Keresés

Részletes keresés

mica-r Creative Commons License 11 órája 0 0 134203

Majd meglátjuk. Lehet hogy nem mind az

Előzmény: izé5 (134200)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 11 órája 0 1 134202

legyen pataki atis a KE

rocker meg nem volt

es o mar rockerkent mulatost enekelve bizonyitotta, hogy kepes kompromisszumot kotni, hogy egyesitse az orszag ket eltero zenei izlesu felet...

izé5 Creative Commons License 11 órája 0 0 134201

Magyarországon a szennyvíz többnyire fúrt kutakból nyert vízből keletkezik. Ezek sótartalma megnehezíti a mezőgazdasági hasznosítást. 

Előzmény: toromon36 (134046)
izé5 Creative Commons License 11 órája 0 0 134200

"2026-os választásig a képviselők csak herék voltak. "

Most meg birkák.

Ez jobb?

Előzmény: toromon36 (134043)
izé5 Creative Commons License 11 órája 0 0 134199

"MP is csak 8 évig lehet. "

És? Majd hét év múlva megszavaztatja a birkáival, hogy ő kivétel. 

Előzmény: toromon36 (134029)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 11 órája 0 0 134198

most voltam a korostorokban, haat nem erzem a nagy medermelyulest, viz viszont nincs, tiszta tengerpart...

https://www.facebook.com/korostorok/

itt a kepeken latszik, mennyire bennt van a viz.

Előzmény: izé5 (134194)
izé5 Creative Commons License 11 órája 0 0 134197

"gratulálok a lekes tiszás szavazóknak, hogy potenciálisan 15-20 évre gyarmatot csináltak belőlünk"

Megmondta Orbán jóelőre: "sorsot váélasztunk". 

Választottunk, cophatunk. 

Előzmény: padisah (134027)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 11 órája -1 0 134196

nahat ojban a lippsi elitlangelmek joslatai ellenere mar utazik haza a vb utan. milyen meglepo...

Völva Creative Commons License 11 órája -2 0 134195

bovel eleg lett volna koztarsasagi elnokot a kata es a f40 UTAN basztatni.

A KE baszlatásának semmi értelme nem volt.

A magyar KE semmilyen hatalommal nem bír, semmiben nem tudta volna akadályozni Magyar Péter agymenését. Alkotmányozhatott volna a kormánytöbbség stb, akármi.

Még jó is lett volna Sulyok KE-nek mert lehetett volna rá mutogatni, mint ellensúlyra! Fedhetetlen, még csak nem is ők választották hanem az előző rezsim minden tiszta, miközben mindent aláír mert nagyjából mást nem is nagyon tehet. Ő lehetett volna a kóserpecsét a tisza rezsimen. 

A KE baszlatása azzal kezdődött, hogy a  választás éjszkáján Magyar Péter valami érthetetlen indulatból megjelölte célpontnak. Na onnan indult be a csürhe a fingozással és akkor már önjáró a dolog... De semmi értelme!!!

Ha Magyar Péter nem uszítja a csürhét az átlag tiszás azt se tudta volna, hogy ki a KE...! Mint ahogy azt sem tudja ki az MNB elnök, és ennek megfelelően semmi baja nincs Varga Mihállyal. 

Az a full elbaszás, a miniszterelnök stratégiai gondolkodásának teljes hiánya. 

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (134188)
izé5 Creative Commons License 12 órája 0 0 134194

"Majd azt leboxolják hogy mennyi víz kell. Több Gemenc, gyümölcsösöknek se árt az áradás, rizstermesztéshez is jó pár centi víz. Nem leszívni kell a belvizet, hanem emelni a vízszintet kicsit."

Az a baj, hogy mindig a részletekbe kell menni a folyamatok megértéséhez. Pl. Csongrád: nincs duzzasztás, erre mi történt? Lemélyült a mederfenék. Nem ám pár centit, hanem pár métert. Pont azért, mert a többi vízlépcső megépült, ez meg nem. Ez a helyzet oda vezetett, hogy a Körösök vizét leszívja a Tisza, ott is kialakult volna ez a medermélyülés, és ez is az egyik oka, hogy a Körös vízlépcsőit megépítették. Szóval elég komoly dolog ez. És akkor nézzük a belvízet. Igazad van, nem lenne szabad egyszerűen elengedni, hanem részben vissza kell tartani. Hogy milyen részben, az megint egy fogas kérdés. Szóval abban egyetértünk, hogy  "emelni a vízszintet kicsit".

