Sziasztok, ez a topic azért jött létre hogy az idegenek és emberek szerelmét megtárgyaljuk. Szóval kezdjük az elején, ugye már szinte kész tény hogy az emberiségnek a földönkívüliek adtak intelligenciát és a föld teremtéstörténeteinek lehet valóságalapjuk. Lapozzuk csak fel az öreg Bibliát és olvassuk el Isten (földönkívüli) szavát: "a saját képemre teremtettelek titeket", tehát nem kell nagy professzornak lennünk hogy rájöjjünk egy kis furfangra: az idegenek és az emberek DNS-e valószínűleg azonos így párosodni is tudnak meg szerelembe esni.
Főleg hogy állítólag a szíriusziak teljesen emberszerűnek néztek ki, tudjátok ezek azok a földönkívüliek amik India területén éltek több ezer éve és az indiai mítoszokban is benne vannak. A bőrszínük kék, fehér, barna, sárga (nem májbetegek), és a szivárvány minden színében pompáznak.
Itt a földi példákból tudjuk hogy a különféle színű emberek vonzhatják egymást (pl szerintem a néger pasik nagyon szexik) tehát ebből következik a tény hogy egy ember férfi vagy nő is szerelembe ishet egy szíriuszi nővel vagy férfival a bőrszíne ellenére is.
Jelenleg bizonyítékunk is van rá hogy az idegenek és emberek között létezett szexuális kapcsolat. Mégpedig a Csilaggyermek koponyája amiről kiderítették hogy az anyukája ember volt, de az apukáját nem sikerült kideríteni. Talán épp egy annunaki volt vagy egy szíriuszi, nem tudhatjuk, sőt még a szerelem se biztos lehet zabi kölyök volt szegény, de a hibrid megszületett mégpedig az ember anyuka pocakjában.
A Csillaggyermekről további infókat itt találtok:
https://en.wikipedia.org/wiki/Starchild_skull
http://www.starchildproject.com/
De úgy tudom lehet az idegenekkel randizni is, mégpedig egy telepatikus módszerrel: a tudatodat egy ismert lakott bolygóra irányítod (pl Aldebaran, Szíriusz, Nibiru stb) és felveszed a tudati kapcsolatot egy földönkívüli nővel vagy pasival és dumcsiztok. Én is megpróbáltam és ha minden igaz fél évig jártam egy aldebarani Nagy Fehér idegennel, de lehet csak képzelődtem szóval nem biztos. Lehet ti nagyobb sikerrel jártok mint én.
Szóval ebbe a topicba lehet írni hogy nézhet ki egy ilyen szerelmi vagy szexuális viszony, mind a tudomány mind a UFO kutatók és az álmodozók szemszögéből. Kérlek titeket ne személyeskedjetek és ne hergeljétek a másikat ha olyan véleménye van ami neked nem tetszik, normális módon legyen a vita. Köszönöm
- én személy szerint inkább azokkal értek egyet, akik azt vallják: az ember nem létrehozott valami. Az Élet nem hozható létre: ám megosztható, bizonyos körülmények között.
A guminők sima szexuális segédeszközök.....szóval élő vibrátor sem egy jó szerep, nem?
DE nem tudjuk hogy hozták létre az embert lehet csak kisebb módosítgatások voltak. Amúgy had mondjak egy másik példát: guminő. A szakemberek megcsinálják aztán eladják és dugnak vele a pasik. Vagy japánban már lehet kapni életszerű szexrobotokat is..
De akkor ismét visszatérünk oda: az efféle teremtők, akik mintegy vegyilaborban hoznak létre humanoidokat, nem igazán érezhetnek vágyat a teremtmények iránt.
Egy kutatóorvos - ha történetesen egy kísérleti egérből létrehozná hamupipőkét - nem nagyon akarna párosodni vele..
A levonható tanulság az, hogy amikor a topiknyitódban három hozzászólói kategóriát említettél, akkor téged az "álmodozók" közé kell sorolni. Mondom, nem szégyen az, vannak ilyenek is - de fontos lehet megállapítani és tisztázni, hogy amikor tényeket említesz, akkor azok nem tények, hanem kitalációk. Ha valamiről azt írod, hogy ismert, akkor az nem ismert, hanem képzelt. Így kerek a történet.
További jó álmodozást, és ne hagyd, hogy a szíriuszi szukák lecsapják a kezedről az aldebarani pasikat!
Nem kell félremagyarázni. Neked nyilvánvalóan nincs bizonyítékod, tehát te nyilvánvalóan csak a képzelgéseidről írsz.
Persze ez nem probléma, nem kell szégyellni. Hermione Granger nevére címezve is érkeztek szerelmes levelek, és olyan is van, akinek más kitalált mesehős jön be. Akinek az érzelmi élete itt üres, és mondjuk a Szíriuszig kell, hogy eljusson egy kis kalandért, az miért is ne tehetné?
"Nekem egy kezek helyett szárnyakkal rendelkező, nőnemű humanoidtól van egy lassan 6 éves fiam odaát, akinek nem szárnyai, hanem kezei vannak... Mikor kicsit korábban megtudtam, a fiamnak vettem itt egy órát, amit azért hordok, hogy utólag elmondhassa, az apjáé volt. Talán tényleg egy jó földi civilizációs emlék ez a precíziós, automata, mechanikus óra. A jelenlegi földi civilizáció nem tart örökké, de ez az óra túléli..."
Igazán nincs bajom az autistákkal, tényleg. No de ez a hozzászólás, igazi elmekórtani eset vagy...
Őszintén megmondom fogalmam sincs mivel nem értek a biológiához, kémiához csak a történelem tudományokban rendelkezem szakmai ismeretekkel. Nem tudom mert, nem láttam még hibridet, de gondolom te sem hogy 100%-osan cáfolj valamit. De nagyon érdekes lenne boncolni egy ilyen lényt, vagy hozzájutni az idegenek genetikájához :)
Nem ilyenkor arra gondolok hogy a homo sapienst ők teremtették a tudomány által és nem szex által :)
Nem mert Einstein papája nem volt okosabb mint Einstein a felsőbbrendű az aki okosabb, pont ezért felsőbbrendűbbek a földönkívüliek mint az ember mert okosabbak mint mi és mert az ő tudományos kísérleteiknek köszönhetően teremtődött az intelligenciánk. :)
Hiába teremtettek a képükre minket nem vagyunk ugyanaz a faj, csak külsőre. Bár a belső szerveiket nem tudjuk mert nem láttunk még egy hibridet sem (legalább is én nem). Emlékezz mi volt a Solarison amikor Kevinnek a bolygó a tudatalattiából megalkotott egy olyan lényt ami teljesen úgy nézett ki mint a felesége és szerelembe esett!