Belga bajnok vagy? Itt a nulláról indulsz. A genovai Tőzsér Dániel megalázó helyzetben volt, törött lábujjal is hajtották, mégsem gondolt a szökésre. A gyötrelemből mostanra Porsche lett. Tovább »
Viszont el is csitultak a hangok, mert nem is bizonyította, hogy kihagyhatatlan lenne. Ennek ellenére a padon helye lvan. De mivel sem nem igazi vkp, sem nem igazi tkp., nem illik a a rendszerbe.
Bebaszna, ha Pölő lenne az első számú csatárunk hosszú távon. Akkor mindegy is ki ül mögötte. Amúgy Coulibalyal éppen csatázik a klub, Sidibe meg gyenge, viszont a cserecsatár pozícióban Szécsi van, aki nem sértődötten ül a padon, hanem alig várja a lehetőséget, ha megkapja....
Vicces ezt pont akkor írnod, amikor kijelentem, hogy szerintem sincs semmi keresnivalója Szakálynak a válogatottban. De amíg a kaput cipeli addig mindegy :) Viszont követelhetném be akár Tőzsért, hiszen akkor már három debreceni nevelés lenne a kezdőben, ami egy "vidéki kiscsapattól" nem is rossz. :)
VArgáról meg Dzsudzsákról senki nem mondja, hogy nem odavaló, Mészáros az inkább megosztó, de középhátvédekben nem állunk túl jól.
basszus azért ennél értelmesebbnek néztelek. most képzeld el, hogy Pölöskey mögött, aki az első számú csatárotok (lol) tök mindegy ki ülne. Nem Kulabácsi vagy Sibibe hanem Kovács Máriusz a megye 2-ből. szerinted ez tökmindegy.
nem gondolom, hogy bárki is megcáfolna, mert ez teljesen egyértelmű. Nem is erről beszéltem. Hanem arról, hogy nálatok, lokistáknál figyelhető meg a legjobban, hogy képtelene vagytok egy magyar játékost magyar játékosként szemlélni. Nektek debreceniek vannak és nem debreceniek. Mindent ebben a koordinátában szemléltek. Tisztelet a kivételnek, akik közé esetenként te is odatartozol, de inkább nem.
Adott volt neki a lehetőség. Úgy ahogy Tiszának is. Meg Dzsudzsáknak is, és ő ki is használta. Dani azért Tiszánál nagyobb karriert fut be, de Dzsudzsák azért úgy tűnik többre vitte és viheti. (Bár mindjárt jön valaki aki megcáfol.)
Milyen hasznát lehet venni egy padon a játékosnak? Jól viszi az frissítőt? Vagy jól cipeli edzésen a kaput? Merthogy Szakályék kb ennyit csinálnak tétmeccsen. És ez így is van jól. :) Szakálynak szerintem sincs emmi keresnivalója a válogatottban, de igazából mivel nem tényező, teljesen mindegy, hogy ott van -e vagy nincs. Felőlem Tőzsér is elüldögélhet, de ne játszon ő sem.
Ok, akkor Szakály és Cicó "külföldi sikereim" címmel csak úgy, bármi jöhet a bóhocligán kívül.
Na de nem akarom ezt kiélezni a DVSC játékosaira, a lényeg, keveset mutattak a tudásukból nemzetközi szinten, közben azért Daninak volt ebből szépen. Az egészben az a furcsa, hogy én sem komálom Tőzsér játékát, de azért a padon talán több hasznát vennénk (biztos), mint az előbbi játékosoknak.
Tőzsér 2006 óta játszik külföldön (korábban az Uefa kupa csoportkörébe jutó Fradinak volt alapembere) görögországban egy dobogós csapatban játszott, ahogy belgiumban is, közben párszor összejött nekik a BL csoportkör, mindenhol alapember volt, AEKnál 35/3, Genknél 132/17 a mérlege. Közben az elmúlt 8 évben 20 alkalommal volt válogatott. Ez számomra teljesen érthetetlen. Persze ha a középpályánkon lenne 4-5 egyértelműen jobb játékos nála akkor oké, de nincs. Fazont tudna szabni a csapatnak, Volival együtt szerintem igen jó páros lennének.
Hajnal Tomi túl 50 válogatottságon, ebből kb 3 emlékezetes meccse volt. Az nb1-es vitézek Vargán kívül még nem tudtak hozzátenni egy meccshez sem. És közben van egy ilyen játékosunk, akit nem hív be a mester. Pátkaik, Koltaik és Elekek kárára.
Bele sem merek gondolni, hogy ha Huszti, Vass, Vadócz, Tőzsér kerettagok lennének Koltaiék kárára, akkor mennyivel jobbak lehetnénk hosszú távon.
lehet, hogy már korábban is be kellett volna hívni, de egyrészt Koeman alatt nagyjából tényleg a legjobbak jöttek, másrészt Tőzsér klubkarrierjének felívelése Egervári időszakában elég látványos volt.
Továbbra is azt mondom, hogy amíg a Serie A-ban alapember, korábban belga és görög bajnokságban szintén alapember Tőzsér nem fér be a válogatottba, addig valószínűleg kurva jók vagyunk. Ja nem mégse. Én a helyében kurvára kilennék akadva, hogy nb0ás játékosokat hív be Egervári. Nálam nem kerettag, hanem fix kezdő lenne akár Hajnal kárára. Illetve Varga is játszhatna szélsőhátvédet, ott szerintem jobb/hasznosabb.
a világon működő válogatottak kb. 95%-a a lehető legjobb játékosait igyekszik meghívni a válogatottba, bár kétségtelenül unortodox a módszer, ami mellett kiállsz, és így beleillik a képbe.
egyébként már sokszor el lett mondva, hogy Tőzsér a válogatottságai nagy részét 2008-ig szedte össze, ami RÉGEN volt. átmegy ez vajon többedjére?