A bérletet gondolom nem az eventimen keresztül lehetett megvenni. Plusz meló lett volna most utólag felvinni és jogosultságot kapcsolni hozzá. Mert amúgy meg nem egy bonyolult dolog...
Hiszen a bérletesek által megvett jegyek vhogy azért csak bejutottak az eventim rendszerébe. Gondolom erre kellett várni ma délig.
Van igazság abban, amit mondasz. Talán csak a 4. ponttal nem értek egyet.
Mi amúgy iskola után 140 km-t autózunk majd egy irányban érte, és jövünk vissza késő este. Egy sima alapszakasz meccsért nem tennénk meg (senki ellen), de ez itt most 'A' meccs. Kb, mint egy döntő.
Nézd meg, h a G-szektor mennyire üres... Talán a legfájóbb pont.
Én 40 percet vártam mire rám került a sor. Jó, nagyon ráértem és állni is bírok, de ... a sorban előttem lévő emberrel számoltuk akik visszafordultak inkább és nem álltak be. 1 kezünk nem volt elég rá. Ha egyszer már ezt találták ki, legalább még 1 embert leküldhettek volna a pénztárba, hogy ne egyedül legyen a csaj. Néha nagyon profinak látom a klubot, néha pedig nagyon amatőrnek. A büdzséből kitellett volna szerintem az a plusz ember ... Azt is csak halkan jegyzem meg, hogy a Szent Márton kártyát nem kérte, merthogy a bérletet amúgy is azzal vettem és látja, aztán itthon szembesültem vele, hogy a kedvezmény nincs rajta. Nem azért a párszáz forintért, de néha fáj ez az amatőrség a klub részéről.
Több oka is van szerintem annak hogy ilyen kevés bérletes vett jegyet:
1. Elég sokat kellet állni a sorban jegyvásárláskor, pedig simán mehetne online is az egész. Biztos lesz olyan bérletes aki inkább online veszi, max pár hellyel arrébb fog ülni mint szokott.
2. Hétköznap este 7kor lesz a meccs, a kényelmesebbeknek könnyebb bekapcsolni az M4-et, mint kijönni (és sokkal olcsóbb is).
3. Szerintem lesz jópár bérletes aki szerdán beléptetéskor szembesül vele hogy nem érvényes a bérlete a meccsre.
4. Talán kicsit jobban kellett volna promózni a meccset.
Én biztos hogy ki nem hagynék egy ilyen meccset (és nem is fogom), aki teheti jöjjön ki, a sok unalmas alapszakasz meccs között jó hogy vannak ilyen mérkőzések is.
Nagy forgatókönyvíró azért az élet. Régóta szeretted volna, hogy az utatokba kerüljön egy izraeli csapat is tétmeccsen, erre végül csak beesik egy, ráadásul a város testvércsapata.:))
Hát, a Ramat Gan mégis csak sikeres főpróbával várja a Falco elleni mérkőzést.
Hapoel Jeruzsálem - Maccabi Ramat Gan 86-87
A triplákat kiválóan dobták (12/21 - 57%) és a lepattanókban is felülmúlták az EuroCup-os ellenfelüket. Erős csapata lehet a testvérvárosunknak, de akkor is nyerni kell szerdán.
Nem hinném, h egy excelben van vezetve. Amúgy a klub egyszer már meghirdette vasárnap reggelre. Nem volt világos, h mire lesz szükség?
Sztem vmi nem stimmelt az eventim rendszerével, amit hétfő délelőtt megpróbálnak megoldani. A hétvégi ügyeletes gondolom nem tudott többet tenni. Különben miért lenne "előreláthatólag"? Ha csak egy adatbázist kellene feltölteni, azt meg lehetne tenni stabilan, fixen, időre.
Nem mi vagyunk az elsők, ahol a bérleteseknek elővásárlási joga van.
Biztosan lehet, mert több ismerősöm már a szállást is lefoglalta és azt mondták, hogy már alig van szálláshely. Bár én nem megyek, de ezt nehezen akartam elhinni, ezért utánanéztem és persze jól gondoltam, hogy van bőven szálláslehetőség. Való igaz, hogy a klubnak már egyértelműen jelezni kellett volna a jegyvásárlási lehetőséget, de gondolom ez a következő egy-két napban meg is fog történni.
