Keresés

Részletes keresés

attila2022 Creative Commons License 2022.06.28 0 0 317

Ugy látom tinike szellemi fogyatékos !!!! Nehogy összefussak valakivel a csalók közzül ,  mert az 8 napon túl gyogyulo lessz!!!! Senki nem fizet vissza semmit ,senki ne döljön be !!!

tinike83 Creative Commons License 2022.06.28 0 0 316

Az ingatlan  pro visszafizet 45%-ot, a többit perelni kell pl. az Architekt bau-tól.

Feljelentette már valaki őket? Én most készítem elő az iratokat, és hamarosan leadom

a 2. ker. rendőrségen.

attila2022 Creative Commons License 2022.06.24 0 0 315

Több év lessz mire a végére ér az ügy 3  -4 év is lessz,ha vádatemelnek,még az ügyészségre se került. Szerintem is kézbe kellene venni az ügyet nagyobb nyilvánossággal mert semmi nem lessz igy belőle! A rendőrség csak várja a sértetteket, valaki még nem is tud róla!!!!  A vallomásomat felvették de nem sietik el az űgyet én 1 honap alatt lejátszanám ugy ,hogy soha nem kerülnének ki a rács mőgül!

tinike83 Creative Commons License 2022.06.24 0 0 314

Szelim 0618-nak üzenem.

Én is fizettem A pasarét irodájában kötött szerződés után.

 Január 7.-én tettem feljelentést a 3. ker kapitányságon.

Sajnos lassan halad a nyomozás. Krisztián csak hiteget, nem fizet vissza semmit.

Sora95 Creative Commons License 2022.06.24 0 0 313

Ingatlan.com tényleg korrekt, másfél napon belül lelőtték a Declan Trend kft hirdetői oldalát! Ha gyanús cég tűnik fel, ahonnan a szálak a korábban említett cégekhez futnak, jelezzétek, úgy látszik intézkednek! 

TBence666 Creative Commons License 2022.06.23 0 0 312

Schadl azt nyilatkozta, hogy egyenesen Szíjártótól kapta a diplomata útlevelet. Mi a fasznak egy végrehajtó köcsögnek diplomata útlevél? Biztos nem hajtott a malmára egy csepp vizet sem, mi? Summa Summarum, amíg ezek a velejéig romlott, korrupt férgek szorosan együttműködve rabolják az országot, addig nem lehet várni, hogy a Vavrik, Zelei, féle férgek megkapják a méltó büntetésüket. Hacsak valaki végelkeseredésében agyon nem üti őket. Kurvára megérdemelnék!

Előzmény: Törölt nick (309)
TBence666 Creative Commons License 2022.06.23 0 0 311

Hallottatok azóta valamit a Völner - Schadl ügyről? Na ugye!

Előzmény: Törölt nick (309)
TBence666 Creative Commons License 2022.06.23 0 0 310

Azért, amit lentebb írtam!

Előzmény: Törölt nick (309)
Törölt nick Creative Commons License 2022.06.23 0 0 309

Híhetetlen.

Tovàbbra sem tudom elhinni,hogyan lehetnek még ezekután is szabadlábon.

Ezt az egészet miért nem közli már a (média)?

Pl hogy ne legyen több károsult,sértett.

Nincs hírértéke egy több ember sérelmére, szervezetten elkövetett milliárdos csalásnak?

 

Csalásban résztvevő nevek ismertek.

Cégnevek isnertek.

Sztori ugyan az mindenkitől 

Feljelentések sorozata történt.

 

Miért kell ezen ennyit ülni a (hatóságoknak)?

Elegendő kéne legyen az informacióhalmaz az azonnali előzetes letartóztatáshoz.

 

TBence666 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 308

Az a baj ezzel, hogy a fejétől bűzlik a hal!

