformák, ebből kifolyólag nem kell egyetértenünk sem.

Brian63 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22614

......Továbbra is az a véleményem, ha valakinek komolyak a szándékai mind vásárlás mind szervizelés terén az először megnézi, hogy hol veszi vagy hová viszi szervízbe az autót. Nem e-mailt küldözget. Mert honnan is tudhatnád kinél futnak össze az e-mailek.....

Mivel én egész nap monitor előtt ülök, nekem már az elktronikus információszerzés a természetes. Mindenben! Minek mászkáljak? Kérek árajánlatot, és max. az első 3-nál bekopogok...

Számomra inkább az a komolytalan, hogy pl. III. kerületi kereskedő (ott láttam először szídet a nyílt napon tavaly) még le sem ültünk de már a kézfogásnál 200.000Ft engedményről beszél, ugyanakkor a következő héten (kör email) már csak az 5,2-es engedmény nélküli listaárat írja vissza nekem mint ajánlat. (Ugyan az a kereskedő hölgy mondta mindkettőt)

Ugyanakkor egy budafoki kereskedő már az emailban adott 400.000 kedvezményt. Igaz a személyes látogatásnál sem tudtam tovább menni, (na jó kétféle szőnyeget is kaptam...) de végül elégedetten, ott vettem meg az autóm.

Előzmény: Sentinel34 (22603)
GregHozta Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22613
Bocsi, hogy ezt mondom, de ezzel sem értek teljesen egyet.
Én (és ismerek még pár embert) nem a legközelebbi szervizbe hordjuk az autónkat. Speciel tőlem ~80 kilométerre van a választott márkaszerviz. Nekem megéri azt a plusz párezer forintot, hogy tudom szakértők kezébe adom az autóm.
Szinte 100%-ra mondom, hogy sosem fogom a hozzám legközelebb eső szervizbe hordani az autóm. Maximum, ha valami komolyabb gond van vele, és járóképtelenné válik. De ilyen elő sem fordulhat... :)
karesz2 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22612
Még annyit ehhez az autóvásárláshoz, másik márkát kis városomban sokkal kevesebben vesznek a kereskedés-szervíz miatt. Sok ismerősömet átverték: volt használt prückös (nem tudom mi volt már) autó, volt km-évjárat eltéréses bemutató autó, amit annyiért adtak mint akciós újat-vagy 2 éves volt tizenezer km-rel, volt aki a szervízzel volt bajban nem is egy, van márkájuk amit máshová küldenek computerkiolvasásra, én pl beestem autópróbára, árral-hitellel elvarázsoltak, mint a 15000 ft-os állítható magasságú ülés havi 1000 72 hóra, használtat adjam el-2 hó múlva telefon hogy most beveszik, és a legszebb a próbaút: MÁS vevő, tehát GAZDÁS! VÉDŐANYAGOS (alig láttam ki) ÚJ AUTÓJÁVAL mentem próbautat, igaz nem nyomtam meg nem sokat üres a tank... na itt etethetnek nem veszek én sem.
GregHozta Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22611
Kedves Sentinel34!

Engedd meg, hogy az elsők között köszöntselek a cee'd fórumokon, de néhány dologban fel kell világosítsalak. Nem én vagy a "mester", csak februárban én voltam a ceedclub.hu oldal egyik alapítója. Így kerültem közvetlen kapcsolatba a vezérképviselettel, amelyből én soha nem is akartam előnyt kovácsolni. Tényleg jónéhány embert ismerek ott, de ezt inkább a topiktársak segítésére használom. (ilias, bago...) Mellesleg az ő tapasztalatuk is az, hogy néhány kereskedés "elfelejt" válaszolni a megkeresésekre (még arra is, amiket ők küldenek). Próbálnak tenni ellene... kisebb-nagyobb sikerrel.
Igaz, az én autóm lassan 1éves, de amikor vettem, (a többiekhez képest) nagyon jó ajánlatot kaptam.
Mellesleg a "szőke cicababás szervizről" az egyik TV-s reklám jut eszembe...
"...hát hol vannak neked olyan adottságaid, mint a Zsuzsának???..."

Ahol nem a szakértelem, és az ügyfelek elégedettsége a lényeg, ott idővel úgyis lehúzzák a rolót. (halkan jegyzem meg... minden második autót a szerviz adja el)

De én tiszta szívből kívánom, hogy mindig ekkora szerencséd legyen a tatabányai szalonnal és szervizzel... esetleg, ha találkoznál velük, hívd fel a figyelmüket az e-mailes megkeresések lényegére, és kérd meg őket, válaszoljanak a 4 levelem egyikére.

Köszönöm.
Előzmény: Sentinel34 (22603)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22610
persze, talán ez a legfontosabb, hogy az adott kereskedés mennyire szimpatikus, a kereskedő mennyire segítőkész, menyire akar neked eladni stb stb...az én esemben az email azért volt fontos, mert nem értem rá személyesen felkeresni a szalonokat...így maradt ez a szűrés
Előzmény: Sentinel34 (22608)
karesz2 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22609
Na erre az emailre visszatérve:
Egyrészt nekem egy kis kereskedés válaszolt és próbaút is így jött létre.
Másrészt: nyaralni, szállást foglalni faxon, emailben lehet. Ha én ajánlatot-választ nem kapok, akkor szervízre, problémára sem fogok, és akkor vajon telefonon szervíz időpontot meg tudok beszélni?-pont olyan.

Az a szomorú ebben , hogy akkor messzebb veszem meg a gépet és mégis ehhez a bandához akarok járni szervízbe, mert pl baj esetén a legközelebbi kellene. (nem felejtve Merkuros időkben 2-300 km nem volt gond, ajánlom a szalonok figyelmébe, ma sem gond.)

Ma emailre nem válszolni, ez az ember le...ása. Egy 0 cég.
Sentinel34 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22608

Annó amikor elhatároztam, hogy lecserélem az autómat, kinéztem egy pár autókereskedést, elmentem a nyílt-napokra, volt úgy, hogy valahol zárás előtt beestem az ajtón és teszteltem őket, hogy velem mint leendő vevővel hogyan bánnak. Ahol a legpozitivabb hozzáállást tapasztaltam végül ott vettem meg az új járgányomat. Sok dolgot láttam, hallottam közben. Az Üllői kereskedésben viszont egy kiló kenyeret sem vennék, nemhogy autót, tiszta hülyének nézik az embert. Ökörsütés ide, vagy oda, megvan a véleményem. A sokat emlegetett Szabóéknál is jártam, de csak a második helyen végeztek, nálam. Számít az is, hogy mennyire vagy szimpatikus és mennyire érdekel maga az autó, ha nem azzal nyítsz, hogy mennyit enged a feléből, megkapod annélkül is. Ha túl szemtelen vagy, akkor is kapsz ajánlatot, amiről azt hiszed, hogy nagyon jó, de amit elnegedett azt úgy is megfizeted valahol. Hiszen ők is pénzből élnek.

Előzmény: Törölt nick (22606)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 0 22607
kell is mert ez a fórum eléggé halódik, néha nem árt felkavarni az állóvizet...:)
Előzmény: Sentinel34 (22605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!