Egy Gyurcsány Ferencről készült fényképfelvételt mutatott be csütörtöki sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás, mert véleménye szerint a kormányfő a fotón a hüvelykujjával lefelé mutat, vagyis a "lehető legdurvább" egyezményes kézmozdulatot teszi.
Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök-jelöltje néhány nappal ezelőtt egy karcagi nyilvános rendezvényt követően szolgálati gépkocsija felé haladva félremagyarázhatatlan kézmozdulatot tett a vele szemben kritikus véleményt megfogalmazók irányába. A miniszterelnök magyarázattal tartozik.
Deutsch-Für Tamás sajtótájékoztatója
Először volt a szlogenügy, ahol Gyurcsány Ferenc náci áthallásos jelszót szerepeltetett az újságokban megjelent kampányhirdetésében. Aztán alig telt el néhány nap és elhangzott a miniszterelnök szájából a kitelepítős nyilatkozat, a kóbor kutyákat befogjuk, és telepre visszük.
Most pedig itt van ez a botrányos jelenet. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ország-világ szeme láttára a lehető legdurvább kézmozdulattal üzen az embereknek. Félreérthetetlenül, egyértelműen. Magyarország bekaphatja! ezt mondta ezzel az egyezményes jellel.
Itt tartunk 2006 tavaszán. Gyurcsány Ferenc, az MSZP miniszterelnök-jelöltje néhány nappal ezelőtt egy karcagi nyilvános rendezvényt követően szolgálati gépkocsija felé haladva félremagyarázhatatlan kézmozdulatot tett a vele szemben kritikus véleményt megfogalmazók irányába.
Láthatóan valami történt a miniszterelnökkel. Mi lehet ennek a kézmozdulatnak a magyarázata? A miniszterelnök a nyilvánosság előtt magyarázattal tartozik ezért a mozdulatért.
2006 Magyarországán nincs helye ennek a mozdulatnak. Aki úgy gondolja, hogy mégis van, magyarázattal tartozik.
"Az egyezményes jelet mutatva üzent Gyurcsány Ferenc, Magyarország felelős miniszterelnöke azoknak a karcagiaknak, akik vele szemben kritikus véleményt fogalmaztak meg. Az erről készült fényképet Deutsch-Für Tamás mutatta be ma a nyilvánosság előtt."http://www.mno.hu/index.mno?cikk=340197&rvt=187
Vazze, hány méterre állt a bőrkabátos Gyurcsánytól, és melyik irányban? Veszi azt a pontot a kamera a videón? Gyurcsány hányszor szállt be az ugyanott álló autóba?
A beintős kép és az azt cáfolni kívánó videó nem ugyanakkor készült. Más a szituáció, részben mások a szereplők. (A kopasz nyakkendős pl. a képek ellentétes oldalán látható.)".............Végre egy okos ember.
Gyurcsány sunyin megtette a mozdiulatot. Nincs vita, Magyarország szerinte bekaphatja. Ismét veszett rókák kampányolnak vörös széldzsekikben, mint 2002-ben.
A miniszterelnök bemutatott, s a felvételt az ország nyilvánossága elé táró televíziók (egyelõre ismeretlen tettes) ellen büntetõeljárás indult. Röviden így summázható a kampányidõszak legmegkapóbb története. Természetesen az ügy szigorúan politikamentes. Ezt állítja a jelenetet rögzítõ, s a büntetõfeljelentést megtevõ Sopron TV tulajdonosa, s a rendõrség is. Egybehangzóan.
Hajnal Sándor, a soproni tévések vezetõje csak önmagával nem egybehangzó, mert ahányszor megszólal, mindig mást mond. Kezdetben arról beszélt, hogy hivatalosan senki sem kereste meg õket, s hogy a Miniszterelnöki Hivatal is készített felvételeket a június 8-i kampányeseményen. Késõbb elismerte, hogy a Hír TV-tõl háromszor telefonáltak hozzájuk a felvétel ügyében, de továbbra is makacsul hirdette, hogy hivatalos megkeresés nem történt. Hajnal úr bizonyára a közjegyzõ jelenlétét, vagy a választott bíróság döntését értheti a hivatalos megkeresés alatt, ha a szóbeli egyezség és az írásos kérelem (aminek a másolata a lentebbi képen látható) együttesét sem tekinti annak. Merthogy a Hír TV szerkesztõje június 10-én a Sopron TV felelõs szerkesztõjével állapodott meg a botrányos jelenet átadásában. Gibicsár úr csütörtökön még készségesen beárazta a felvételt, ezért is szerepelhetett a nem sokkal késõbb, faxon elküldött megrendelõn a megbeszélés szerinti 20.000 Ft + ÁFA megjegyzés (a megrendelõ másolatáról mindez leolvasható). Másnap aztán közbelépett a menedzsment, s már nem volt eladó a kazetta. Sõt, lejátszási engedélyért a Miniszterelnöki Hivatalhoz utalta televíziónkat a felelõs szerkesztõ. Ez a javaslat ütötte ki a biztosítékot. 2004-ben a Miniszterelnöki Hivataltól lehet megszerezni egy helyi tévé felvételét? Hol is élünk?
Hajnal úr pechjére még Gál J. Zoltán is megcáfolta, amikor azt nyilatkozta, hogy a Miniszterelnöki Hivatal semmilyen miniszterelnöki megjelenést nem rögzít, az elkészült felvételeket elkéri a helyi tévéktõl. Ebben az esetben sem tett másként. Akkor mi is történt? A soproni illetékes miért javasolta a Hír TV szerkesztõjének, hogy a miniszterelnöki beintés felvételért forduljon a MEH-hez, mikor ott is csak a soproni anyag másolatát találhatta?
Rejtély? Inkább kórkép, amelynek rajzolatát felerõsíti a büntetõ eljárás. De a történet nemcsak ezért figyelemre méltó.
A miniszterelnök június 8-án járt Sopronban. Minden híradás beszámolt a miépes tüntetõk botrányos viselkedésérõl, de egyetlen jelenlévõ országos médium sem akadt, amely említést tett volna Medgyessy Péter obszcén mozdulatáról. A miniszterelnök több ezer ember elõtt, a nagyszínpadról úgy mutathatott be a vele nem szimpatizálóknak, hogy a sajtó nem vett róla tudomást. A Hír TV-t felháborodott soproniak hívták, s ez alapján indultunk el. A felvétel hivatalos megszerzését azonban ellehetetlenítették. A médiaretesz jól zárt. Kellett a polgári segítség, hogy a Hír TV nézõi megismerkedhessenek Medgyessy Péter retusálatlan arcával. A választást követõen aztán már más országos, kereskedelmi csatornán is téma lett a beintés. A közszolgálat azóta is hallgat, a rendõrség pedig nyomoz. Kétség sem férhet hozzá: politikamentesen.
Szavazásaink azonban nem reprezentatívak, és - ha nem is túl egyszerűen - de megvan a módja annak, hogyan lehet néhány perc alatt akár több ezer szavazatot is "leadni", ahogy az történt péntek délelőtt (Csütörtök este még a "Senkinek nem mutatott be semmit" többet kapott, mint a másik három együtt).
A rést nem tömjük be, mert mint ahogy főprogramozónk is fogalmazott: "Aki ezzel szórakozik, az megérdemli." Cserébe viszont közzéteszünk egy újabb szavazást, amit megint lehet bőszen nyomkodni, de akár hekkelni is.
azt hittem, ertek hozza :-) de arra, hogy "egy sor a browserben" nincs otletem, egy szavazatot meg csak-csak le tudnek adni a browser cimsorabol a HTML-forras alapjan, de az ismetlest nem tudom, hogyan lehet megcsinalni.
Nagy Politikus (N.P.) elhalálozott. Az új helyzetben úgy érezte, nincs mitől félnie. Amikor végre Szent Péter elé került, határozottan kopogott és szinte megállás nélkül akart bevonulni a Mennyek Országába.
- Tetteid és szavaid nem mindig fedték egymást, ezért nem is tudunk egyértelműen dönteni rólad - mondta a nagy kapus. - Ezért újszerű megoldást választottunk. Egy-egy ! napig leszel a pokolban és a mennyben, utána te magad döntesz, hová akarsz menni. Döntésed végleges, sőt az örökkévalóságra szól.
- Minek ez? A mennyet választom.
- Teheted, de csak a két próbanap után.
N.P. ezért elment a pokolba, s igen meglepődött. Ott voltak barátai és barátnői. Joviális öregúr fogadta, vicceket mesélt és camparit ivott. Meg is kínálta, enni, inni bőven volt, s a felszolgáló leányok mellett más hölgyek is voltak, akik szemmel láthatóan készek voltak minden gondot elűzni N.P. homlokáról. A golfpályán is vidám volt az élet, a zene pedig vérpezsdítően hatott a klubban. Hamar vége lett a napnak, s N.P. alig akarta hinni, hogy nem a mennyben volt, hanem a pokolban.
Másnap a mennyben járt. Tetszett a nyugalom, a felhőkön repkedő angyalkák kacagása, az áhítatot sugalló zene. Jó volt - de mégis más, a korábbi életétől teljesen eltérő dolog.
