Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Ha véletlenül egyszer véget ér a cár idióta nemis háborúja,mekkszűnik a nemis hadi helyzet és zselé lejárt mandátuma érvényét is veszejti! Én nem hinném,hogy mekknyerne egy tiszta választást.Tehát.........
Az mind szép és jó, hogy a NATO szervezők segítő szándékkal vannak MP iránt, de én hiteltelennek tartom Zelenszkijt és feltételezem róla, hogy megpróbálja megzsarolni MP-t!
Nézelődtem az M1-en!Kellemes változást érzékelek! Mostanság a filmesek tolják a mindenféle "politikai bölcseletet" míg régebben a HÍROLVASÓK!!! ;-)
Valami filmbe kukkantottam bele,amit sosem láttam. Azt mondja a "munkáskülsejű"hogy amikor 19-ben megcsináltuk a DIKTATÚRÁT....... Már kapcsoltam is vissza!Inkább a reklám;-(
"Magyar Péter első nagy nemzetközi megmérettetése megtörtént.Az eredmény egyértelmű. A NATO-országok elfogadták az itthoni helyzetet, és befogadták az új magyar miniszterelnököt.Orbán Viktor a múlt, és ejtve lett. A világ továbblépett. Trump is. Amíg Orbán hasznos volt, jó volt neki, de amint ez megváltozott, egyszerűen túllépett rajta. Ez komoly lecke kellene, hogy legyen a Fidesznek. A sok ide-oda futás külföldön nem hozta meg azt, amiben Orbán hitt.Magyar Péter legfontosabb eredménye az lett, és ebben a NATO-csúcs szervezői is segítettek, hogy Zelenszkij ukrán elnökkel beszélt, és megállapodtak egy találkozóban. Ha ez őszig összejön, akkor kijelenthetjük, hogy Ukrajnával rendeződött hazánk diplomáciai kapcsolata. Ez jó!"
Írtam a dolgozatokat (mármint gépeltem), nyomtattam az egész osztálynak, a saját papíromra, nyomtatómmal, patronommal - évről évre. Ingyen. Még egy csomag papírt se kaptunk soha.
Szerveztem az osztálykirándulásokat, foglaltam a szállást, rendeltem a buszt, a vonatot, a belépőket.
Stb. stb. stb.
HA nem kértek volna belőlük - hidd el, megérteném.
oldják meg maguk,engem nem érdekel. :-) eddig sem érdekelt,viszont,a hazudozós propagandát utálom. aki még terjeszti is,(mint szakács,)azt emberszámba sem veszem...