Keresés

Részletes keresés

Qanon Creative Commons License 2019.09.28 -1 0 215072

A nyomás növekszik...

Előzmény: Bromhold (215071)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -1 1 215071

Ahogy olvasom Washingtonban kutat furnak :-)

 

PS.: Mar megint nagyot nevettem, Gott, hogy Te honnan szeded a mondasaidat :-)

Előzmény: szaruespata (215070)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.28 -2 11 215070

Azt irtam hogy az ukranok boritottak (az USA-ban) a bili ki :-)

 

Csak belebotlott Zeli, amikor megpróbálta egyeztetni angolul az alanyt az állítmánnyal, miközben azon gondolkozott, hogy a küldöttségük melyik tagja lophatta el az asszony összes kombinéját. Ahogy a költő mondja:

 

Nem szart a kútba. Csak mellé - és beletolta.

Előzmény: Bromhold (215068)
Ebihal18 Creative Commons License 2019.09.28 -1 7 215069

https://www.scribd.com/document/427618359/Shokin-Statement#download

 

Sokin, a kirugott fougyesz tanusagtetele. (Angolul.) Nem is rugtak ki, hanem Porosenko a lelkere beszelt, hogy az orszag javaert mondjon le, kulonben nem kapjak meg a zset. Elotte P. erosen kerte, hogy hagyjon fel a Burisma vizsgalataval, de erre nem volt hajlando, se arra, hogy politikai motivacoknak engedve uldozze Firtast, aki vissza akart terni Ukrajnaba. Miutan lemondott, Porosenko ugy tálalta, hogy farba rugta. Akkor bizonyosodott benne, hogy Biden szemelyes anyagi erdekekbol kovetelte az eltavolitasat. 

Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -2 1 215068

Az, hogy Ukrajnában gyakrabban borul a bili,

 

Azt irtam hogy az ukranok boritottak (az USA-ban) a bili ki :-)

 

PS.: egyebkent irhatsz Marat, vagy Szidit, vagy Szidikemet, vagy ...  (a Bromholdra a BH-t ne, mert itt a melltartot mondjak igy :-)) a Ted csak azert volt mert eszembe jutott hogy regen itt Jutkaztatok :-))))))), a Jutka sem volt Jutka :-)

 

 

Előzmény: szaruespata (215067)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.28 -2 12 215067

A korrupció az érdekérvényesítés eszköze, amelyet a világ összes országa és társadalma alkalmaz, csak eltérő formában és eltérő társadalmi megítéléssel. Itt abszolúte nem szokás pl a tanároknak virágot vinni az iskolába tanévzárókor stb, Mo-n elfogadott dolog, ugyanakkor valamilyen politikai vagy gazdasági cél érdekében lobbizni itt megszokott dolog, szülőhazámban meg megvetendő hazaárulás. Mármint hivatalosan, mert nemhivatalosan mindenki szeretné árulni a hazát, minél nagyobb jutalékért.

 

Miután kétoldalú dolog, ezért igazságtalan lenne csak az egyik oldalt vádolni. Annál is kevésbé,mert a telefonbeszélgetésből meg kiderült az, amit eddig is mindenki tudott, aki akart: hogy az erősebb fél hogyan érvényesíti az érdekeit a gyengébbel szemben. Lehet itt meséket mondani meg olvasni (bulvársajtó), de ez  aránytalan erőviszonyok esetében mindig így történik (függetlenül attól, hogy formailag milyen). Az, hogy Ukrajnában gyakrabban borul a bili, nem igaz: mindenütt gyakran borul a bili, csak más országok belügyei kevésbé vannak kiteregetve az európai sajtóban. Ukrajna, Oroszország, sátáni Putyin, hülye Trump, ezek a főcímek a kétfejű nyúl, az indiai buszszerencsétlenség és a 18 éves Sally fedetlen keblei mellett. El kell adni a lapot, azt meg hírekkel lehet, olyanokal, amelyeken nem kell gondolkozni és pozitív emlékeket hagynak maguk után a nézőben, olvasóban és hallgatóban, valamint ezek pszichiátereiben. 

 

Itt az egész belügy. Ki a fene Zelenszkij és hol van Ukrajna, senki nem tudja a szovjet/posztszovjet emigránsokat és a zsidókat leszámítva, abból a régióból mindenki Russian, beleértve a kaukázusiakat és a baltikumiakat is. Ukrajnában az egyes érdekcsoportok egymással is harcolnak és bár a nagyhatalmak, amikor kintről próbálják a maguk érdekének megfelelően irányítani az ukrán ügyket, azt hiszik, hogy ők irányítanak, a vlóságban az ukrán belpolitikában ők az eszközök a csoportok egymás közti harcában. Lásd pl a korrupcióellenes szervezeteket. Minden korrupciós jelenség ellen harcolnak? Dehogyis. A kisebbeket eleve figyelmen kívül hagyják, a nagyok közül csak bizonyos ügyekben lépnek fel. Ez mindenütt így van a világon, ez sem ukrán jelenség. 

 

Hogy a korrupciós ügyeket nyilvánosságra hozzák, az nem azt jelenti, hogy másutt kevesebb van, hanem hogy Ukrajnában most nagyon élesek az érdekellentétek és folyik a harc (Zeli itt egy egyszerű eszköz, nem dönt el ő semmit), de ha megnézzük ezeket a nemzetközi sajtó által is szellőztetett ügyeket, ugye tipikusan ott vannak a nyugati felek is, azaz a korrupció közös?

