Keresés

Részletes keresés

PÍT Creative Commons License 2007.01.15 0 0 501

Nati!

Ő Alelnők Úr...:o)

Előzmény: Nativirág (499)
speti2 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 500
Téli Mátrára mi a tervezünk menni :) Most legalább lehet majd szaladni rendesen(márha addig nem esik a hó), mert eddig mindig csak porhó volt.
Előzmény: Horivirág (496)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 499
Summer Comfort, most kezd leesni, hogy te lány lehetsz! Ezen a fórumon egyszerűen nem lehet tudni a nemeket.

Nahát Hori, hogy ti milyen csudadolgokat műveltetek szombaton! Azt hiszem kezdenek rád irigykedni a többiek (mármint srácok).

A Suta-Berek felér 10 orgazmussal, úgy bizony, egyébként minden a legnagyobb rendben Edit! :DD

Ja, most már annyira jól vagyok, hogy megint bringával járok mindenhova és a hétvégi bringázás is jót tett nagyon - főleg lélekben.

Kóspallagon nem ismerősnél szálltunk meg, hanem egy néninél, aki falusi turizmus jegyében árulja a szobáit. Egyébként nagyon kultúrált volt a parasztház, és olcsó is (2000Ft/fő). Szeretnénk majd páratokat ide csábítani egy nyári hétvégére. Sajnos kevés a hely, összesen 8-an tudunk menni egyszerre.

Dit, melyik túrára menjek el veled? Remélem biciklis!

A CD-k elkészültek, jöhetsz ma értük. Ma 6-ig vagyok itt.
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 498

Hori,türelmetlen vagyok !!!

Telefonáltál már? Megkérdezted? Nehogy lecsússzak róla :)

Előzmény: Horivirág (496)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 497
Ez érdekes,mert mikor spinningen nagy az ellenállás és keményem kell izomból nyomni nekem pihentető a kiállás :) Egy kicsit megmozgatja az ember hátsóját :)
Előzmény: Summer Comfort (494)
Horivirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 496
Ja, persze, mostmár a jövő héten Téli Mátra! De jó lesz! Mondjuk az elsődleges tervek úgy szólnak, hogy ahol lehet ott futunk, de hát tudod.... sokmindenre kapható vagyok...
Előzmény: ditvirág (484)
Horivirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 495

Ha konkrétan rám gondolsz, és virág nélkül, akkor igen... én vagyok én!

Semmi félreérthető nincs a történetben:-)

HÉV-vel indultunk Csillaghegyre, az öt lány közül csak kettőt ismertem akkor.

Ahogy emelkedett az út, mindenkinek melege lett. Ekkor kezdődött a vetkőzés... Szóval a csúcs a Kevélyen következett, kisebb pihenőkkel tűzdelt út után. Finom sütiket kaptunk, jó sokat dumáltunk. Lívi (aki senkit sem ismert, velem jött most először túrázni) is fel volt dobva, igaz kicsit elfáradt a végére. Kijelentése szerint akar még jönni velünk, veletek stb. túrázni.

Előzmény: speti2 (482)
Summer Comfort Creative Commons License 2007.01.15 0 0 494

Jah, köszi, igyexem kitartani. :) Csak a kiállás volt necces a spinningen, de majdcsak.:) Más izmok kellenek ehhez, mint a futáshoz. Vasárnap 2 órát kocorásztunk a HHH-en, korántsem volt annyira terhelő.

Pár órára még tuti elmegyek Mártihoz. Nagyon hasznosnak érzem. Köszi a jó visszajelzést róla!

Előzmény: ditvirág (485)
Summer Comfort Creative Commons License 2007.01.15 0 0 493

Gyakorlatilag egy nyílt, baráti társaság. Volt/van mondanivalónk egymásnak a túrázáson kívül is, s mivel túl sokat offoltunk a ttúra topicon nyitottunk egy másikat. Találkozunk a ttúrákon, futásokon és havonta járunk kb. pizzázni, dumálni. Legutóbb pl. előszilveszterünk volt, azt megelőzően csülökpartit szerveztünk. Mára már csökkent a hsz forgalom chat-elős része, az javarészt msn-en, mailben, vagy telefonon megy.

Úgy mint Ti, mi is megadjuk, hogy ki hova megy túrázni/mozogni a hétvégén, melyik ttúrát ki tervezi.

Mindezért, a TTB egy fogalom a ttúrázók és Futóbolondok körében. Vagy annál is több! :) (Bocsesz.)

SC

Előzmény: Nativirág (477)
Horivirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 492

Tudom, szeretem a Suta-Berkit, mert fel is út, le is út :-)

Az már összesen tíz:-)

Előzmény: Trailrider (486)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 491

Nati,hol aludtatok a Börzsönyben?

Valami ismerősnél vagy panzióban?

Egy szombati TT-hez mit szólsz a Pilisben,hm? Budakalászról van az indulás és nem egy hosszú táv,múlt héten pont arra jártunk :) Gyere már el velem,jó ???

Előzmény: Nativirág (476)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 490
Legközelebb gyere,szeretettel várunk :)
Előzmény: Szasatrois (489)
Szasatrois Creative Commons License 2007.01.15 0 0 489

Basszus, hogy miről maradtam le.. :-)

Mert kellett nekem inkább mászni menni a Bükkbe!! Ezt a pechet! :-D

Előzmény: Horivirág (480)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 488

Valóban ?