A harmadik napon Szent Pét! er megkérdezte:
- Nos, hogyan döntöttél?
- Szégyellem egy kicsit, és ne is engedd le a hírt a Földre, de a tapasztalataim szerint mégis inkább a poklot választom.
- Legyen, ahogy akarod.
N.P. tehát bevonult a pokolba. A klub helyén hatalmas szeméttelep, s barátai némi ételmaradék után kutattak, ha ugyan nem a golfpályán elhelyezett üstökben főttek. Az üstök alatt a tüzet maga a főördög rakta, s N.P. azonnal egy fortyogó üstbe került.
- Hogyan? Hiszen tegnap minden más volt!
- Az volt a kampány. Most már szavaztál - felelt az ördög.
Persze és reggel 8-tól 12K ember döbbent rá, hogy a video is hazugság és tompikának van igaza. Végül is lehet, hogy 2 millióig meg se áll, csak nehogy baj legyen és 15 millió után is pörögjön.
Juteszembe: vajon mikor nyilik majd topic arrol, hogy "Deutsch Tamas: Magyarorszag bekaphatja!" es benne egy videofelvetel arrol, amint Tompi epp ezt mondja? :-) Ugyanis DFT valoban kimondta ezt, mig Gyurcsanyrol legfeljebb egy foto van :-)
Felhívtam az Indexet (impresszumos telefonszám), és beszéltem a cikk szerzőjével. Aki szintén látja, rajta van a dolgon, de most így hirtelen nem tudja hogy mit tegyen... Mondtam neki hogy kínos. Szerintem is...
Szerintem is egyértelműen vesztésre játszanak, ezeket a hülyeségeket normális országokban nem lehet eladni, de mit gondoljak, ha ezek után, ezek ellenére nyernének? Mert 8 éve még ha nem is örültem neki, de nem bántam. 4 éve se lettem volna kétségbeesve, ha nyernek, de most tényleg tragádiába torkolhat a győzelmük. Ez a kampány mindent elárul róluk.
Ugy látom másoknak is feltünt a szavazás elfajulása! :-( Van itt valaki az indextöl, aki utánna tudna nézni, hogy milyen gépröl jött az utolsó 5 ezer szavazat az 1. pontra? Sajnálom, hogy emberek ennyire behülyülnek a politikától. Rendben van, aki szavazni akar az 1. pontra az tegye. De most miert kell ennyire lejártni a FIDESZ-t? Uhhh vagy ez a szavazás biztos egy komcsi provokáció? ;-)
Újabb infantilis húzás! Én ezt ésszel nem tudom felfogni, ezek tényleg mindent megtesznek a vesztésért. Tegnap hallottam, hogy elemzők komolyan latolgatják azt a lehetőséget, hogy a Fidesz direkt vesztésre játszik, mert félnek az elkövetkező keménynek igérkező évektől. Ezt a sok baromságot nézve, az emberben tényleg felmerül a gondolat.... vagy ennyire hülyék lennének? Az is lehet, hiszen 2002-ben tényleg győzni akartak, és ugyanezekkel a módszerekkel sikerült vesziteni. Remélem, most is sikerülni fog:O))) A legjobb úton haladnak....:O))
Ja, F5-önként 5-6-ot ugrik. Tuti, hogy szkript. Valakinek nagyon komoly feladata az, hogy ezt a szavazás meghekkelje. Egyébként ez a polgári módi, emléxetek amikor az über faszfej kisgazda Pepót szavazták a minisztériumból? Az mekkora égés volt... :)))
Megyó a hőőős mert nyilvánosan beintett nektek! gyurcsányról még nem bizonyítottátok csak bemesélitek magatoknak hogy sunyin csinálta. Tiszta paradoxon amit műveltek!
Na valami polgári körös aktivista nagyon rácuppant a szavazó gombra. Az utóbbi félórában a "Magyarorszag bekaphatja" percenként 100-200 szavazatot kap. (Ma reggelig a "Senkinek nem mutatott semmi" vezetett, es a szavazatok egyébként olyan "átlagos" tempóban nöttek.) De ha valaki ebben leli örömét, hogy klikkelget (vagy talán egy scriptet írt), és attól, hogy ilyen módon kénye-kedve szerint befolyásolja a szavazást, hát tegye. ;-) De valyon most melyik szerverröl vagy host-rol jönnek ezek a szavazatok? Talán server.fidesz.hu ? ;-)
Ráadásul egy gépről többször is lehet szavazni! Nem ér semmit az egész!
Fűmesternek meg üzenem hogy most nem megyóról van szó mert az tényleg egyértelmű volt. Itt most gyurcsányról van szó akinek a mozdulatába a fidesz megpróbál belemagyarázni valamit ami nincs is!
Hetek: Számunkra úgy tűnt, hogy Medgyessy Péter az úriember típushoz tartozik. Másfél év alatt mégis felőrlődött, Sopronban például beintett az őt kifütyülőknek. Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc idegrendszere alkalmas arra, hogy kiállja, ami most vár rá?
Fodor Gábor: Nem szeretnék ennek a lélektani elemzésébe belemenni. Egy biztos: mint egykori miniszter, saját tapasztalataimból is tudom, hogy valóban nagy pszichikai megterhelést jelent az első vonalban lenni. A miniszterelnök-jelöltnek tudnia kell, mire vállalkozott. Remélem, hogy képes is lesz rá.
Vannak azért ott is szoftveresek, ráállítotak egy gépet. Azért ez is jellemző, van aki ilyenre szakosodik. Még jó , hogy ezzel választást nem lehet nyerni.
Már pedzegettem, hogy le kellene tiltani a nick regisztrálást választási kampányban. Mert normális időszakban is születnek csak úgy is ilyen zombik, de ilyenkor hivatásosan kúrják szét a topicokat. Qrvára elegem van belőlük...
Erről van szó. Mi a túrónak kell ilyenre reagálni. Mindenki ŐK IS tudják az igazságot, de ettől még a betult hülye szerepükre teljesen felesleges reagálni. Hamarabb abbahagyják és értelmesebb dolgokkal lehet foglalkozni. Például, hogy melyik lesz az első fideszes aki végre ki mer állni, és azt mondja, na ebből elég volt. Mert eddig a vezér körül tömörülve csak védik az egyre védhetetlenebbet.
Észrevette már valaki, hogy milyen nagy lendülettel meglódult a hírhez kapcsolt közvéleménykutatás "Magyarország bekaphatja" véleménye? Hirtelen mindenki elkezdte így gondolni, ugye? :)
40 perc alatt 11.000 szavazat, előtte órák alatt az összes válaszlehetőségre 10.000.
Ez volt akkor az 1 másodperces beintés. Medgyessy ezt is jobban csinálta Sopronban. Egy úriember legalább nem sunyin csinálja, mint ez az ideggyenge sintér.
Pedig azt még be sem kalkuláltad, hogy tavasz jöttén egyre többet süt a nap és az embernek egész egyszerűen, mondhatni, a politikusok erőfeszítéseinek dacára, egyre jobb kedve lesz. Így aztán egy csomó olyan zsigeri szavazó, aki februárban még rokonszenvezett az aszaltszilvaarcú szívgyógyszeres nénivel, áprilisban már a miniszoknyás lányok után fog forgolódni. Meg lesz egy csomó olyan, szintén "Hallgass a szívedre!"-típusú szavazói is, aki meg a szegény munkanélkülit játszó, jóképű színész hapival rokonszenvezett volna szíve szerint erősen :), de áprilisra, mire azért a pasik is normálisan fognak kinézni, más ötleteket is talál majd rá, hogy mégis, kinek mosná meg a hátát? :) Hát igen, tavasz jöttén, mikor a pajzán gondolatok scak úgy rajzanak majd mindkét nembéli polgártársaink fejében, valahogy igen porosnak, avíttnak és divatjamúltnak fognak kinézni ezek a szürke, depressziós plakátok. Hát, hiába, a fiatal demokraták nemcsak, hogy rég nem demokraták, de már nagyon régen nem is fiatalok, ha még ez az egyszerű dolog sem jutott az eszükbe...
Nem, mintha a rivális színtársulat olyan nagyon a szívem csücske lenne, de valahogy az az érzésem, hogy az idén a sokévi átlagnál is pirosabb pünkösdre számíthatunk...
Deutsch-Für Tamás nagyon meggyőzően hebegett-habogott a híradóban, amikor a kép és a videó öszehasonlítását követően megpróbálta elmagyarázni legújabb képtelen elméletüket.
És a legrosszabb az egészben, hogy ez még min. 2 hónapig így fog menni! Legyen már elég! Száááánalmas az egész!
Hogy tompika olyan szinten hülyült el, hogy a Guinessben új fejezetet nyithanának neki az egy dolog, de szerintem nála már csak az hülyébb, aki ennek a szócska nevű izének (valószínűleg nem emberről, hanem egy számítógépes szövegszerkesztő programról van szó) a bejegyzése kapcsán a "válasz" gombra kattint.
"Ez a szarhangulat-dolog nem sült el túl pozitívan, szvsz."
