Mindenesetre az látszik, hogy a Szombathely elrontott egy tiszta ziccert, gyors ellentámadásból gól a túloldalon, majd a középkezdés után piros lap egy fehérvárinak, kis tumultus, és a hétméteres. A jegyzőkönyv szerint itt Marosán kapott egy kiállítást, ez mondjuk a felvételen nem látszik.
nso; A másik mai meccsen a Fehérvár az utolsó két percben háromgólos hátrányt dolgozott le az újonc Szombathellyel szemben, Boldizsár Bianka négy másodperccel a vége előtt egyenlített. Hiába örültek azonban a hazaiak, a játékvezető a legvégén időn túli hetest ítélt a vendégeknek (Walfisch Mercédesz kapott két percet a középkezdés akadályozásáért), amit Lilia Gorilska váltott gólra, ezzel 34–33-ra nyert az SZKKA, újabb lépést téve a bennmaradás felé.
A Fehérvár kikapott hazai pályán a Szombathelytől. Még mindig a Békéscsaba a legfőbb jelölt a másik kieső helyre (és szerintem akkor vissza se jutnak jó ideig), de azért Fehérváron is kezd meleg lenni a helyzet.
Szerintem mindenki nézze meg az érdi hölgyek honlapját, főleg azt milyen gyártó van a mezén. Utána lehetne csodálkozni, ha eddig valaki nem tudta volna! Jó reggelt!
Csütörtökön jelentették be az Alba Fehérvár új játékosát, a horvát irányító Slavica Schustert.
A 31 éves légióst majdnem az utolsó pillanatban igazolták le egy hete, mert tegnap, február 20-án lejárt az igazolások határideje erre a szezonra. Így azonban ma már pályára léphet a Szombathely ellen.
Szezon közben amúgy kevés légiós igazolás volt idén, ketten jöttek Kisvárdára (Ihnyeva, Premovic), egy kapus Békéscsabára (Tatalovic) és most Schuster. Összehasonlításul: a 2018/19-es évben két új külföldit igazoltak a klubok év közben (Szarkova, Pintea), előtte 2017/18-ban négyet (Geiger, Maibom, Despotovic és Gabina).
Dodóban valóban van egy kis kockázat, de az otthon közelsége miatt is könnyebb lehet neki + ő mindhárom belső poszton bevethető. Én örülök, hogy visszatért.
Nem lehetne esetleg kivenni a 2019/20-at a topic nevéből, így ez a topic lehetne a női bajnokságé? (Nem a Magyar Kupáé, nem a nemzetközi kupáké, csak a bajnokságé). Talán a létrehozója se lenne ellene.
'Valahol azt olvastam, hogy - mivel Karnik távozik - Kiss Niki lehet a Loki új jobblövője, valaki tudna erről valamilyen infót írni?'
Ezt én is hallottam,konkrétumot nem tudok,de teljesen logikus lépés lenne,és most hogy Dodó is a Lokiba tart,kimondottan erős lövő párosaik lennének:Kovács Kiss,illetve Jeca Dodó.
Inkább jópofára vett politikai- trollkodás, aminek attól tartok ellenkező irányban fog elsülni a vége. Ha a polgi tényleg az érdi csapaton akart volna segíteni, ezt elmondja az Illetőnek személyesen vagy elektronikus úton, és igyekszik megegyezni vele. Amúgy az Illető érdekeltségi körébe már tartozik egy - valóban európai szintű - női kézi csapat, a Siófok; nem hiszem, hogy a "sárkány-csapat" lenne szíve vágya... Kíváncsi vagyok Dunaújvárosban mit találnak majd ki?
Off vége
Valahol azt olvastam, hogy - mivel Karnik távozik - Kiss Niki lehet a Loki új jobblövője, valaki tudna erről valamilyen infót írni?
Szerintem van benne logika. Ha eddig lényges volt a narancsligetieknek az érdi kézilabda és az ottani megbízási szerződések, akkor tegyenek vissza abból a kézilabdába.
A Siófoknak kellene egy balkezes jobbátlövő. Ez kritikus és hiánycikk. Planéta nem biztos, h rossz opció lenne- Janjusevic szintjét biztosan hozná. Penezic valószínűleg távozik, szerintem érdemes lenne Zácsikot megszerezni. Teljesen más a csapat megitélése, ha több magyar is van a keretben. A cserekapus valószínűleg így is idegenlégiós lesz valamint Snelder is érkezhet Drabik helyére.
Kobetic egyértelműen elmondta, hogy gyereket szeretne és abbahagyja. Sztem már részben meg is van az utódja (én Stine Jörgensenre tippelek), részben meg most a bl részvétel miatt sztem Zácsik esélye is megnőtt. Siófok van annyira profi, hogy ilyen kérdést nem hagy az utolsó pillanatra, legalább egy átlövő már zsákban van nekik, de én arra tippelek a bl terhelés miatt a végén ketten lesznek.
– Visszatérve az MTK-ra, miképp alakul a jövője? Néhány hete még arról beszélt, maradna. – Erről még semmit sem mondanék....Több csapat is megkeresett, ám még tényleg nem beszélnék róla, úgy érzem, a napokban eldől.