Na ezt azért a Natival is dumáld meg,hihi :) Egyébként minden rendben van otthon ? :))))

Előzmény: Trailrider (486)
speti2 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 487
:))
Előzmény: ditvirág (484)
Trailrider Creative Commons License 2007.01.15 0 0 486
Hori, a Suta-Berki nyiladék simán felér öt orgazmussal :D
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 485

Hát igen,Márti nagyon profi órákat tart,én is jártam hozzá vagy két éve.

De kitartás,majd belejössz és a futás valóban alkalmas arra,hogy lelazítsa a combokat :)

Előzmény: Summer Comfort (474)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 484

Hori,kész vagyok tőled :)

Ha ilyen kétértelmű túrabeszámolókat produkálsz akkor legközelebb egy falka kalandra kiéhezett pasi fog a nyomunkban loholni :)

A jövő heti Mátrát még megbeszéljük,ok?

Mert valószínű megint viszek egy pár csajszit :)

PÍT Creative Commons License 2007.01.15 0 0 483
:oD
speti2 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 482

ugye te az vagy akire gondolok, virág toldalék nélkül :)

egyébként simán félreérthető a történet :))

Horivirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 481
Az utolsó mondatom az kijelentő mondat akart lenni, nem kérdő...
Horivirág Creative Commons License 2007.01.15 0 0 480

Milyen volt a szombat? Hát a többi srácnak csak javasolni tudom, hogy próbálja ki, hogy egyszerre öt lánnyal megy el! Nagyon jó volt! Nem is indult nehezen a dolog, ahhoz képest, hogy nem ismert mindenki mindenkit. Viszonylag nagy HÉV-vel vágtunk a dologba, a rövid ismerkedés után. Nem kellett sok idő, és egyre több ruha került le rólunk. Egyrem inkább melegünk lett, így néha pihennünk is kellett, de hamar folytattuk... különböző intenzitással kezdtük újra....  és újra...

Hamarosan mindenki szinte egyszerre el is érte a csúcsot, utána kellemesen lazítottunk egy kicsit. Jól összemelegedett a társaság, a csúcspont után sokat beszélgettünk, ahogyan azt kell.

Ja, írnom kellett volna, hogy túrázni voltunk....?

Suta-Berki nyiladék az jó hely?:)

Előzmény: Nativirág (476)
speti2 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 479

na ezt elrontottam :(
majd most

TTB

Előzmény: speti2 (478)
speti2 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 478
Előzmény: Nativirág (477)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.14 0 0 477
Mi az a TTB?
Előzmény: Summer Comfort (474)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.14 0 0 476
Jó kis edzés, hogy utána még 2 órát kell tekernie szerencsétlen muksónak, ha nem akar kínban lenni!

Dit, hát igen, másképp látjuk az embereket, de nagyon és belátom, hogy gyakran negatívan ítélek első látásra, de nem értem, hogy ez nálam hogyan és miért fejlődhetett így ki! Képes vagyok szinte beleszugerálni mindenféle dolgokat az emberekbe, amiket aztán én egyből el is hiszem, hogy ez így van.

Egyébként igenis kellett volna cucc, mert a Zoli pl. hosszú ideig várta, hogy rendelhessen és nem sikerült neki. Ez nem egy jó kiszolgálás. A jó kiszolgálás pl.az, amit a verőcei Kisvasút melletti étteremben csinálnak, igaz ott 3 pincér volt, de nagyobb is a placc. Egyébként ma nagyon csodálkoztam és kellemesen csalódtam, hogy lám, MO-on is vannak azért jó helyek: a kiszolgálólány nagyon ari volt, nagyon figyelmes, mindent gyorsan megkaptunk, az árak racionálisak, az étel pedig isteni finom!

Egyébként hogy sikerült a túrátok? Mesélj róla.

Mi tegnap kicsit bringáztunk a Börzsönyben (ott is aludtunk), ma kicsivel többet. De a mai túra feledhetetlen volt, mert olyan fantasztikus utakat találtunk Királyrét körül, ahol eddig bringával még nem jártunk, de mindenképp elvisszük arra a bringás társaságot, mert ezt másoknak is látnia/ próbálnia kell.

Pl.még sose mentünk le a Suta-Berki-nyiladékon, de egy igazi nirvána volt! A tetejéig pedig kb.20 kilométert tekerhet az ember végig fölfele Kismarosról. Ez nagyon jó föfele MO-i viszonylatban.
Summer Comfort Creative Commons License 2007.01.13 0 0 475
Így igaz! :)
Előzmény: speti2 (473)
Summer Comfort Creative Commons License 2007.01.13 0 0 474

hmmm. :) nem olyan snassz dolog az alelnökség!  

sziasztok amúgy a TTB-ből!

ditvirágnak üzenem, hogy megvolt a spinning óra, konkrétan majdnem szétrobbant a combom. :) Utána ki kellett menni a szigetre 2 körre lelazítani.

Ahoj:

SC

Előzmény: Trailrider (469)
speti2 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 473
én nem tudom felsorolni, de egy-egy pizzázáskor szinte mindig egy méter hosszú számla szokott lenni :)) (de tényleg)
Előzmény: ditvirág (472)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.12 0 0 472

Hát így sikerült :)

Pedig én spinning után voltam és éhes mint a farkas de csak egy ragulevest bírtam megenni :)

Viszont sűrűn kacsingattam a Nati császármorzsájára,de mivel anyukám csinálja a legfinomabbat így nem is próbálkoztam megkóstolni....na jó mondjuk az eperlekvár elég csábító volt :)

Előzmény: speti2 (471)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!