Keresés

Részletes keresés

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 5 6217

A kiszavazás után, amikor a konyhában maradt a triumvirátus, Csaba megjegyzése, hogy: alakulhatott volna jobban is az este (nyilván arra gondolt, hogy Henryék helyett Virágék eshettek volna ki), ez mekkora gáz már. Tényleg nem értem, hogy sokaknak ez hogy nem tűnik fel, hogy mennyire kárörvendőek, kiröhögik, kigúnyolják az ellenfelet. Erre tett rá még a riportszobában Curtis, ahogy elkezdte énekelni a Virágéknál ég a világ dalt. Judy meg ott nevetett vele. Miközben ők már rég kiestek. Ha visszanézik a műsort, láthatják, hogy se henryék, se Virágék nem beszéltek így róluk. Nagyon ellenszenves volt ez a viselkedés, a kárörvendés.
Ha ezt Virágék csinálták volna, már rég szétszedte volna őket a kommentszekció, hogy milyen gonoszak, meg még, amilyen jelzőket aggatnak rájuk ok nélkül.

tulipan001 Creative Commons License 2023.10.25 -4 2 6216

Én bizony nem emlékeztem arra, hogy Virág hogy nézett ki korábban... gugli jó barát, rákerestem. Hát kész vagyok, még csak nem is hasonlít magára! Nehezen élném meg, hogy nagy gyakorisággal egy idegen arc nézne rám vissza a tükörből.

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 1 6215

Amúgy a Sztárban sztár is olyan műsor volt, ahol a kommentelők ki voltak akadva azon, hogy Curtisnél sokkal jobban utánzó, éneklő szereplők estek ki, ő meg a legjobb négyig jutott (azt hiszem, 12-ből). Akkor jött az, hogy nem jelent meg és át kellett szerkeszteni az egész műsort, hogy a műsoridőt kitöltsék. A dzsungeles műsorban nem láttam, ott elvileg nem volt vele gond.

Előzmény: crossfire1 (6214)
crossfire1 Creative Commons License 2023.10.25 0 1 6214

Curtis és VCs több tv2-s műsorban is együtt szerepeltek (pl az ominózus Sztárban Sztár, amikor Curtis nem jelent meg az elődöntőn), onnan ismerhetik egymást. Gábort nem tudom...

Előzmény: Ások-apa (6210)
flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 7 6213

Curtisékkel kapcsolatban: Igen valóban mélyről indult, Judy segít neki, ez igaz. De más párok, akik viszont nem voltak alkoholisták, drogosok (ezt most nem negatívumként, hanem tényként gondolom), ezért "normál" szintről indulnak, ők nem érdemelnék meg? Nekem Dávid és Eleni, Henry és Rebeka is nyerő lehetett volna. Arról nem beszélve, hogy Curtisék egy szabályos kiesés után valahogy mégse estek ki. Semennyire nem korrekt a többiekkel szemben. Akik kiestek, ugyanígy itt lehetnének. Akik meg végig küzdötték azt napot, sikerült a játék örülnek, azokkal szemben meg milyen ez?Totál hiába erőlködtek az aznapi játékon. Ugyanezt mondanám akkor is, ha másik pár marad így bent.

Előzmény: Molzsu (6212)
Molzsu Creative Commons License 2023.10.25 -9 2 6212

Sok mindemben egyetértek Veled, de 2 fő vonulatban nem.

Szerintem Virág egy vizuálus környezetkárosítás ilyen hosszan főműsoridőben. Valóban azt csinál a testével, amit akar, de szegényke úgy érzi korpa közé keveredett, és ez nagyon lejön a pár perces bevágásokban is, nemhogy 0-24-ben. Állandóan szerepel, nincs egy őszinte pillanata sem. Nézd vissza a vidám jeleneteket, Ő látványosan kívülálló, ott sem tudja elengedni magát.

Curtissel kapcsolatban  már nem tudok ennyire vehemens lenni, csak a műsor címe alapján jelenleg Ők megérdemlik a címet, mert egy ilyen múlttal az úton maradni napi kihívás mindkettőjüknek.

Gondolj csak az AA-sokra, nem véletlenül napra pontosan tudják megmondani, hogy mióta tiszták.

