Keresés

Részletes keresés

1030d Creative Commons License 2022.02.06 0 1 233

Érdekel 

Előzmény: Törölt nick (228)
Sperma Imádó Creative Commons License 2022.01.18 -2 0 232

Szorgalmas buzi vagy :)

Előzmény: Mickey01 (231)
Mickey01 Creative Commons License 2022.01.17 -7 5 231

De az igazi amit nagyon elveztem az kb 16 voltam es ó volt a 3ik szemely egy szomszed . Kb 27-28 volt es a kertünk egymas mellett volt/falu/ egynap felfigyeltem ra hogy kapal gatyaba és mentem en is gyomlalni de amugy csak öt lestem. Egyszer megalt pisilno es lattam a faszat. Vaskos logós kb 13cm aztan annyira neztem hogy kózben eszre vett es beszolt hogy leskelödöm?! Elpirultam es gyors neeem. Majd atlepett köszönni aztan eszre vetre hogy all farkam es meghuzta a szemóldökét gyors téma váltás é lelepett. Minden nap mikor láttam szégyeltem magam. Felesege volt es 2gyereke. Aztán egy par hetmulva mikor a kertbe voltam ö eleg ittasan szolt hogy menjek át . Egyedúl volt és hamar témara tert tudja hogy lestem csak mondjam meg hogy buzi vagyok e? Nemet mondtam ö erösködött mig mobdtam hogy nem tudom. Ekkor meg simitotta a fejem és mondta h neki meg nem volt soha aki leszopta. Es tudtam mi jön. Megfogta a kezem es ra tette a a nadragra hogy simogassam es hogy nem mondja el. En felve simogattam de nagyon tetszett a pali is es a szitu. Kerdezte hogy csináltam e mar mondtam soha. Erre ö letolta a nadrágot és a boxert es akkor lattam hogy állt neki es mekkora kb 17-18 volt. Felve kerdeztem hogy mikor jönnek haza a többiek es mondta hogy holnap megy erte,es errekerlelt hogy szopjam akkor.  Olyan jol mozgott a szamba hogy elveztem a sos váladékot. Hamar elvezett én meg fogtam a segget közben. Lenyeltem mindet. Azzal vedekezett hogy 2honapja nem volt semmi es azert de este menjek at. Haza mentem es meg beszéltem otthon hogy megyek at filmezni. 21kor mar ott voltam . Beszelgettúnk kajáltunk es kerdezett hogy finom e a geci meg ilxenek. Hamar elövett egy tubust és mondta h meg basz ha akarom. Igent mondtam. Fürdés kimosta a seggem le terdelt es meg szagolta es bele puszilt .ólébe vett lefektetett és elkezdett tagitani közben a szamba tetre ujra hogy kezdjem szopni. Kókemenylett en meg sziszegtem mert 2ujjal turkált és ölebe últetett es hagyta hogy rá csusszak. Fájt rohadtul!!! De tövig mikor bennem volt akkor piciket mozgott és egyre jobb volt nem tudom meddig de sokaig tartott es mikor kihuzta belölem hááát azt hittem beszarok annyira kellett wc-znem rohantam is es mikor megneztem tiszta geci volt a wc csésze. Vissza mentem de nem mult el aztan elaludtunk reggel  meg mondta hogy vigyáznunk kell mert nemakar lebukni. Én kertem hogy hagy szopjam le es nem volt nagy kedve de bele ment aztan elköszóntem. Kb 1-2 evente tudtunk ósszehozni egy alkalmat de jó volt nagyon. 



Mickey01 Creative Commons License 2022.01.17 0 2 230

az ize? Enyhen sós  de nem az volt a lenyeg hanem ,hogy élveztük.

Sperma Imádó Creative Commons License 2022.01.17 0 1 229

És milyen ízű volt a gecije?

Előzmény: Mickey01 (227)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.17 -2 0 228

Szexi női ruhás, harisnyás is érdekel?

