A "mi lett volna, ha maradnak" valóban nincs sok értelme, de azért néha elgondolkodok, hogy ha ő van ott a Kielce elleni uccso 13 percben, lefagy-e mint Sabate.
De aztán gyorsan elvetem ezt is, mert egyrészt Xavi vitte be a csapatot a döntőbe, másrészt a 46 percig is Sabate volt az edző. :)
Nem felejtettem el. Az egy tényszerű megállapítás, hogy a politikai vonal küldte el. Ezen kívül semmi köze ahhoz, hogy értelmetlenek a mi lett volna ha marad kijelentések ezrei.
BTW a pénz most is ugyanonnan jön, morális szakadék továbbra is fent áll, és a szakmaiatlanság mértéke is csak nüansznyit csökkent.
Istenem, engedjük már el ezt a témát. Lassan 7 éve történt és még mindig ezen rugózik Ő is ( ezt talán meg tudom érteni) és néhányan itt is. Nem Ortega menesztésének a következménye, hogy szar játékospolitikát folytattunk talán az utolsó egy szezont leszámítva, hogy az azóta itt megfordult edzők mindegyike a csapat vezetésének valamilyen területén megbukott és az sem, hogy idén két vesztes mérkőzéssel jöttünk haza Kölnből. Lehet mondani, hogy bezzeg ha hagyják tovább dolgozni, ez meg az törént volna. Ennyi erővel legalább 5-6 edzőre mondhatnánk, hogy bezzeg, ha ő lenne az edzőnk akkor már megnyertük volna a BL-t, ez gyerekes. De persze ha annak idején Ortega nem mondja azt Sagosenre, hogy nem elég jó neki, akkor az Aalborg helyett nálunk játszott volna... Teljesen felesleges kijelentések ezek. Hiba volt elküldeni? Igen! Van értelme még ezen sóhajtozni? Nem!
Carlosnak pedig jár a gratuláció. Bizonyította, amit lehetett róla tudni eddig is. Egy jó edző. A szezon kezdetén úgy tűnt, hogy elsőre nagy neki ez a falat, de rengeteget fejlődött az elmúlt 10 hónapban, megérdemelte a győzelmet.
Aztán majd talán egyszer nálunk is lesz még egy hasonló edző...
"Amennyi szerencséjük volt a két meccsen a kipattanókkal"
ez volt a kedvenc részem egész hétvégén. folyamatosan jött a magyar kommentátoroktól, hogy ez leginkább csak szerencse kérdése.
szerintem bőven hozzátesz a helyezkedés, reakció idő is. plusz nyilván előnyben van ilyen szituációkban a támadó csapat, mert szemből követi az eseményeket, míg a védelem háttal áll a kapunak a döntő pillanatban.
– Úgy távozik Kölnből, hogy jövőre újra ugyanitt? – Először szeretném kiélvezni a szabadságot! Biztos vagyok benne, úgy fogunk nekivágni a következő idénynek is, hogy elsősorban szeretnénk visszahódítani a magyar bajnoki címet, megvédeni az elsőségünket a Magyar Kupában, és persze újra ott akarunk lenni a final fourban.
egyik platformon azt pletykálják ,hogy Lékai megy jövő szezonban már . lehet benne valami vagy csak pletyka lehet ?Szerintem nem lenne rossz döntés mert annak nincs értelme ,hogy padozzon!
Egyetértek, de azért az is hozzá tartozik, hogy kegyetlen nehéz egy ilyen meccset jól levezetni. Nyilván több férfimeccset láttál az elmúlt időszakban, mint én, de én mondjuk nem tudnék megnevezni négy játékvezető-párost, akik jobbak, mint az a négy, akik konkrétan itt voltak. A férfi kézilabda, legalábbis az élmezőny, eszméletlen gyors lett, a tévé előtt ülve fogalmam sincs, mi történik, a játékvezetőnek meg ezt élesben meg is kell ítélnie, nem egyszer olyan határeseteknél ahol a harmadik kameraállásból jössz rá, hogy tök más történt, mint amit az első kettő alapján gondoltál.
A döntő játékvezetői (momentán szerintem a legjobbak a világon) már csak azzal jobbak voltak a többinél, hogy nem videózták szét az egészet. Aztán a végére ők is elfáradtak.
Kíváncsi leszek, hogyan fog alakulni a kézilabda a következő években, mert most azt látom, az élcsapatok olyan tempóval, olyan biztos labdakezeléssel, az irányítóik olyan döntéshozó képességgel játszanak, hogy a legerősebb védelmek is ritkán ússzák meg harminc kapott gól alatt az éles meccseket. Fognak-e tudni a következő években ezen változtatni?
Ja, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy Rosta góljával bajnok lett a Szeged (és ti nem), Karaljok meg összesen annyit ért el, hogy nem láttam a híradót.
A Kielce azt kapta amit megérdemelt. Amennyi szerencséjük volt a két meccsen a kipattanókkal, a bírókkal, azt elvették tőlük (főleg Wolff-tól) a hetes párbajban.
Carlos is visszakapta a sorstól amit megérdemelt. Gratula neki.