Keresés

Részletes keresés

genyanya Creative Commons License 2002.12.13 0 0 297
már a két harmada is sokszor sok...
Előzmény: lollipop_69 (216)
jack Creative Commons License 2002.12.13 0 0 296
Sziasztok, egy kerdes: letezik olyan zseles valtozat ami nem olyan alkar meretu hanem az atlagos meretre hajaz? (kb. 14-17 cm hosszu es 4-5 atmeroju). Egyszer valaki azt mondta hogy azert van csak oriasi meretben mert kulonben eltorne. Ha letezik atlagos meretu zseles hol lehet kapni? A sima muanyag nekem tul kemeny.
joli81 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 295
sziooooooo Lolli és többi topictárs

hát megint micsoda buja dolgokat látok :-))

már félve írok nehogy meglássák a képernyőmet miket is olvasok hol levelezek :-))

cuppa nektek

mail ment ;-)

Előzmény: lollipop_69 (292)


lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 294
;-)) hááát ezt nem tudhatom.... ;-))) bocs, de Veled még nem volt ilyen élményem!!!
;-)))))))))))))))))))))))
Előzmény: Akit minden érdekel (293)
Akit minden érdekel Creative Commons License 2002.12.13 0 0 293
No...azért kissé túlzás,hogy nyüszítek;)
Előzmény: lollipop_69 (292)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 292
igen, attól h. valaki kedveli a popiszekszet még nem homokos... és attól sem domina még valaki ha az amúgy erős és mácccsó párja négykézláb nyüszít előtte, egy kis vibrivel a fenekében ...
Előzmény: Akit minden érdekel (291)
Akit minden érdekel Creative Commons License 2002.12.13 0 0 291
Nekem nem ír senki levelet?:)))

Amúgy eléggé elfogadott lenne az anális,ha ismernék az emberek,mit hogyan kell/illik csinálni
Erre tesz rá egy lapáttal a homofóbia, a másságtól az újtól való félelem....
Nekem is sok fejtörést okozott,hogy vajh én homokos vagyok,vagy sem?Aztán megnéztem egy homokos filmet...hát...
Majdnem hánytam:D

Ha vki kedveli a popsiszexet,akkor ajánlatos elolvasnia az enemával,beöntéssel kapcsolatos topicocat,stb.
Csak tisztán lehet igazán élvezni a másikat:)

joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 290
én is :-)
InnerChild Creative Commons License 2002.12.12 0 0 289
Szóval akkor kedves topik, mi a konklúzió, mi az ideális bolt minőség szempontjából? Ezen nem akarok igazán takarékoskodni, és nem szeretnék valami ultragagyi fröccsöntött szarral sem hazatérni. Jó lenne egy blowfish.com vagy goodvibes.com minőségű bolt idehaza, de gondolom nincs ilyen nálunk. Már azon is meglepődtem, hogy cyberskin-ről hazai viszonylatban hallottam. A Ferenc körúti Adult hol is van pontosan?
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 288
Joli Kedves,
válaszoltam én is.. ;-)
Előzmény: joli81 (287)
joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 287
Lolli,

inkább mailben válaszoltam, ha nem baj?! :-)

pussz:

joli

Előzmény: lollipop_69 (286)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 286
Kedves Joli,

én tökéletesen egyetértek benxy-vel , és már utaltam is rá (230) h, nem a hosszúság, hanem a vastagság a lényeg!!!
"...hiszen egy szűzies comb szétfeszítésére a legalkalmasabb egy hatalmas vastag..."

jaj, nincs cikibb mint egy hosszú vékony.. már elnézést... nekem még nem kell hüvelysúlyzó,de egy vékony pénisznél úgy érzem,mintha 5 gyermekes családanya lennék... ;-))

Előzmény: joli81 (284)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 285
Joli Kedves,
csak nem dolgozol a suli mellett?!
Egyébként, néha tényleg jobb, ha a konkrét tények elé állítod a Kedvesed. Teperd le és kész. Nálam ez nagyon bejön, ha egyszerűen elkap és belémhatol... főleg sztréndzs helyzetekben... ;-)
Ja és legyen a közeledben egy sikosítózselé és a hőn vágyott dildóóó! ;-)

csók csók!!

Előzmény: joli81 (283)
joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 284
kedves benxy,
köszönöm a tanácsodat. azért nem arról van szó, hogy nem bírom ki csak az érdeklődésem egyre inkább kiteljesedik, de azért cseréről még szó sincs! :-))
lolli, Te is egyetértesz benxy-vel hogy nem a hossz, hanem a vastagság számít?! lehet, de azért engem a hossz is érdekel ;-)
Előzmény: benxy (281)
joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 283
Cukor Lolli :-)

tényleg nem lehet kifogás, mert egy nagy séta vagy túrázás fizikai fáradalmai még soha nem jelentettek egyikünk részéről sem kifogást, de a szellemi debilitás-fáradtság azért más..... gondolom ez Te is tudod?!
feszültségoldónak is bevállik, ebben is igazad van de néha amikor túlhajtod magad és az agytekervényeid folyamatosan tekeregnek akkor úgy lecsökken a libidó, hogy néha megdöbbentő, nem?!
habár az is lehet, hogy ha ilyenkor nem kedveskedve, hanem "határozottan" közelednének hozzám akkor csak arra eszmélnék, hogy eszméletlen vagyok ;-))
amúgy meg az éjjel amikor leginkább tanulni lehet, így fordul elő hogy a két vizsg.időszak a leggázosabb nemileg :-)

