A bolhát minek figyelembe venni , elég csak lepattintani , rálépni , stb."A győztes mindent visz " , ezt még nem hallottad ? Amennyiben az ellenzéki nyert volna akkor azzal lett volna tele a sajtó - eee-van .
Az élet egy emberöltő hosszúságú, egy jó név örök.
Újból köszönöm a méltató szavakat, de ha már itt tartunk, a negyedik idézet szerintem egy rossz fordítás eredménye. Valahol azt olvastam, hogy japán közmondás.
Honnan veszed ezt a 140 ezret? Annak a nyugdíjam is kétszerese, de dolgozom is, és az többet hoz a nyugdíjnál, úgyhogy ennek fuss neki mégegyszer. Saját házamban élek, így lakbér eleve nincs. Vízdíj sincs, mert saját kutam van. Áramdíj van, de nem mindig kiadást jelent, mert napsütésben magam is termelek áramot, amit eladok az áramszolgáltatónak. Csak szemét- és csatornadíj, valamint tv, internet és telefon teszik ki a rezsim, ami együttesen cirka havi 20 ezer. Ez olyan tarthatatlan életvitel, hogy meneküljek el miatta? Minden évben tengerparton nyaralunk, a Tátrában, vagy az Alpokban telelünk. Szörnyű sínylődés mi? Nem volt könnyű megszokni, de összeszorított fogaggal tűrjük...
Inkább az a téma, hogy a 21%-nyi választó alig több, mint fele szavazott a söpredékre, miközben tudható, hogy a maffia szavazói csak akkor nem mennek szavazni, ha haldokolnak. Ennyit rólatok és a támogatottságotokról. Csalásra épülő választási rendszerben nem nehéz nyerni, ha te vagy a kedvezményezett.
Ha szigorúan vesszük, akkor a harmadik nem is számít. Ha nem számít, akkor viszont az SZDSZ-es sokpárti jelölt az előkelő második helyet szerezte meg! A Fideszesnek csak az utolsó előtti helyre volt elegendő szavazója.
Cambridge-ből nézve Magyarország egy szép európai ország, ahol nincsennek pakiniggerek. Csak cigányok. De szerencsére az egyik nógrádi putrijából már egy peterborough-i putriba költözött.
Nem tudom kit leptek meg a választási eredmények, de akit megleptek, az (ne fárassza magát a továbbiakban, egész egyszerűen) ne szavazzon; ha nem érti a metodikát!
Mindig többen lesznek azok, akik magukra szavaznak, mint azok, akik maguk ellen!:-)