Egy olyan társadalmi formációban, amelyről nagyon régóta azt állítják, hogy bárki sikeres lehet, aki tesz is a sikerért valamit, azt a nézetet hangoztatni, hogy rosszabbul élünk, bizonyos rétegekben ellenérzést is kiválthat, kontraproduktív lehet.
Az emberek nem szeretik hallani (akár tudat alatt érezni), hogy az életük nem sikeres. Ők maguk sikertelenek, tehetségtelenek. Persze rá lehet fogni, hogy ennek nem az egyén az oka, hanem a kormány, de ahhoz egy "általános rosszabbul élés" kell (nélkülözés), nem pedig olyan, ahol láthatóan Magyarország lakosságának nem kis százaléka nem él rosszabbul.
Az emberekben ugyanis nem csak az a tulajdonság van meg, amelyre a Fidesz kampány hatni akar, ti. az emberek hajlamosak a maguk helyzetét mindig rosszabbnak megítélni, mint amilyen az a valóságban, hanem az a tulajdonság is, amely a "szomszédot" sikeresebbnek látja. Márpedig ha azt sulykolják belé, hogy rosszabbul él, és ezt még megfejeli azzal a saját tapasztalattal, hogy bezzeg a szomszéd meg jobban él, akkor konfliktusba kerül a saját magáról kialakított értékítélettel, ti. az ember a saját képességeit általában pozítív tartományba értékeli.
Ezt a problémát pedig IQ függően oldja meg. Alacsony IQ-val hajlamos hinni a "rosszabbul él" sulykolásnak, magasabb IQ-val pedig tiltakozik az ellen, hogy egyúttal sikertelen embernek is tartsák.
Amikor kicsit kövérebb volt jobban tetszett most eltűnt az a moncsicsis ábrázata... de komolyan, képzeljétek el ezzel a hírrel kiállítanák Rogánt vagy Selmeczi Gabikát
Én azt mondom, hogy a Deutsch-Für Tamás behaphatja. Csak azon csodálkozom, hogy még mindig van pofája kiállni a nyilvánosság elé. Ő volt az, akit annak idején elkaptak a Margit utcai kuplerájban. Ez egy civilizált országban nem így működne...
A kampány egyik része az MSZP szavazók magabiztosságának csökkentése
Ebben sajnos igazad van :-(
a másik része, hogy meggyőzzék az embereket a fidesz kormányzóképességéről.
Ebben mondjuk nem hiszek, max. azokat lehet igy "meggyozni", akik szerint Gyurcsany kezmozdulata is beintes volt, de azoknak meg ugyis mindegy. (Persze nem az kell a sikerhez, hog en higgyek benne!)
Valahogy úgy van ez,hogy minden napra egy mese,DFT-től! Ez,ahogy a másik belemagyarázósdija is balul sült el! DFT elérte a gusztustalan kategóriát,hablatyolásban. Egyszerűen nem értem,hogy a 10 év alatt,míg az egyetemre járt,semmi tudás nem tudott összeszedni? Etikából minden esetre megbukott,és élesben,az emberek előtt szerepelt le!
Ha a Gy. a feje fölé emelt kezén öt kinyújtott ujját fotózzák le, és DFT azt kommunikálja, hogy eközben Gy. a foga között sziszegte, hogy "Minden ötödiket tarkónlövetek közületek....", akkor azzal is pár ezren egyetértettek volna.
Ez igaz, de hat basszus, milyen szinvonaltalan ez mar!? Ott a video, amin semmi nem tortenik egy integetesen, majd a kez leengedesen kivul (az orokkevalosagig megsem integethet), erre egy csomoan meg mindig itt nyomjak DFT lejart lemezet pusztan azert, mert amugy gyulolik a felvetelen lathato embert. Hihetetlen.
(Most minden komolytalansagot felreteve, ez egy igen tanulsagos tortenet a szamomra objektivitasrol, pontosabban arrol, hogy megsem minden objektiv, amit en annak gondolok.)
De segitek: közvetlenül az olimpia gondolatát ellenzőkre mondta. A Kovács meg amilyen hülye volt, a nyakába vette a kötelet. Egyik 19 a másik 1 hiján 20. Tényleg ennek az EU-s rómeónak is milyen gyorsan eltussolták a nőügyeit :-)
Miért, abbahagyják? Én azt láttam, hogy a friss hírek hatására új plakátok kerültek ki: a 400 ezer munkanélküli helyet "most már 436 ezer munkanélküli, na ezt jól megcsinálták", a március 1-i gyógyszeráremelés nyomán a 109% szívgyógyszer plakátokat felülragasztották "már 133% szívgyógyszer áremelés, na ezt jól megcsinálták."
Persze nyilván nem ezek a plakátok lesznek kint a választásokig. A kampány egyik része az MSZP szavazók magabiztosságának csökkentése, a másik része, hogy meggyőzzék az embereket a fidesz kormányzóképességéről.
Én ugytudom, hogy csak ez az egy volt. Én legalábbis semmilyen másik beszédet nem hallottam és nem olvastam. Erre háborodott fel az mszp. Kiragadtak egy részletet, és ezen lovagoltak. Mint ugye kiderült, nem is azt mondta Kövér László, amit idéztek tőle.
'Érdekes volna, már valamit a fidesz terveiről - nem igéreteiről- is hallani!'
Jó Tamásunk múltkorjában, mikor rajta keresték a FIDESZ programját, közölte, hogy rakjuk össze magunknak. Mármint a hozzászólásokból, törvényjavaslatokból és a kampánybeszédekből.
Elegáns nem? Ezen már egy másik topicban felhőtlenül elszórakozgattunk.:)))
"Kérdésre válaszolva a Fideszes politikus elmondta: a fénykép néhány nappal ezelőtt Karcagon készült, amikor a kormányfő szolgálati gépkocsija felé tartva az "ott vele szemben kritikus véleményt megfogalmazók irányában mutatta ezt a kézmozdulatot". Deutsch-Für Tamás hangsúlyozta: 2006-ban Magyarországon ilyen kézmozdulatnak nincs helye. Kérdésre válaszolva elmondta: csak fénykép készült az esetről, videófelvétel nem.
A Magyar Televízió esti Híradójában mégis bemutatott egy Karcagon készült felvételt, amelyen a miniszterelnök integet az összegyűlt közönségnek, majd beszáll az autójába. A felvételen nincs takarásban a kormányfő, így a felvétel tanúsága szerint nem mutatott semmit.
Ráadásul tudomásunk van egy második felvételről is, amely szemből veszi a miniszterelnököt. Ezt a felvételt az egyik hírműsorokkal foglalkozó médium megszerezte, de nem mutatta még be, és nem is bocsájtotta rendelkezésünkre. Informátorunk szerint a felvételen jól látszik, hogy a miniszterelnök pusztán leengedi a kezét az integetésből, és az autó ajtajához nyúl.
A Fidesz által kiragadott pillanat, akkor lehetett, amikor a miniszterelnök az autó ajtaja irányába nyúlt félig ökölbe szorított kézzel."
(szavazolap.hu)
Magam is láttam. Nagyon kínos malőr lehet ez DFT-nek. Ma reggel OV azt mondta, csak szakéerői véleményekre hagyatkozna véleményezhető a mozdulat. Hát ebben nagyot tévedett. Ezt egy 12 éves gyerek is meg tudja állapítani, itt DFT hazudott.
Sajnálatos, hogy d-f t-nek igazi mondanivalóra nem futja és csak kövér szerepének az átvételére képes. Erkölcsileg, szellemileg és főleg mentálisan egy nagy, nagy 0 (nulla)!
Meglepő, hogy szerinte a videó felvétel - ami talán még tőle is független forrásból van- nem ér semmít. Persze ez természetes, mert nem úgy mutatja be a helyzetet, ahogy ő szeretné beállítani.
Érdekes volna, már valamit a fidesz terveiről - nem igéreteiről- is hallani!
Inkább arról beszélj, hogy miért kell egy szoci rendezvényre ellentüntetést szervezni? És miért kell Tompinak gátlástalanul hazudni? És amikor világosan kiderül, hogy hazudott, miért nem áll rá a szája egy bocsánatkérésre?
Te annyira elvakult vagy, hogy az hihetetlen. Hogy lehet egy ennyire nyilvánvaló pofára esés után leírni, hogy Gyurcsány beintett a helybélieknek.
Igen, mindegyik politikus hazudik. Ki is mondta...? Ja igen, Horn: ..hátkérem.. minden politikus hazudik. Csak arra kell vigyázni, hogy ne kapják rajta.. (direkt nem ""-ben írtam, de ez volt a lényege;)
Csakhogy ez a bemutatós dolog már fájdalmasan erőltetett.
a beintes LEGALABB ketszeri karmozgast, lefele mutatast jelent. ellenkezo esetben nem beintes. foleg valaki vallan nyugvo kezemmel keptelen vagyok beinteni. a bemutatas is azt jelenti (es csak akkor ervenyes) ha MEGMUTATOM annak akinek bemutatok.
a pocsom fele kell mutatni hogy ezt kapjatok be. egyebkent nincs bemutatas. probald ki!
a fenykepezett mozdulatnak NINCS jelentestartomanya. tehat azt allitom hogy minimum ketszer kell ramutatnom az illetore vagy a pocsomre.
