"Az MLSZ-t pedig kár érte a szurkolói magatartás miatt, amiért be akarja perelni őket. Ha arra kerül a sor majd a bíróság eldönti (nem te és nem én), hogy jogos-e és milyen mértékben a kártérítési igény."
A fényképeken levő kopasz IQ-negatív állatok bárkik lehetnek.
Amennyiben a helyszínen nem kísérték ki és igazoltatták (szervezői hiba), soha nem bukkannak a nyomukra, utána már hajat meg bajszot növesztenek / átöltöznek és soha nem jutnak a nyomukra.
Végül majd mi adófizetők fizetjük a mókát, azok is akiket nem érdekel a focinézés.
hiogyan forgatod ki 66 ezer ember mindegyik ZSEBET ahova a fenygranatokat dugtak el de mondjuk megmotozod mindegyiket bezarod a bufet is ? tobb tucat ures colas esetleg soros muanyag poharral dobaloztak amit a bufeben vettek ezeken gondolkozz el es tedd meg a javaslatod ISMETLEM 66 ezer emberrol beszelek
kedves barátosném és kolléganöm volt, Stephanie vala a keresztneve, és amugy kanadai, mesélte mikor először volt Londonban és elárulta, Kanadábol érkezett, az angolok átváltottak csupa kedvességre: "ah! kislány a gyarmatokrol!". Neki meg inkább szikrázott tőle a szeme... hogy miért nem tartotta kedvességnek?!
nem vagyok focirajongó egy felesleges baromságnak tartom, de emlékeim szerint évekkel ezelőtt az angol szurkolókat kitiltották az európai mérkőzésekről, mert vadállat módra viselkedtek.
Miért kéne a magyar barmokkal másképp bánni? Tiltsák ki őket is, ha egyszer ez a módja az emberré nevelésüknek.
kb 25 eve mondta egy barom hataror a repterukon hogy en a gyarmatokrol jottem tranzitalni bu T a pestre usa utlevel NEM mosolyogva mondta hanem teljesen komolyan az angolok zome getzy
Igen, az angolok szerintem még mindig nem fogták fel teljesen, hogy már nem nagyhatalmi tényezők, és továbbra úgy gondolják, hogy ők tudják csak a frankót, amit mindenkinek el kell fogadnia...
mandiner.hu video arrol hogyan verik egymast az angol szurkolok szijjarto : televizio : az angol szurkolok az olasz himnuszt kurtak szet ordibalva nemreg KETTOS MERCE a him-ringyo apjukat a sok rbothadek FIFA ugato majomnak
A FIFA büntetést az MLSZ fizeti. A FIFA nem bíróság, nyugodtan mondhatja az MLSZ, hogy dugja fel a seggébe a büntetést, legfeljebb Magyarország nem indulhat a világbajnokságon és egyéb FIFA által szervezett versenyeken.
Az MLSZ-t pedig kár érte a szurkolói magatartás miatt, amiért be akarja perelni őket. Ha arra kerül a sor majd a bíróság eldönti (nem te és nem én), hogy jogos-e és milyen mértékben a kártérítési igény.
"A jegy egy szerzödés. Fizetség ellenében megnézheted a meccset.
Ha egy szinházban, koncerten, cirkuszban, vagy bármely fizetös helyen renitenskedsz, kivezetnek."
de nem azért mész ezen helyekre, hogy a bukást, a sikertelenséget lásd, ezzel az örömök helyett bánatot okozz magadnak! pl. én pont emiatt nem is járok foci meccsre, nem akarom a bánatot közvetlenül érezni. úgyis megtudja az ember egyéb forrásokból. nem olyan mély érintés, mint amikor közvetlenül ható.
tehát a egy színházban a taps hiánya a darab bukása, mint ahogyan egy mozifilmről elmaradó nézősereg a film bukása. a szélsőség meg nem a meccsért jár foci meccsre.
Nem tudom hallotál-e róla, de van ilyen, hogy polgári per, felperessel, alperessel, ahol a bíró hivatott dönteni és nem egy pelenkás névtelen kommentelő nulla információ alapján. Továbbá szerinted egy jogerős bírósági döntés letudható azzal, hogy "dugd fel a seggedbe"?
hát nincsenek is magyar gólok! valahol meg csak le kell vezetni az öröm és dicsőség hiányát. az ember azért megy még a sport rendezvényekre is, hogy örömet szerezzen magának, mint egy moziban, amikor jó a film, színházban ahol jó előadásokat láthat, ...