Van egy 125 ös libertim ami ezidáig nagyon jól szuperált.
Sajnos a napokban tönkre ment a variátor szíj,
Ki is kaptam belőle de úgy el van használódva hogy nemlehet látni rajt a jelzést.
No problém gondoltam, rendelek egyet, Igen ám csak hogy a 125 ccm-hez vagy 5 fajtát árulnak gyártási évtől függően.
A gáz az hogy nem tom a moci hány éves , mert az adásvételiből kimaradt, esetleg megtudná nekem mondani valaki hogy a vázon megtalálható a gyártás dátuma?
Na az elmúlt időszakban máshogy huzgáltam a bowdent, és 2,8-3,6 között fogyasztott (50 2t). 2 litereket tankoltam mindig, és változatosan 55-70 km megtételére volt elegendő. Ha sok volt a főút (30-40 km konstans 60 kmh-val), akkor 3 alatt, ha sok volt a városi közlekedés, akkor húzott 3,5 köré. De hogy ne legyen teljes az öröm, kaptam egy hátsó defektet. Viszont amugyis slick-re kopott már, csereérett volt.
Másfél éves Liberty 50 4T robogóm variátor tárcsái közül kivettem a fojtásnak berakott gyűrűt. Azt szeretném kérdezni, hogy a négyütemű Libertykben máshol is van fojtás? Kérem aki tudja segítsen.
Liberty 50 4T-n hol lehet állítani a fordulatszámon? Úgyértem, hogy hol lehet legkönnyebben hozzáférni az állító csavarhoz? Kössz. a segítséget előre is.
Úgy néz ki kormánycsapágyat kell cserélnem. A felső csapágybol több golyó is hiányzik. Nem tudom az alsó milyen állapotba lehet de szerintem ha szét van szedve már azt is csrélni kellene. Valaki cserélte már? Mire kell figyelni? Esetleg valami tipp? Előre is köszönöm!
Szia! Köszi a választ. Azt tudom, hogy az 50-es libertykbe 35w-os BA20d foglalatú izzó kell. Csak a BA20d foglalatú halogén izzót bírja e a foncsor a nagyobb hő miatt? Mert valóban mindegyik típusnak ugyan olyan a lámpája?
A neten találtam több oldalt is ahol a Libertykhez úgy hírdetik az új elsőlámpát, hogy 50-125-150 köbcentisekhez ugyanazt a típust.Ezek szerint az 50-es 2T és 4t-be is lehet halogén izzót tenni? Mert a 125-ös és 150 ccm-be már gyárilag halogén izzó van.
Az egyszeruseg kedveert csinaltam egy ilyet is, es megkernelek arra ha mar ott vagy akkor nezd mar meg hogy melyik csati mihez megy. Csak hogy biztos legyek benne hogy minden csati a helyen van.
Nekem nem 125-ösöm van, de ezzel kapcsolatban segíteni - kép nélkül, ráadásul úgy, hogy azt sem írod, hol van ez a fránya csatlakozó - szerintem nem túl esélyes. :S
Korabban mar irtam, hogy kaptam egy liberty 125 2008-ast darabokban, es gondban vagyok a csatlakozok kiosztasaval, mert hogy felcserelheto. Na most egy kedves forum tars kuldott egy kapcsolasi rajzot, ami nagy segitsegnek biszonyult, viszont van egy kabelem ami a levegobe log egy csatlakozoval a vegen. Ha van valaki akinek ilyen mocija van es tudna segiteni az nagy segitseg lenne.
Sajnos a tank nagyon benyomul a sisaktartóba, így pont arra nem használható amire kitalálták. Nálam ez az egyetlen hibája a gépnek! Igaz ez szarvashiba!!
Még a Free-ben is simán elfért a sisak pedig az fele akkora mint a Liberty. Igaz a tankja meg csak 3 literes volt. Ott meg az nem tetszett!