Keresés

Részletes keresés

Süni2 Creative Commons License 4 napja -1 0 2839

Misinek milyen sérülése van?

lunanoctis Creative Commons License 4 napja -3 1 2838

A csokitorta zsírban higítva intravénásan juthatott a szervezetébe :-P viccet félretéve, én szerintem egy éve nem láttam játszani. Ijesztő, az utcán találkozva vele a mostani testfelépítéséből sose következtetnék arra, hogy akár csak sportolt volna valaha...

Előzmény: nicko (2829)
RnD Creative Commons License 4 napja -3 5 2837

Zvenyigorod--Vác: 29-33 (végeredmény)

 

A szünet után még huszonöt másodpercig kettős emberelőnyben támadhatott az orosz csapat, vissza is jöttek  mínusz 4-re (13-17) de Koni rögtön lőtt egy gólt utána, és aztán kiállították (egy minimális visszahúzást követően, amiért ritkán adnak ilyesmit..) Ezzel viszont Koni, Helembai Fanny és Szabó Laura is komoly veszélybe került: félóra volt még a meccsből, de egy harmadik kiállítás után már nem jöhettek volna vissza. Ez aztán a hátralevő időben a védekezésünket végig befolyásolta: többször is igencsak visszafogottak voltunk a vonalon, érthető módon (de nem kaptunk piros lapos kiállítást...) Az oroszok nem voltak ilyen szerencsések, Djacsenkót rögvest kizárták a meccsből miután Konit 'megnyakazta' a hatos előtt.

 

A 38. perc tájékán a Zvezda kijött nyitott védekezésre, méghozzá annak is az agresszívabb fajtájára, a zavaró védő 15 méterig is előrejött.  Ez persze nem volt jó hír, a támadások kicsit megakadtak, bár arra nagyon vigyáztunk hogy a labdát el ne veszítsük, és azért gólokat így is lőttünk (Diószegi Niki jobbszélről nem tudott hibázni). Magabiztosan tartottuk is öt-hatgólos előnyünket a 48. percig...amikor aztán három kihagyott helyzetből indulni tudtak az oroszok és hirtelen feljöttek 23-27-re (sőt majdnem mínusz 3-ra, de a negyedik lerohanásból szerencsére nem lett gól). Kácsor Gréta két klassz átlövésgólja a legjobbkor jött (25-30 54. perc) de a kezdősort már csak a szíve vitte, Koni is kihagyott két ziccert, Szabó Laurával több gond volt mint haszon (elöl belemenés tőle, védekezésben lemaradt mindenkiről). És Bukovszky sem védett már semmit, igaz ő negyvenöt percen át klassz volt, érthető h a végére elfáradt (és most jött volna jól egy csere, de Szikágyi nem merte Bálint Annát beküldeni).

 

Az oroszok feljöttek látótávolságra (28-30 57. perc) ráadásul Diót kiállították. Két perc volt hátra, Koninak kellett kézbe venni a dolgokatr, meg is tette és kiharcolt egy hetest (az első hetest amit kaptunk ezen a meccsen). Ezt Szabó Laura belőtte, ezzel meg is nyertük a meccset, mert három gól volt az előnyünk másfél perccel a vége előtt (29-32). A Zvezda ezután már nem is talált be, tőlünk Koni viszont még egyszer igen, így lett teljes az örömünk (29-33).....:)

 

A lányok minden dicséretet megérdemelnek, nagyon szép kézilabdát láttunk tőlük, igazi "magyar iskolát" negyven percig, sokkal ötletesebbek, gyorsabbak és ügyesebbek voltunk az ellenfélnél. Utána meg nagyot küzdöttünk és végig koncentráltunk, a játékvezetőkre is figyeltünk, akciókat fölöslegesen nem siettünk el, fejben nagyon ott voltunk. Csak dicsérni lehet a csapatot és a szakmai stábot....!

Süni2 Creative Commons License 4 napja -1 3 2836

Aronból talán többet ki lehetne hozni. Emlékeim szerint Kecskeméten és a Szt. Istvánban is a legjobbak között volt. Kár, hogy nem az alapozástól érkezett. Talán jobban beépítették volna.

 

45-50 perces első sora van a Vácnak. Kevesen vannak. Remélem, hogy a nemzetközi kupára kaptak pénzt az MKSZ-től, és nem mennek csődbe.  

Előzmény: Handie (2833)
Gojira Creative Commons License 4 napja -1 2 2835

És külön öröm, hogy Kácsor ismét a régi (vagy majdnem). Az egész kezdőcsapatuk nagyszerű volt. És Szilágyi sokkal jobb edző, mint Gumjanov.

