Keresés

Részletes keresés

Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 1917

"Józsi gazda mindenen sír, csak a volt asszonyát üldözte ki a világból. Lehet, hogy éppen a sírásával?"

 

Józsi gazda körmondatait és gondolatmenetét nem mindig tudom követni. Azt meg végképp nem értem, hogy mikor miért fakad sírva. Legszívesebben én is menekülőre fognám olyankor, még a képernyőn keresztül is rettentően nyomaszt.

Előzmény: Ilhilla (1914)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -2 1 1916

Nekem szimpatikus Kevin gazda, mosolygós, szerintem ő viselkedik legtermészetesebben az eddigi házigazdák közül. Kedves figyelmesség a vörös rózsa a lányoknak, bár apró melléfogás. Nem tudom, mint vendég, mit kezdenék vele, hová tenném.

 

"...a szemüveges, ingatlan"szakértő", modellképzőt nyitni akaró 20 éves kis csaj!"

 

Én is ezen akadtam fenn. Nem mondom, hogy nem tetszett, sőt, lenyűgözött az eddigi pályafutása. Pénzügyi tanácsadóként kezdte, ha jól emlékszem, aztán ingatlanszakértővé vált, most pedig modellügynökséget készül nyitni. Mindehhez 20 éves! Hát, a korlátlan lehetőségek hazája lettünk. Az én időmben még évekig kellett seggelnünk az egyetemen, ma meg hipp-hopp, már az óvodából magas képesítéssel, komoly szaktudással jönnek ki a picinyek. 

 

 

Előzmény: Ilhilla (1914)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -2 5 1915

Nem vagyok prűd, az erkölcscsőszöket pedig mindig is utáltam, de Gergő gazda viselkedésétől a gyomrom forog. És most nem a tehén valagában való turkálásra, mint randiprogramra gondolok, hanem a váltott tehénkékkel való folyamatos smárolásra. Én is voltam fiatal, és ma sem vagyok semmi jónak elrontója, de a csókolózás valami minimális érzelmi hátteret kellene hogy igényeljen. Ha nem is nagy érzelmeket, de valami meg kell hogy fogjon az illetőben. Ennek meg mindegy, futószalagon tapogat és smárol. Aki épp nem soros, az meg páholyból nézheti a műsort. Hogy az ebben résztvevő lányokról mi a véleményem, azt inkább megtartom magamnak. Nem ártana, ha lenne bennük valami kis tartás...

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 1914

Szerintem Kevin gazda jelöltjei egytől-egyig aranyosak, helyesek, szépek és fiatalok voltak. Egyikük nem tetszett csak, a szemüveges, ingatlan"szakértő", modellképzőt nyitni akaró 20 éves kis csaj!

 

Anna gazda paradicsomültetvénye elég silány, érdekes, hogy az egyik tő már termett is, piros koktélparadicsomot, myí a többi még csak a tövet növesztette (tuti oda nem folyt elég víz!). Na, majd a hétfői adásban "fedél is kerül" föléjük, hátha beindulnak... Na, nem a férfiak, bár lehet ők is, ahogy elnéztem a gazdasszony elég formás! ...és valóban nincs kocsija, elromlott. Akkor jól értettem, hogy a randi színhelyén is azt mondta, "nem kocsival jöttem, valaki el tud vinni" (Te hallottad másképp).

 

Józsi gazda mindenen sír, csak a volt asszonyát üldözte ki a világból. Lehet, hogy éppen a sírásával? 

 

Gergő gazda bevezette a lányokat az inszeminátori munka rejtelmeibe ezzel a "kézfogó a tehén végbelében" akcióval? Rettenetes, barbárság! Hozzá nem értő nőket vett rá erre, ráadásul mindketten benyúltak! Hol vannak az állatvédők? 

Előzmény: Mazsola0070 (1913)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 1913

Rövidre vágva:

 

Annagazda reggelije: hidegtál, Annagazda által készített szalonnás, kolbászos omlett, juice - a kan(dúr)ok álmaiban, a valóság: zsömle, vaj, paprika, előre csomagolt felvágott - "szolgáld ki magad" alapon a leröttyent nyárikonyhában.

 

A pozitívum: a kan(dúr)ok legalább kaptak enni, végül is Annagazda mondhatta volna azt is, hogy a közelben van egy TESCO, ott vehettek magatoknak valamit (illetve az eseti fürdéshez hasonlóan csodálkozhatott volna, hogy a kan(dúr)kák reggel enni szoktak).

