Keresés

Részletes keresés

Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8346
Persze, de mit szólnál, ha azt látnád, hogy egy fórumon ismeretlen férfiak mamcsizzák? :-)
Előzmény: Törölt nick (8344)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8345
De nem ismerem azokat, ezért azt mondom, hogy nyálas. Komoly gondok lehetnek ott nálad, ha ezt nem fogod föl.
Te nem ismersz, ezért donozol, ha ismernél, akkor Viktornak hívnál. Ennyi az ügy, nem több. (Bár nekem normális, névszerű és névközeli nickem van, amin lehet szólítani. Ellenben a te nicked mexólítás-inkompatibilis.)
A fórumtárson, topiktárson, kollégán és kolleginán még nem tapasztaltam, hogy valaki kiakadt volna, bár volt már itt téma a testvér/testvérnő mexólítás.

Hogy költői legyek: minek nevezzelek?
Előzmény: Törölt nick (8342)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8344

Köszönöm, tudtam, hogy igazi úriember vagyok, de mit tegyek, ha így születtem, és annak neveltek-DDD

Nálunk a feleségem a mamcsi, már 100 éve, csak a név tőlem származik. Lehet, hogy túl gyerekes vagyok? -:D

Előzmény: Törölt nick (8335)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8343
Isten a nőket oldalbordaként, segítőtársnak teremtette, és ezt baromi nehéz felfogni mindkét félnek. Nekem nagyon az volt. Amik most vagyunk együtt a férjemmel, meg amit együtt megoldottunk idáig, az külön sosem ment volna, és valószínűleg mással sem. Nem egymás dolgát kell elvégeznünk, hanem a másik javát kell keresni, és maximálisan támogatni abban, hogy ami az ő része, azt nyugodtan csinálhassa. Nem arról szól az egész, hogy egy nő nyomja a férjét valami olyan felé, amit ő szeretne elérni. Bocs, ha félreértettelek.
Előzmény: Törölt nick (8339)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8342
Ha ismernéd azokat, akik mamcsiznak, akkor nem mondanád, hogy nyálas:) Nem kisgyerekként tették ezt velem:)
Én Donozlak, az jó, nem? Ha ismernélek, lehet, hogy macibogaraználak, ki tudja?
Előzmény: Don Vittorio (8338)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8341
Zárt körökben én sosem forgolódtam Hgy-n belül, de istentiszteleten az hangzott el, amit írtam. Hiteles volt, csak néhány mondat. Senki nem hörgött:) Nem nyomott le minket, nem zsarolt, csak elmesélt egy helyzetet, amin már túljutott. Én is annyiszor kiszálltam volna már abból, amit éppen csinálnom kell:) És engem is az Úr tartott meg.
Előzmény: Don Vittorio (8336)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8340
Nem az a kérdés, hogy érdekel-e, hanem, hogy mi az igazság. Amit most kifejtettél, az megfelel, az "amit nem látok, az nincs is" ideológiának. Szimpla materializmus, szimpla szűklátókörűség.
Előzmény: Szenilla007 (8317)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8338
Nem foglak mamcsizni, mert az egyrészt nyálas, másrészt pedig indokolatlanul közvetlen. Te sem macibogarazol vagy apucizol engem - csak a példa kedvéért. (Remélem.)
Előzmény: Törölt nick (8331)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8337
Nemo, fogok válaszolni, csak kevés az időm, és most olvasom "a Copelandet". Az 55. oldalnál járok és eddig csak erősített engem, ismét, és nem látom benne, hogy az Úrral való kapcsolattartást bármi pótolná, vagy ne Isten Igéje lenne minden jó forrása.
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8336
Figyelj, én ilyet már 20 éve ilyenkor hallottam tőle egy zártkörű akármin. Nem, bocsánat, 19. Mármint, hogy elege van mindenből, és, hogy le akar lépni. És persze az emberek hörögtek, hogy jaj ne, $ándor, ne izéljé már! És persze nem izélt. Tudod mi ez? Hisztéria, érzelmi zsarolás, a kisebbrendűségi komplexus miatti szeretetaratás.
És akkor még koránt sem költött el annyi pénzt saját célra a "közösből", és nem mentett fel valakit azért, mert ugyanazt tette, amit tőle magától látott. Nem volt szakadás, nem volt még semmi. Akkor még abban élte meg az áldást, hogy volt már egy sofőrje, aki - akkori viszonylatban - jó kocsikkal furikázta ide-oda.
Előzmény: Törölt nick (8329)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8335
Nikola, már tegnap majdnem leírtam, de a férjem után sztem te vagy az utolsó igazi lovag:) Most van erőm mindenre, ezért leírom:)

