Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok! Eladó egy 480ccm-es 300baros FX carbon léghenger. Nekem FX Bosshoz volt vásárolva, de több típusú FX-hez passzol. 2031 közepéig próbázva. Ára mindössze 40 ezer Ft.
Sziasztok eladó az alábbi szett FX cyclone Cal. 5,5 rajta Vector Optics Continental 3-18x50 FFP három DB palack feltöltve egyiken töltőcsonk, nyomáspróba nincs néhány éve vettem de alig használtam az utóbbi évben semmit ezért is adnám el.
a fegyver nagyon szép megkímélt állapotban van. Kérésre fotót küldök "nem sikerült feltöltenem". Irány ára: 490.000 HUF +36309156423
Sziasztok! Eladó egy 300baros 6 literes palackom. Most járt le a nyomáspróba, de kiválló állapotban van. 35 000 Ft. Érdeklődni: 19kuruczpontklau94kukacgmailpontcom
Sziasztok! Eladó egy új, csak próbálva volt (garis) Gauntlet 2 Exclusive .25-ös. 7,5j alatti szettel átvehető. Gyári belső is van hozzá, úgy 70+ lövést tud regulátorral, de addig nem tudok elszámolni bőven 80+ állítólag. A cső preferálja a könnyebb slugokat is. Gyárilag beépített csendesítő + lövedékek. Ára fix 260e Ft. 2 tár + 1-es betöltő. Képek privátban. Érdeklődni: 19kuruczpontklau94kukacgmailpontcom.
Eladóvá vált a 300bar/6l palackom. Ahogyan a képen látható, 2026 júliusig érvényes a nyomáspróbája. Gyártási éve alapján korlátlan ideig újra próbáztatható.
És mi köze az én e-mail címemnek ehhez? (Már láthatóvá tettem, mert eddig nem is vettem észre hogy nem nyilvános…. Nem nézegetem a saját nick-emet…) Itt egy kép a mail fiókom elküldött leveleiből. 3x írtam már neked klf témákban és sose válaszoltál….
KalibrGun Argus W45 cal 0.22 Eladó. keveset használt, új állapotú. A fotókon látható állapotban, Igény esetén a fotón látható tartozékokkal. Ha kell akkor még tudok adni egy 300bar-s hordozható, 220/12v digitális levegő kompresszort is. Regényt nem szeretnék írni róla. Nem ismernéd,akkor a googli a barátod. Mindent megtalálsz róla. Ha érdekel, felhísz és mindent elmesélek. T:703750379 Ára ahogy a fotónkon láthatod. 685e-Ft