Amíg az a fontos ma Magyarországon, hogy főispánság, meg vármegye legyen, (amúgy meg MO előre megy, nem hátra! ha-ha-ha) meg majorság :-) vagy inkább császárság a köpcösnek Hatvanpusztán, addig ezek a férgek nyugodtan csinálják a bizniszt. Miért vágna alájuk bárki fentről, hisz ugyanazt csinálják. Mert ugye Varga Judit sem tud semmit a Scadl ügyről. Gondolom már az a köcsög is viszkizik o1g ráhellel Marbella-n.

Ne ÁLLJON SENK SZÓBA VELÜK!!! Nincs olcsó lakás! Nincs ingyen semmi! Hiába mégy ügyvéddel, akkor is átbasznak. Hiába flott minden papír, ők szarnak a szerződésre. Utána pereskedhetsz évekiog. Tudják, hogy úgysem teszed, mert csomó lóvé, meg idő. Inkább hitegetnek ameddig csak lehet. Agyon kell ütni az összest!!!

Előzmény: Inkognitó007 (306)
Sora95 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 307

Köszönöm a válaszodat! Nagyon informatív volt, főleg az ingatlan.com-os része, mivel nem is az Emaaros cégnévvel hirdetik a lakásokat ott, hanem Declan Trend Kft néven, de a telefon után már az Emaar Properties címről jön e-mail, bemutatkozás. Ki van ez találva szépen. Érdemes jelezni ezt az imgatlan.comnak? Amúgy a lakás, amit elvileg "eladtak", természetesen még mindig hirdetve van ingatlan.com-on. Engem is inkább a kívancsiság hajtott, 99%-ban előre sejtettem, hogy átverés az egész, de mivel tudott jönni velem ügyvéd, megnéztük. (Mondjuk kb 3 percet töltöttünk ott, annyira nevetséges volt a szituáció, illetve a kérdéseinkre adott reakcióik.) 

Remélem sokaknak segít az, hogy itt szerepelnek ezek a cégnevek, kár, hogy nem kap nagyobb nyilvánosságot az ügy. Sok sikert és kitartást azoknak, akik át lettek verve!

Előzmény: Inkognitó007 (306)
Inkognitó007 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 306

Szia,

 

Az eredeti kérdésedre azért válaszolnék ( mert szerencsére arra már magadtól is rájöttél, hogy ez az egész csak egy pénzlehúzós, csalás) hogy, igen ezeknek a cégeknek van egymáshoz köze és valószínűleg mindnek a kitalálója és működtetője Vavrik P.

Vajon az puszta véletlen hogy az összes cégnek az Optenben ugyanaz volt a székhelye!? Kerület, utca, házszám, emelet, ajtó is stimmelt.

Pl. az Ingatlan Pro Consulting Kft, VAOSZ, Emaar Properties Consulting Kft., mindegyikére ez igaz.

Illetve a fent említett cégek mindegyike árulta az ingatlan.com-on azt az ingatlant, amit a tulajdonosa egyáltalán nem szándékozik eladni. 

A legszomorúbb a dologban( persze a rengeteg anyagilag megkárosított emberen kívül), hogy ha még jelzed is a dolgot az ingatlan.comnak.

(Akik egyébként nagyon készségesek, segítőkészek pl. az Emaar Properties Consultinggal is szerződést bontottak, hogy ne legyen több átverés...)

De semmit sem ér, mert V.P és bandája olyan minden hájjal megkent, arcátlan, pénzéhes csalók, hogy 1 hónapon belül gyorsan új céget alapítanak, amit újra az ingatlan.comon hirdetnek. Csak már még rafináltabban, mert azt is eltitkolják, hogy ezek az ingatlanok végrehajtás alatt álló ingatlanok, csak azért, hogy az ingatlanos oldal ne tehesse ki a veszélyes ügyletre felhívó kis tájékoztató anyagukat.

Illetve az vajon véletlen, hogy amint sikerült az Emaar Propertiest elkaszálni az ingatlan.com-on, pár hétre rá megjelent a "piacon" WalstorHome Kft, csak már egy sokkal szűkebb szavú hirdetéssel, de ismért azt az ingatlant is árusítva, amit még mindig nem szándékozik a jelenlegi tulajdosa szemérmetlenül alacsony árért eladni.