A fiaim mamcsiztak le először, és így maradtam:)
Előzmény: Törölt nick (8334)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8334

PL:

Mamcsii-:)

Előzmény: Törölt nick (8331)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8333
Minden sikeres férfi mögött van egy jó feleség:)
Előzmény: Törölt nick (8330)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8332
Nem akarod te "I" igazságát elferdíteni, csak a vitakultúrád és eszközkészleted nem megfelelő, ami miatt írásodban időnként elferdül. Mecsoda különbség! ;-)
Előzmény: Szenilla007 (8315)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8331
Ilyen értelemben talán, de ha megkérhetlek, engem ne kolleginázz:) Bennem van valami pejoratív felhangja, ami nem fedi a valóságot. Inkább valami mást mondj helyette:)
Előzmény: Don Vittorio (8328)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8329
Nyilvános magábaszállást én sem hallottam soha. De azt többször is, hogy meg van fáradva, legszívesebben abbahagyná, és ebből a depiből pl. Judit hogyan rángatta ki. Vagy éppen az Úr hogyan rángatta ki. Ezek pedig nagyonis megállták a helyüket, olyan emberi volt, csöppet sem elszállt, vagy hatásvadász.

Előzmény: Don Vittorio (8323)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8328
Fórumtárs, topiktárs, kolléga. A kollegina egyértelműen a női megfelelője ennek. Vagy nem?
Előzmény: Törölt nick (8326)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8327
Eddig a tizedről volt szó, most meg az adakozást hozod ide. Az adakozás nem tized. Az egyik eseti, lelkiismereti alapú, a másik ideologizált, kvázi törvényi szintre emelt.

Családi kasszában turkálás: hihetetlen, hogy felnőtt emberek képesek ilyen bonyolult mozgáskoordinációra. Komolyan mondom, sok éve jógázóknál nem látok ilyet. Folyamatosan vonogatni a vállat, miközben a fej a homokban, és közben feltartott egyik kézzel "dicsérni az Urat", a másikkal meg hadonászva démont űzni?! Apám, ez nem semmi.

Valaki mondja meg nekem, miért ügy most az, hogy mennyi pénzt síbolnak el a BKV-nál meg az állami szektorban? Hiszen ez egy keresztény ország! Itt senki nem lop, és senki nem akar a más zsebében kotorászni, ugye?
Előzmény: Szenilla007 (8324)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8326
A Nóra és kollegina ugyanazt jelenti:)????
Előzmény: Don Vittorio (8325)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8325
Miért, már nem Nóra vagy? ;-)
Előzmény: Törölt nick (8322)
Szenilla007 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8324
A tizedfizetési gyakorlatomat alant olvashatod. Tehát nem ismétlem. Én szabadságban adakozok, ha adakozok. Én így értem. Ha én tudom így érteni, akkor más is. Sztem.

NS családi kasszájában éppúgy nem óhajtok turkálni, mint máséban. A többiről később. Most mennem kell.
Előzmény: Don Vittorio (8321)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8323
Az alapoknál hibádzik, amit írsz. NS nem szállt magába sem akkor, sem azóta - legalábbis nyilvánosan nem. TF "médiaszereplésének" emlegetése pedig pusztán rosszízű konnotáció. (Ha nem bántani akarnád, más szót használsz. Ezzel azt sugallod, hogy az egész csak arra volt jó, hogy eljátszhassa az áldozatot. Ez a sugallat nem igaz.)