 

A kan(dúr)ok el vannak alélva a körülényektől, nyilván ezt a végső kan(dúr) kiválasztásáig így kell csinálni, nem mondhatják, hogy úgy érzik magukat Annagazdánál, mint a tavalyi nők sóher Pejstánál.

 

Annagazda nem szeret pazarolni - látjuk....

 

A lomposbecsempészésben reménykedő kan(dúr)ok Annagazda földjén dolgozhatnak

 

Szamócás autót vezet, majd a saját hatása alá kerül, majd megjön a lányokat lemeózó nő.

 

A lányoknak eperszedés, asztaliáldásos Timivel közös (kamu) öntözőszerelés.

 

Megjelenik az osztrákmagyar szanaszétvarrt Kevin, úgy tűnik nem vett leckéket Annagazdától, mert egész terülj-terülj asztalkámmal várja a kandurákat, természetesen idén is van macskás nő is (sőt, neki még kutyája is van), bár isten mentse meg tőle Kevinkét.

 

Nyálcserés Gergő mai programja: közös nyulkálás egy tehén seggébe a háremhölgyekkel, ezt is kihasználva egy kis tipi-tapi dínóra, ha jól láttam, Gergő a tehenet nem smárolta le, bár lehet, hogy tévedek.

 

Megvolt a traktoros nyálcsere is...

edit.citrom Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1912

Nagyon köszönöm 

Előzmény: Ilhilla (1911)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1911

https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda

 

Itt, de regisztrálnod kell.

Előzmény: edit.citrom (1910)
edit.citrom Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1910

Sziasztok!  Hol tudom visszanézni az adásolat? Köszönöm! 

gombóc63 Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1909

Bocsánatos bűn az iszogatás, mivel felvételről megy az egész. De én is innék ha Józseffel kellene diskurálnom és közben a szatír fejét nézegetnem. Fogalmam sincs bárkit mi fogott meg ebben az emberben.

A kockás inges fiú úgy látom nálunk itt kelendő lenne:-) Anna választottjai nagyon meglepőek, de hát ízlések és pofonok. Nem Daninak van 3 gyereke? 

Előzmény: Tulipántoss (1908)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.03 0 5 1908

Visszanézve az adást, valóban tegnap iszogattak szépen!

Közben azon mosolyogtam, hogy egész nap azt hallottam a médiából, hogy kikiáltották novembert "száraz hónapnak!" ( És az egyik csatornán nagy volt az öröm, hogy a szavazatokból az derült ki, a legnagyobb %-ban azok voltak többen, akik nem isznak novemberben?! 😮)

 

- Józsefnél a dézsás beszélgetés Timi sírásával folytatódott.

Majd Csillát vette szemügyre a gazda egy kis pálinkázás közben. De Csilla nem tetszett neki, de nem értettem, hogy miért?! Így csak azt fikcióztam, hogy azért, mert Csilla még a pálinka hatására sem  volt bűnbánó Magdolna, és főleg, kemény volt, mint vídia, nem sírt-rítt. (És erre ismét "elborult" József tekintete!)  De aztán Csillával is elszállt a ló!

Mert csak kiderült, hogy "Isten sugallatára" jött a műsorba.😂

( Ó te medve anyám, a  Józsi málnásában!)

 

- Gergő egy fiatal gazda, addig oké!

Dehogy  minden "programja" olyan, hogy " már előre kilóg a lóláb belőle?!" Pfú.. Tapintatlanság volt részéről, hogy már az első nap végén "ráéhezett" a lányokra, szerintem. Pláne úgy, hogy az összetákolt kalyibába itatta a lányokat, a vén kujon Laci bácsival  együtt?!  ( Nah és a lányok pedig, hááát...nah!) 

 

- Annát pedig hiába dicsértem előzőleg,  a tegnapi adás végére kissé csalódtam!

Már előzőleg is hiányoltam a kéztörlőt!  Amikor fogadta az érkező lovagjait, kétszer is kilöttyintette a limonádét. Kezét a ruhájába törölte, persze diszkréten.

Ugyanígy meglepett, hogy a "szálláson" nem volt törölköző sem?! Úgy kellett kérni a srácoknak?! De a legnagyobb az volt, amikor feltette a kiválasztottaknak a 20,-Ft-os kérdést, hogy egyáltalán, akarnak-e tisztálkodni?! Még a katonaságnál is "melegebb" körülmények álltak anno  rendelkezésre. ( Legalábbis a fiaim évtizedekkel ezelőtt még "meleg" fürdő helyiségben tisztálkodtak.😉)

Nap melegítette bojler?! Estére pár liter hideg víz?!

