Sajnos van egy probléma.Nem tudom lementeni a fájlt,amit feltöltöttél.Ha tudod,kérlek,légyszíves,töltsd fel a MEGA oldalra,hogy le is tudjam tölteni.Előre is köszönöm!Spicycola
Köszönöm szépen a "Madame Pompadour" feltöltését,nagyon örültem neki.A "Párizsi élet"-et azóta megtaláltam magyar nyelven a videa.hu-n,így.köszönöm,az már meglett.Üdvözlettel:Spicycola
Még egy operett-kérésem lenne,Offenbach:Párizsi élet c. operettjét is tegyétek fel ide,ha lehet,a régi,Zenés TV Színház c. műsorból.Köszönöm szépen előre is!Spicycola
Kérném szépen,hogy ha lehet töltsétek fel ide,a "Madame Pompadour"c. operettet és a "Italománia,avagy operaest pezsgővel"c. operettet.Szeretném lementeni is őket.Kérlek,hogy ne a datára töltsétek fel,mert nincs prémium tagságom.Előre is köszönöm szépen,és,ha lehet,kérném,hogy mielőbb töltsétek fel ezt a 2 operettet!Üdvözlettel:Spicy cola
Valaki látta a hétvégén, a Vissza a jövőbe animációs változatát, egy-egy sorozatrész képében?? Az RTL KLUB leszinkronizáltatta, eddig 3 részt adtak le. A műsorújságok szerint 12 részt fognak levetíteni, de a sori első évada 13 részes. Mint ahogy, a 2.-ik évad is. Gondolom, ez az évad is kap szinkront.
A film digitálisan felújított változatát először láthatják a televízióban. A felújítási munkálatok az operatőr, Hildebrand István közreműködésével készültek.
Július 19-én 20:35-től az M5 műsorán!
- Mi a teendő, ha az ezreddel megérkezel egy városba?
- Megtudom kik a legszebb lányok a városban, és a lehető legrövidebb időn belül
igyekszem ismeretségükre szert tenni.
- Rossz...teljesen rossz.
Egész életedben hadnagy akarsz maradni?
- Nem.
- Na, hát akkor nem a lányokat kell számba venni, drága Hugókám, hanem...
- Hanem?
- Hanem a telekkönyvi kivonatokat.
A lányok belbecsének legfontosabb értékmérője a telekkönyv.
Természetesen figyelembe kell venni,
és ez nagyon fontos, hogy
mennyi teher van rajtam.
Adósságunk nekünk is van,
ha kell...
Szóval, boldog akarsz lenni? Na hát, akkor ne a lányok után sétálj,
hanem eredj el a telekkönyvi hivatalba, ott némi borravaló
lerovása ellenében - mert hiszen
hivatali titokról van szó - megkaphatod
a város 15-től 40 éves korosztályú
honleányainak teljes értéklistáját.
- Negyven?!
- Vénkisasszonyoknál háromszoros az árfolyam, húszon alul, halálos szerelem
Egy kérdésem lenne egy érdekes technikai megoldásról, hátha valaki többet tud, mint én erről, ( ami nem nehéz, - mert én aztán semmit : ))
A YouTube-on láttam egy régi filmhíradót a harmincas évekből, csodálatos HD minőségben . Az alkotója azt írta , hogy mesterséges intelligenciával turbózta fel .Mhttps://youtu.be/E0uc72d1atg?si=HoljD5PE90Qf_n_oMI-vel feljavítva
Van ilyen progi ? nem tudom mi lehet ez...
Ha valakinek van fogalma , kéretik megosztani : ))
Teljesen igazad van, tojás az a 12-es karika. Ezt jó régen írtam át DVD-ről, akkor még fogalmam se volt a képarányról, meg a bitrátáról. Bár azt hiszem, az a program, amivel átírtam, nem is tud képarányt változtatni. Talán egyszer nekilátok, és újra átírom.
Ami a 16x9-es képarányt illeti. Nemrég olvastam, hogy felújították a Szürkület című filmet. A Filmarchivum kockásra dicsérte magát, hogy milyen ügyesek voltak, hogy milyen nehéz volt a képi világot átmenteni. Azután levágták a film negyedét. Hogy nem vág hozzájuk egy ansnittet egy felháborodott rendező, egy magából kikelt operatőr. Szakbarbárok.
Kedves Fórumozók, nagyon sok olyan alkotásnál segítettek már, amiről teljesen lemondtam. Évek óta keresem a Szentjános fejevétele c. magyar filmet. Hátha...
Azért, mert DRM védettek lettek a videók. Ezt az eddigi módszerrel már nem lehet letölteni. Korábban belinkeltem két megoldást is erre. Hozzáteszem, hogy a DRM védelem feltörése finoman szólva is nem egészen jogtiszta.