Előzmény: Ások-apa (6210)
flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 6 6211

A Curtis-rajongók egyszerűen figyelmen kívül hagyják a pofavágásaikat, a gúnyos megjegyzéseiket. Hogy beszélnek róluk a hátuk mögött? Virág és Laci nem gúnyolja őket. Ahogy kifigurázták Virágékat, hogy a játék előtt minek kell stratétgiát megbeszélni, stb. Aztán fél perc múlva Csaba arról kezdett beszélni, hogy Joék veszélyzónások, akkor közülük az se baj, ha valaki veszélyzónába kerül, mert 2-2 állás esetén a pénz dönt, és ugye Joéknak nulla Ft-juk volt. Mi volt erre  Curtsék reakciója?? Jaj, Csabi te milyen okos vagy, de jó, hogy ezt ilyen jól megfogalmaztad, jaj de büszkék vagyunk rád, stb (Judy és Evelin). Akkor? Ők nem számolgatnak? Dehogynem, csak Virágnál teszik szóvá, hogy nem őszinte, mert taktikázik. Vicc az egész.
A borítékos húzásról meg ne is beszéljünk. Igen, volt már boríték, de olyan, hogy elveheted valaki más szavazatát, vagy a tied duplán számít. De ezek NEM a harmadik kiesésnél, hanem később.Vissza is került kieső játékos, de ott legalább megvolt a látszat, hogy játszani kell a visszakerülésért.

Előzmény: Ások-apa (6210)
Ások-apa Creative Commons License 2023.10.25 0 8 6210

Írtam már egy litániát a párokról a műsor elején. Így a vége felé is tartom azt, de egy párnál változott a véleményem.

 

Az elején különböző okok miatt Henry, Virág, valamint Curtis párosa volt szimpatikus. Még a hibáik ellenére is! Úgy tűnt, ők sem rosszabbak a többinél, meg  a Deákné vásznánál sem. Továbbra is tartom azt is, amit még a műsor kezdetekor írtam, hogy  Joe  és  VCS szereplése nem lesz jó ómen a számukra. ( VCS fan sosem voltam, mert én anno, mindig is  Csaba öccsét, Tamást preferáltam.)

Virágot amióta "ismerem" a tv-ből  sosem volt bajom vele. Sokan bántják a kinézete miatt. Igen, régen szép lány volt. Túl plasztikáztatta az arcát való igaz. Ez nekem sem tetszik. De szuverén joga, hogy mit kezd magával, ha a férjének úgy jó ahogy van. Nem is az én tisztem megítélni őt.  Mint hogy a VCS nemi identitásáról szóló pletykákat sem! Virág és Laci nagyon jól kiegészítik egymást a hétköznapokban is. Ahogy Henryék is. 

 

Curtissal kapcsolatos előző megítélésem megváltozott. Eddig a pletykáktól, a vele kapcsolatos cirkuszoktól függetlenül, megláttam benne az embert is. Ezidáig szimpatikus is volt. Annak láttam az őserdőben a "Celeb vagyok ments ki innen" c. műsorban is, a "The Voice" c. műsorban  is. Nem ugrottam a sok vele kapcsolatos pletykákra sem, melyekkel tele volt a média. De!


A Nyerő Párosban viszont nem mindig tetszett/tetszik a viselkedése. Az meg pláne nem, ahogy előadja magát, ahogy "úri emberré avanzsáló" arcát mutatja szép lassan. Az pedig ahogy piedesztálra emeli a csatorna, az már  polgárpukkasztó! Vigyázni kellene a megjegyzéseire is, mert lehetne durván kontrázni rá a  dolgai ismeretében. Szimpátia ide-, vagy oda, de zavaró volt az a kijelentése is, hogy " Virágék érzelmileg és intelligenciában sincsenek az ő szintjükön??!!" Ezek, és a leírtak miatt  Curtis vesztett a szimpátiából. 

Sőt, a műsor vége felé lassan ismét kezdi elfelejteni, hogy honnan jött, honnan kellett felállni a padlóról?! És hogy, sokan elfogadtuk őt mi nézők  úgy is,  ahogyan és amikor még a padlón volt.  Mindezt  csupán emblematikusan mondtam és hoztam fel!

Sőt, rátett egy lapáttal a szimpátia vesztésre a csatornais,  hiszen " Curtis féle borítékos akciója" is gyomorforgató volt. Bizony, jókor és jó helyen kellett volna hazaküldeni őket!  Most már késő!

