Skif sátras hoz kérnék egy kis segítséget.
Az elősátor csővázához elvileg létezik egy kis fém bigyó, ami a fősátorral köti össze az elősátort a fősátorral. Valaki tudna róla küldeni képet?
Vagy ha esetleg van valakinek fölösleges, akkor megvenném.
Köszönettel
Gergő
Egy olyan segítséget szeretnék kérni hogy van e valakinek a látó szögében olyan camptourist CT6 os amely arra alkalmatlan hogy helyre legyen állítva akár az állapotát tekintve akár a papírjait tekintve. Szeretném meg vásárolni saját célra hogy egy másodlagos után futót csináljak belőle.
Elgondolkoztam egy Camptourist vásárlásán, egy két véleményt azért szívesen olvasnék,megéri megvenni még ezeket nem túl öregek?ponyva meg ilyenek mindenképp csak olyat vennék ami jó állapotú műszakival és hiánymentes. Tudom álom de hátha találni ilyet :)
Másik kérdés hogy hogyan vannak a típusjelzések? olvastam hogy 5-3 meg 6-2 ct 8 és hasonlók, ez a férőhelyet akarja jelenteni vagy mit? azt már megtaláltam hogy több felszereltségű volt, normál meg luxus, persze luxus lenne a legjobb :D
Fehér patentokat újonnan szerintem nem lehet már kapni. Van viszont ez a fekete csavaros tipli, ez szuper cucc. Patentolni ezt nem lehet, csak csavarhúzóval húzható/oldható. Ma talán ez a legjobb alternatíva. Ja, és csak egy ezres szállítással a 100 db-os csomag, elég az egész Skifre. Rendelhető Hongkongból, ebay-en.
Én is ezekre cserélem, mert mostanság csak úgy törnek a gyári patentok szanaszéjjel..
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy Skif utànfutóba milyen lengéscsillapítót lehetne rakni, ha a gyári meghibásodott. Van ami autó vagy motorkerékpáré ami jó bele? Köszönöm a segítséget!