Keresés

Részletes keresés

padler Creative Commons License 2005.10.04 0 0 14
Szerintem korrekt választ kaptál.

1. Nézd meg Túramoderátor nick leírását (feltételezem, nem ok nélkül van ott a többesszám). Egyébként egész nap nem tudja egyvalaki figyelemmel kísérni a topikokat, tehát jobb, ha tényleg többen vállalták a feladatot.

2. Mivel javaslatod a jelenlegi Természetjáró klubon kívüli témát érint, nyilván meg kell(ett) beszélni az általános moderátorokkal.
Előzmény: Ermak (9)
padler Creative Commons License 2005.10.04 0 0 13
Én is az első bekezdésedben leírtakra próbáltam utalni, csak kevésbé direkten.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (12)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2005.10.04 0 0 12
Csendben megjegyzem, hogy az egész Törzsasztal az Általános társalgási fórumcsoportban van, így az összes túrás topic eddig is egy ilyen nevű helyen volt. Semmi nem változott. Szerintem csacskaság ilyen következtetést levonni egy fórum nevéből.
A másik meg, hogy ha te látszólag ontopic vagy, de redundánsan ugyanazt 4-5 véleményt irkálod be végtelen ciklusban, amit úgyis mindenki untig ismer, és csak az a kérdés, hogy hányas számú lemezzel fogsz jönni, akkor mennyivel jobban viszed előre a topicot? Vegyük észre, hogy akik a túrabeszámolókat írják, azok közül sokan offolgatnak is, de mégis ők működtetik a topicot. Ebbe belefér néha egy kis chat. A te túrabeszámolóidat mikor olvashatjuk majd? Megbocsáss, de szerintem akkor tegyél ilyen megjegyzéseket, ha annyi hasznos dolgot is beírtál, mint az offolók némelyike. Nem keseregni kéne, hanem jó példával elöl járni.
Előzmény: Joeyline (11)
Joeyline Creative Commons License 2005.10.04 0 0 11
Pontosan erről van szó.
A "társalgási klubcsoport" kifejezés deklarálja, hogy hajrá, szabad a chat! :((

Nem volt lehetőségem az általad említett intenzitással nyomon követni a a topikot (mint a K100 topikon már jeleztem néhány hete: augusztusban sokfelé jártam az országban és a világban, így nem tartózkodtam netközelben. Aztán azóta ami van: egyetemi elfoglaltságok...), de annyit azért tudok, hogy ki körül forogtak az események.

Egyébként voltam 1-2 ttúrán az elmúlt hetekben, és a Papi pipa 30-on találkoztam tanuló12-vel. Nem titok, Franken is látott minket.
Előzmény: padler (7)
Túramoderátor Creative Commons License 2005.10.03 0 0 10
Idegrendszeri problémákkal nem foglalkozom.
Túramoderátorok
Előzmény: Ermak (9)
Ermak Creative Commons License 2005.10.03 0 0 9

Jaj.

Ahhoz már hozzászoktam, hogy egyvalaki több néven van jelen. De hogy most valaki önmagával megvitatnak egy javaslatot, ez kezd sok lenni az idegrendszeremnek! :-)

Előzmény: Túramoderátor (8)
Túramoderátor Creative Commons License 2005.10.03 0 0 8
A javaslatod megvitattuk, köszönjük! Ha a technikai feltételek adottak lesznek, visszatérünk rá.
Túramoderátor
Előzmény: Ermak (4)
padler Creative Commons License 2005.10.03 0 0 7
A Törzsasztal is az általános társalgási fórumcsoportba tartozik (gondolom téged a társalgási szó zavar). A társalgási klubcsoportba áthelyezés nyilván logikai alapon működik ("nyílt" klubra plusz MM szabályok vonatkozhatnak), másrészt technikai indoka is lehet.

Nem tudom, hogy az elmúlt hetekben naponta (akár többször) olvastad-e a tt fórumot. Ha nem, akkor csak a kimoderált hozzászólások számából, illetve a moderációs topikból láthatod, hogy soknickű "barátunk" aktivizálódott. Mindenesetre az elmúlt napokban nem láttam már kimoderálandó hsz-t, így Túramoderátor(ok) tevékenysége eddig mindenképp pozitív.

A jövőre nézve nekem is vannak aggodalmaim, de azok teljesen másfélék.
Előzmény: Joeyline (5)
Galadh Ereb Creative Commons License 2005.10.03 0 0 6
Nem egészen értem, hogy mitől tartasz. A klubcsoportba való áthelyezés szerintem erre semmilyen hatással sincs. Semmi kapcsolatot nem látok a kettő között. Egyébknt rég hallottunk felőled, inkább írd be a ttúra topikba, hogy merre jártál a nyáron, s akkor egyel több a nem "csetes" hozzászólás :-)
Előzmény: Joeyline (5)
Joeyline Creative Commons License 2005.10.03 0 0 5
Csak személyes véleményként jegyezném meg, hogy szerintem a túrás topikoknak a Törzsasztalból ebbe a "Társalgási klubcsoportba" való átemelése végképp a beszélgetős (talán kicsit (de tényleg csak kicsit!) túlzó kifejezéssel élve chat-elős) irányba mozdítja el az adott topikokat, mellyel szemben a túrázással kapcsolatos _érdemi információk_ könnyen elveszhetnek a sűrűben, pedig talán az fontosabb lenne...

Ne legyen igazam, de erősen tartok ettől...
Ermak Creative Commons License 2005.10.03 0 0 4

Van még egy pár topik, aminek itt lenne a helye (pl. Hegyek, Magas-Tátra). Tény, hogy nagyrészt mások látogatják, alighanem nem is volt ott gond, de a jelenlegi helyzet mégiscsak felemás.

tapirka1014 Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1

Vártuk már mint a messiást :-)

Végre megérkezett.

Csapjatok szét közte, vessetek véget az őrjöngésnek :-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 0
h0pp
Túramoderátor Creative Commons License 2005.10.01 0 0 topiknyitó
"Természetjáró klub - Moderációs kérések és kérdések helye."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!