 

Egész műsor alatt azt sem értettem,  hogy Gábor és Móni mi a fityfirittyet keres a játékban?! Elnézve azonban azt, hogy milyen nehezen indult a műsor szereplő párok hiányában, hogy alig bírták "összeszedni" az induló párokat műsorkezdésre, sok mindent elárul.  Gábort sokan a villa legviccesebb lakójának tartják, addig én még nézni sem szívesen nézem. De nem azért, mert ronda egy kivarrt lény, hanem a bunkósága, miatt. Próbáltam ugyan  megkedvelni is a számomra ismeretlen párt, de nem sikerült! És nekem nem volt vicces, de az sem, hogy a párja Móni úgy viselkedik, mintha egy hálivúdi sztárként jött volna hozzánk a műsorba?! 

 

Érdekes egyébként ennek a Curtis-Csaba-Gábor triónak a "régről datálódó barátsága?!  Az első kettő barátsága  talán az elvonó miatt alakulhatott így 

-  és erről  az első találkozásnál, mintha ez hangzott volna el?! - és az is lehet, hogy Gábort is onnan ismerik?!

Úgy érzem, hogy az egész játékban talán Balázs és Peti szórakoznak és érzik magukat a legjobban?! A kreatív csapat viszont slendrián munkát végez. "Hülébbnél hülébb"  játékaik már nagyon fárasztóak. Korrektségéről nem is beszélve, de nem is palástolják a "csalásokat" sem.  Mást sem tudnak kitalálni, mint tériszonyosan lógni a levegőben, vagy leönteni a fejeket minél gusztustalanabb trutyival, és a többi?! 

Végül pedig  nem Curtis ellen beszélve, de nagyon gáz és baromi igazságtalan volt a már fent is említett "bent tartásuk!" 

A műsor címe "Nyerő Páros!"  (Egy biztos, hogy Gábor ahogy viselkedik a társával, ezt a címet nem érdemli meg! Attól függetlenül, hogy sokan marha humorosnak, a villa bohócának tartják. Persze ez csak az én véleményem.)

 

Mivel nem én írtam a forgatókönyvet, úgy érzem, hogy kivételesen nem az a pár fog nyerni, akit én szeretnék?! 

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 0 6209

Erre én is gondoltam, hogy bár van elég celeb Magyarországon, de nem biztos, hogy el is vállalják a műsort. A másik csatornán futó Dancing műsorban szerepel Krausz Gábor, aki elmondta, hogy minden évben hívták, és most a 4. évadra vállalta el.

 

Előzmény: Mazsola0070 (6207)
flamingó88 Creative Commons License 2023.10.25 0 2 6208

Így lehet, ahogy írod. Viszont ez óriási előny nekik, hogy ismerik egymást régről, még barátok is. Így nem kellett szövetségeseket keresni, hiszen adott volt a dolog. Virágékat meg leszólják, hogy ők kezdtek klikkesedni. Jó vicc volt. Az egész úgy kezdődött, hogy egy játék után visszajöttek Virágék, és Curtisék szóltak nekik, hogy akár lehetnének velük is. Virágék nem kötelezték el magukat mellettük, hanem bementek a házba Joékhoz és Henryékhez, és akkor álltak egymás mellé ők hatan (3 pár).
Ráadásul ha Curtisék a végéig jutnak, még szavazni is fognak rájuk a többiek, hiszen rájuk nem sértődtek meg a többiek, akik kiestek (akár miattuk is). Hiszen ők mindig el tudtak bújni amögé, hogy jaj hát a barátomat nem szavazom ki. A Dávid-Eleni páros is kiesett, hiszen Gáborékra szavaztak a régebbi barátság miatt. Így azért könnyű végigmenni egy játékon. Ja és kétszer meg veszélyzónában voltak, amikor nem kellett állást foglalniuk.
Nem tudom, ki mennyire nézte az előző évadokat. Vasvári Vivi és a párja is úgy nyertek, hogy alapvetően elvoltak mindenkivel, 1 veszélyzóna kivételével mindig ők ültek a kieső helyen. Nem szereztek így ellenségeket, nem szavaztak ki senkit. A végén meg Gáspár Laciékkal döntőztek, akik viszont sosem voltak kieső helyen, így viszont állást kellett foglalniuk többször is, hogy ki a szimpatikusabb páros.
A legjobb vicc az volt, hogy Balázs úgy vezette fel a döntőt, hogy az nyer, aki legjobban teljesít, legjobban ismeri a párját stb. Hááát ebből semmi nem volt igaz Viviékre. Nem volt bajom velük, de ez konkrétan szimpátia játék volt, mindenben az utolsó helyen voltak.