Előzmény: 1030d (223)
Mickey01 Creative Commons License 2022.01.16 -4 8 227

En egesz kicsi voltam 9-10 eves es sokszor aludtam a tesommal aki 14 volt/idösebb baty/ korabban mar hokizott előttem  ,mellettem ,de egy nap mikor 2en aludtunk a szobaba  elkezte nekem huzogatni felis állt de inkabb izgivolt de nem élveztem. Aztan ker5e hogy enis huzogassam neki eleg sokaig jatszottam vele mar folyt az elö nedv meg izzadt is es  akkor azt mondta hogy ha leszop9m vesz nekem vmit. Nem akartam de csak ra vett. Aztán eleghamar elvezett is. Fujjj. Rossz volt es nem akartam ,deinnen nem volt vissza ut.  Egy nyari este haverja is ott aludt ö tetszett vekony helyes fiu volt kb 15eves a tesom meg poenbol mondta hogy néha leszopom de nem hihetöen. Aztán a srac meg csipkelődve kerdezte hogy nyelem is es pont a farkamhoz ert ami állt. Témat valtott es elaludtunk ejszaka area ebredtem hogy simogat es a keze a gatyamba ovatosan kiálltunk az agybol es ki vette a farkát sugta hogy neki meg e csinálom aztán szonelkül bekaptam. Finom illatos farkavolt es halkan csinaltuk mikor elelvezett kivette a számbol. Aztán lefeküdtünk. Masnap kerte h tartsuk titokba. Egy delutan kerdeztem tölle hogy milyen ízú lehet aztán at vitt magukhoz es csak ketten voltunk meztelenre vetköztúnk és lefekúdt hogy kostoljam meg. Leszoptam es le is nyeltem aztan simogatott es elsö orgazmusom 12 evesen volt vele kb 4alkalom utan kiverte nekem. 

talánmost50 Creative Commons License 2022.01.14 -2 2 226

Sziasztok! 

Szeretném kipróbálni Debrecenben.

Idősebb férfit keresek.

54 éves vagyok.

vargalac01@citromail.hu

Instagram :vargalac01 

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.11 0 0 225

Ez nagggyon izgi volt!!!

Előzmény: Törölt nick (216)
somlajoska Creative Commons License 2022.01.09 -3 1 224

Olyan miskolci, nagyfarkú,fiatal(20-22-é) fiúkat keresek, akik

gyakran hokiznak. Ha van kocsid,, helyed, ingyen leszoplak.,

 

somlajoska@citromail.hu

1030d Creative Commons License 2022.01.07 -5 13 223

26 éves átlagos testalkatú srác vagyok baranyából, keresek szintén fiatal srácot akit szopathatnék dughatnék akokaroly2020@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.16 0 2 222

Nem igazán megy sem a topik értelmezés, sem a helyesírás számodra. 

Előzmény: Karel00 (221)
Karel00 Creative Commons License 2021.12.15 -4 1 221

Hali valaki Bicske környékén ? 40 nös pasi vagyok kocsim van helyem nics Bicske 20 km környékén hoszabb távra is köszi

