Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.10 0 0 7

Sajnos ez van. :-(

Kaptunk levelet műszaki eggyeztetésre. 1 hétig probáltam hívni a nap minden szakában a levélben található számot nem vette föl senki. Aztán felvette egy úr akivel sikerült is 3 héttel késöbbi időpontot megbeszélnünk (nem miattunk hanem neki nem volt ideje). Előző nap 18.15-kor hívot hogy nem menjünk másnap reggel, mert majd küldenek katalógust amiböl kiválaszthatunk mindent. (Azóta sem jött meg) Aztán már egy högy keresett pár nappal késöbb már mentünk is. Bár szegény szinte semmit sem tudott mutatni mert még nincs meg a beszálító aki az "extra" járólap csempe stb. szálítja. Azóta eltelt 1 hónap azóta se hívnak.

Kiderült hogy játszóteret sem építenek!

 

Előzmény: kisfülű (6)
kisfülű Creative Commons License 2017.05.10 0 0 6

Köszönöm, hogy válaszolt! Eddig is komoly aggályaink voltak... Mi is csak annyit szeretnénk, hogy  korrektül, normálisan legyen megcsinálva a lakás, nem többet! Fizetünk érte, nem szívességet várunk el.  Mi is olyan válaszokat kaptunk, amitől azt hittem agyvérzést kapok. 

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.09 0 1 5

1. A bejárati ajtót 30 mp alatt kinyitják, minimális a hang és hőszigetelése és a szag szigetelése.

2. Az ablakoknál is ez a helyzet. Hang hő . Plusz a párkányokon megáll a víz. Bevskolják a redőny tokot. nincs benne semmi. Ha refőnyt szeretne csak felárért raknak be.

3. Parketta alán nem raknak szigetelést. 

4. A radiátorok alul vannak méretezve. Nálunk fel akkorák ami kellene.

5. Alúl van méretezve a szigetelés is, és rosszúl is rakták pl. Szeles időben a konnektorból süvít a szél.

 Alúl van tervezve minden! (Sporolás)?! "Csúcsidőben" kicsi a víznyomás. Lefolyószag a fürdőszobában. Így hirtelen ennyi.

Sajnos mindent megigértek nekünk is de semmit nem tartottak be belőle. Minden nap látom az építkezést sajnos. 

Mi isz szeretünk volna 8 légkamrás jó ablakot bukó nyilót, jobb parkettát jobb csempét jobb kádat stb. és ezért hajlandóak lettünk volna fizetni de így se engedték. Azt mondták hogy átadás után szétverhetjük az egészet! Új lakás felújítás! 

Nem urizálunk csak szeretnénk egy olyan lakástamibe legalább a fő dolgok minőségiek és jók.

Már bánjuk hogy megvettük.

Előzmény: kisfülű (4)
kisfülű Creative Commons License 2017.05.09 0 0 4

Örülnék,  ha legalább egy oldalnyi hibát leírna :)  Látjuk mi is, hogy vannak nehézségek. Harcolunk is rendesen. Nem is szeret 

minket a kivitelező. Talán ezért is adott a kisebb módosításokért is csillagászati árajánlatot. 

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.09 0 0 3

Mi most is a Reviczky lakóparkba lakunk, de a most épülőbe is vettünk lakást. Sajnos az ablakokal most is sok a baj mert nehéz takarítani, és ha valaki szeretne redőnyt vagy nem válalják a redőnyösök vagy csak felárért. Kértük hogy más ablak legyen de elutasították hogy egységesen kell hogy kinézzen az összes lakás. Ekkor javasoltam hogy ha már így kell kinéznie akkor a mostani fix részt is nyithatóra kérnénk mert kívülről nem látni hogy más lenne. Ezt is elutasították. Sok mindent igértek gondolom nem csak nekünk sajnos semmit se tartottak be belőle. Még oldalakat tudnék írni a hibákról de most csak erre van időm.

kisfülű Creative Commons License 2017.04.30 0 0 2

Mi stúdiólakás tulajdonosai vagyunk. Miután az ablakok nagy részét már berakták, tűnt fel, hogy a stúdiólakások fix ablakrészeit

meglehetősen nehéz lesz megtisztítani. Miért nem lehetett a nyíló szárnyat legalább nagyobbra tervezni, hogy kisebb fix felület 

maradjon? Illetve a franciaerkélyhez közelebb tenni a fix ablakot, hogy két oldalról hozzá lehessen férni. A jól átgondolt tervezés, és a spórolás eredménye! 

 

kisfülű Creative Commons License 2017.04.28 0 0 1

Örülök, hogy rábukkantam  a Reviczkysek fórumára.  Mi nemrég vettük meg a lakást. Most ötletelünk a kialakításon. Van tapasztalatotok járólap és csempe ügyében?

Előzmény: privatposta (-)
Tombolda Creative Commons License 2017.03.15 0 0 0

Pard0n.

Előzmény: privatposta (-)
privatposta Creative Commons License 2017.03.15 0 0 topiknyitó

Szeretnék nyitni egy fórumot itt, azoknak akik már vásároltak, és akik még csak azután fognak vásárolni lakást a lakóparkban. Minden hozzászólást szívesen fogadok, és várok is. Remélem hamarosan sokan leszünk, és elmondjuk egymásnak tapasztalatainkat, amiből aztán mindenki tud tapasztalatot szerezni.  

http://reviczkyliget.hu/

Erről lenne szó, és én is vásárlás előtt állok. Nem találtam még róla fórumot, ezért remélem hasznos lesz.

Az előző ütem lakói is írhatnak tapasztalataikról, a minőségről, a környékről, bármiről. 

Előre is köszönöm a hozzászólásokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!