Azt már nem is figyeltem, hogy kaptak-e vacsorát, csak a sátras konyhát láttam. Csalódtam, de Anna választása is meglepett. Mert ugye a "kockás inges"........ No de ettől még nagyobb tévedése, Dani! ( De ne legyen igazam! )

Node hol van Keviiiin?! 😂

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1907

A nő volt már az első részben, amikor József gazda elment rendbe hozatni a frizuráját (gondolom frissen be is festette neki, hogy ne látszódjon a lenövés). Úgy tűn, ezzel a nővel elég bizalmas, baráti viszonyban van, gondolom kíváncsi volt a véleményére és ezért volt a mustra! 

Előzmény: Mazsola0070 (1906)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.03 0 2 1906

Nem tudom, én még nem láttam azt a nőt, de az egész fellépése nagyon unszimpatikus volt (az még nem derült ki, hogy hogyan került a fóliában gályázó tengő-lengő lányok közé).

 

Nekem a legnagyobb rejtély, hogy az egyébként szimpatikus Annagazda miért tartja ennyire távol a házától még az első körös kiválasztott kan(dúr)okat, hogy még zuhanyozni sem mehetnek be (arról nem szólt a fáma, hogy hová mehetnek, ha szarniuk kell, lehet, hogy azt meg  hátul a bokorban?).

 

Lehet, hogy a házba csak "A Nagy Kiválasztott" mehet majd be, akit Annácska a lompos becsempészésére is alkalmasnak tart?

 

Azon minden esetre egy kicsit megütköztem, hogy Annácska szinte furcsállotta, hogy a kan(dúr)ok egy nehéz nap után zuhanyozni szeretnének, ő nem szokott? Koszosan, büdösen fekszik le este?

 

 

Előzmény: Ilhilla (1905)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1905

Autóipar és Kertész nekem nem jön be, a másik kettő oké, a legvonzóbb az elsőnek érkező Viktor (ha jól emlékszem a nevére), aki "kiszorítóst" akart játszani a kanapén. 

 

Anna "fogadási helyszíne" nagyon szép, de remek reklám a TV2 hamarosan folytatódó sorozatának (erre nem gondoltak?).

 

Az t kerti zuhanyt legalább körbevették volna egy zuhanyfüggönnyel, mert a férfiaknak napokig úgy kell megmosniuk a lompost és a kapcsolódó lyukat, hogy benyúlkálnak a gatyájukba? 

 

A legjobb elszállásolást a Szamócás oldotta meg, elkülönítette z asszonyokat, hogy még véletlenül se tárgyalják ki a napi eseményeket.

 

Az a nő az előzetesből nem a fodrásznő? nagy barik ők Józsival nem is értem, miért nem azt az asszonyt vette már el (lehet, hogy foglalt?). 

Előzmény: Mazsola0070 (1904)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1904

A tegnapi részben a piálás napja volt.

 

Szamócás közös dézsában fürdéssel és szamócapálinkával támadott a lányoknál (feleségem ismét elsüti, hogy régen voltak már ezek lányok).

 

Asztali áldásos Timi elbőgi magát azon, hogy Szamócás lányai kizárólagos felügyelete az apánál van (nem lennék férfi abban a válóperben, amelyikben Timi a válóperes bíró...)

 

A pálinkázásban Csillalány részesül, de Szamócásnak nem tetszik a dumája (már Csillalányé), mert nem kezdte a szövegelést Szaminak kellően megfelelően - az nem derül ki, hogyan kell kezdeni egy beszélgetést Szami szerint.

 

Megtudjuk, hogy Csillalány szereti a baltát használni, úgyhogy resszkess Szami, ha lapátra teszed..:)

 

Úgy tűnik a lányok nagyon jól levették Szami stílusát, mert kiderül, hogy Csillalány a Jóistentől kapott sugallatot, hogy idejöjjön.

 

Nehogy valamelyikről az is kiderüljön, hogy pap....:))

 

Gergőnél Lacibá valamit kitalált (kitalálós Lacibá a szemüvegét nem a szemén, hanem a sityakján, majd később a kopasz feje búbján viseli): mint kiderül, a hatalmas ötlet: piálás egy műhelyben, ugyanitt közös táncikálás a KFT Együttes sok évtizedes Afrika című dalára.