Előzmény: Bamberg58 (2834)
Bamberg58 Creative Commons License 4 napja -2 2 2834

A Vàc nagyszerű volt, Szabó kivételével. Ő a saját paródiája lett. Ez a győzelem, ennyi játékossal komoly bravúr.

Előzmény: nicko (2829)
Handie Creative Commons License 4 napja -1 1 2833

Gratulálok a Vácnak, tulajdonképpen az első félidőben (amíg bírták szusszal) megnyerték a meccset. Diószegi egészen kiváló volt, klassz gólokat lőtt, jó sokat, posztról. Kácsor főleg az első félidőben volt gólveszélyes, meg a második félidő végén. Lakatos is egészen belejött, amikor kellett. Sajnos az nagyon látszik, hogy alig van rendes cseréje a kezdőknek, Aron Andrea nem tud hozzátenni, mikor bejön valaki helyett. Hámori a végére már agyon lett hajtva, ki is hagyott két ziccert fontos pillanatban.. Nem tudom,mennyire akarnak hajtani a váciak az EL-ban, de jövőre szükség lenne egy bővebb keretre. Lehet sejteni a távozókat már (Szabón kívül) ? Érkezőkről lehet hallani? 

hatosfalat Creative Commons License 4 napja -1 3 2832

Ez a fantasztikus orosz kézilabda, számolatlan jó játékosával, a hatalmas up lehetőségeivel ismét megmutatta, hogy sehol nem vagyunk. :)

Kár azért az első meccsért a franciák ellen, nem kellett volna sok, Triffa is a legrosszabbkor sérült meg.

Süni2 Creative Commons License 4 napja -1 3 2831

Gratulálok a Vácnak! Ezt nem hittem volna.

Gojira Creative Commons License 4 napja 0 1 2830

Szép volt Vác, gratulálok.

nicko Creative Commons License 4 napja 0 1 2829

mitol tud valaki igy elhizni profi szinten, mint Szabo Laura? csokitorta vacsiktol vagy tablettatol?

 

RnD Creative Commons License 4 napja -2 5 2828

Három elrontott támadás, három indulásgól......20-27>23-27 (50. perc).

 

Ne hozzuk már vissza az oroszokat a meccsbe.... Eddig olyan szépen tartottuk az öt-hatgólos előnyt.

RnD Creative Commons License 4 napja -3 6 2827

Zvenyigorod--Vác: 12-17

 

A Vác nagyon szép támadásokkal és koncentrált védekezéssel kezdte a meccset, Bukovszky is védett lövést már a nyolcadik percben (és utána többször még). Az orosz csapat védekezésben nem is tudta lekövetni a mi akcióinkat és a kapusuk sem mutatott sokat, így tíz perc alatt már három góllal sikerült elmenni (3-6) Egy kiállítás után a Zvezda már a 12. percben a szétesés jeleit mutatta: támadásban nem jól helyezett lövések, elejtett labdák, technikai hibák (3-9 13. perc). Gumjanov kapust cserélt - az új kapus valóban védett egy lövést és utána egy-kettőbe még (néha csak majdnem) bele tudott érni, bár ezekből ugyanígy gól lett. És pályára került a balkezes átlövő Nyikolajeva, aki két nagy góllal vétette észre magát, de ezt követően csendben maradt (igaz, mi is jobban ügyeltünk már rá).

 

A félidő második felében egyre prominensebb szerepet játszott a két montenegrói játékvezető, akik a hatos előtt a legkisebb lökésre/ütésre kiállítottak mindenkit. Tőlünk Helembai és Szabó Laura már 2-2 kiállítást összeszedett, de az oroszoknak is jutott ebből bőven, volt amikor kettős emberhátrányba kerültek. Ez a játékvezetői felfogás még jobban elbizonytalanította őket, a Vác fölénye néha már nyomasztónak tűnt (8-16 a 24. percben). Aztán az utolsó két percben mi kaptunk két kiállítást egymás után - Szabó Laura fejbe vágta Djacsenkót, kétségtelen - így aztán a Zvezda vissza tudott jönni mínusz ötre. De ha ez nincs, nem jönnek vissza.

 

Csak így tovább, elöl mindenki nagyon jó, Diószegi ismegtalálta a góllövő formáját, Kácsor hét lövésből öt gólt lőtt (mintha) és a védekezésben is odateszi magát. Ezt a meccset meg kell nyerni....!