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.14 -5 5 220

A találkozó ezzel a nagyon helyes, 21 éves aranyos fiúval délután 4-re volt megbeszélve nálam, így 2 körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes , lycrás , erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt, majd végül belebújtam a fekete, hosszú ujjú, combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Megérkezett Nándi.
Odalépett hozzám, magához szorított és gyengéden megcsókolt. A nyelvünk összeért és egy heves smárolásba kezdtünk, miközben a fenekemet és a harisnyás combjaimat simogatta, én közben a nadrágján keresztül simogattam a már kőkeményen meredező farkát.
Aztán a szoknyám felhúzta és elkezdett simogatni a harisnyámon keresztül, mindenütt. A nyakamat harapdálta, a fülcimpámat csókolgatta és szopogatta, én kéjesen nyögtem és már gomboltam is ki a nadrágját.
Egyszercsak leguggoltam és a farka már a szám előtt volt. Óvatosan becsúsztatta, a nyelvemmel kísértem, finoman nyalogattam a pompás faszt, makkja már a torkomat izgatta, kezemmel finoman húzogattam a bőrt, egyre ütemesebben járatta a számban a péniszét, én kéjes nyögésekkel nyugtáztam, hogy igazán élvezem.
Egy idő után már nem is fogtam a faszát, csak a combjaira támaszkodtam és csak a számmal intézkedtem, szoptam, mint egy kiéhezett szopós kurva , gyönyörű ruhában és sminkben és ő dicsért, hogy még jobban, még mélyebbre nyeld baby!!
Én természetesen szót fogadtam és már egy hatalmas mélytorkozással gurguláztam, folyt ki a nyál a kurva szám szélén, éreztem, hogy hamarosan elmegy,
Jeleztem neki, hogy felkészültem az érkezésre és egy hatalmas rángással a számba, a torkomba élvezett, csak úgy pumpálta a meleg ondóm a számba , és csak nyeltem és élveztem az ízét, átélem, hogy teljesen nőként nyelem egy gyönyörű fiú gecijét!
Miután kihúzta a számból, szépen lenyalogatattam és megtisztítottam.

Agamemnon75 Creative Commons License 2021.09.22 0 0 219

Szia. Izgatottan olvastam a hozzászólásodat. El sem tudtam képzelni hogy van még valaki akit ezek a dolgok izgatnak és ennyi dolgot ki szeretne próbálni. Én is imádom a női lábakat főleg ha harisnya is van rajta. Az én számba még nem volt farok de nagyon ki szeretném próbálni. A női fehérnemű is izgat a harisny a kedvencem. Szívesen találkoznék veled és kipróbálnék dolgokat. Hajdúböszörményben lakom. nagyon felizgattál. Szia.

Előzmény: Kiss.adam1674 (196)
Rain06 Creative Commons License 2021.09.20 0 0 218

Szia. Bocsi most néztem. Pesten lakom.

Előzmény: Sperma Imádó (214)
Szexicrossdressgiulia Creative Commons License 2021.09.18 -2 3 217

Szerencsére az első szopáson már vagy 16 éve túl vagyok - a másodikon, harmadikon is - viszont jó rég nem csináltam már és vágyom rá!

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.27 -4 13 216

Olvasva a hozzászólásokat,ugy döntöttem,megosztom én is az első fius élményemet.56-éves,családos,hetero kapcsolatban élő pasi vagyok.Az eset kb.10-11 évvel ezelőtt történt a balatonon Zánkán,a volt uttörő táborban.Sógoromékkal négyesben mentünk le egy kis kikapcsolódásra,a szállás faházban volt,és emeletes ágyak voltak.Délután eldöntöttük,hogy bográcsban főzünk valami kaját.A lányok neki is álltak,mi fiuk meg kezdtük összeszedni a hozzávalókat.Nekem a krumpli pucolás volt a feladatom.Ültem az alsó ágyon és tettem a dolgom,amikor bejött a sógorom,és a felső ágyon el kezdte pakolni az edényeket,ott állt előttem,és a derekára tekert töröközőből ki ki kandikált a farka.Elfogott a vágy,hogy bekapjam,és ezt el is kottyantottam,a válasz,semmi akadálya,tedd ami jól esik!A kezem csupa kosz volt a krumpli pucolástól,ezért kéz nélkül hajoltam rá a faszra.Isteni érzés,és vágy fogott el,hogy szopjak,sógorom észlelte a dolgot,és óvatosan,de ütemesen el kezdte kefélni a számat,az időközben gyönyörüre dagadt farkával.Kérdezte,ki vegye-e élvezéskor,én csak a fejemet ráztam,hogy nehogy kivegye,kis idő mulva éreztem,hogy megfeszül és élvezni fog,nyeltem az enyhén sós anyagot,és nagyon élveztem a helyzetet.Finom szopással megvártam mig elernyed a farka,és megköszöntem az aktust.Azt felelte,szivesen,de még ezzel nincs vége,este szeretne ő is szopni,ha szeretném,nem volt ellenemre a kérése,és amikor a lányok elmentek fürödni,meg is történt a dolog,nagyon finoman és élvezettel szopta a farkamat,olyat élveztem,amilyet addig még sosem,pedig a Nejem is elég jól tudott szopni.Ő is megköszönte a lehetőséget,és ez még megismétlődött párszor köztünk,kár,hogy nagyon messze lakunk egymástól !Azóta is kedvencem lett egy szép farok kényeztetése.