Ha kishitűek vagyunk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha már ők mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk. 2002. március
Mert ti ismertétek az eredetit, de már biztosak voltatok a beintésben. Én meg anno szintén hallottam a Kövér féle beszédet és úgy volt mint az idézetben. Na most kinek van igaza? A beintésre megvan a videó, Kötél Lacira hol van?
Emberek! Aki nem akarja észrevenni, hogy a fotón a kéz mell magasság alatt mutat, és a televíziósok az autó túloldaláról filmeznek, az enyhén elvakult és fanatikus. Az ilyen gyengeértelmű embereket tudta valaha Szálasi, Rákosi fanatizálni.
Kívánom, hogy Gyurcsány győzzön. Európai nyomásra úgyis neki kell mennie az adócsalóknak. Ne gondolja senki, hogy a betörők megadóztatása megoldja a költségvetés bevételi problémáit. Az adócsalás trükkjeit Gyurcsány tudja a legjobban. Tanácsadóit majd lecseréli. Ahogy az ellentüntetőknek takarva ugyan, de beintett, úgy fog az egész MSZP - s bagázsnak is beinteni. Ő lesz aki az adócsalókat, a korrupt tisztségviselőit a legkeményebben felelősségre fogja vonni, különben őt fogják "valahova" a hívei felhúzni. Még egy félév , a maradék állami vagyont eladják, utána már nem lesz más megoldása hogy hatalmon maradjon. És azt többet nem ereszti el. Szerintem már kölcsönt az ország nem kap. Rettegni fognak a befolyásos emberek, akik szétlopták az országot. Őneki pedig majd az ország megbocsát. Mátyás király is úgy kezdte, hogy hatalma stabil maradjon, még rokonait is becsukta börtönbe. És ne gondoljuk, hogy azok ártatlan emberek voltak. Az Aranybullában már rögzítve volt: Csak "elkövetett bűnökért" bűntethet a király.
mindenkeppen banto volt amit mondott, raadasul buta is mert kontraproduktiv volt. tehat nem is azok szempontjabol lenyeges a dolog, akiknek szolt, hanem fideszen belul mondhattak neki hogy laci te nagy marha vagy.
cca olyan mintha azt mondanam egy baloldali gyozelem eseten hogy aki nem tud orulni az kosse fel magat.
hiszen barmelyik oldal gyoz MINDENKINEK orulni kell mert valasztott az orszag es mint orszag nyilvan jol valasztott es lesz kormanyunk. en orbanek gyozelmenek is orultem es annak hogy vege van a felfokozott valasztasi baromkodasnak. nekem a jobboldaliak orome is kozos orom. es remelem hogy forditva is.
vegul is lehetne de a korulmenyek abszolut nem korroboraljak. peldaul a mosolygas. egyaltalan nem kell bemutatni ahhoz hogy mosolyogva azt gondoljam hogy a jo kurva anyatokat.
amugy is a kapjatok be elgondolasahoz, magam ele mormolasahoz nem szoktam mutogatni.
az eset teljesen mondvacsinalt, szerintem zeley mondhatta volna teller archeotipusra epul.
ezzel nem allitom azt hogy gyurcsany szerette volna az adott pillanatban az ot pfujolo tomeget. de a nemszeretemseghez eleeg a mosoly es a gondolat hogy a jo kurva anyatokat. es meeg szelesebb mosoly es integetes. sziasztok sracok, mondta, persze mast gondolt.
de ezt orbannal teljesen igy van. vegignez a siro szemu gyerekeken es azt mondja magaban: jo nagy faszok vagytok ti!
figyuzzá szuperke, most hogy állandóan beégtek, megemelte neked csorbáncka a hozzászólásdíjadat, vagy még mindíg 50Ft/ db-ért írod? Fűtik már a kuckódat rendesen, vagy még mindíg nagykabátban vered a szentkirályiban a tasztot?
Nem? Hanem mit? Pl hogy "akinek nem tetszenek az eredmények, az jöjjön és meghívom egy ebédre"? Tényleg, most hogy mondod, bizonyára csak félreértettük.
Joga van hozzá, ez nem zavar. Ami engem zavar, hogy ideje is van hozzá, nem csak joga :) Nézd meg, itt tobzódik állandóan, télleg, van az ülésteremben wifi? :)
Nem. Beszélsz valakivel, és azt mondod neki, hogy bazdmeg.
Vagy, beszélsz valakivel, aztán elváltok, és utána mondod hogy bazdmeg, csak úgy magadnak, hangosan, de nem annyira hangosan, hogy meghallja. Ez a helyes analógia.
Ha nem fogalmaztam egyértelműen, nem azt állítom körömszakadtáig, hogy biztos bemutatott, hanem nem zárom ki, hogy egy ajtónyitó mozdulatba nem épített be, egy bemutatást.
Egy ilyen reakció teljesen hétköznapi, és emberi. Mint a tánc.
Mit cáfoljak meg? MIAFASZOMNAK? Hogy jön ide a buszok meg a bértapsolók témája? Neked teljesen beteg az agyad ember! A beintés meg van cáfolva. Tompika egy barom, aki hisz neki, idióta. Ügy lezárva. Mit akarsz még?
szerintem ezt dft nem maga talalja ki. van egy kampanystab es kitalalja a dolgokat, orban meg mindent jovahagy. ez nem anarchistak gyulekezete. nem one man show-k!
szocska
nehany dolgot kihagytal. az a nyolc busz kisbusz lehetett mert csak 100 helyet foglaltak az odautazoknak. en pesten is lattam buszokat amikor a viktor szonokolt a bme elott!
Ez egy embernek van megmagyarázva: neked, magad által. Tudod értelmes emberek úgy döntik el, hogy mi történik, hogy megnézik az elérhető tényeket. Te ellenben elhatározod magadban, hogy mi történt, aztán megpróbálod hihetően tálalni. Úgy látom, jól megy a duplagondol!
Kezdjük előröl, itt tartunk.........Gyurcsány a karcagi kampányrendezvényre a helyi lakosokat nem hívta meg. 8(?) autobuszal szállították a helyszínre a bérközönséget brigádmunkában, ingyen.(?) Még az önkormányzati képviselők sem juthattak be a rendezvényre. Az önjelölt miniszterelnök válogatott, jól megszűrt közönség előtt mondta el beszédét. Kint, az épület előtt várakozó tömeg, "Altusz Feri" névvel illette a miniszterelnököt, akit rendőrkordon választotta el a boldog nép-től. A vendég-közönség nagyon sajnálta a helyi képviselőt Vadai Ágnest, mert Varga Mihály városában sokat kell szenvednie a Gyurcsány miatt.........." http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9136854
Karcagra lecipelnek hárombusznyi(?) embert, (bértapsolókat) majd a népszerűtlen Gyurcsány beint mosolyogva a helybélieknek. Szerinted, meg lehet ezt magyarázni? A helybélieknek.
Én tegnap a faszomnak intettem be, hüvelykujjal tartottam az alsógatyámat hugyozás közben. Durva vagyok bazmeg! :))
Komolyan, ez SZÁMALMAS.
Tompikát úgy rúgnám ki a pártból a fityesz vezetése helyében, hogy Sárazsadányig nem érne földet, dehát biztos puszipajtása valakinek ez a barom. Ahogy Kötél Laci is. Ők a leghasznosabb fideszesek szerintem :)
hogy lehet ugy beinteni hogy ne lassak? a beintes lenyege pont az hogy lassak. ez cca olyan mintha a kimondott basszatok meg-et hasonlitanad ossze az elgondolt basszatok meg-el es mondanad hogy latszik az arcan hogy mit mondana legszivesebben.
eldugta a kezet az auto moge, amikor fogalma nem volt hogy honnan fotozzak de CSAK AZERT IS beintett. ugocsa meg non coronat.~!
Ha ezzel nem vágja el magát a fidesz, akkor semmivel... most komolyan.. lehet, hogy engem nem fizetnek azért, hogy nem látom a beintést a mozdulatban, de Deutsch-ot tutira fizetik, hogy rombolja a pártja szavahihetőségét és (az olyan amilyen) imidzsét.
Jól beszélsz. Ha fordítva dobtak volna fel egy ilyen ordenáré hazugságot, akkor is elitélném ezt a nívótlan, gyomorforgató gagyit, amit most Tomposék csinálnak.
Igen, azok. Neked csak most tűnik fel? Nekem 2002ben feltűnt, pár héttel a választások előtt. Last minute! :D Mindenkinek feltűnik aki nézi a politikai híreket és nem teljesen retardált :)
csak a tényeket írtam le, nem lehet olyan kéz mozdulattal kinyitni az ajtókilincset, ha van autód próbáld meg jobbkézzel úgy tartani a kezedet, hogy lefelé mutasson a hüvelyk ujjad.
Abnormális mozdulat lenne.