És persze utána nézve egy kicsit a dolgoknak. Egy újabb különös "véletlen".

A WallstorHome legfőbb értékesítője,vezetője G. Lívia, aki pár héttel azelőtt még az Emaar Properties Consulting Kft-nél dolgozott, mint titkárnő.

De biztos a hölgy teljes nevének az egyezősége is csak puszta véletlen.

 

Tehát mindenki óvakodjon minden olyan cégnek a hirdetését olvasva, bármilyen újabb és újabb cégnév alatt meghirdetett ingatlan vásárlást ajánlanak, ahol nevtségesen alacsony áron kínálnak előre befizetett összeg ellenében ingatalan tulajdont.

 

Sajnos Vavrik P. és bandája soha nem fogja feladni ezt a jól jövedelmező üzletet, mert jogilag megteheti az új cégek alapítását, a rendőség malmai pedig sajnos nagyon de nagyon lassan őrölnek. 

 

 

Előzmény: Sora95 (301)
Sora95 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 305

Szerencsére végül nekem pénzem nem, csak az időm bánta: saját kérdésemet megválaszolva, igen, az Emaar is hasonló konstrukcióban "játszik", a lakás amire bejelentkezel, másnap személyesen már nem létezik, "el lett adva", de persze rögtön tudnak pár utcával arrébb ajánlani mást. (Már eleve egy mappába rendezett portfólióval várnak a csili-vili, Parlamentre néző irodájukban) Ha jelzed, hogy te nem ezért jöttél, és hogy mi ezzel a magyarázattal a probléma, illetve, hogy még mindig hirdetik az adott lakást, ők nem tudnak semmit, nekik nem jelezte a kolléga... Azonnal fel kell állni, és eljönni! De ne lepődjön meg senki, ha távozáskor a stílus már másmilyen, mint a fogadáskor, hirtelen bunkóra váltanak. Ja, és mindenképpen ügyvéddel menjen, aki mazohista, és annyi ideje van, hogy ilyesmikre pazarolja. Mi papírokig, szerződésig szerencsére el se jutottunk, mert nevetségesen gyanús volt az egész az első perctől, így nem tudok konkrét neveket mondani. Óvatosan! Tényleg elképesztő, hogy működhetnek ilyen "cégek", büntetlenül...

Passzív befektető Creative Commons License 2022.06.22 0 0 304

Fel kell őket jelenteni, ezek csalók!

Előzmény: Sora95 (301)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.06.22 0 0 303

Igen, úgy tudom, van közük egymáshoz ezeknek a cégeknek.

Ha rám hallgatsz, elkerülöd ezt a mocsok bandát. Kedvesek, amíg meg nem kapják a lóvét, aztán eltűntek, hazudoznak. 

Előzmény: Sora95 (301)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.06.22 0 0 302

Oké, de feljelentettük őket többen is. Folyik a nyomozás, mindössze ennyit tudok. 

Előzmény: Törölt nick (300)
Sora95 Creative Commons License 2022.06.22 0 0 301

Sziasztok!

Az Emaar Properties Consulting Kft. (Ügyvezető: Budai Árpád) is köthető Vavrik P./Zelei P./ Weisz N. köréhez? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ingatlan.com-on hirdetett lakásra jelentkezve, személyesen megyek az irodájukba (V. ker. Kossuth tér 13-15.), előzetesen azt az információt kaptam, hogy 120 napon belül adják át a lakást, és 50% foglalót kell fizetni,  azé lesz, aki először fizet. Nagyon gyanús az egész (főleg az itt talált infók fényében), éppen ezért megbízható családi ismerős ingatlanos ügyvéddel megyek. Lehet olyan probléma, amit ügyvéd sem lát? Az itteni károsultak saját ügyvéddel kötöttek üzletet, és annak ellenére jártak pórul?

Telfonon az ügyintéző hölgy roppant kedves volt, nem volt ellenükre, hogy ügyvéddel érkezzek, ELVILEG tehermentes a lakás, és minden dokumentumot ( tulajdoni lap, helyrajzi szám, alaprajz, stb.) megmutatnak, tehát elméletben látszódnia kell, ha gond van.

