Elolvastam ezt a pár gondolatot,amiből az derült ki, hogy igazából senki nincs tisztában a Bioptron lámpa lényegével, amit pár soros levélben nem is lehet leírni. Igen eredetileg Evolite néven futott, de ma már Bioptron lámpa néven is hozzá lehet jutni. Egy magyar fizikus hölgy kutatásai alapján fejlesztették ki. A Bioptron Gyógycentrum Kft - Bp. Nagymező u. - gyógykozmetikai rendelőjében szakemberektől -orvosoktól,kozmetikusoktól - teljeskörű tájékoztatást lehet kapni a lámpával kapcsolatban, sőt meg is lehet tekinteni működés közben, és ki is lehet próbálni.
Hááát, ha ugyanarról beszálünk, akkor ez szerintem tök átverés. Maximum placebo. Az ostobi anyósom is beszerzett egyet vagy 270k forintos áron, azóta mindenkit meg akar "lámpázni". Kíváncsiságból szétszedtem a lámpát, és egy mezei műanyag tokba szerelt mezei izzón, meg pár darab színes, mezei plexi elôtéten kívül mást nem találtam. Hogy az a fény mitôl lesz polarizált, azt nem sikerült kitalálnom, azt meg pláne nem érzem, hogy mitôl gyógyítana bármit is akár a polarizált, akár a mezei színes fény...
"Fényadó" reikisekrôl meg egyéb gyógyítókról lehet hallani, elôfordulhat, hogy onnét ered az ötlet, de szerintem ugyanolyan humbug, mint a Zerópa bogárka, meg a távgyógyító guru, akinek csekket küldesz, aztán csütörtökönként 3-tól 5-ig várhatod az áldást. Várhatod.
Az meg pláne érdekes, hogy a kb. 800 forintból elôállítható készleten mi kerül 270.000-be. Szerintem a vásárlók ostobasága...
Sziasztok !
Mi a véleményetek a fenti új csodáról?Tudom nem teljesen új, ráadásul magyarok találták ki, mégis a svájciak árulják.Karácsonyig sikerült annyit emlegetnem,hogy kettőt is kaptam.Nem túl jó a kommunikáció a szüleim és az apósom között :)Mindenesetre én azóta használom,vannak jó tapasztalataim is vele.Arra lennék kiváncsi van-e köztetek aki régóta használja ? Neki is használt? A leírásában szerintem sok eltúlzott dolog van ezért szeretnék konkrét tapasztalotokról hallani.
Előre is köszi:Kéva