Előzmény: toromon36 (134014)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 0 134193

no de szandekosan, tudtam, hogy ez lesz. es megerdemlitek.

engem meg nem erint, dolgoztam mar sok multinak, sok magyar cegnek, meg neres cegnek is. 

ha lesz megis kata, csak jobban jarok.

Előzmény: ye liang quan (134191)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 0 134192

szerintem a duna tisza kozere kell egy tiszato2. az megvaltoztatja annyira a terseg mikroklimajat, hogy ne legyen folyamatosan szarazsag.

Előzmény: izé5 (134189)
ye liang quan Creative Commons License 12 órája 0 0 134191

Jelzem, hogy a sok eszeddel te is a Tiszára szavaztál. :)

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (134180)
Völva Creative Commons License 12 órája 0 0 134190

A demokráciának vége. A Magyar Péter elzavarása után sem valószínű, hogy helyreáll. Nincs rá igény.

A proletáriátus gazdasági nehézségeit mint hajtóerőt nem becsülném le azért. Persze lehet két ciklust is kihúz ez a rezsim, teljhatalma van, külső támogatással rendelkezik, végtelen erőforrás. Különlegesen balfasznak kell lenni, hogy egy ciklus jöjjön ki ebből esetleg egy sem de akár még erre is képesek lehetnek Magyar Péterrel - ha nem sikerül megpuccsolniuk a mozgalmártársaknak. 

Előzmény: navarrr (134182)
izé5 Creative Commons License 12 órája 0 0 134189

"Duna-Tisza csatornát"

Azzal megölöd a tiszavirágot. Nem kell duzzasztani."

Nézd, beszélhetünk róla. Sztem a Duna-Tisza csatorna alsó végpontja Szeged lenne, és csak a szükséges mértékű Duna-vizet kellene a csongrádi vízlépcső fölött bevezetni, így semmi hatása sincs a tiszavirágokra. 

A csongrádi vízlépcső csak medertározást jelentene, azaz csak a minimális vízszintet emelné nagyjából a közepes szintre (a kész tervek szerint). Vagyis valszeg valószínűleg csak jobb körülményeket teremtene a tiszavirágnak. 

A csongrádi vízlépcső a Tisza csatornázás befejezését szolgálná. Van egy gát Szerbiában (Őbecse?), van a kiskörei, és van a tiszalöki duzzasztó, és csak a csongrádi hiányzik, amit folyószabályozási okokból előbb-utóbb meg kell építeni. Azonban nem csak ez a célja, hanem az is, hogy a Körösök vizét visszatartja, lehetővé téve a térség öntözését. 

" Pont azt akarod folytatni, amit eddig csináltunk és azt várod tőle, hogy más legyen az eredmény."

Érdekes módon Ausztria már megcsinálta a Dunán az összes vízlépcsőt, és nem panaszkodnak a környezetvédők miatta. 

Én is ezt várom, hogy mi is megcsináljuk a Tiszán, sőt, talán nem is olyan nagy távlatban a Dunán is (Adony, Fajsz). 

Ha már egyszer belekezdtünk a szabályozásba, nem lehet abbahagyni. 

Hogy egy rossz példát is mondja, az a Pó szabályozás. Ott egyszerűen egy tök egyenes csatornát ástak a Pó foolyónak. Mostanra a mederfeltöltődés ott tart, hogy a torkolatközeli városokban a háztetők felett van a folyó átlagszintje. 

Szóval lehet is a folyót szabályozni kell is, de nem olyan pöcsike féléknek való feladat. 

Előzmény: toromon36 (134009)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 0 134188

ugye mindenhol kifizetesi stopokat rendeltek el, meg lecsereltek a fonokokoet. es csodalkoznak, hogy semmi sem halad, muxik. mikozben a bohoc a parlamentben kurva fontos dolgokkal foglalkozik.

bovel eleg lett volna koztarsasagi elnokot a kata es a f40 UTAN basztatni.

Előzmény: Völva (134186)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 12 órája 0 0 134187

Én is megkapom a 40% szja-t miközben elvisznek az ukrán frontra. 

Legalább is Gabcus aszonta. 

Tudod merre vannak a mindenszaristák mostanában? 

Völva Creative Commons License 12 órája 0 0 134186

Most volt nálam egy régi ismerős. Kis cége van neki is szoktunk beszélgetni róla, hogy mi a helyzet a piacon - azt mondja a pályázatírója előre elkérte kivételesen a részét. Annyira nincs pályázat, minden áll, tehát pénz sincs. Am kifizetés se nagyon van, nem csak új pályázat. Mindenki csak néz. 