Előzmény: lollipop_69 (278)
joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 282
Szia Lolli,

neeeem irigykedek, habár lehet hogy egy kicsikét azt is :-))

ezt csak "bóknak" szántam - már ha ilyet lehet 2 nő között mondani - hogy mennyire cukor vagy és e kedves emberi tulajdonságod még a neveddel ill. annak tartalmával kapcsolódik.

ezek szerint nem csak én vagyok "elhanyagolva" /habár ez most nagyon pocsékül hangzott/ hanem más is az együttalvás miatt, de tudod mi nem élünk, lakunk együtt és még a vizsgák különböző időpontja miatt is olyan nehéz megszervezni egy szép estét, hogy hihetetlen. Arról már nem is beszélve, hogy a szex nem úgy működik, hogy amikor időm van akkor kedvem is van, de gondolom ez normális másoknál is. Szóval nehéz, de nem reménytelen :-))
amúgy meg jól emléxel de nem önmagamnak akarom tesztelni hanem azt szeretném ha rajtam tesztelnék :-)

Előzmény: lollipop_69 (276)
benxy Creative Commons License 2002.12.12 0 0 281
Sziasztok!
Tegnap sikerült vennem egy s mást. Megosztanám veletek a tapasztalatomat.
Előzmény: egy kedves ismerősöm karácsonyra egy vibrit kért.Kedves feleségem pedig néha elszólja magát, hogy jó jó de azért milyen lenne ha vastagabb lenne? Nosza rajta gondoltam, vásárolunk. Én is először az online boltokat böngésztem. Órákat töltöttem el, mire kifutottam az ominózus két hét szállítási időből. Ezért aztán tegnap személyesen felkerestem a boltokat. Mit ne mondjak össze kellett szednem a bátorságom, hogy az exponált helyeken lévő boltba belépjek.
Ezt én nem is értem. Lehetne díszkivilágítás, vörös szőnyeg, na meg fanfárok. Megközelítés szempontjából a Károly krt-i. ideális. Oda menjen aki szégyellős. Egy ház kapuján kell bemenni, azt az üres lépcsőházban már szemrebbenés nélkül mehetsz be a boltba.
A választék közepes, modjuk egy online bolt kínálatához képest. De kielégítő! Na és a legfontosabb! Itt megnézheted, megfoghatod, tudod mit fogsz kapni. Amivel kacérkodtam rendelésileg itt jöttem rá, hogy megbántam volna.
Egy szó mint száz hölgyeim, csak személyesen. Hiszen húsba vágó témáról van szó!!!!:)
loli81-nek.
HA barátod ellenkezik, hívd fel a figyelmét, hogy a szex az örömről szól és nem az aktusról. NA de ezt ti is tudjátok.:) Ha meg nem bírod ki, cserélj barátot. Az élet eltelik, kár kihagyni azt ami megtehető.
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 280
InnerChild!
Rettentően tetszik az őszinte hozzászólásod! Nagyon pozitív, és kedves h. titokban már reménykedtél benne!! ;-) Szerintem a kis eszközök használata még jobban elmélyíti és intimebbé teszi a szerelmes óráitokat!!!!!
pusziiii!!
Előzmény: InnerChild (279)
InnerChild Creative Commons License 2002.12.12 0 0 279
Hmm, azért ez valamennyire offtopik itt, de talán megbocsátotok =] Mi az első éjszakán kezdtük, szóval a forró hangulat igencsak adott volt. Főleg, hogy akkor már jó ideje jártunk párban, és igencsak kívántuk már egymást :) Javában zajlott a kölcsönös kényeztetés, a kedvesem a szájába vett, érthetően teljesen szét voltam lazulva, főleg, hogy akkor este már túl voltam a második orgazmuson is :D Így aztán eszembe sem jutott kirohanni a világból, amikor az ujja lassan a fenekembe csúszött. Anál is inkább, mert azért titokban reménykedtem benne, hogy ez bekövetkezik. Tisztában voltam vele, hogy nekem az roppant érzékeny és erogén zónám (illetve az lett, miután az évek során megtanultam becsülni a testem minden részét, és mindig is próbáltam megszabadulni az előítéletektől). Azóta is gyakorta előforult egy-két ujjacska kölcsönösen, de ennél többel nem próbálkoztunk az évek során (bár most gondolkozunk mindenféle kis eszközökön, ezért is követem ezt a topikot). A kedvesem nagyon aranyosnak talál ilyenkor, tetszik neki, hogy teljesen az "uralma" alá tud hajtani, én meg teljesen elengedem magam. Szóval nálunk kedves dolog, talán ennyiben jók a tabuk. Megszegni őket mély intimitást feltételez, ami közelebb hozza egymáshoz a párokat.
Előzmény: lollipop_69 (270)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 278
Kedves Joli,
sajnálom h. tegnap nem jött össze a nagy akció! Ehhez az eseményhez tényleg idő kell, és rettentő nagy figyelem!! De én azt mondom,h. a vizsgaidőszak ne legyen egy kifogás! Elvégre nem hiszem, h. éjjel is őrültmód tanultok, és lazítani sem árt!!! Én is mindig örülök, ha feszült is vagyok, amikor a kedvesem közeledik hozzám!!! És nincs jobb mint egy feszültségoldó szeretkezés!!!! ;-)))
Előzmény: joli81 (267)
Abrand Creative Commons License 2002.12.12 0 0 277
Nem annyira privát, de nem jött be az aratás. Asztem erősebben lelkesedsz majd, és télleg érdeklöcc. A hiúságom mondta, hogy próbáljam meg. De nem csak a harag rossz tanácsadó...
Kicsit direktebben kérdezhetnél, hogy vizualizáljalak. Akkor jobb.
Á
Előzmény: lollipop_69 (274)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 276
Sziia Joli!

