Milyen agaraid vannak ?
Ismersz afgánokat ?
Azt megtudod irni nekem, hogy mi a külömbség a futó és a kiállitási között ? Mindenki azt mondja, akinek elmondom, hogy az én futó afgánom szőrős lesz, hogy nem lehetséges, mert a futó kutyáknak nincs hosszú szőrük. Láttam a kutyám testvérét és alig volt szőre az enyémhez képest. Én minden nap megfésülöm a kutyát és 2 hetente megfürdetem. Beszéltem egy lánnyal a kiállitáson és azt mondta, hogy ő kozmetikus és ha jó samponnal fürdetem, akkor megfürdethetem 2 hetente és minél többet fördik az afgán, annál jobb lesz a szőre és gyorsabban nő. Nálunk a szobában és az ágyban van az afgán, nem lehet koszos.
Sajnállak !
Szeretted volna kiállitani ? Nem nagyon értek az afgánhoz, de van szemem, és látom, hogy itthon milyen minőségű afgánok vannak ! Semmi jót nem tudok mondani róluk, tisztelet a kivéletnek, mert egy tenyészet azért van, de ez nem a reklám helye, nem irnám meg a nevét, ha nem haragszol .
Nos, pontosan 1 évvel vagyok tapasztaltabb nálad, ha években mérjük a tapasztaltságot. De mivel nyilván nem ez a helyzet, asszem ezt a kérdést perpillanat nem tudjuk eldönteni.
Nem biztos, hogy tapasztaltabb vagyok nálatok, nekem még csak 1 éves az afgánom, állitólag futó kutya, de elég sok szőre van és én ápolni fogom, hogy sok szőre maradjon. Vittem volna kiállitásra is, de nem jó a foga.
bobbor: csak most olvastam a válaszodat a hsz-omra, írok is emilt, mert kíváncsi vagyok, mivel rukkolsz elő.
Remélem megkaptátok a karácsonyi üdvözletem!
Hogy mások se maradjanak ki belőle, itt az én karácsonyi köszöntőm:
Kívánok nagyon boldog,meghitt karácsonyt minden kedves kutyaszeretőnek,abban a reményben,hogy az ünnep nemcsak a szeretteink felé kitárt szíveket tárja még nagyobbra,de elhozza a felebaráti szeretetet is, hogy mindenkire mosolyogva tekinthessünk, legalább az ünnepek idején...