Keresés

Részletes keresés

ironmaiden70 Creative Commons License 2023.07.01 -1 2 240

Eddig se kapkodtak a faterjáék, most is jól döntöttek, hogy leszarták a BL-t, Kloppért cserébe.

Jó döntés.

Előzmény: Törölt nick (239)
cirkóniu Creative Commons License 2023.07.01 -2 0 238

A tekintélyes és tiszteletreméltó Professzor Úr megosztotta elemzését az átigazolásról:

"Azért most szólalok meg, mert utólag mindenki lehet okos. Szoboszlai akkorát fog bukni a Premier League-ben, mint Rottenbiller. Sem emberileg, sem szakmailag nem fog megfelelni a világ legerősebb bajnoksága követelményeinek.
Az pedig elképesztő devalválódása a futballpiacnak, hogy ezért az emberért 70 milliót fizetnek, amikor Détárinak a bokájáig sem ér, de még a fénykorának éveiben játszó Dzsudzsákhoz sem mérhető klasszisban.
Vigyázzunk, nem Dominik ellen szurkolok, csak nem kicsit értek ehhez a sportághoz (is). Egy sérülés is befigyelhet abban a közegben, amit természetesen nem kívánok neki, de sanszos, mert PL-ben még egy Brighton ellen is vért kell izzadni, a védők meg nem fogják kímélni.
Szoboszlai esetében most történik meg az, ami korábban sokakkal, hogy túl kerül a képességei szintjén. Maradnia kellett volna Németországban, a logikus folytatás a Bayern lenne. Angliában hamar kikerülhet a kezdőből és az nem jó a magyar válogatottnak.
Sajnálom, ha igaz a hír, túl nagy ugrás ez, Németh tehetségesebb volt Szoboszlainál, és neki sem sikerült. Szabadrúgásokból nem lehet Angliában, egyéb képességekben viszont Szoboszlai nem klasszis"

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.06.30 0 0 237

Jobb mint a Newcastle az biztos. Vagy majd kiderül.

N.21 Creative Commons License 2023.06.30 0 0 236

Akkor Liverpool 

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.06.29 0 0 235

Ellenérveim nagyon nincsenek. Talán az, hogyha jobb oldali belső középpályást fog játszani, akkor nem vagyok biztos abban, hogyan fog működni majd Trent Alexander-Arnoddal és Mohamed Szalah-val a jobb oldalon, de ezt majd Kloppnak kell eldöntenie. Ha sikeresen össze tudja hangolni őket, akkor ebben a hármasban azért nagy potenciál van. Főként ha ki tudják domborítani egymás erényeit.

Bocsák Bence”

Szoboszlai azon kevesek közé tartozik, aki nemcsak jól lát a pályán, de önzetlen csapatjátékos is! 
Ezért aztán az eddig is nehezen tartható Szalah lehetőségei hatványozódnak! 

bendeguz90 Creative Commons License 2023.06.19 0 0 233
bendeguz90 Creative Commons License 2023.06.09 0 0 232

A Leipzigban nem Szoboszlai az egyetlen magyar. 

Előzmény: Törölt nick (230)
Álomtanya Creative Commons License 2023.06.07 0 0 231

Dehogy volt felesleges

Ki tudna most Mahacskaláról?:)

Előzmény: Törölt nick (230)
bendeguz90 Creative Commons License 2023.06.07 0 0 229

A Leipzig-nak van topikja?

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.06.05 -1 1 228

A PL kőkemény üzleti daráló, ha Dominik gyengélkedne - kibasszák rögtön. 

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.06.05 0 0 227

Nem vitatom.( valahol írtam, hogy az Nkunku még a legelfogadhatóbb)  

De az is tény, hogy kevés irányító kerül ki közülük pl a bundás ligába. 
Egy jó irányító – szerintem – egyrészt lát a pályán, másrészt nincs híján az objektív helyzetértékelésnek,  kellően önzetlen és persze nélkülözhetetlenek a testi adottságok.

Egyedül nem megy! Még az Nkunkunak sem. Mert ez csapatjáték, ahol pedig pótolhatatlan az irányítás. A többi meg valahogy majdcsak megoldódik!

Előzmény: [virgo] (226)
[virgo] Creative Commons License 2023.06.04 0 0 226

Nkunku kifejezetten az intelligens játékosok közé tartozik, elég a tegnapi gólpasszt megnézni. Öt frankfurti kereste a labdát körülötte.

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (213)
N.21 Creative Commons License 2023.06.04 0 0 225

Eddig szerintem a NU jól építkezik, szimpatikusak, legjobb bajmoksag, BL, ezért orulnek, ha oda kerulne, ennyi. 

Előzmény: Törölt nick (224)
N.21 Creative Commons License 2023.06.04 0 0 223

Persze, de a NU jobb csapat és a közeljövőben valószínűleg csak még jobb lesz és a bajnokság is sokkal erősebb. Továbbá a hirek szerint most szeretnék őt, lehet egy év múlva már el lesz vele késve, ha most nem megy, mert nélküle építik fel a középpályát. Átigazolni akkor lehet, ha van megfelelő ajánlat, máskor nehezen és nem optimálisan. 

Előzmény: bendeguz90 (222)
bendeguz90 Creative Commons License 2023.06.04 0 0 222

A Leipzig is BL csapat. 

Előzmény: N.21 (219)
Ez666 Creative Commons License 2023.06.04 0 0 221

Szoboszlai vagány volt görögtűzzel a kezében 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

(Meg is akarják büntetni érte…)

Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.06.03 0 0 220

Pontosan!

Mint azt már korábban is írtam, szerintem még egy szezon beleerősíthetné az angol bajnokság keményebb világába! Mert az bizony igen kemény. Sőt!