Nekem a gondom azzal van, ha Hiller is alaposabban megnézte volna videókat akkor nem jön olyan gyenge kifogással, hogy ki akarta nyitni az ajtót mikor az már nyitva volt.
Meg néztem a videókat, és ha TE néznéd meg alaposan a kéz tartás amit a fényképen elkaptak, sokkal lejjebb van mint az autó ajtókeretének a teteje.
A kötekedés akkor lenne, ha azt mondanám nem a beszáláson van a hangsúly hanem az ajtó kinyitásán.
Nem szoktam politizálni, de azt azért elég gusztustalannak találom a Fidesztől, hogy egy mozgóképből kiragadnak egy pillanatot, ami hasonlit egy mozdulatra és erre verik a nyálukat!
nem kerdeztem meg mindenkit viszont sajat tapasztalatomat irtam meg. te nem talalkoztal olyan jobboldalival aki nem rajong dft-ert? miert is kellett volna mindenkit megkerdeznem? talan azt allitottam hogy MINDEN jobboldali utalja? nem, nem allitottam ezt!
Valakiknek folyamatosan megmondják a hülyeséget.
Gondolkodni sem kell. Lásd, ingyenes Népszabadság, Vásárhelyi Mária.
Mit vártál egy MSZP-töl? Fideszt fogja dicsérni?Ingyen.
Ahhoz a részhez, hogy "bértapsolók" nem sok értelmét látom hozzászólni, mert ez végtelenségig tartó vita lehetne, mert nézve OV. "vidámvasárnapi" összejövetelekre emlékeztető látványos fellépéseit, erről megvan a külön véleményem. Ezek bizonyíthatatlan viták.
Ami a képet illeti én is, fiam is, aki már nem kis gyerek, barátai, többször megnéztük. Szó sincs semmiféoe beintésről. Kicsit figyelmesebben nézhette volna meg DFT is.
Egyszerűen a testőr vállára támasztva a kezét, mosolyogva készül beülni a kocsiba. Jobban meg kéne nézni a kezét, az ujjtartását. Semmi köze ahhoz a bizonyos beintéshez!! Ez már csak a kínos, tehetetlen kötzködés egyik formája DFT részéről. Egyéb híjján már ilyen módszerekkel próbálják lejáratni GyFerencet, látva hogy az emberek részéről jól alakul a népszerűségi indexe.
a bemutogatas nem csak az uj mozgasat jelenti. tehat mozgokepbol vilagosan ki kell jonni hogy bemutatok. valakinek, valahova es tobbszor. ez a folyamat. ha ez nincs meg akkor nem mutttam be!
Ha a Gy. a feje fölé emelt kezén öt kinyújtott ujját fotózzák le, és DFT azt kommunikálja, hogy eközben Gy. a foga között sziszegte, hogy "Minden ötödiket tarkónlövetek közületek....", akkor azzal is pár ezren egyetértettek volna. Ha valakit nem szeretemés ô felém nyújtja a kezét udvariasságból, akkor az csak rajtam múlík, hogy ezt spontán hétköznapi reakcióként kézfogás kezdetének értékeljem vagy eléggé utálom ahhoz, hogy mondjuk csak egy gyomorszájra indított ujjhegyes ütést feltételezzek róla.
haat szerintem oldalakra szavazunk. azert olyan nagy kulonbseget nem tudok felfedezni az szdszre valo szavazas es a szocikra valo szavazas kozott. ha a kozvikutatok azt mutatjak ki hogy szdsz 0, akkor az szdsz szavazok az mszpre fognak szavazni. ellenkezo esetben meg az szdszre. vegul is szavazatanak elveszteset senki nem akarja.
A nap témája a Gurcsány Ferenc karcagi látogatásán készült fotó fideszes tálalása volt. Deutsch-Für Tamás nem kevesebbet állított, minthogy "ťMagyarország bekaphatjaŤ ezt mondta ezzel az egyezményes kézmozdulattal Gyurcsány Ferenc". Ha kormányfő valóban mutogatott volna, önmagában már az is óriási kommunikációs baklövésnek számít, hogy mindezt a Fidesz politikusa lefordítja magyarra. De úgy meg különösen az, hogy maga a kép, a mozdulat sem egyértelmű. Az is óvatossá tehette volna az ellenzéket, hogy a február 23-iki nagykunsági fórum óta eddig sem a sajtó, sem más nem számolt be a kormányfő egyezményes kézmozdulatáról, noha Karcagon tüntettek Altus Feri ellen becsülettel.
Estére aztán a közszolgálati bemutatta a karcagi városi tévé felvételét, amely megtekintése után különösen bátornak tűnik, hogy a Fidesz előállt az esettel. A mozgókép tanúsága szerint Gyurcsány integet az őt fujoló csoportnak, majd leereszti a kezét (ekkor készülhetett a fotó), és beszáll a kocsijába. Az ország pedig elvitatkozhat, akár egy focibírói ítéleten, kéz volt vagy nem volt kéz. Mindenesetre most nagyon úgy néz ki, elvakult Fidesz-drukkernek kell lenni ahhoz, hogy valaki kezet kiáltson.
Nagyon figyelemre méltó, egész oldalas cikkben, "A gyűlölködés öröksége" írja meg véleményét Vásárhelyi Mária a mai Népszabadságban a Fideszről.
A cikkét az alábbiakkal fejezi be:
"Úgy tűnt, elegünk lett abból, a hatalom birtokosai, a nép megváltójának, az egyetlen és örök igazság letéteményesének a pózában tetszelegve üldözzék mindazokat, akik másképpen képzelik a rendet, és világméretű összeesküvést vizionálva tartsák ébren az emberekben a félelmet. Mindennek akkoriban a Fidesz volt az egyik legelkötelezettebb és talán leghitelesebb képviselője. Mára azonban miközben szeretetről papolnak, gyűlölködők hadát szólítják csatarendbe, hogy meglovagolva az emberekben lappangó frusztrációkat, szorongásokat és félelmeket, felszítsák a politikai ellenféllel szembeni gyűlöletet."
télleg adott a kérdés: mennyire hülyíthetőek az emberek? most politikai oldaltól és emberektől teljesen elvinatkoztatva...
én alapban azt gondolnám, hogy egy ekkora marhaságon mindenki csak röhög, de aztán látom itt a topikban, hogy igaz csak páran, de vannak akik komolyan vesznek bármekkora baromságot, ha azt a számukra irányadó kompetenciával bíró arc mondja ki...
sztem az ilyen mentalitásból lettek annak idején a boszorkányperek meg stb...
szerintem nicknevek irasmodja (ha nem banto szandekkal tortenik), helyesiras nem igazan a topikok targya. gondolom te sem orulnel ha az orszag nagy resze valamilyhen modon kivonna magat a politikai csatakbol es 'kozepre' allna.
mennyivel ertelmesebb programot ad egy kis part? foleg ha ez mdf/szdsz.
jobbik/miepen szembenallasom dacaara gondolkodnom kellene, hogy ertelmes dolog e tamogatni. mert ok vegul is valami gyokeresen mast akarnak, amit megvitatni mindenkeppen erdemes. tehat megelhetesi jelleguk egyelore nem manifeszt.
mint ahogy Orbán is hótt részegen töltötte a kolbászt, és mutatott be a kamerának, ugye? vagy ahogy focizás közben náci karlendítést végzett? idióta...
Itt tartunk, tessék megcáfolni. Kinek és miért integetett mosolyogva a Gyurcsány?
"Karcagra lecipelnek hárombusznyi embert, (bértapsolókat) majd a népszerűtlen Gyurcsány beint mosolyogva a helybélieknek. Szerinted, meg lehet ezt magyarázni? A helybélieknek."
vitatokba sem olvastam bele, tehat lehet hogy boven igazad van. picit mindenesetre ereztem hogy sommas a megszolalasom. de szerintem az attitudok vitathatok. marmint a szavazasi patternek. nekem most szimpatikus az mdf de a dolgok megkerulesenek ereznem a rajuk torteno szavazast.
bocs. tenyleg nem igy ertettem, feluletes olvasas utan. de igazabol nem valtoztat a helyzeten. es nem ekeezni akartalak, hiszen mindenkinek joga barhogy viselkedni, de ha nem erdekel az orszag politikai valasztasa, illetve akaar ilyeten modon nem kivanom befolyasolni, akkor masok megiteleseben picit ovatosabb lenneek. mert ok aktivan reszt akarnak venni. vagy nalad aktivabban.
vegul is valasztani kell keet ideologia kozott es a kis partra valo szavazassal szinten elkeruli az ember a valasztast, raadasul 'orszagellenes' is. mitol lenne jobb az mdf/szdsz demagogiaja a nagyobb partok kormanyzasi kenyszerenel?
