nalam autopalyas tartos 140-nel 6.3-6.4 az atlaga (1.6 crdi), es mostanaban sokat autopalyazok:-( kivancsi lennek mit csinal ilyen temponal a 2.0 crdi a hatsebesseges valtojaval...
Én automata benzinesre emlékszem és erről a fórumról. Egy pár napja hoztunk egy 5 ajtós 2.0 crdi EX-et megrendelésre, manuális klímával. Nagy motor, alacsonyabb felszereltség.
A nejem RIO-ja 1.4 Safety 5a (16ekm) bordómetál és 1,9-2 milla körül válnánk meg tőle. A Ceed SW ezüst színű lesz, mint a mostani SW ami az asszonyé lesz.
Húúúúúú, sárga vagyok az irígységtől, szerintem nincs még egy belőle itthon. Szine?De ha jól emlékszem a RIO sem egy fapados széria, meg lehet kérdezni, hogy mennyiért válsz meg tőle?
MA reggel egyik pillanatról a másikra elhalványodott a műszerfal világításom.. Valahol már olvastam erről csak nem tudom hol... A potméterrel világosítottam rajta és azota minden ok,csak kiváncsi vagyok mitől van /volt? Valaki?
A ceedclub fórumon mintha valakinek az lenne. De lehet, rosszul emlékszem. Illetve az egyik "új" tag most vett egy 1.4 EX-et, ESP-vel, bőrrel, navival, tetőablakkal... (német cee'd)
Ha minden igaz úgy egy hét múlva megkapom a második Ceed SW-met. A mostanit kölcsön adtam párszor az asszonynak és azóta nem akar kiszállni. Most eladósorba kerül az ő Rio-ja és helyette megkapja az enyémet 14.SWEX+ECS. Nekem meg 2 literes dízel TX lesz. Nem hiszem, hogy túl sok lenne belőle az országban.
igen! gariban cserélik az egész fejegységet, mert firmware frissítés nem megoldott (pl: egy cd-ről) muhaha....nekem is csinálja...annyira nem vészes...8órás út alatt 1x....még várok....audióra 5évig szól a gari...szal most még nem szedetem szét...ezért!
Ha már rádió: mostanában többször előfordult, hogy az USB kulcs csatlakotartása után nem olvasta az MP3-akat (rádió működött). Gyujtás le, majd vissza és minden oké. Más is tapasztalt hasonlót? Van erre valami firmaware frisítés, vagy ki kell dobni az egész rádiót?