Előzmény: Molzsu (6206)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.25 0 2 6207

Az lehet, hogy Széki és Vastag jól ismeri Borárost (az sem kizárt, hogy a castingosok tőlük kapták az ötletet), de szerintem Magyarországon széles körben nem ismert se ő, se a párja.

 

Rákerestem a nevére, a Nyerő páros előtti időkből szlovákiai honlapok jönnek fel, amelyek valami bundagyanús meccséről írnak.

 

Minden esetre ez arra utal, hogy már kifogyóban azok a Magyarországon ismert hírességek/celebek, akik vállalnák, hogy ilyen műsorokban teregetik ki a kapcsolatukat és a jellemüket (különösen, hogy az "ellenműsor" Párharc is hamarosan indul, gondolom ők is szipkáztak el a felhozatalból). 

Előzmény: Ilhilla (6205)
Molzsu Creative Commons License 2023.10.25 -2 1 6206

A 3 pasi barátsága nyilván a rétes fesztiválokon és az azt követő bulikon kezdődött.

Szerintem tökéletes volt Gáborék beválasztása, hiszen extra lehetőség rejlett a kapcsolatuk múltjában, jelenében a napi műsor összeállításához.

A fiatal, kedves párokat csak biodíszletnek válogatják be, no meg hogy meglegyen az első kieső pár.

Cirkusz kell a nèpnek!

Én is azért nézem, hogyan csinálnak viszonylag ismert emberek bohócot magukból x pénzért, no meg néhány média megjelenésért.

;)

Ilhilla Creative Commons License 2023.10.25 0 1 6205

A castingosok tuti jól ismerik őket, hiszen Curtis és Csaba is azt mondta róluk: "Gáborhoz régi barátság fűzi". :D

Előzmény: Mazsola0070 (6203)
szuszetti Creative Commons License 2023.10.25 0 1 6204

Jé :)

Tegnap jött szembe egy cikk, ami azt taglalja, miért van Jákli Mónikának százhúszezres követőtábora :)
És még azt is elírtam, mert 160-ról írnak

 

https://www.ujno.sk/jakli-monika-es-mi

Előzmény: Ashley-d (6202)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.10.25 -1 3 6203

Nekem az teljes rejtély, hogy a castingosoknak hogyan jutott eszébe Borárosékat behívni a műsorba.

 

A többi pár valamelyik tagja azért jobban-kevésbé ismert valamiről Magyarországon, de róluk még soha az életben nem hallottam, ahogy olvastam, ők inkább Szlovákiában ismertek.

 

Ashley-d Creative Commons License 2023.10.24 0 0 6202

335ezres az.

Előzmény: szuszetti (6199)
Molzsu Creative Commons License 2023.10.24 0 0 6201

Köszi, így már jobban értem a "szereplését".

Leheg, hogy nagy hirtelenjében Virág  lett a példaképe, aki azért sokkal jobban csinálja még a verbális agressziót is., igaz nyugodtabb pasi is az alanya.

Előzmény: szuszetti (6199)
szuszetti Creative Commons License 2023.10.24 -3 2 6200

Tudom, hogy nem leszek népszerű, de ott volt Rácz Jenő és Dóri, ott Jenő teljesen indokolatlanul ekézte Dórit, amikor nem az ő elképzelése teljesült, itt pedig valóban csinál butaságokat Moncsi, amit nem reagál le jól Gábor. Ez azért különbség kapcsolat és kapcsolat között.

szuszetti Creative Commons License 2023.10.24 -2 1 6199

Fitnesz versenyző és oktató, 120+ezres önálló insta követőtáborral. Nekem aranyos kis nőci, elfogadom egyszerűségét itt a műsorban, de úgy tűnik, hogy Szlovákiában nem igazán kedvelik. Mint itthon Kulcsárt vagy RRékát, közben Gábort meg kedvelik (pár cikk utáni vélemény)

29 éves és hány éve (13?) van Gáborral - egyéb tapasztalata nem nagyon lehetett, hogy milyen kapcsolatok vannak még, ezt is ketten gyúrták ilyenre.