Túl szép, hogy igaz legyen jeligére várom a tanácsaitokat! :) 

Törölt nick Creative Commons License 2022.06.21 0 0 300

Hamarosan mindenki elérhetetlen lesz.

Ezt szépen megtervezték.

Belefâradtak az emberek a saját pénzük utâni hajszâba. Hihetetlen hogy ezt ennyivel ,és így megússzhatják.

Ehhez kapcsolat kell.

Előzmény: hoppááhopp (298)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.06.15 0 0 298

Igen, ez engem is elgondolkodtat. Sokan tettünk feljelentést, és semmi hír... 

Előzmény: Törölt nick (295)
attila2022 Creative Commons License 2022.06.14 0 0 297

Mind csaló ,ha pénzt adsz nekik soha nem kapod vissza akármilyen papirt ad neked,ez a csalás!!  Agyon kellene mindet ütni ,sajnos nem tesznekk ellene pedig lehetne.

szelim0618 Creative Commons License 2022.06.14 0 0 296

2021 szeptemberétől indul a sztori.

 

 A Pasaréti Immos vezetők "ismerőse" T. Krisztán is hasonló módon járt el az ügyfeleivel.

Krisztián budapesti önkormányzati tulajdonú lakások bérleti jogát értékesítette. Az ajánlat szimpatikus volt, mert mindenről kaptunk papírt, illetve elállási lehetőség is volt az üzlettől, befizetés után is. Ígérete szerint, szerződéskötéstől kezdve 1 hónapon belül elintézi a bérleti jogot a kiválasztott lakásokra, 500.000 forint kezelési költség az önkormányzatnak, illetve 2.500.000 forint sikerdíj ellenében. Az első összeget a saját számlájára kellett utalni, hogy azt az önkormányzat felé tudja továbbítani, erről papírt is kaptunk pár nap múlva, fizetve és pecséttel ellátva. A 2.500.000 forint a pedig a céges számlájára került átutalásra, szintén papírral igazolva.

 Ezután jött a várakozási idő, persze egy hónap múlva nem történt semmi. Azzal magyarázta, hogy sajnos kavarodás és csúszás van a dologban a városházás botrány miatt, de meg lesz. Hittünk neki. Egészen 2022 februárjáig hitegetett azzal, hogy lesz lakás. Eközben a befizetett pénzből Krisztián visszautalt 750.000 forintot egy kis kompenzáció gyanánt, amiért várni kell. 2022 február végén betelt a pohár, éltünk a lemondási lehetőséggel és kértük vissza a pénzt. Ismét kezdődött a hitegetés Krisztián részéről. Elrontott valamit a könyvelő, rossz címre ment az utalás, bankban van valami probléma, NAV igazolásra van szüksége, hogy hozzáférjen a számlához, inkasszó alatt áll a számla stb.

 2022. június 14. van és ugyanúgy meg a hitegetés, találkozni nem akar mert nincs ideje, de mindig másnapra ígéri a pénzt. Írásbeli ügyvédi felszólítás ellenére sem hajlandó fizetni.

 

Ha van itt olyan akit ugyanígy megkárosított, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Törölt nick Creative Commons License 2022.06.14 0 0 295

Sziasztok.

Àruljàtok el nekem mert nem értem.

Ezek hogyan lehetnek mêg szabadlàbon?

Illetve hogyan műköhetnek még?

Ez màr szinte vicc.

Valami nagyon nincs ezzel rendben.

Milliàrdos csalàsról olvasni a fórumon.

És persze vannak akik nem is jelentkeznek,vagy nem tudnak még róla hogy csak kicsltàk a pénzüket. Ez borzalmas.

A hogy végigolvastam a fórumot több mint 100 kàrosult lehet.

Rengeteg feljelentés ellenére,sem a Facebookon,sem a híradóban nem hallani róluk 

Ez nagyon nagyon érdekes.