Pont az a lényeg, hogy nem a népnek mutatott be, hanem csak úgy a maga örömére , azt hívén, hogy a nép (a fújozók) nem látja. Nem is látta, csak az az egy éppen akkor elkattanó fényképezőgép!
talán nézd meg a videót: valóban az ajtóért nyúl, a keretre támaszkodva száll be előtte a testőr nyitotta ki, az igaz de ezen kötözködni már végképp értelmetlen
a lenyeget nem vetted szerintem ki. deutschot OLDALSEMLEGESEN utaljak. erted? oldalsemlegesen. az hogy gyurcsanyt ellenfelei utaljak az rendben van! de az elozo dolog volt a LEENYEG!
szocska engedj meg egy rövid kérdést, mielőtt nagyon elkalandoznánk az eredeti témától: SZERINTED bemutatott a Gyurcsány a népnek, vagy nem??? De őszintén!
Remélem láttad a videofelvételeket is. Szóval egy rövid választ kérek: igen vagy nem.
Ettől függ egyébként a további megítélésed a részemről...:)
Nevetséges egy helyzet.
Karcagra lecipelnek hárombusznyi embert, (bértapsolókat) majd a népszerűtlen Gyurcsány beint mosolyogva a helybélieknek. Szerinted, meg lehet ezt magyarázni? A helybélieknek.
Volt egy állóképes kamera, meg egy mozgóképes. mindkettő ugyanazt az eseményt, ugyanabban az időben, más szögből fényképezte.
A fényképen a hüvelykujj a kamera szempontjából az autó mögött volt, ezért a kamera nem láthatta, csak a fényképezőgép.
Hiller haver magyarázata a Mokka-ban (ő úgy tudta Napkeltében van! :) ) hogy azért tartotta úgy a hüvelykujját, mert az autó ajtaját akarta kinyitni.
Egyrészt autó ajtaját ilyen kézmozdulattal nem lehet kinyitni, másrészt nyitva volt! :)
Egyébként meg a tánc kapcsán sokan irták, hogy ettől lesz emberi a miniszterelnök, hát a fütyülőknek bemutatni, az is teljesen emberi, nem értem miért nem fér bele a képbe?
Nem kéne ennyire görcsölni, a tényeket nehéz félremagyarázni, kommunikálni.
Mindenki tudja, hogy a népszerűtlen Gyurcsány mindent megtesz annak érdekében, hogy az igazság ne derüljön ki.
Ámulva olvasom a topicot. Minek erről ennyit beszélni, elemzni? A #74-ben minden levan írva.
Nagyon szomorú esetnek tartom ezt, valami nagyon nincs rendbe a fidesz kampány tanácsadóinál. Ha így fojtatják, tényleg elveszítenek jópár szavazót, vagy direkt ez a szándékuk, lehet, hogy nem is akarnak kormányt alakítani !?
Nem tudom kinek sikerűlt meg nézni ma a Mokka adását, vendég volt a Hiller.
Hát már az is gyatra vihar keltés volt a DFT-tól a "kapja be magyarország" szlógen a pillanatképre való belemagyarázása, de amit a Hiller is válaszként adott az sem volt gyenge.
Az ők állás pontjuk szerint Gyurcsány csak intet magasra emelt kézzel, majd le engedte és nyúlt az autó kilincséért, hogy ki nyissa.
Ekkora baromság!
Ez is akkora baromság mint DFT állítás.
Szomorú ha Hiller nincs tisztába azzal a kormányőrők, vagy a személyi testőre nem azért van ott a Gyurcsánnyal mert marhára ráérnek, hanem a biztonságát garantálják és mielőbb beszálhason az autóba, tehát a testőr az aki kinyitja neki az ajtót és nem a Gyurcsánynak kell a kilincsért nyúlni.
Ez a magyarázat is vérszegény, ne csodálkozzon senki ha ezt a félre érthető kéz mozdulatot még tobább feszegetni fogják.
És a fotossal mi a pálya?
Kikockázták rendesen a felvételeket, átnyálaztak minden képet kétszer, találtak egy ilyen mozdulatot, és máris megvan a botrány alapja.
Ezután izekre fogják szedni a felvételeket, hogy még találjanak a kéz mozdulat mellé valami beszólást is.
http://img.index.hu/imgfrm/6/9/8/6/BIG_0001306986.jpg
Nem tudom mi történt tegnap az Indexen.
Amíg a gonci 1000-el terelt, több beírás csak úgy eltűnt az indexen.
(ebben a topikban. Anyósom vette észre, pedig nem jól lát)
Én csak elemeztem amit leirtál. Nem személyeskedésnek szántam, távol álljon tőlem. És ez nem is a személyednek szólt, mivel nem ismerlek, igy azt sem tudom, hogy a barátom vagy-e. Csak tény, hogy nagyon sokan indulatból politizálnak, és ezért tart ez az ország ott ahol tart sajnos. Ha személyeskedésnek vetted, akkor elnézést.
Ennek ellenére annyi udvariasságot elvárok mindenkitől, hogy elolvassa végig a mások hozzászólásait, értelmezi, és utánna válaszol. Itt az utobbi nem történt meg 100%-ban. A másik ami még számomra nagyon fontos, hogy vagyok annyira udvarias, hogy ha a másik direkte nagybetűvel irta be a nickjét, akkor azt ugyanúgy irom. De látom feleslegesen irok mindent. Jól elvagytok :-)
Nekem z az érzésem hogy ez a kép is egy videófelvételből lehetett kivágva de akkor mér nem azt mutatják meg inkább? Elkaptak egy pillanatot elemezték egy hétig majd bekaphatja szlogennel sajtótájékoztatót tart tompika?
főleg azok után hogy még a sajtó sem nagyon hiszi el!
Látod ez a baj. Van egy kép, ahol egyértelműen lehet látni, hogy a népszerűtlen Gyurcsány futás előtt mosolyogva beint az embereknek.
Alfredoo: Nem szeretek személyeskedni, most sem tenném, de személyesen megszólitottál, és igy van lehetőségem válaszolni. NEM azt állitottam, hogy nem fogok szavazni, hanem azt, hogy nem szavazok a 2 nagy pártra. Meg kéne tanulni olvasni szerintem. Bocs.
Egyébként meg érdekes, mert a Ferikét meg azért nem szeretik az emberek, mert sokan a 4. szónál már elfelejtik, hogy mi is volt az első 2 szó, és rettenetesen zavarja őket az a hadonászás, amit művel, meg a pókerarc. De tulajdonképpen bármelyik politikust le lehet fikázni, oldaltól függően.
Az a szomorú hogy egy két hívő meg lelkesen bizonygatja hogy de igen gyurcsány bemutatott. Tompikának pont ez volt a feladata hogy még ha nem is igaz valamit elhintsen. Bár a fideszeseknek ennyi elég a többieket nem tudom hogy mennyire tudta meggyőzni főleg azok után hogy még a sajtó sem nagyon hiszi el!
Nálad nagyon szépen le lehet mérni azt amikor valaki indulatból, pocskondiázással politizál. Szerintem pont nektek szól ez a kampány :-) Vannak mások, akik képesek olvasni a sorok közt. Mielött azonban személyeskednél, se a fideszre, se az mszp-re nem szavazok.
Szegény tompikát tegnap jól szívatták a híradóban amikor lejátszották neki a felvételt (karcagi tv) és ott meg nem nagyon volt hogy bemutaott volna. Szegény még egy kicsit meg is sajnáltam ahogyan ott szorongatta a kezében a fényképet és erőssen nézte a monitort hátha valahol csak bemutat gyurcsány :-) A fidesz ennyire utálja tompikát? Mindenáron bohócot akarnak belőle csinálni?
az a kurva nagy helyzet hogy gyurcsany azt GONDOLTA hogy kapjatok be ti hulye bunko ff (nem feketefeher) magyarok a faszomat tovig es szopjaatok le...
ezt deutsch vilagosan ki tudta gondolatolvasni viszont ezt bizonyitani nem tudta. de teljes mertekben igaza van es en is meelyen meg vagyok bantva.
amugy ha ilyesmit AKAROK mutatni ez mindenkeppen legalabb 3 hasonlo mozdulattal jar, VILAGOSAN megmutatom hogy mit hogyan es hanyszor tegyen a magyar nep. de gyurcsany MEEG erre is gyaava. csak utalt ra es nem ugy mutatta mint ahogy peldaul deutsch tamas mutatta VOLNA!
deutschnak meg kellene MUTATNIA hogy mi tortent. reszletesen a legzaftosabb reszletek beMUTATASAVAL is. honnan indul a kez, merre mozdul, hol eer veget.
Az emberek sok mindent elfelejtenek, de azt nem, hogy a a hatalomért eszelősen reszkető Orbán bandának semmi nem drága, hogy ismét vezető szerephez jusson.
Az utóbbi hónapok szánalmas és szennyes kísérletei megmutatták ennek a szándéknak az ocsmányságát. A Fidesz uralomra jutása számukra nem politikai, hanem önös, gazdasági kérdés: hogy sokkal jobban éljenek, mint eddig. Az Orbán sleppnek nincsenek gazdasági érdekeltségeik. H az utcára kerülnek, akkor számukra bezárul a bőségszarú, a közös pénztár. Mehetnek dolgozni azért az átlag jövedelemért, amit ez a kapitalista rendszer az ő képzettségüknek és szakmai gyakorlatuknak(?) biztosít.
