Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Miért is? A hetvenes árvíznél minden Volántól vezényeltek kocsikat az árvízi védekezéshez mindenfelé. Apámék Tatáról Szegedre voltak leküldve pótos Skodákkal.
Annak idején majdnem vettem egy ilyen CSEPEL,teherautót./A tapolcai bauxitbányáé volt/ Aztán mégsem,sajnos a tervezők nem a platóméretre hanem a szállítandó súlyra törekedtek. Így az IFA-ra több raklapos árut tudtunk rakni mint erre a leendőre,így IFA lett.
A zebegényi család nem igazán ide való. De ha belegondolok a másik sem. Az Égig érő fűben meg Bedford teherautó volt ha nem bénázok. Most nem fogom visszaguberálni a filmet.
"Gondolom ez csak a százezredik "új"rendszám volt,nem autó.Mert nyílván volt sok átrendszámozás is az 58 előtti autókról."
1951-57 között alig volt szgk. Mo-n, pár ezer darab, de tgk-ból, buszból sem volt dömping.
"A két világháború közti, majd utáni évtizedeket a gépjárműközlekedésben fejlődés jellemezte. Mindazonáltal a gépjárművek számának növekedése igen alacsony ütemű maradt, 1926-ban 6700, 1936-ban 14 ezer, 1943-ban pedig még mindig csak 17 ezer személyautó volt üzemben. A teherautók száma még ennél is lassabban nőtt 1943-ban még a nyolcezret sem érte el. A növekedés üteme egyedül a motorkerékpárok esetében volt gyorsabb. A gépjármű-állomány növekedési üteme a 2. világháború után jó ideig nem tudott felgyorsulni. A személyautók száma 1951-ben 8500, 1956-ban 11 ezer, 1960-ban pedig 31 ezer darab volt."
Pontosabban nem tudhatjuk, hogy valóban 100.000-ik volt e, de az újságok amolyan hurráoptimista kis színes hírként közölték ezt a hírt és az autó fényképét.
Egész illogikusan működött. Minnél gyorsabban mentél annál lassabban törölt. Nagy gáz kis vákuum. lassan mész begyorsul , Az Opeloknál is " nem meglepő módon " hasonló volt. A Zil is így működött , de ott a légnyomás dolgozott ami viszonylag állandó volt.