 

Gergő mindeközben ma éppen a Kíra nevű nővel (a félreértések elkerülése érdekében: nem Járay Kíra) folytat tipi-tapi dínót és nyálcserét, nyilván az alapján kíván választani, hogy a négy csaj közül kinek jobb ízű a nyála.

 

Később ugyanez egy Szandi nevű nővel, tőle megtudhattuk, hogy Gergőnek puha volt a szája (gondolom, más testrészétől nem a puhaságot várja)..... 

 

Aztán még egy kis szolíd nyálcsere Fannikával is, majd kérdőre vonja a nagyedik, a kerekfejű szőke lány, hogy őt miért nem "hívta" ki.

 

Végül neki is jut egy kis tapizás és kap egy homlokpuszit (!!!), ajaj, semmi nyálcsere, de még egy szájrapuszi sem? Rosszat sejtek.

 

Nem tudom miért, de Gergő jelenetei közben a Szulajmán című török sorozat jut eszembe, különösen annak a háremhölgyek életét bemutató jelenetei.

 

Az tetszett, ez inkább gusztustalan (és már kezdenek unalmassá válni Gergő nyálcserés "programjai").

 

A topic-beli várakozásokkal szemben Annagazdánál a Kockásingesnek rövid úton lapát, egy kertész viszi haza (már Annagazdát).

 

Ezt a részt nem teljesen értettem (ez nyilván az én hibám), mert Annagazda közölte, hogy autóval jött, ezért valakinek haza kellene vinnie. Azt nem fejti ki, hogy az autóját lopták el vagy vezetni felejtett el.

 

Az sem derül ki, hogy a kan(dúr)okat miért nem fogadhatta az otthonában, miért kellett ehhez kitelepülni a Hazatalálsz forgatási helyszínére.

 

Még egy magashomlokú trendiszakáll csávó maradt meg a kiválasztottak közül, akinek a foglalkozása "Autóipar", jelentsen ez bármit is.

 

Remélem Annagazda a foglalkozása alapján nem abban bízik, hogy övé a Mercedes autógyár, mert lehet, hogy akkor csalódni fog.

 

Annagazda valamiért nagyon nem akarja beengedni a házába a kan(dúr)okat, egy sátorban (jurtában) szállásolja el őket, zuhanyzási lehetőség egy szabadban felállított kerti zuhanynál (melegvíz napfűtéssel, így a víz estére nyilván kihűl), főzés, étkezés, a szabadban a kan(dúr)oknak kialakított nyárikonyhában....

 

Annagazda csodálkozik, hogy a kan(dúrok) este fürdeni szeretnének, remélhetőleg ha más tervei is lesznek valamelyikkel, nem hideg vízben fogja zuhanyoztatni, figyelemmel a hideg víz egyes férfiszervre gyakorolt negatív hatására.

 

Állítólag ez a ridegtartás baromira tetszik nekik, bár hogy mit gondolnak közben, azt nem feliratozzák. (Bár a hidegvízben zuhanyzásra azért eleresztenek néhány kritikai megjegyzést.)

 

Az Autóiparos előadja zuhanyzás közben, hogy elővette a férfiasságát, de ezt nem mutatták...:) (egyébként minden Annajelölt rövidnaciban zuhanyzott, ahogy már az szokás). 

 

Előzetesben Szamócás megint picsog, megjelenik szanaszétvarrt Kevin, Gergő egy traktor vezetőfülkéjában nyálcserézik az egyik háremhölggyel, miközben a másik három a traktor utánfutójáról figyeli őket (hú, de guszta), megjelenik továbbá egy baromi nem szimpatikus nő szemrevételezni Szamócás lányait és közli, hogy kettőt azonnal kirúgna, mert baromi nem szimpatikusak....

 

lolkalolka Creative Commons License 2023.11.02 0 1 1903

Amikor reggeli közben a lányok elmondták a véleményüket, amiről éppen beszélgettek, mintha József gazdának egy pillanatra elborult volna a tekintete. Tök ijesztő volt. :)

Előzmény: Tulipántoss (1902)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.02 0 4 1902

Tegnap,  Anna gazdasszony kérői is érkeztek, szép sorban. Számára nem feltétel, hogy szakmabeli legyen a párja. De az fontos neki, hogy " az illető legalább meg tudjon fogni egy lapátot."

Talán Anna az egyik eddigi legszimpatikusabb gazdasszony. Node majd kiderült, hogy az marad-e a végén is?!