Na, ez a kísértet járja mostanában be a fideszes vezetők házatáját! Ezért próbálkoznak mindennel, az ellenzéki vezetők lejáratásával kísérletezni. De Tompikáék valóban bekaphatják!
ha ennyire hatasos akkor miert is hagyjak abba? vagy mar elegge elbizonytalanodtak az emberek? nem lehet hogy a fidesz turbozgatja magat ezzel az elbizonytalanitassal?
nem kellene egy ilyesminek a hatasossagan kivul igaznak IS lenni? ja es ha ez igy van akkor mitol is olyan magabiztosak a fidesz igeretei? miert is nem igeri meg a legnayobb rohattsag, a gaazaar, feleere csokkenteset?
bar a regisztracios ado is elbizonytalanithatja az embereket. a sok sok nyugdijas biztosan arra fog szavazni hogy az autosok olcsobban vehessenek autot. haat igen, itt tartunk.
Én semmit nem merek ennyire kategórikusan kijelenteni, mivel nem tudjuk mi zajlik a háttérben. Azt pedig az elmúlt évek bebizonyitották, hogy vannak még meglepetések.
Most igen. De még eléggé messze van a választás, sőt a 2. forduló is elég messze van. Igy ezt előre viszonylag nehéz igy megjósolni. Csak azt tudatositják az mszp-s szavazókban, hogy ők az imádott Ferijükre szavazzanak. De ez a közjáték 2 nap alatt kikerül a médiából, és elfelejtik. Mint ahogy elfelejtették a szerver ügyet is az emberek. Már nem is érdekli őket, és nem is döntenek az alapján.
"Ezek az érdekes felvételek a digitális géppel úgy készülnek, hogy a fotós kattint, oszt' jó fél másodperc múlva elkészül a kép."
Az amatőr gépekkel igen. De gondolom itt nem 20e Ft-os gagyival fényképeznek. Sőt, egy amatőr géppel is lehet akár 10-es sorozatot is csinálni, és utánna kitörlik amik nem sikerültek.
Egyébként szerintem is a Fidesz tudatosan csinálja ezt a buta kampányt, nem akar hatalomra kerülni egy erős mszp-vel ellenzékben. Elöbb megengedi, hogy azok hatalomra kerüljenek, meghozzák a megszoritó intézkedéseket, majd lemondatja a kormányt. Igy más sokkal könyebb dolga lesz. Sőt, igy megerősiti a kispártokat is, akik hozzá fognak csapódni. Még az is lehet, hogy a 3. utat is behozza a parlamentbe. Sokan ugye igy ellenük szavaznak. De azok akik ellenük szavaznak, nem biztos, hogy az mszp-re szavaznak. Igy a kispártok járnak jól. Ha meg ez a taktika, akkor egy kormányválsággal ki tudja annyira csinálni az mszp-t, hogy a 2010-es választásokon már mint kispárt szerepeljenek. Hagyják az 1 éves eufóriát, hogy végre először 2x nyert valaki, aztán 1 év után...
Ez csak egy feltételezés, mert ennyire nem lehet senki ostoba. Ezt direkt csinálják, csak sok mszp-s szimpatizáns ezt nem veszi észre a nagy eufóriában. Vagy tényleg az alacsony részvételre blaziroznak, és az akkori agressziv kemény kampányra.
Jaja, itt van a lényeg, teljesen fölösleges azt boncolgatni, hogy hol a hüvelykujja, meg beledumálják!
Persze, hogy beledumálják, pontosan annyira nem volt szándékában Gyurcsánynak beintenie senkinek, mint ahogyan Kövér László nem mondta, hogy akassza fel magát, akinek nem tetszik a kormány politikája!
Kövér "köteles Kövér" lett, Gyurcsány pedig "beintős sintér" lesz.
Aki ezt akarja Gyurcsányról mondogatni, annak ennyi bőven elég, aki pedig nem akarja, annak meg mindegy, ha a körútra piszkít is.
Viszont igen sokan ítélnek felületesen, néhány információ alapján, és sokan vannak, akiket megakadályoz abban, hogy a jelenleg bizonytalan szavazatuk az Mszp-re billenjen!
asszem meg mindig nem erted. a depikampany hatasos. nem lehengerlo (nem mennek dunanak ezrevel az emberek), de merhetoen hatasos. tokmindegy, hogy mivel gyozkodod magadat vagy engem.
a hatasossaga nem azt jelenti, hogy tetszik, hanem azt, hogy elbizonytalanitja a celkozonseget. azok a biztos MSZ-szimpatizansok, akik ezt latjak, nemigen fognak fideszre szavazni, de csokken a szavazasi hajlandosaguk. a vegeredmenyt tekintve ez is szamit.
Amikor Gyurcsány lenéz a kocsiba, akkor a kép bal szélén kb. egy fél másodpercig lehet látni egy mozgó dzseki szélét. Alighanem ez Ő. De szerintem nem kell sokáig várni az első Waldo-s/Szalacsis képre, ahol az ominózus biztonsági őrről kiderül, hogy valójában ki is volt személyesen, csak a fideszesek lehamisították ;D
a pécsi városi egyetemi KISZ-nek voltam a titkára és az egyetemi-főiskolai tanács elnöke, mert addigra már a KISZ KB ilyen tanácsokra tagolódott. Ebben a minőségemben találkoztam Deutschcsal, ha jól emlékszem, a veszprémi felsőoktatási, egyetemi diákparlamenten. Addigra már erősen rájuk szálltak, talán már túl voltak az ügyészségi figyelmeztetésen és a felszólításon, hogy hagyják abba. Emlékszem, éjszaka beszélgettünk Deutschcsal, sokáig le-föl sétáltunk, és egyre csak azt mondtam neki: Nem értitek? Ezekkel úgysem lehet megegyezni."
- Kiket értett ezek"-en?
- A hatalmat. Én, aki magam is oda tartoztam, ez nem kérdés.
Tök jó látni, ahogy egyes jobber droidok még mindig próbálják elhitetni/igazolni Tompika baromságát!:o) De legalább újabb nikkek égetik le magukat. Hajrá!
Fél nappal ezelőtt még milyen kényes volt a stílusra valaki...
"(nem mondom, hogy mi vagy, de nem mérnök..)"
Mondjad nyugodtan, pógárka. Csak úgy, mintha otthon lennél.
A belvízcsatorna-autópályaépítéses elméletedre meg hozhatsz valami forrást. De ne úgy, mint amikor az Újszövetségről volt szó, mert megint méretes beégés lesz belőle. Csak figyelmeztetlek.
Ezek az érdekes felvételek a digitális géppel úgy készülnek, hogy a fotós kattint, oszt' jó fél másodperc múlva elkészül a kép. Ha a focistát vetted középre, pont kiszaladt a képből. Itt is nyilván még az integető kézre kattintott a fotós, és a leengedett kezet kapta el. Tompika meg belelátott valamit.
Jó lenne megnézni az eredeti képet, nagy felbontásban; de még ezeken a képeken is jól látszik az ökölbe szorított kéz. Kinagyítva nem lehet mást belelátni.
De ha D. vagy a Fidesz ennek a millió embernek a problémájáról beszélne/ők hogy akarják megoldani/vályogprogram stb - többet érne mint hogy mit mutogat a Gy.
A TV felvétel segítség volt a fotó igazolásában. Feltartott kéz,- behúzott négy ujj-(videón a luxus A8-tól nem látszó), de másik oldalról nyilvánvalól kézjel. Be kell ismerni, nem végsőkig tagadni elvtikék!
"Tehát az autópályaépítés okozta a belvizet.Aha. "
Te, nagypofájú mérnök úr. (nem mondom, hogy mi vagy, de nem mérnök..) Az autópályépítés miatt elterelt és elzárt belvizcsatornák miatt. De jobb, ha hallgatsz.
Másik topikban már leírtam,hogy két magyarkodás között,egyszer azon is eltöprengjünk,miért van az,hogy a világ "három dobogós góréje"nem töri össze magát,hogy a mi vezérünkkel leüljön tárgyalni!Érdekes...
Pl. amelyikben (MTV1)bemutatták a teljes felvételt, ahogy GYF integetés után leengedi kb 0,5 mp alatt a kezét (ebbe fényképezett bele valaki, és ez lett a nemlétező beintés). Nagyon csúnya beégés a fityisznek, a kampányban nem először. Úriember ilyenkor bocsánatot kérne, de Tompika nem fog (hiszen ő nem az).
Kevesebb rémhírTV és gennydola, több IQ, ezt ajánlom minden jobboskának.
1. szutyok irta, hogy a krt tv csak két mondatot szentelt az ügynek.Erre irtam én, hogy még két mondatot sem ér.
2. Mindenre ugy reagálunk általában, ugy gondolunk, ahogy mi magnk tennénk. "mindenki magából indul ki". Ha DFTnek erről a mozdulatról az ugrott be, hogyGYF azt mutatja, hogy Magyarország bekaphatja, akkor ezek szerint neki ez megszokott ergo, ő csalódottságában sokszor gondolja ezt
Azt tudod, hogy a belvíz miatt faluk úsztak el! ugyanis az autópályaépítésnél a mérnökök legyintettek arra a felvetésre, hogy a belvizet el is kéne vezetni a csatornákig, és a pályépítés miatt (1998, 1,2MRD/km, 2005 3,5MRD/km, nagy az infláció..) lezárták a csatornákat!