Adom amit mondasz, ezek azt se tudják hova kerültek. Érdekesek lesznek a gazdasági adatok. 

Előzmény: Kód 001 (134178)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 12 órája 0 0 134185

Hajrá, még 21%-ot kell erősödjenek. Nagyon drukkolok nekik, hatalomra kerülve megoldják majd Németo összes problémáját, ahogy Trump is naggyá tette Amerikát, de ha nem legalább kriptózásból meg sapi eladásból keresett egy csomót, fog kelleni mert piszok drága az öregek elmeotthona az USÁ-ban. 

Előzmény: Völva (134179)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 0 134184

de hat surcika megmondta a masik topikban, hogy neki ingatlanoskent nem baj, ha esnek az arak, nem porog a piac, o ugyanugy jol el :)

biztos igy van persze :DDD

mi ez a szerelem, akarsz rola meselni? :)

Előzmény: navarrr (134183)
navarrr Creative Commons License 12 órája 0 0 134183

igen nagy erőfeszítés volt visszatartani a röhögőgörcsöt...

navarrr Creative Commons License 12 órája 0 0 134182

A Mi Hazánk nem alternatíva, max. hasznos koalíciós társa lehet egy jobbos váltópártnak.

Ami persze nincsen, meg aztán mi változna attól, ha valami csoda folytán a Fidesz megint bejönne? 

Semmi, a mindenszarizmust nem tudod legyőzni. 

Hadd lássa az örökké hörgő tömegember, hogy mire jut a hőse. 

Vicces story: a múlt héten dumáltam egy amúgy tisza aktivista ingatlanossal, meséli, hogy befagyott a pesti ingatlanpiac, nem is érti, h mi történt. Olyan fancsali arccal mesélte, hogy igen nagy erőfeszítés volna visszatartani a röhögőgörcsöt... 

Előzmény: Völva (134169)
mica-r Creative Commons License 12 órája 0 0 134181

Akkor idézd mikor "zengedeztem".
Azt is idézd öreg komcsi, hogy miből következik hogy Tiszás vagyok. 

Előzmény: izé5 (134177)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 1 134180

ennyi eszuk van dikkikem

Előzmény: izé5 (134177)
Völva Creative Commons License 12 órája 0 0 134179

Kód 001 Creative Commons License 12 órája 0 0 134178

Ezek a tiszás gazdpol megközelitések rettenetes módon emlékeztetnek a tanácsban uralkodó irànyzatokra ( Draskovits éstsai stb )

Eredmény: totál csőd, aggyá piizt..

Iszonyatos a pisztitás ilyen rövid idő alatt is..

Emlékezetes: a gonosz átjos Orbán kormány 4 válssztási évben is tudta tattani a költségvetést. 

Most a tisza már azonnal megborult..

Hát nem gyönyörű?

Volt már?

' azelmúlt16év'

Előzmény: z_a_p (134165)
izé5 Creative Commons License 12 órája 0 1 134177

"Azt észrevetted-e, - mint világközgazdász - hogy nem csak az Eu országok gazdasága csúszott meg, nem csak az Eu országok gazdasága vágyik plusz erőforrásokra?"

Ezt én már akkor észrevettem, mikor te, meg az elvtársaid itt zengedeztek arról, hopgfy Orbán nem tud értékelhető gazdasági eredményt felmutatni (pedig felmutatott). 
És hiába irtam én is, mások is, hogy nem Orbán lassította le az eu-t, és a nagy tagországokat, hanem fordítva van. 

Most, hogy a tisztátok van kormányon, látom már nem pöcsikét hibáztatjátok. 

Előzmény: mica-r (134007)
mica-r Creative Commons License 12 órája 0 0 134176

"Én már most kijelenteném a fidesz helyében..." 
Meg a Facebookot is betiltanád. Akkor biztos rendebejönnének a dolgok
:-)))

Előzmény: izé5 (134170)
mica-r Creative Commons License 12 órája 0 0 134175

AFD nem lesz alkalmas az ország vezetésére. 
Lehet hogy az elégedetlenség hatalomba juttatja, de nem lesz megoldás mindenre az  AFD.

Előzmény: izé5 (134173)
Völva Creative Commons License 12 órája 0 1 134174

Függetlennek jó lenni. 

What? 

Azt nem érti! Az mi?

Előzmény: izé5 (134173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!