A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
A kisebbnél azt írja Munkanyomás: max. 1,5 bar, 3 év gari, viszont működik 20V és 12V aksival is. A drágábbhoz azt írja Állítható munkanyomás: 2-6 bar és 5 év gari.
Léghűtéses traki . Nekem is inkább eladni kéne már az enyémet ,mert igen drága lett a fenttartása ! Nem keres annyit mint amit rá kell költeni . Az önkormányzat gatya nem tud fizetni és nincs meló vele .
Ez pedig a ritkább fajta UE traktor ,mert ez csak hátsó hajtású ahogy nézem . Nekem egyébként eza 28 lovas motor a kedvencem ,bár azt mondták rossz rendszerű nagyon kényes fajta motor . De óriási nyomatéka van . De a Zetorhoz létezik 2 hengeres motor is az is jó volna bele a 2511 traktorban van olyan motor . 102 dugattyúk vannak benne azokban már 25 lovas moci . Esetleg egy olyat bele tenni ha a váltója javítható volna .
Mivel direkt a váltóból jön a lehajtás a tlthez anno mikor vágtam a fűvet körbe a földeken kapott egy tuskót. Aztán nem vette a sebességet csak a 2 est meg a hátramenetet. Utána kiment az öreg még eröltetni egy délután mert én hülye vagyok hozzá. Na ennek 6 éve. Azt mondták neki az ismerösei hogy javithatatlan, gondolom a szar állapot miatt is. A hütöje gatya. Barkácsolással megoldható.
Majd tolok fel képet.
Kicsit szarul van az öreg 84 éves, megint felvetödött hogy hazaköltözés. Az mtz t eladta, ez a traktor maradt.
Csak gondolkozunk mi a fsz legyen. Nincs kedvünk hazaköltözni, csak lehetőség.
Kavicsos milyen árban vannak a szar traktorok? u28 dutra elől kiskerekü. Hütörendszer szar, hidraulika szar váltóba tört valami, állitolag egy bronz fogaskerék.
Lehet megint hengerfejes, 5 éve lehet nincs beinditva.
Szét lehet azt szedni, nem nagy ördöngősség. Én már tekertem újra párat. Az az igazság hogy ezek a motorok alul vannak tervezve teljesítményileg, még egy akkus csavarhúzóban elmennek, de flex-ben már gyengék. Nem szabad velük foglalkozni, kidobni, cserélni.