Úgy néz ki, hogy július második felében lesz a tábor a már megnézett helyszínen. Reméljük nem jön közbe semmilyen váratlan fordulat. Akkor végre átvehetünk tőled 5 liter szilvapáleszt... :-)
regen jartam mar erre mi jot csinaltok en el vagyok foglalva az erettsegivel mostansag kezdtem beijedni ....vmi konkret hir a taborrol idopont????helyszin marad????
Ujjé! Én kedden, mármint holnap Egerben vagyok az fix, de sajnos egész estés kocsmázásos városban fel-le tántorgós buli van kilátásban szóval egyenlőre nehezen elképzelhető hogy látom az előadást. No majd gondolkodom a problémán. Végülis a sorompó nyitva éjfélig....
Mióta táboros videókat nézek, táborosokat is álmodok de nem nagyon emlékszem rájuk. De mintha valaki gitározgatna bennük... A lényeg hogy mennyük má táborba, mennyünkmámennyünkmámennyünkmámennyünkmá...
Ja és nálunk szakad a hó meg fúj a szél meg qrva hideg van. Itt a tavaty!
Gabi, kár hogy nem jöttél múlt szombaton. Olvasgattuk egymás nagyszülős írásait, beszélgettünk róla. Ugye 25-én jössz? Peti, már tavasz van! Itt Debibe fél napja süt a nap és szólnak a madarak! És állítólag jövő 7en országos napsütés lesz! Azt a Márait lehet, meg kéne nézni.
Kaptam ma egy potya 5öst egy tanárképzős tárgyból. Úgy volt, hogy 2 nap alatt tömbösítve tartják meg (ma és holnap) de már ma délre befejeztük és mindenki 5öst kapott. Ezt igazán eltanulhatnák a kémián is. :-)
Akit erdekel: jövö heten kedden es csütörtökön (14 es 16) este 7-töl lathato utoljara az egri szinhazban a Marai-rendezesem. Amugy meg legyen mar tavasz, mer odabaszok.
Jó reggelt! Nos mi történt az est hátralévő részében? Emese végül tesztelte hogy milyen stabil az asztal? Olyan jó volt látni titeket! És András! Imádom a dvd-t egész éjszaka azt néztem és a klipp is nagyon tetszik!
Bármit szeretnétek kideríteni a dán királyfikról, személyesen elintézem nektek, márc 21-28-ig Dániában. Írhattok listát. Egy élővel tuti találkozom.. bár nem dán.. de ki tudja hány koponya akad az utamba.. :-))
nem vagyok mimozas, csak szemely szerint sokkolt, hogy rosszul emlekeztem, szinhazi emberkent ezt minimum illik tudnom.
topszinglik es egyeb erintettek: holnap 15:10 kor er be a buszom hatvanba, kalkulaljatok be ezt a negyedoras kesest, elöre is bocs. utana meg nem tudom, hogy lesz, en nem biztos, hogy a tietek tudok lenni, es ahogy hallom, lehet, hogy mas se nagyon er ra aznap este tovabb, eni, lehet, hogy ez a nap csak a kulturae lesz es a buli maskor. Peti
Ne légy ilyen mimózás, Peti, itt szó sincs leégésről! Mint gardedámnak, tisztában kéne lenned azzal, hogy nekem sem árt tudni, hogy az ilyen-olyan királyfik hol, mikor, mit mondanak. :-))
Hát régen váltakozott a hangulatom ennyit, mint most míg végigolvastam röpke két hetes hozzászólást. Döbbentem, mosolyogtam izgultam meg sírtam(mint ismertek ezt a röhögés miatt, amit az idegenek belépése és mondatai, meg Peti és Emese storiai váltottak ki..).
Na de szombaton leszek én is.. személyesen.. ha persze Peti addig nem akar majd Artúrrá válni, a kerekasztaliakat lovaggá ütni és nem a könyvtárban, hanem a Grált keresve tesz egy két galibát a világban..
na, mosjol beegtem, en szinhazi embör:))))) Tenyleg a masik verziorol voltam meggyözödve... De muszaj volt ezt igy nyilvanosan, nem lehetett volna titkosan csak nekem?! Most veszem eszre, hogy nyilvanos megszivatas aldozata lettem. Oda a nimbuszom meg minden... Mér teszel velem ilyet, mesike? HOgy nyilatkozzam igy holnap a varosi tevenek?
Egyebkent meg tudtam en is, csak teged teszteltelek:)
Topszinglik: szombat lesz 3-kor, most kaptam a hirt, 2 gimisböl legalabb 1 ráér. Szoval viszlat a könyvtarban.
Megingattál egy cseppecskét a királyfiak ügyében, de utánanéztem és íme a bizonyíték:
HAMLET Ó! meghalok, Horatio. Túlzajg az ádáz méreg lelkemen! Nem élhetem meg az új híreket; De íme, jóslok; Fortinbrasra száll Az ország; övé haldokló szavam. Beszéld el ezt neki, s minden körülményt, Mi okozá. A többi, néma csend.