Előzmény: Molzsu (6196)
szuszetti Creative Commons License 2023.10.24 -2 1 6198

Nem is váltaná ki belőle.

Előzmény: Ashley-d (6195)
Magdi60 Creative Commons License 2023.10.24 0 1 6197

Maldív :-)

Előzmény: Molzsu (6196)
Molzsu Creative Commons License 2023.10.24 0 1 6196

Szerintem sem egymáshoz való 2 ember.

Borzalmas a köztük lévő dinamika.

Remélem a hétköznapokban Móni másképpen viselkedik, mert ebben a műsorban cukiskodik, meg mártiromkodik.

Ha valaki ideges (és dülled a szeme), és még kéri is, hogy hagyják lehiggadni, akkor nem megyünk oda hozzá, és osztjuk neki az észt a saját igazunkról.

Egyébként  Móni milyem sportoló,  eddig nem igazán jött ez le, mert hol a vadi új körmét féltette, hol meg ácsorgott, mert pihentetnie kellett a karját!?!

A mittudomén milyem szigeteki álomnyaralás gurulós bőrönddel tuti meglesz azért.

Előzmény: lilive (6190)
Ashley-d Creative Commons License 2023.10.24 0 1 6195

Csak egy Judy féle nő az ilyen beszédet, amit Gábor néha megenged magának, nem tűrnè..

Előzmény: szuszetti (6194)
szuszetti Creative Commons License 2023.10.24 -1 1 6194

Nem lenne semmi baj Gáborral, ha egy Judyhoz hasonló karakteres nővel lenne.

Gábor nehezen, de kordában tartható ösztönlény.

Előzmény: lilive (6190)
gombóc63 Creative Commons License 2023.10.24 0 1 6193

Nem kicsit sántít...kizárt Virágék 4 perce, Gáborék meg 9? Miközben Gábor mint a szélvész közlekedett a kötélen.

Előzmény: Mackóbogár (6187)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.24 -1 0 6192

Ráadásul Móni annyira alacsony, rövid a karja, lába, neki sokkal többet kellett másznia, mint a többieknek. Virág egy szuperlady, csukott szemmel is tudja, merre másszon és a legjobb idővel végez! Henrynek csak kicsit ki kellett volna nyújtóznia, max. egyet lépni és mindent fel tudott volna tenni, de tegnap nekik KELLETT kiesnie? Ezt én nagyon sajnálom, megkedveltem őket, a legeredetibb, legőszintébb páros volt! 

 

Már csak abban "reménykedem", hogy a végén a top 3-ban ott áll a zuhany alatt Evelin, Móni és Virág is! Lesz ám visítás rendesen! :D

Előzmény: Julien_király2 (6184)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.24 -1 1 6191

Sokba kerül ám, hogy így nézzen ki! A cicik, a szája, a plasztika, a műhaj nem kis pénzt emészt fel, azt nyilván Gábor keresi meg! A nő annyira hiú, hogy cserébe még a megcsalást is megbocsátotta és a folyamatos alázást is eltűri. 

A popsi sem a "sok edzéstől" ilyen formás szerintem. A száját viszont elcseszték! 

Előzmény: lilive (6190)
lilive Creative Commons License 2023.10.23 -3 3 6190

Képtelen vagyok megérteni, hogy ez a Móni lány miért van együtt a párjával. 

Ritka egy tuskó ez a Gábor. Még semmi kedvelni valót nem fedeztem fel benne. 

Ahogy beszél és viselkedik a párjával, azt normális nő nem viselheti el. 

Mónikának nagyon nincs helyén az önbecsülése.

Molzsu Creative Commons License 2023.10.23 0 2 6189

Tökéletes műsor, a hitelesség látszatát is maximálisan elkerülik az egyes párokra érvényes gumiszabályokkal, illetve a kamu időméréssel.

 

Julien_király2 Creative Commons License 2023.10.23 0 0 6188

ha a végén mint eddig is "survivoroson" szavazás dönt a többi pár szerint.. 

 

ki szavaz Virágra.. Henry/Rebi +Joe/Csenge  

másik oldal Vastagék+MMA+Curtis/Judy..ezek minden esetben egymást fogják tolni.. tehát dönt BálintAntónia+Párja és a fiatal csajszi(akiről asetom kicsoda) a focista barátjával(pláne noname..)...  ha 1 ide 1 oda akkor a pénz dönt.. a bánat se tudja ugye kinek mennyi van :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!