Ha történik veled valami, és megkérdezi egy riporter, hogy mi történt veled, akkor az médiaszereplés? Elfelejted, hogy a szakadás mekkora port vert fel, és elfelejted, hogy a média mindkét oldalt megtámadta akkor. Az egyik oldal nyilatkozott, a másik elzárkózott. Az zavar, hogy TF elsírta magát az interjú alatt?

Ps.: Az összefüggést nem baj, hogy nem érted. Nem ez az első eset itt. :-D
Előzmény: Szenilla007 (8320)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8322
Legkevésbé kollegina, és vagy ír, vagy olvas, mert az idő véges.
Előzmény: Don Vittorio (8305)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8321
A "KELL" sohasem hangzik el, éppen csak olyan mondatokban szerepel a tized szó, hogy, ha jót akarsz magadnak, fizeted. Most ez önkéntes? Ennyi erővel rengeteg csaló, szélhámos érdemtelenül ücsörög a börtönökben, hiszen az emberek önként adták oda nekik a pénzüket. Osztán mégis ott vannak a börtönben. Hogy lehet ez? Netán csak nem a megtévesztés az ok? Csak nem arról beszélünk, hogy az a modell szúrja a szemeket, hogy "befizetés itt, nálam, az egyes ablaknál, kifizetés a tízesnél", miközben már nyolcas ablak sincs?

Malakiás szavai az Úr tárházáról hogyan és milyen módon vonatkozik N$ családi kas(s)zájára? Ennyi erővel tényleg bármelyikünknek fizethetnétek tizedet. Mi még el is számolnánk vele, és tudhatnád, mennyit költöttem koktélra a Bahamákon. N$-ról tudod?
Előzmény: Szenilla007 (8309)
Szenilla007 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8320
Ne keverjük, ha lehet. Egy dolog NS akkori magábaszállása, és TF akkori médiaszereplése, és más a jelenlegi VV.

Amúgy nem értem az összefüggést a topik és a VV között. Ha van tévtanítás, akkor az tévéadás nélkül is van.

Ha viszont a VV tévékritikáját akarjuk kitárgyalni, megint más tészta. De állok elébe!
Előzmény: Don Vittorio (8318)
Szenilla007 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8319
Lehet nevetve is. :))
Előzmény: Törölt nick (8316)
Don Vittorio Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8318
"Ödönke, a kettő azért egészen más. Ha TF annak idején a műsorát nem olyan drámaian és főleg NEM A TÉVÉBEN (!!!) adja elő, sokkal hitelesebb lett volna."

Hahaha! Ha a HGY a Vidám Vasárnapot nem olyan dizsisen, és főleg NEM A TÉVÉBEN (!!!) adná elő, tán nem létezne ez a topik. :-D
Előzmény: Szenilla007 (8308)
Szenilla007 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8317
Én meg tudok. Szem- és fültanúként. Leírtam. Azonban hangsúlyoznom kell, hogy én csak azt a részét látom a dolgoknak. Fogalmam sincs NS személyes dolgairól. Ha hiszed, ha nem, még a gyerekeit se ismerem. Na jó, az egyik lányát lehet néha látni énekelni a színpadon. Bár sokáig fogalmam se volt, hogy az az ő lánya. Tehát azt se tudom, hogy milyen autója, háza, órája, öltönye stb. van. de tudod mit? Nem is érdekel.
Előzmény: Don Vittorio (8303)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8316
Főleg mosolyogva-:D
Előzmény: Szenilla007 (8313)
Szenilla007 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 8315
Don, ha rám célzol, akkor érezd magad megdorgálva (Vicc!!!) a csúsztatási kísérlet kifejezés miatt. Távol álljon tőlem, hogy az Isten igazságait el akarjam ferdíteni!
Előzmény: Don Vittorio (8302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!