Ez olyan, ha 1000-ből egy rosszul sül el, akkor azt jegyzik meg, a másik 999 lényegtelen.
Na persze ha én vagyok az az egy, ez nem fog vigasztalni.. :(
Ha valakinek késik egyszer a cucca, az fellármázza még az Úristent is, azután ha esetleg előkerül, arról meg mélyen hallgat.
Saját tapasztalat: kb 15-20 külföldi rendelésből ( ez kb 2-3 év termése) egyszer volt olyan, hogy 60 napot csúszott a csomag. Ebből kb 50-et itthon pihent vagy a postán ,vagy a vámnál, vagy valahol a kettő között. Érdeklődtem a Hongkongi ragszám alapján, közölték, ők nem is tudnak róla (?), azután másnap megjött a cucc.
Egy időben főleg könyv és CD terültén valóban sok volt az eltűnés, az Amazon ezért is tiltotta le a Mo-i szállítást, gondolom a többi meg ment utána.
Általában nem az a baj, hogy csak Mo-ra nem szállít, hanem hogy mondjuk kizárólag az USA-n vagy Németo.-on belül. Tehát nem szarozik külföldiekkel (és azok változatos problémáival.)
Szeretném,ha valaki felhomályosítana arról,hogy miért találkozom az Ebay-n egyre gyakrabban azzal ,hogy Magyarországba nem szállítanak/May not ship to Hungary/.
Megvételre keresek 1:43-as Skoda Felicia Combit ,lehetöleg eredeti dobozában vagy eredeti talpazaton, Piros vagy bordó színben de ha más nincs a zöld is jó, ha van valkinek eladó. Kínálatokat erre a címre várom karpathiamodel@azet.sk
Eladó 1:72-es Praga PV3S tűzoltó Atlasz kiadás. Eredeti bontatlan csomagolásban. Megvehető vasárnap a Miskolci bőrzén vagy postai úton előre utalással.
Sziasztok!Ha valakit érdekel lenne itt egy retro Anker távos Wartburg 353 eladó.Ritka fehér kerekes,gyönyörű állapotban,mindene működik,sajna doboza nincsen.
nem ragasztgatott tákolt,hanem gyűjtői darabról van szó.35000.-
Megvételre keresek 1:43-as Abrex Skoda Octavia Combit ,lehetöleg eredeti dobozában vagy eredeti talpazaton, ezüst színben, ha van valkinek eladó. Kínálatokat erre a címre várom karpathiamodel@azet.sk
Megvételre keresek H0 1:87-es IFA W50 billencs országúti vagy terep kerekeset szürke vezetőfülkével és szürke platóval. Ajénlatot árakal és képpel erre a címre kérek: karpathiamodel@azet.sk . A képet a netről kölcsönöztem.
Sziasztok !
Eladó 1:18
Aston martin db2-4 cabrio 10 000 ft
Aston martin db4 zagato cupe 10 000 ft
Aston martin db5 cupe 10 000 ft
Aston martin vanquis 12 000 ft
Jaguar e type cupe 5000 ft
Jaguar e type cabrio 5000 ft
Jaguar ss/100 cabrio 5000 ft
Jaguar e type v12 cabrio 12 000 ft
Corvette cabrio 1957. 6000 ft
Corvette cupe 1965. 6000 ft
Tvr tuscan 12 000 ft
Tvr sagaris 15 000 ft
Tvr speed 12. 15 000 ft
Shelby gt- h cupe 16 000 ft
Shelby 427 super snake gt cupe 16 000 ft
Mind hibátlan, dobozos.
T:06 53 379-640
A hétvégén ceglédbercelen megtekinthetők.ezeken kívűl még kb 100 db.