 

Én is egyetértek abban, hogy rendkívül kellemetlen lehet az a helyzet -  akár Annának, akár a kérőinek, (vagy a többi gazdának is), hogy ott ülnek, mint a dutkák ősszecsődítve és ott kell egymás előtt produkálni valamit. Azaz, előadni magukról ismeretlenül, ismeretlenek előtt, egy olyan arcukat, ami elég legyen ahhoz, hogy ne őket küldjék haza?!

A kockás inges srác volt a legszimpatikusabb. Remélem Anna, nem küldi haza elsők között?!


József gazda gyomláltatott, fürdetett, ebédeltetett. Unalmas volt. Timi pedig igen ájtatos.  Krisztina pedig síró-rívós! Sírva mesélte, hogy ő, mint középső testvér nem kapott szeretetet, mert "neki nem jár szeretet?!" Ezt a hülyeséget egy közel 50 éves embertől?! Node Böbe sem egy kellemes látvány az örökké duzzogós fejével, mint akiben egy világfájdalom veszett el?! 

Józsefben pedig továbbra is van valami számomra megmagyarázhatatlan furcsaság. A nézésében is,  a beszédében is. Sokszor nem értem, mit akar kihozni a mondanivalójából, mit is akar egyáltalán kérdezni a nőktől?! Álságos a viselkedése, vagy a fene se tudja!  

 

Elnézve a hölgyeket, egyik sem szimpatikus igazán. Nekem az elsőnek érkező hölgy volt szimpatikus. Kár, hogy hazaküldte József.  Pedig úgy dicsérte érkezéskor, mint szentképet a falon! Egyébként pedig, ritka egy humortalan társaság! Pedig egy kis humor annyi mindenen átsegíti az embert az életben, szerintem.


Gergő gazda melegházi-, illetve gumis programja sem tetszett. A gumiszerelésnél Fanni, nagyon adta magát, de Gergő is hozta a vidéki formáját a " nem szereted, ha hirtelen megnőnek a gondok?!" szövegével. Ügyes ez a Fanni, sikerült a szájával felrakni a gumit. Még mindig nem jöttem rá, hogy kire emlékeztet ez a Gergő gazda?!Sem ő, sem Fanni nem szimpatikus.

Sajnos, ezidáig egyik gazda sem egy snájdig, nem egy jó svádájú férfi!

Nah, majd ha megjön Kevin!😮🤣

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.02 0 0 1901

Remélem Anna a piros kockás inges srácot beválasztja, nekem ő tetszett a legjobban.

 

Ahogy láttam az előzetest, végre csak felfűtötték azt a jakuzzit és Józsi megszemlélheti a hölgyeket alaposabban.

 

Próbáltam a neten rákeresni a nótás Erzsire, de nyomát sem láttam! ...és kettőt szült mindössze? 

Előzmény: Mazsola0070 (1900)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.02 0 1 1900

Na Szamócásnál már volt asztali áldás is, úgy tűnik Timi lány nagyon jól levette, hogy Szami vevő erre. Timi mellett más lány ekkor nem nagyon tudott megszólalni, persze aztán lehet, hogy csak így volt összevágva.

 

Szamócás programja: epertermesztési és kazánépítési tanácsadás arra csak kamuból kíváncsi lányoknak, valamint hagymagyomlálás.

 

Amikor Szamócás megkérdezte, hogy lenne-e kedvük megmutatni a lányoknak, hogy milyen ügyes kezük van, már arra gondoltam, hogy más jellegű kézimunkára kerül sor, de csak az a rohadt gazolás...:))

 

Krisztina lánynak nem kellett hagymát gazolni, vele egy kis közös sírás-rívást tartott hiperérzékeny Szamócás.

 

Anna gazdánál azt hittem megjelenik Tamás és Raja is, a helyszín ugyanis ugyanaz volt, ahol a Hazatalász számos jelenetét is forgatták.

 

Anna gazda nekem sokkal inkább bejön, mint Vikike törzsőrmester az előző évadból, remélem neki sikerül egy sokkal jobban hozzá illő csávót kiválasztania, mint Vikikének (bár ebben a felhozatalban is akad több nagyarc jelölt is).

 

Persze Anna gazda is baromi határozottnak tűnik, ezek szerint a női gazdák már csak ilyenek.

 

A "kan(dúr)ok bevonulása" nekem nagyon röhejes, jön nagy peckesen a következő kan(dúr), de az ott ülő többiekről tudomást sem vesz, még csak egy köszönést sem vet oda nekik (tisztelet a kivételnek).