 

rábatytam Creative Commons License 2022.06.13 0 0 294

Új cég bukkant fel, gyanúsan olcsó ingatlanokat hirdetve: WalstorHome. Érdemes lenne utánajárni, hogy innen is a Vavrikékhoz vezetnek-e a szálak. Nem csodálkoznék.

Az Emaar Properties Consulting-nál már nem veszik fel a telefont. Mindig újabb és újabb köztes cég...

 

Bhujki Creative Commons License 2022.06.10 0 0 293

,,,,,Tisztelt  V.P és bandája!,,,,,,,,

Jó vastag bőr van a képükön,hogy ennyi embert átvágtak és nyugodtan tudnak aludni!!!! Volti aki irta a párkapcsolata is ráment az egészre, van akinek a lakhatása is veszélyben van, van akit hülyitnek,jaj pár nap és meg a lakás és ezt hallgatja 2 hónapja és még sorolhatnám.Az ilyen ember mi jogon szól rá a gyerekére ha rosszat csinál, mikor ők családokat tesznek/tettfk tönkre.Tud valakinek a szemébe nézni? Másoktól elszedett pénzen lehet puccos irodát bérelni de valós munka nincs mögötte. Milyen példát mutatnak a gyerekeiknek? Remélem ha aMagyar Törvények szerint nem kapnak komolyabb büntetést a Jóisten keményen megbünteti majd. Undoritó emberek mind egytől egyig. 

 

 

hoppááhopp Creative Commons License 2022.06.10 0 0 292

Helyesen: kapd be. Ez nagyon átlátszó, már megint. Biztatni, hogy teperjünk 45%ért. Ja, mert ha nagy kegyesen adtok ennyit, akkor már nincs miért rendőrségre menni, ugye? Szánalmas próbálkozás volt ez is🙄

Előzmény: hoppááhopp (291)
hoppááhopp Creative Commons License 2022.06.10 0 0 291

Kabd be Vavrik. Nekem ne 45%öt adjál vissza, hanem mindet, amivel lógsz. Még van pofád ilyet írni?? 😡

Előzmény: védelmezők (290)
védelmezők Creative Commons License 2022.06.08 0 0 290

Nekünk visszajött  a 45 % DE !!!!   Kell még hozzá fenyegetés szidalom ERŐ elszántság, Kitartás hogy, naponta hívni őket akár 100 szor is. Na meg egy ügyvéd aki hasonlóan üti veri nem hagyja 

élni a neked tartozó cég  ügyvédjét. Ha kellőképp megijednek tőled vagy tőletek és persze ha meg akarják tartani saját cégüket akkor fizetni fognak. 

Üdv 

ÁAn Creative Commons License 2022.06.07 0 0 289

Sziasztok!

Aki szerződést bontott, Vavrikékkal, vagy Weisszel kapott valaki vissza pénzt azt az állítólagos 45 százalékot?

Nekem pénteken jàrt le a 30 napos kifizetési hatàridő, mára igérték utalást, de semmi, telefont nem vesznek fel,nem hivnak vissza, Weisszel sikerült írásban értekezni.

Weisz Norbert leràzot, hogy még 3 napot várjak, mert adózik a cég. Nem tudom ehhez mi közöm.

Embertelen, hogy könyörögnöm kell a saját pénzemèrt amit már 1 éve nem láttam. Többiről nem is beszélve

 

 

Sándor2022 Creative Commons License 2022.06.05 0 0 288

Itt csak előnyrelen szerződésekről lehet olvasni.

 

Ha böngészte a fórumot biztosan kiderült számára is a hozzászólásokból hogy Kóczán Béla,és Vavrik Péter egy kaptafa.

Előzmény: Májki111 (284)
Sándor2022 Creative Commons License 2022.06.05 0 0 287

Üdv.

Mit ért előnytelen szerződés alatt?

Kicsit lehetne bővebben?

Budapesti lakásról van szó ha jól gondolom.

Hanyadik kerületi lakásról van szó?

Előzmény: Májki111 (284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!