A kivásárlási ára felmenne száz fölé és a fizuja is a duplájára! Szerintem. Bár én földhözragadt vagyok, ezért tehát ezen a szinten a különbségeket  már képtelen vagyok értékelni.

Hogy pedig ma mit játszott? Én úgy láttam, hogy az első öt percben játékban volt, aztán a perifériára került. Részint a frankfurtiak jól zártak, másrész a saját társai jóvoltából is! Nem volt játékban.

Pedig a néhány hozzákerült labdát ügyesen megjátszotta.

A második félidőben már jobb volt a csapatjáték és az akciók is látványosak voltak.

Véleményem szerint a Szoboszlai és az Nkunku nélkül komoly bajba kerül a Lipcse! 
Werner, Poulsen, Silva? Hááát? 

Előzmény: bendeguz90 (218)
N.21 Creative Commons License 2023.06.03 0 1 219

Van mellette érv, de azt én kicsit felesleges stagnálásnak érezném. Menjen a legjobb bajnokságba, BL csapatba, amely előtt most úgy tűnik, nagyszerű évek állhatnak. Készen áll rá. 

Előzmény: bendeguz90 (218)
bendeguz90 Creative Commons License 2023.06.03 -1 1 218

Szerintem jobban tenné, hogy ha egy szezont még lehúzna a Lipcsében. 

Előzmény: N.21 (216)
N.21 Creative Commons License 2023.06.03 0 0 216

Nagyon adnám, ha összejönne neki a szerződés a szarkákhoz. 

N.21 Creative Commons License 2023.06.03 0 1 215

Détári gólja után 35 évvel újra magyar gól a német kupadöntőben. 

Előzmény: Eddie Caplan (214)
Eddie Caplan Creative Commons License 2023.06.03 0 0 214

Szép gól Dominiktől. 

Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.05.21 -2 0 213

Ez nem volt szép meccs, de legalább izgalmas... Nkunku mi a faszért nem adja oda a szabadrúgást Dominiknak... na mindegy”

A feketék döntő többsége istenáldotta tehetség. Káprázatosak a testi adottságaik, zseniálisan cseleznek, és nagyon akarnak. De sajnos nyaktól felfelé jobbára nullák! Agyatlanok! És ennek a következménye az önmegvalósítás mindenek felett! Bár az Nkunku még a jobbik eresztés.

És persze mindez csak az afrikaiakra vonatkozik, mert a délamerikaiak egy egészen más világ!

Előzmény: [virgo] (208)
Eddie Caplan Creative Commons License 2023.05.14 0 0 210

Soha nem mennék a Newcastlebe.

Minek? Remélem Dominik sem fog. 

[virgo] Creative Commons License 2023.05.14 0 0 209

Ott van nekik Olmo, ő is ügyesen irányít. Már amennyiben ott marad.

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (204)
[virgo] Creative Commons License 2023.05.14 0 0 208

Ez nem volt szép meccs, de legalább izgalmas... Nkunku mi a faszért nem adja oda a szabadrúgást Dominiknak... na mindegy

Előzmény: Törölt nick (207)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.05.12 0 0 205

És az az évi tíz milla fizu + az egyebek bizony igen csábító, még akkor is, ha ott az adó, de az ember  gyarló.

Sajnos ott vannak a közelmúlt példái – bár nincs jogom megköpködni érte őket – a Détári és a Dzsudzsák. Még legalább egy év türelem és mindent megkaphattak volna. 

De azonnal akartak! Sokkal többet! És aztán meg a semmit….

Ami persze így nem igaz, de szerintem többre voltak hivatottak!

Persze ostobaság lenne károgni, meg temetni a Szoboszlait! 
De szerintem neki lehetne feljebb! Sokkal feljebb! Mert az csak jót tenne a magyar focinak is!

És én őszinte szívvel szurkolok neki! 

Előzmény: Egyletenkívüli3~ (204)
Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.05.04 0 0 204

Pár napja írtam – és remélem, hogy nem tűnök elfogultnak – hogy irányító nélkül nem túl acélos a Lipcse! A fekák rendkívül gyorsak és ügyesek, nagyon tehetségesek,  de irányítás nélkül nullák. Nincs bennük empátia, és sajnos  egoisták, vagy inkább agyatlanok!

Ha pedig a Szoboszlait elengedik, is akkor megroppan a csapat.

Szerintem mind a Lipcsének, mind a Szoboszlainak kellene még egy év! Persze az a döntő, hogy mit akar a Dominik! Van e még türelme? Mert még egy év avval járna, hogy minden téren megerősödne és istenkirályként válogathatna a kérők között!

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.04.29 0 0 202

Hát ez a Lipcse elég szar irányító nélkül! Ad hoc rugdosódnak, aztán az egyik bemegy. 
Ennyi a Freiburg ellen kevés lesz!

Rovottmultú1111 Creative Commons License 2023.04.02 0 0 200

Azért Dominik nem Ronaldo - hülye magyar média túlsztárolja.”

Lehetséges.

De! Ronaldot most vették meg az arabok egy húszasért. Ma ennyit ér.

A transfermarkt szerint a Szoboszlai ma negyvenet ér. Ami kb szintén akkor lesz igaz, ha már letették érte a pénzt. De az idò neki dolgozik! 

A Ronaldo – szerintem – már nem lesz drágább, a Szoboszlai ára meg egyelőre csak felfelé fog lépdelni.

Hacsak nem jön közbe valami!

Én abban reménykedem, hogy egyelőre marad Németországban! Mert fölösleges kockáztatnia!

És akkor a válcsi is tovább szárnyalhat!

Előzmény: Eddie Caplan (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!