Béluci12 Creative Commons License 2021.08.27 0 1 215

Szia Rain06! El tudlak érni privát?

Előzmény: Rain06 (209)
Sperma Imádó Creative Commons License 2021.08.11 -1 0 214

Merre laksz?

Előzmény: Rain06 (209)
tegnapi srác Creative Commons License 2021.08.10 0 0 213

nekem igazán olyan mindegy ;-)))

Előzmény: Rain06 (211)
Bp50es Creative Commons License 2021.08.10 0 0 212

Szerintem jól átadtad a megélésed, Rain06. Hitelesnek gondolom a történeted.

Előzmény: Rain06 (211)
Rain06 Creative Commons License 2021.08.09 0 1 211

Tiszteletben tartom a véleményed. Azt írtam le, ahogy eljutottam odáig. Nekem így kezdődött... Ennyi.

Előzmény: tegnapi srác (210)
tegnapi srác Creative Commons License 2021.08.09 -2 3 210

Mindent megértek, csak azt nem, hogy miért bizonygatod szinte görcsösen az elején, hogy hetero vagy ;-)))) Van annak bármi relevanciája, hogy előtte lánnyal cseteltél? Szerintem abszolút nincs...

Előzmény: Rain06 (209)
Rain06 Creative Commons License 2021.08.09 -2 5 209

Szép napot! 

Nem függetlenként egy lánnyal chetelgettem, izgattuk egymást.

Sokadik alkalommal már nemcsak kettesben történő szex volt, hanem kalandoztunk a többeshez, majd a saját nemünk iránt is. Egyre jobban érdekelt a dolog. Izgatott... Már lassan inkább ilyen pornót néztem. Aztán itt a fórumon ráírtam valakire akivel elkezdtünk ismerkedni. Levél, kép, chetszex... hasonlóak. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Egy adott helyen kocsiban először simogatás, majd elkezdett játszani a szerszámommal. Isteni volt.... Mikor végzett én is szerettem volna érezni a számban az övét. Kényeztettem, de kicsit furán éreztem magam, nem sikerült kielégítenem. De legalább már szoptam🙂. Következő alkalommal már lakásán egy jó élvezetes franciázás.... Mekem ekkor volt az első igazi szopásom. Isteni volt.... Később volt mással is, innen a fórumról ( tehat lehet találni olyat aki nem csak kamu...:) ). Ő még most is fent van... Pár éve sajnos semmi, pedig hiányzik, érezném ismét az érzést...

tor66 Creative Commons License 2021.08.04 0 3 208

Igen nagyon izgató volt. Tegnap újra találkoztunk. Újraleszoptam és ő is engem. Nagyon élveztem.

Előzmény: gabee22kip (207)
gabee22kip Creative Commons License 2021.08.03 0 3 207

Jól hangzik, izgató lehetett. Szerencsére én is szophatom egy idős úr szép faszát.

Előzmény: tor66 (199)
abcd....-i Creative Commons License 2021.07.28 0 0 206

Tegnap irtam PM-et

Előzmény: mistarah (205)
mistarah Creative Commons License 2021.07.26 0 0 205

hamistarah(et)c-i-t-r-o-m-a-i-l.h-u :)

Előzmény: abcd....-i (204)
abcd....-i Creative Commons License 2021.07.25 0 0 204

Irnék PM-et...

ha lenne cím..

Előzmény: mistarah (200)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!