Abban én is bízom, hogy most nem lesznek utolsó pillanatos megbetegedések, sérülések, mert amennyiben teljes csapattal állunk ki, akkor szerintem igenis lehet sanszunk az első mérkőzést megnyerni (mert nincs mese az elsőt mindenképpen hozni kell).
A Maccabi Ramat Gan (négy amerikaival a kezdőben) éppen most játszik bajnoki mérkőzést az EuroCup-ban második helyezett Hapoel Jeruzsálem ellen és az első negyedben 31 ponttal meg is szórták őket.
A Falco FB lapján is vannak, akik bohócozzák meg nevetnek az Eventimen. De ki mondta, hogy miattuk indul később a jegyértékesítés? Arra miért nem gondol senki, hogy mivel pénteken és szombaton volt a bérletesek jegyelővétele, ezért most új szituáció alakult ki az üres helyeket illetően, amit gondolom a klubnak összegezni kell és átküldeni az Eventimnek. Azt nem hiszem el, hogy a klub részéről csak egy gombnyomás az Eventim felé ez az egész.
Engem meg az érdekelne, hogy a Ramat-Gan elleni play in mérkőzés visszavágójával mi van, pontosabban a 2. mérkőzéssel? Lehet-e majd rá jegyet venni, ha igen, akkor hol és mikortól? Egy idegenbeli túrát nem ártana előre és időben megtervezni, de ehhez alapvető információkra lenne szükség. A Kecskemét elleni mérkőzésen tetszett, hogy végre teljes rotációval játszottunk és nem lett senki csapágyasra hajtva. Remélem mindenki egészséges és lesz sanszunk az izraeli csapat ellen.
Nem tudom, kit érint, de engem felháborít, h a klub is csak egy előreláthatólagos időpontot tud közzétenni a play in jegyárusításának indulására. Jó ideje megvan a meccs időpontja, mi tart eddig? Az eventim nem kevés pénzt keres rajtunk, szóval ezmiez??
Szerintem nem úgy értette, hogy szándékosan mindig kihagy egy légióst, hanem ha már vannak sérülések és vírusos megbetegedések náluk, akkor (rákényszerülve) gyakorolják a "két magyar a pályán" jövő évi szabályt. Azért gondolom ezt, mert jelenleg még semmi garancia nincs arra, hogy esetleg őket ne érintse a kiesés veszélye. Ha esetleg Madi (mint kecskeméti szurkoló) olvassa ezt, akkor talán majd megtudja mondani az ezzel kapcsolatos valóságot.
Foleg ugy, hogy a bohoc Ivkovics mar a jovo evi legios es magyar szabalyra keszul ebben a bajnoksagban is. Es ez az ember tenyezo lehet a szakman belul.
Jövő heti BCL play-in ellenfelünk, a Maccabi Ironi Ramat Gan le is játszotta már az újévben az első mérkőzését. A tegnapi napon legyőzték a Hapoel Beer Sheva együttesét 85-78 arányban. Kendale McCullum megfogása lesz majd a védekezésünk egyik kulcsa, ugyanis az amerikai játékos a BCL első szakaszában a legtöbb assziszttal rendelkezik (7,3) és tegnap is felmutatott ebből 10-et. A Ramat Gan csapatának a hétvégi forduló egy komoly felkészülés lesz a Falco elleni csatájára, ugyanis vasárnap a listavezető Hapoel Jeruzsálem csapatával fognak megmérkőzni. Jó eséllyel mi győzelemmel, ők pedig vereséggel fognak hangolni a szerdai mérkőzésre.
Az én bérletemmel kb. 4.000Ft/meccs (23 meccsel kalkulálva: 13 alapszakasz, 1 MK negyeddöntő, 3 BCL csoportmeccs, 6 playoff), de ez is kedvező, mert a play-in mérkőzésre az én helyemre 8.250 Ft lesz a jegy ára (Szent Márton kártyával 7.425 Ft). A play-in már A+1 kategóriás mérkőzésnek számít, ahogyan a BCL Top16 csoportmeccsei is, bár ha oda bejutnánk, akkor nyilván lesz majd egy 3 meccsre szóló minibérlet (volt már erre példa).
Pár hónapja volt beszélgetés a bérlet/jegyárakról. Akkor kiszamoltam és ha jól rémlik, 2500 Ft körül jössz ki meccsenként egy bérlettel. BL inclusive. Ez szerintem minden, csak nem sok.