először is nem értem,h. ezt mire írtad:"...csak aztán egy idő múlva arra döbbenünk, hogy nem válaszolsz mert valaki elszopogatott, nyalogatott ;-)" csak nem irigykedsz?!;-)) bár meg kell vallanom, én is örülök,ha összejön mostanában egy "együttalvás" is... ;-))
a stimulálós kérdésedre TE magad is tudod a választ!! ;-)))

és még mindig azt tartom,h. nem rohanna ki a vibrátortól... bár nem feltétlenül a partnered ánuszánál kellene kezdeni... Ha jól emléxem először magadon szeretnéd tesztelni, v. nem?

Előzmény: joli81 (267)
Abrand Creative Commons License 2002.12.12 0 0 275
Melyik módon?
Á
Előzmény: lollipop_69 (274)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 274
Abrand,
ok ;-) tiszteletben tartom a privát szférád...;-)
csók!
Előzmény: Abrand (271)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 273
InnerChild Minden elismerésem!!!
"Elzárkózni valamitől, csak azért mert az nem szokás, vagy jaj mit gondolnak rólam, vagy szembe kell néznem azzal a fenyegtő ténnyel, hogy akkor most már nem is vagyok férfi - ezek egy valamilyen szinten beszűkült elme gondolatai..."

Előzmény: InnerChild (269)
Abrand Creative Commons License 2002.12.12 0 0 272
Te magad is megfejtetted.
A
Előzmény: joli81 (267)
Abrand Creative Commons License 2002.12.12 0 0 271
Nem. Kicsit többet kellene hízelegned hozzá.
Á
Előzmény: lollipop_69 (270)
lollipop_69 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 270
Abrand,
nagyon teccccik a felfogásod!! Kúúl! Hiszen egy igazán, intim és meghitt kapcsolatba minden belfér, ha mindketten akarjátok!!!!
Ti hogyan kezdtétek?Mesélnél még erről egy kicsit?
púúsz!
Előzmény: Abrand (266)
InnerChild Creative Commons License 2002.12.12 0 0 269
Hm... igen, lehet benne valami h. a férfiak többsége furcsán éli meg az anális élményt...
olyan mintha a büszkeségükön és a hiúságukan esne csorba... szerintem zavarja őket h. nem ők uralják a helyzetet.. Neketek erről mi a véleményetek?

Hát, van már erről egy-két topik. Mindenesetre én roppant módon tudom élvezni ;-) Elzárkózni valamitől, csak azért mert az nem szokás, vagy jaj mit gondolnak rólam, vagy szembe kell néznem azzal a fenyegtő ténnyel, hogy akkor most már nem is vagyok férfi - ezek egy valamilyen szinten beszűkült elme gondolatai, de legalábbis olyané, amelyik nem szokott sokat gondolkozni, vagy nem ismeri önmagát. Az egész ráadásul ebből a banális közhelyből származik, hogy anális móka = homokosok. Pedig ez egy bornírt baromság, lassan már sajnos nincs is olyan szexújság, vagy pornófilm amiben nem a lányok fenekében maszatolnak állandóan. Hát igen, sem a katolicizmus, sem a kommunizmus nem arról volt híres, hogy az érzékiségüket felfedező, szabadon gondolkodó embereket preferálná, de azért talán itt Kelet-Európában is fejlődik, ha lassan is a szexuális kultúra. Na jó, befejezem, mert már össze-vissza csapongok :)

Előzmény: lollipop_69 (262)
joli81 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 268
jaj, amúgy meg mindenkinek SZIASZTOK!
bocsi, hogy az előbb csak Lollinak köszöntem, hisz mindenkinek van egy-két jótanácsa, ötlete, véleménye.

Lolli: miket tudsz még, hogy emailen bővebben is kifejtenéd?! :-)

ÉLJENEK AZ EXTRA dolgok jeligére várom a kiadóban :-))

pussz:

joli

Előzmény: lollipop_69 (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!