 

Persze nekem ez is nagyon visszás, hogy ott ül egy csomó kan(dúr) egy rakáson, akik közül mindegyiknek az a nem titkolt célja, hogy becsempéssze a lompit Annácskának, és ezt tudják is egymásról - valami elképesztően életszerű az egész.

 

Gergő programja: traktorgumi szerelés némi tipi-tapi dínóval és nyálcserével...(kíváncsi vagyok, itt is bevetik-e a készítők a korábbi évadból ismert trükköt: annyit mutatnak, hogy a csaj a kocsiban belebukott a "gazda" ölébe, aztán lehetett találgatni, hogy volt-e fütyikényeztetés, vagy a kontaktlencséjét kereste a nő). 

 

A jellegzetesen magyar/osztrák nevű szanaszétvarrt Kevin gazda (egy ausztriai gazda vajon miért nem Hansi vagy Szepi?) továbbra sem jelent meg, még a következő rész előzetesében sem.

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.01 0 0 1899

Én meg azt nem értem, ha annyira mélyen vallásos, miért "világi" házasságot kötött, ráadásul nem is egyszer. Gondolom az új nejét sem az oltár elé akarja majd vezetni, Isten színe elé.

Előzmény: Apádfüle (1898)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.01 0 1 1898

Én megőrülnék egy ilyen merev, ájtatoskodó embertől, mint József. Nem kétlem, hogy jó lelkű, de nekem szörnyen mesterkélt, a szőr feláll tőle a hátamon.
Az előzményeket (bemutatkozásokat) nem láttam, így nem tudom, szó esett-e róla, hogy momentán hol vannak a lányai, akiket egyedül nevel.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.01 0 2 1897

József gazda jól beválogatta  az "öregecskedő" jelölteket, csak Tímea 44 éves, a többiek túl a sövényen  termékenységi időn. Legalább nem lesz hatodik gyerek! 

 

Nem értem, pl. Erzsébetben mit látott meg? Esetleg a "dalos kedvét"? Vagy ott van Krisztina, aki többnek néz ki még hatvannál is, egyáltalán nem illik a gazdához. Csilla elmegy, ráadásul fát is tud vágni. Lehet, hogy végül Tímea lesz a nyerő? ...de akkor lesznek még nevelendő gyerekek (legalábbis a hét bizonyos napjain).

 

Nagyon ravasz a gazda, már első reggel mustrát akart tartani, jól alá is fűtött a dézsának! :-)

 

Gergő úgy választott, ahogy elképzeltem, aranyosnak látom Alexát, Kirát és Fannit is. Csak Anita lóg ki kicsit a sorból, de ő legalább földije. 

Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 3 1896

Jéééé! Tényleg már tegnap meg is ülték a bikát?! És én vajon miért nem láttam  "nyálcsorgatós bikás" jeleneteket a lányokkal?!😮

A bikát láttam ugyan, hogy ott van készenlétben, sőt mutatta is egy-két lánynak amikor érkezéskor elhaladtak mellette.

 

( Nah, mindegy is, mert ugye ránk zúdították most ősztől a sok ilyen olyan műsort, így van olyan, hogy hármat is nézek egyszerre! 😂😂Azaz kapcsolgatok! 

Köszönhetően a két nagy adó: " Ki múlja alul/felül, de leginkább legalul a másikat színvonalban" című versenyének?! 😠 )

Előzmény: Ilhilla (1893)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 2 1895

Az öt lányra én is emlékszem. Gondolom ők már kirepültek a fészekből.

A két kisebbet mutatták igen a bemutatkozó kisfilmben.

(A feleségek meg okafogyottá váltak a történetben nem igaz?! 🤨)


Én is kuncogtam amikor József gazda bement a "puskáért" nem is egyszer talán. De nem restellte, be is vallotta.( Most jutott eszembe, az is lehet, hogy le akarta győzni zavarát, ezért nem csak "puskázott" bent, hanem bekapott egy kis "szíverősítőt" is menet közben?! 😮🤣 )

Előzmény: Ilhilla (1892)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.31 0 1 1894

Húha, ezek után azért jól meggondolnám a "lányok" helyében, hogy ottmaradok-e, vagy viharsebesen távozom (kérdés persze, mire ad lehetőséget a szerződésük),  nyilván lehetett oka a korábbi nejei/női lefalcolásának, meg ennek a stílusnak is,  ahogy az utolsó otthagyta.

 

Nem lehet piskóta azért ezt a kenetteljes dumát, meg a hozzá nyilvánvalóan társuló viselkedést hosszú távon elviselni.