Értitek?;a rémhírtv első és legfontosabb híre az,hogy a Fidesz frakció rendkívüli ülésre rángatja be a megfáradt és már "leszerelt" képviselőket és a választás végéig egy álló pénisz lesz az ország!
Ez jó, a hírtévé azt sugallja, hogy még a cigánysoron a putrik összedőléséért is Gyurcsány meg a szocik a hibásak.
Azt nem tudom hogy a Hírtv mit sugallt - de most volt az RTLn egy riport hogy egy polgármester felvetette hogy a panelprogram mintájára* legyen vályogprogram is - ez kb 800 ezer házat/családod érint - aztán a Kókék elhajtották őket azzal hogy várják meg amíg beindul a gazd. fejlődés. Esik szét a házuk - ők meg várjanak amíg tényleg dübörgünk.
Ez jó, a hírtévé azt sugallja, hogy még a cigánysoron a putrik összedőléséért is Gyurcsány meg a szocik a hibásak. Orbnán alatt biztos épültek-szépültek a vályogviskók, most négy éven át meg düledeznek.
Ugye nem azt akarod mondani, hogy orban vityek egy olyan egyezmenyes jelet mutat, ami kulturallamban a kormanyfojeloltsegrol torteno azonnali visszalepest produkalna...
Hát ... nemtudom ,van egy haverom , aki kiadta a lakását egy Észt diplomata családnak..Mesélték neki hogy milyen furcsa dolog történt , a szomszédjuk állandóan sírt , hogy mennyire rosszul él , meg hogy teljsen el van szegényedve , pedig orvos ... meg minden.
Odáig jutottak hogy az észt család nem dobta ki a cipőket , meg a használt ruhákat , elkezdték gyüjteni nekik.
Akor kaptak észbe mikor eldicsekedtek nekik hogy most vettek nyaralót.
Na szoval azt mondták , hogy ez a mentalitás tökéletesen jellemző a magyarokra!!!!
Kedves szüz! Természetellenes mozdulatokat nem szoktam tenni, hacsaknem felidegesít valaki, akinek beinthetnékem támad. Nekem ekkor szokott a kezem így mozogni.
A videón tisztán látszik, hogy integetés után leengedi a kezét, és nem akart flegmának tűnni, ezért becsukta az ujjait amikor a testőr vállára engedi a kezét.Jó nagy bukta volt fürtojásnak mikor megmutatták neki, de már olyan rutinos a kamuban hogy szeme se rebbent.Öngól!
:'( Azt ne mondd mar, hogy veled meg sosem fordult elo, hogy egy mozdulatod kozben okolbe szoritottad a kezed... Emiatt megsem gondolta azt a fel orszag, hogy bemutattal neki...
A videón jól látszik, hogy felemeli a kezét, majd négy ujját behúzza, és úgy lendíti le azt. Szerintem ez csak egy belső komplexus kinyilvánulása, de elég sokat elmond.
Egy Gyurcsány Ferencről készült fényképfelvételt mutatott be csütörtöki sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás, mert véleménye szerint a kormányfő a fotón a hüvelykujjával lefelé mutat, vagyis a "lehető legdurvább" egyezményes kézmozdulatot teszi.
Milyen érveim, te nagyon nagyeszű? Ha megnézted a videót, és ezek után neked az az egyértelmű, hogy Gyurcsány beintett, akkor valami végtelenül ostoba vagy, vagy pedig már totál ránőtt a szemedre a narancshályog.
Most jössz te is? Nesze,....Volt '56-os elítéltek tüntetnek vasárnap, délután kettő órakor a Köztársaság téri MSZP székház előtt. Az 1956 Alapítvány eddig nem vett részt a politikai életben, de most úgy érzik, Gyurcsány Ferenc veszprémi kijelentésével betelt a pohár.
A demonstrációhoz a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas is csatlakozik. A tüntetésre elsősorban olyan embereket várnak, akik magukat kóbor kutyának érzik, és meg akarják mutatni, hogy nem félnek a sintérektől.
"Ebben az országban évtizedeken át diktatúra volt, és az emberek félszavakból is értik a fenyegetést. Az emberekben még él a félelem, vannak ilyen reflexek, amik nem törölhetők ki egyhamar, csak a következetes demokratikus politizálással. Ezt hiányoljuk Gyurcsány Ferencben, ezért érezzük úgy, hogy elérkezett egy határ, amit nem lett volna szabad átlépnie" - mondta Balázs-Piri László volt '56-os elítélt.
http://mappa-data.prim.hu/data/-TMTE0MTc4MjA0MTA=/70/70599927/449e10c2/gyurcsikapjabe.jpg
Ezt bebukta a jobboldal mesmeg....csak gratulálni tudok...télleg. Rosszabb, mint a plakátos néni volt... Én akkor elballagtam a Mea Culpába... Holnap kit látok ott a jobberek közül?
Nem tudom,ha itt menet közben cserélik a fejeket, mikor lesz ebből következetes irányvonal?!...vagy netán "a hárshegyi centrum" a végállomás,nem a Baross tér?
sok... ugyan. van hárommillió nyugdíjas és egymillió panellakó. hányat is ismersz...?
ne értsd félre: semmi kétségem nincs afelől, hogy te azt hallod, amit itt idézel. csak ha az mszp által megrendelt felmérés azt mutatja, hogy a fidesz "Változás" kampányának a fogadtatása jó a célközönségben, akkor az mszp nem a barátok tapasztalataival fogja vigasztalni magát, hanem felveszi a saját szótárába a "Változás" szót, csak olyan szövegkörnyezetben, hogy az a szocialistákra való szavazáshoz kapcsolódjon. és a depikampány is megfogja az embereket, persze erre nem lehet ugyanezt a módszert használni.
na mindegy, további kellemes élvelygést mindenkinek.
Na ha már mindenki leírta ötvenszer hogy a Tompika kapja be - meg a Tombika titkárnője stb. - miért csak nyugdíjasok mennek Gy. fórumaira? Még középkorút is alig látni - csak a nyugdíjasok meg a fizetett fiatal csápolók.
Csinálták ez a fiatal vagyok meg tökös vagyok meg a bátorság színe kampányt - és ez nem ért semmit?
Azon a monori gyűlésen mi volt -na mindegy nézzétek meg.:)
Láttam majdnem kiestem a kocsimból!A "megálmodója" nem teljesen hüle,érteni is lehet az üzenetet;miszerint,ha vörös akkor az maga a gyász és pokol(ügyeletes ördöggel ajiba),de ez kárcsú és túlságosan kevés a "rafi" jogászbácsiktól!Titelettel...
Nemtom, hogy szocska hány embert érdekel, de az én hsz-aim annyi embert érdekelnek, amennyien nem akarták, hogy töröljék a nickemet. Meg is lepődtem, mert én is azt hittem, hogy nem érdeklek senkit.:)
Magam részéről tudomásul veszem, hogy a képen látható miniszterelnöki kézmozdulat a Gyurcsány Ferencet nem igazán szívlelő antidemokratikus gyülekezet tagjai részére osztott autogramoknál használt golyóstoll zsebbe helyezést megelőző kattintás megörökítése, míg a videón látható beintés a demokratikus magatartást sugalló stáb részére produkált gesztus.
Kicsit nézz körül. Ne itt a fórumon, hanem a szobádban. Hányan törődnek azzal, hogy te mit írsz itt vagy szocska, vagy a többi kb két tucat véglegekig elfogult ember... izé... nick...?
Fényképekkel tudom bizonyítani, hogy Gyurcsány Ferenc ma bement a WC-re. Ilyen, a magyar emberekre nézve végtelenül sértő magatartást egy ország miniszterelnöke nem engedhet meg magának. Az ilyen trágár, a közerkölcsöt mélyen sértő cselekedeteknek egy polgári demokráciában nincs semmiféle helyük és létjogosultságuk. "Magyarország és a magyar emberek le vannak szarva", ezt mondta ezzel az egyezményes jelzéssel Gyurcsány Ferenc és ez nem maradhat nyilvános magyarázat nélkül! Felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hogy magyarázza meg ezen tettét! Ezzel azonban még nem értünk a történet végére, mert Gyurcsány Ferenc a WC-ben olyasmit vett elő, amit a magyar embereknek csak a fele mondhat magáénak. Ez már önmagában is antidemokratikus és kirekesztő tett hiszen jogállamban élük ahol mindenkinek állampolgári joga hogy azt vegyen elő amit akar, de az elővétel tárgya nem csak emiatt mélyen sértő, hanem azért is mert ezzel az egyezményes jellel Gyurcsány Ferenc azt üzente az embereknek, hogy az országban víz van, ami mérhetetlen cinizmus akkor, amikor a vidéken élők jelentős része belvíz súlyotta károktól szenved! Követeljük, hogy Gyurcsány Ferenc magyarázza meg, hogy hogy mer ilyesmit megengedni magának! .