A győzelemben biztos voltam, de azt nem hittem volna, hogy ilyen sima lesz. Az elején a potyapasszal meg lett ez alapozva. De szerencsére nem egy hibára adják az aranyat, még ha pl. 2 éve egy hasonló Gerrard-hiba miatt ment, mehetett el a Liverpool aranya.
Egyáltalán nem hiszem, hogy jövőre sokkal rosszabbak lesznek. Nemzetközi meglesz jövőre is. A szerencséjük, hogy nem kell selejtezniük a BL-be, így nem lesz az, hogy most komolyan veszik vagy nem veszik, mint pl. tavaly a West Ham az EL-t. Szeptember közepén kezdődik a BL, addigra meg lemegy 2-3 forduló a PL-ben, hogy lehessen látni, mennyi az annyi. Szoros lesz a menetrendjük (négyfrontos harc), de mindössze néhány játékos leigazolásával (és minimális eladásával) kiküszöbölhető.
Na, most nézem a passzt. Olyan kéz volt Maherznél, ami múlt héten büntetőt ért. Tehát itt ezt meg le kellett volna fújni. Szóval egy dupla hibán jön az arany? :D Először is egy rossz passz, aztán egy kezezés?!
Kicsit hasonlo mint a ZTE magyar bajnoki cime. Turi; Kocsardi, Urban, Csoka, Szamosi; Nagy L., Molnar B., Balog, Egressy; Waltner, Kenesei. Egressy Waltner 17-17 gol Kenesei 21. Kozbennnnnnnn Uzsoaaaaaaaaaaaaas
Mahrez 17 gol 11 golpassz eddig iden. Vardy 22 gol. Neki nemtudom hany asziszt van. Kantet fogjak elvinni neki 25 m a kivasarlasi ara. Mahrezert kapkodnak majd tobbiekert nem. Vardy meg szerintem nincs az a penz eligazoljon. BL be akar jatszani. En minden jatekos helyeben maradnek. Ezek legendak lehetnek. Lehet jovore meg 13-ak lesznek de lefogjak szarni. BL lesz.
Biztos dohányt rág. :D A Leicesternek is kell egy sértődős CR7, aki irigy a társakra, ez egy sztárfocista ismérve. ;) A csapat aranyánál is kíváncsibb leszek arra, hogy milyen karriert futhat be a Vardy-Mahrez páros. Persze az algériainak könnyebb dolga van, mert még "csak" 25, a vb-n egy meccsen már játszott, Vardynál inkább a válogatottra leszek kíváncsi, most az eb és a vb-selejtezők miatt idén akár 8-10 meccset is játszhat.
Egyelőre semmi extra. Vardy júliusban nősül, Kemény lesz. Jó kis bigék vannak ott a VIP-páholyban, a Leicester sem az a vidéki csapat, akiknek kiáll a kapa a szájukból. :) Kíváncsi leszek, hány évre fog szólni a házasságuk, ettől függetlenül sok boldogságot kívánok nekik.
Valószínűbb azért hogy ezt a beleszarós üzemmódba visszakapcsolt cselszkit a Spurs és a Rókák is lemossák. Ha még számítani fog egyáltalán a zárófordulóban.
Vagy odateszik magukat ezer százalékon a Tottenham ellen, hogy az utolsó forduló már ne számítson, és a Chelsea-Leicester előtt vastaps köszönti a bajnokot a Stamford Bridge-en. Ha jól tudom, ott van Royal Tribune is, akár egy hercegi kézfogás is jöhetne. ;)