Mind a VALAKI, mind a VALAMI . lehet bármely ember (egykori, élő vagy virtuális)... lehet bármiféle élőlény, tárgy, fogalom..stb.... a lényeg hogy ELVÁLASZTHATATLANUL és/vagy közismerten együvé tartozzanak,,!!
Egyesek számára kedvenc háziállat és a pofácskáján találhaqó valami, amit főleg tárgyesetben szoktunk mondani, amikor haragunkban vagy meglepődésünkben felkiáltunk. (Bárcsak mindenki ezt használná, ha káromkodni támad kedve!:)
Egy nagy hadvezér valamijei (tehát jelen esetben többes számról van szó), amik segítségével eljut az ellenség központjának kapujáig, de ott meggondolja magát és visszafordul.
Nyugi, nem volt az olyan rég. A tegnapi napot hagyta ki, amúgy meg lehet, hogy a hét végén családlátogatáson van. Szerintem ráérünk legalább a hét végét kivárni.
.Rotschild norvég felfedelő fábol épitett tutaha.!!
Az utazással Rotschild a norvég felfedező, természettudós, régész és író Thor Heyerdahl híres Kon-Tiki útja előtt is tisztelegni kíván. Heyerdahl 1947-ben szelte át öt társával a Csendes-óceánt egy balsafarönkökből készült tutajon Peruból kiindulva, és jutott el Óceániába. Az utazás célja annak bizonyítása volt, hogy az óceániai szigetvilág egy része az Újvilág felől is megtörténhetett. A sikeres utazás és a teóriát alátámasztó számos régészeti-néprajzi lelet ellenére azonban ez az elmélet a mai napig nem elfogadott a tudósok körében
Nizzában érte a tragikus halál 1927. szeptember 14-én, amikor kipróbált egy megvételre kínált sportkocsit. Hosszú selyemsálja a kNizzában érte a tragikus halál is 1927. szeptember 14-én: amikor kipróbált egy megvételre kínált sportkocsit, hosszú selyemsálja a kerékre tekeredett, és mire a vezetőnek sikerült megállnia, a sál megfojtotta a táncosnőt.
Segités: három hónapra meghivták egy zártkörü intézménybe s ott krellett laknia....... az ott szokásos egyenruhát felvéve tudata a világgal, hogy szankciókkal sulytották produkcuójáz..