 

Szerintem Szamócáshoz egy szentfazék nő illene, de ezek között ilyen nincs.

Előzmény: Ilhilla (1892)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.31 0 1 1893

Ha-ha-ha! A falu bikája az első randin bikára ültette a lányokat! Micsoda szórakoztató srác, gondolom nyálát csorgatva ő szórakozott a legjobban, amikor a mini szoknyás lányok megülték azt a "jószágot"!

Előzmény: Tulipántoss (1890)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.31 0 1 1892

Ááá, nem az első asszony hagyta ott a gyerekekkel, több felesége volt. Ha jól vettem ki a szavaiból, 5 (öt!) leánygyermek apja, mi a bemutatkozóban a két kisebbet láttuk. Az utolsó felesége telefonon hívta fel a kocsiból,hogy nem megy többé haza, menjen a gyerekekért a bölcsibe, oviba. 

 

Az is tetszett, amikor bement a "puskájáért", hogy valamennyire be tudja azonosítani a hölgyeket! :-)

Előzmény: Tulipántoss (1889)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.31 0 1 1891

a lovon beügető idősebb nő 

 

Ezen mi is jót nevettünk! Szamócás Józsi azt sem tudta, hol, mit markoljon meg, amikor az üléstől elgémberedett "lányt" lesegítette a lóról. Érthető is, hiszen elég régen fogott már hasonlót! Mi meg egyszerre láttuk -teljes nagyságában- a ló farát és a lány farát! Legalább fehér lovon vonult volna be! :D

A gazda eléggé kenetteljesen beszél, lehet, hogy anno kimaradt a "kántoriskolából" és így lett szamócás? 

 

Előzmény: Mazsola0070 (1888)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 4 1890

Gergő gazda: (Szabó Gergő Dávid, 26 éves, egyedülálló, Bihardiószeg (Románia) Állattenyésztési agrármérnök, inszeminátor, mezőgazdász)

 

Rengeteg barátnője volt,úgy tartják, hogy ő a falu bikája ( már ami a foglalkozását illeti, vagy ténylegesen?!)😉

Könnyen szerelembe esik, nagyon romantikus típus, és mindent belead egy kapcsolatba. Nem fél kimutatni az érzéseit, sírni sem szégyell, ő sem, úgy, mint akár József gazda. A kiválasztottja legyen sportos, ne legyen túl duci, a többi nem számít. Legyenek céljai az életben, és törekedjen mindig a legjobbra. Az utolsó kapcsolatában ő már haladt volna előre, de az exe még nem állt készen rá. A szakítás után emiatt kicsit lejjebb ment az önbizalma, de már tornázza vissza magát. Hobbija a quadozás, horgászat, autózás.

 

Első látásra én Gergőt nem mondanám egy sármos férfinak, de a lelke azért lehet szép, ahogy a fáma tartja. (Neki nagyon nem áll jól ez az "egyen frizura", hiába trendi.)

Érdekes, addig amíg József gazdánál nem igazán láttam  első látásra, hogy ki is illene hozzá a legjobban, addig Gergőnél a hölgyek közül egyből az a hölgy volt szimpatikus, akit az édesanyja hozott kocsival. Aki izgult, és akinek hasonló az érdeklődése, mint Gergőnek. Tetszett, hogy nem a "tudásával" kérkedett a bemutatkozásnál. Van egy furcsán beszélő hölgy, akinél valami hiba lehet, kissé molett is - azaz nem Gergő zsánere -,  lehetne az első kieső......😮

 

Ezidáig a műsorvezetőnek Nádai Anikóval nem igazán volt gondom. De  ez a "felvett?" őszintétlen tekintete, a stílusa annyira zavaró, hogy muszáj volt már leírni. Amióta kismamaként ült kocsiba és érkezett a gazdákhoz, már akkor megfigyeltem, de az állapotának tudtam be. Most azonban már palástolni sem palástolja az érzelmeit. Úgy robbant/robban be a gazdákoz sok esetben és a legváratlanabb pillanatokban

- nyilván amikor mondják neki persze! -, de  legyen egy kicsit már szerényebb, mint  anno, a műsor elején volt! 
Egyébként, az első randin mindenki zavarban van, szerintem. A gazdák "védelmében" mondom, hogy első alkalommal tíz különféle embert rájuk "zúdítani kamerák előtt??!!", azért az nem semmi. A kreatívok ennyi évad után, igazán kitalálhattak volna, egy kellemesebb, bensőségesebb megoldást az ismerkedésre. Szerintem.  

Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 2 1889

Kedvelem a műsort, láttam eddig minden évadot. Visszanézve a műsort az alábbiakat gondolom a látottakról: 

József gazda:  (Pető József, 54 éves, egyedülálló, Felsőlajos.)Kertészet, fóliás gazdálkodás a területe.


Ezermesternek tartja magát. Keményen dolgozik, de örömét leli a munkájában. Nagyon érzékeny, sokat sír. Hiszékeny is, sokan ki is használták. Vallásos. Aki olyan társra vágyik,  akivel  végre boldog lehet.

József gazda érdekes!

(Egyenlőre a  furcsa viselkedését a kamerák jelenlétének, zavarának tudom be, aztán majd kiderül)

Bizonyára dolgos, ügyes, vallásos, jó ember. Becsületére legyen mondva, hogy egyedül is fel nevelte lányait. De nincs benne semmi élet, semmi férfiasság. A nagy megfelelési kényszert látom benne, semmi plusz, semmi spiritusz.

Még a kinézete, pláne ha megszólal, olyan igazi balek?! És ez még hagyján, de bevallom, én félnék is tőle?! Olyan érdekes a tekintete, mintha valami baj lenne a toronyban?!


És a végén mindent vitt  a "sírva fohászkodása!" Annyira teátrálisra sikeredett, mintha egy kicsit már túl is tolta volna!  Szerencsére  az  "asszony koszorú" nem érzékelte a dolgokat.  Egyébként is a hölgyek - a neveket még nem tudom fejből -,  között van talán három, aki szerintem idősebb Józsefnél.

 

Az egyik talán aki lóháton érkezett, de nem a ló  nyerített menet közben, hanem én! 😮 Ahogy a "menyasszony jelölt" a nagy hátsó fertályát Józsi arcához nyomta ahogy szerencsétlenkedett a lóról való leszállással. Addig a gazda azt  sem tudta, hol-, és hogyan fogja meg?! Tőle akár le is zuhanhatott volna, mert olyan tehetetlenül állt ott! 🤣
Úgy láttam, ahogy nőtt a  hölgyek száma, József gazda úgy kezdett belekeveredni a nevekbe is. Ki-,  melyik levelet írta, mit is írt magáról stb?!  A helyzetén még az is rontott, ahogy mondta is, hogy "minden nőnek más neve van?!" 😮 És ráadásul olyan gyorsan érkeztek egymás után a feleség jelöltek , hogy József csak annyit tudott mondani, hogy "mindjárt jövök, megint megérkezett a vonat!" Nem tudom, hogy milyen lesz a másik két gazda és az egy gazdasszony, de Józsi egy fura figura, lehet rajta "nyeríteni!"(No és arra is kíváncsi vagyok, hogy az első asszony miért menekült el, csak úgy ukmukfukkra?! Miért hagyta hátra a három lányt és ment világgá?!

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.31 0 1 1888

Szamócás Józsefet akkor láttam, amikor öntudatosan belenézett a kamerába, és elkezdett mondani egy imára emlékeztető szöveget, ki ne derüljön, hogy már adott ki verseskötetet, Szamócás József: "Uram, segíts!" címmel, és abból mond el idézeteket..:))

 

Na de az a lovon beügető idősebb nő (Szamócás szóhasználatában: lány, erre mondta a feleségem, hogy régen volt ez már lány) sem volt  piskóta, vajon otthonról jött lovon, vagy ott mászott fel rá, felvétel előtt...:) (gondolom, ő hosszabb ideig marad, bár Szamócás már kummogott valami olyat, hogy nem igazán jön be neki).

 

A korábbi évadban ez a karakter az öreg zsíroskenyeres, Libás Pejsta volt, de szerintem Pejsta dolgai szórakoztatóbbak voltak (bár ha Szamócás is eperrel fogja napokig etetni a "lányokat", és Lajosmizsére viszi őket az "európai nyaralásra", akkor még behozhatja).

 

Ez a Gergő meg nagyon emlékeztet arra a szlovákiai (?) festettszemöldökű pösze gyerekre, aki szintén a csajok lábán/lába között tartotta a kezét, ha jól láttam, a következő részben már Gergő is az egyik csaj combján matarász, de biztos lesz ebből még muffsimi is....(ez manapság elengedhetetlen a fiatal "gazdagyerekek" között, hogy az első randin a csaj combját kell tapizni?) 

 

 

Előzmény: Ilhilla (1887)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!