Gojira Creative Commons License 4 napja 0 2 2826

Komoly első félidő a Váctól :-) Csak így tovább.

lunanoctis Creative Commons License 4 napja 0 0 2825

Hát az utsó tíz perccel vallatni lehetett volna... azt meg valószínűleg csak a rosztovi szurkolók tudják, miért az It's a Heartache dallamára költöttek egy nótát :)

hatosfalat Creative Commons License 4 napja 0 0 2824

Löke, Cvjic, meg a viperses Kristiansen még mindig nincsenek keretben. Tudja valaki mi van velük?

nicko Creative Commons License 4 napja 0 0 2823

fura nezokkel a lelato

Gojira Creative Commons License 4 napja 0 0 2822

Meg a sport1 is :-)

Előzmény: hatosfalat (2821)
hatosfalat Creative Commons License 5 napja 0 2 2821

Ha nso írta, akkor az úgy van. Majd meglepődnek délben az oroszok.

Előzmény: Gojira (2820)
Gojira Creative Commons License 5 napja 0 0 2820

Az nso szerint "Rosztov-Don (orosz)–Bietigheim (német) – elhalasztva"

 

Erről csak a két csapat és az EHF nem tud.

hatosfalat Creative Commons License 5 napja 0 0 2819
Előzmény: hatosfalat (2818)
hatosfalat Creative Commons License 5 napja 0 0 2818

Ezek szerint Rosztovban sem veszik annyira komolyan a karantén dolgot. 

van_Persil Creative Commons License 5 napja 0 0 2817

Nem csak ö fog hiányozni:

"Neben den zuletzt fehlenden Stine Jørgensen, Karolina Kudlacz-Gloc, Anna Loerper, Danick Snelder kann auch Julia Maidhof den Trip nicht mit antreten"

 

Előzmény: Fradista Utazó (2815)
Gojira Creative Commons License 5 napja 0 0 2816

Mi rosszat tett vajon? Vagy csak kiszámolták, és ő lett a balszerencsés?

Előzmény: Fradista Utazó (2815)
Fradista Utazó Creative Commons License 5 napja 0 0 2815

Julia Maidhof nem utazott el Rosztovba, ugyanis nem kapott vízumot.

https://sgbbm.de/bl-frauen/news/aktuelles/sg-bbm-in-russland-gefordert.html

szabopalesz Creative Commons License 2021.01.13 0 0 2814

Amikor nálunk volt a sok eset, akkor a Csabánál nem volt, pedig 1 nappal korábban játszottak velünk. Szóval se erre, se arra nincs garancia ennél a cuccnál.

Előzmény: hatosfalat (2813)
hatosfalat Creative Commons License 2021.01.13 0 1 2813

Metz most játszik bajnoki meccset.

Előzmény: szabopalesz (2812)
szabopalesz Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 2812

Amikor a Fradinál bedőlt 8 játékos, akkor a Békéscsabánál 1 sem volt, pedig 1 nappal előtte volt meccsünk velük. 

 

Metz azt írta ki, hogy azóta is negatívak a tesztek, holnap lesz nekik új a szlovéniába utazás előtt. Az érdekes, hogy egyelőre a bajnokijukat se halasztották el, ami ma lesz. A kommentek alapján ilyen esetben 7 nap utáni negatív tesztnél tekintik a franciák úgy, hogy nem kapta el valaki az igazolt fertőzöttel való találkozás után a vírust. (ugye nálunk 4. és 6. napon kell két negatív tesztet tolni), nem is nagyon értik a klub állásfoglalását.

Előzmény: Bamberg58 (2807)
Kikinda Rangers Creative Commons License 2021.01.13 -6 2 2811

(Tóth Nikinek meg Vámosnak meg még ennyi esélyt se jutott. Előbbit saját edzőjének tehetségtelensége foszt meg a nemzetközi mezőnyben pallérozódástól, utóbbit meg a magyar kézilabda kriptonitja, a verhetetlen török alakulat.)

Előzmény: Kikinda Rangers (2810)
Kikinda Rangers Creative Commons License 2021.01.13 -4 2 2810

Ez a Baia Mare megintcsak egy osszetrombitált világválogatott akar lenni, na most ha románként, húszévesen ott egy EHF-meccsen bizonyít (a kellemetlen norgék ellen) akkor valószinű, hogy komolyabban veszi a "fejlődjünk az EHF-kupában" projektet, mint Lakatos (vagy Kácsor).

Előzmény: hatosfalat (2802)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!