Előzmény: Bromhold (215066)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -2 2 215066

mi nem érthető ezen?

 

 

Ted, maximum az nem erthetö, hogy az ukranoknak -politikai vezetesnek- miert van arra szüksegük hogy korrumpaljanak.

 

(Ugye en erre kerdeztem ra, ez meg valojaban meg lett igenelve > "No, ha semmit -abszolute semmit nem csinalt- akkor csak azert kaphatott havi 50 000 USD-t, hogy Washingtonban a papa befolyasa biztositva legyen. Vagy rosszul latom?" Tehat jol lattam.)

 

Es ennyire nyilvanvaloan korrumpaljanak mint ahogy ez most kiderült.

 

Itt nem lobby munkaert ment Ukrajna erdekeben ukran reszröl, hanem teljesen nyilvanvalo  -ukranok reszeröl kivitelezett- korrumpaciorol.

 

Hogy a nemet sajto ezt hogy targyalja, melyik szemszögböl, es mire akarja a fogyelmet elterelni, az most mellekes, a lenyeg itt az amerikai/USA-szemszög es ertekeles.

 

Es ott egyre jobban borul a bili -mindegy hogy Pelosi nyilvanosan mit mond-  a demokratak nyakaba.

 

Ha elolvasva lett volna Europaban ennek az allitolagos CIAs-akarkinek az anyaga, az tele van valojaban Biden papa   (es fiu) dolgaval, de rosszul van talalva a dolog itt Europaban.

 

PS.: en  Ukrajnanak ebben a korrumpalasaban  hogy szinte mindig alkalmazzak, egy un ukran vedelmi eszközt latok, de ahogy latszik a bilit ha kell  kiboritjak mint korabbi  bebiztositas a parasztok/europai nyugati közvelemeny vakitasara,  lasd az ukran föügyesz levelet, amiröl eddig hallgattak, pedig letezett, es az hogy az amerikaiak ennyit megszellöztetnek a sajto fele -Trump közeleben levök allandoan szivarogtatnak valamit ki- az egy normalis dolog, hiszen eddig is minden elnök környezeteböl lettek a mediaknak sugva, amit most csinal a nyomtatott sajto  -es ehhez Trump csak eszköz- az nem mas mint egy ketsegbeesett harc azert hogy fennmaradjon.

 

A TV-tarsasagok eddig valojaban nem nagyon lepleztek le semmit sem, az USA-ban ennek a nyomtatott sajtonal van hagyomanya, a TV-kepernyü nem alkalmas arra hogy valamit a kezedben tarts es nyugodtan -ha erdekel- elolvass, mondjuk egy a sajtonak atjatszott titkos ügyirat egy oldalat, es most valoban az internet mint informacio hordozo konkurenciat jelent a nyomtatott sajtonak, de kerdes hogy  mennyire.

 

Ha Trump allandoan tweeteket küld, akkor a konkurencia nagy, es ez tisztan mutatja hogy  a kommunikacios ut attevödött az internetre.

 

PPS.: Trump egyebkent maradni fog.

 

(Igaz hogy a demokrata  Warren egy nagyon kompetens szemely, de hogy nyerjen Trumppal szemben a következö valasztason, azt en ketlem. Majd a masodik nekifutasra, amikor trump es Pence veglegesen lelet, akkor majd megint mint mar ismert a kepbe fog kerülni.)

 

Ukrajna egyebkent ezzel a korrumpalasi methoddal -ami egy szintiszta zsaraolasi method- egyszer nagyot fog esni.

 

 

Előzmény: szaruespata (215065)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.27 -2 12 215065

Mara, nincs itt semmi titok, nagyon jól leírtad az eseményeket, mi nem érthető ezen? Darja egy jogvédő (jogász), egy amerikai pénzből létesített civil antikorrupciós központ vezetője, Porosenkót támadja alapvetően, csak annyira felgyorsultak az események, hogy nem bírja követni őket - Biden demokrata és Obama embere, Trumpról kiderült, hogy azt mondta a partnernek, amit minden elnök mondani szokott a kis államok vezetőinek négyszemközt (csak soha nem derül ki), Zeli tövig benyalt az Államoknak, mert a németek és a franciák felszólították, hogy teljesítse a minszki egyezményeket, amit majd hülye lenne, a feleségét nem tájékoztatták, mi a dress code a Fehér Házban, ő maga úgy beszél angolul, mint a néger szakács a hajón, mit nem lehet érteni ezen? Korrupt volt Obama alelnöke, de senkit nem érdekel, ha meg lehet buktatni vele Trumpot, az ukrán főügyészt meg az Államok hagyja jóvá, business as usual. Pinocchiát tegnap felhívták az egyik kijevi kormányhivatalból a még kora nyáron kiköltözött kormányintézménnyel kapcsolatban, ő meg éppen befejezte az előző beszélgetést és angolul szólt bele a kagylóba, erre a teljesen megdöbbent ukrán kormányhivatalnok ijedtében csak annyit mondott:

 

- Ó, istenem, Washington?

- Nem, Ogyessza.

- De maguk amerikaiak?

- Hát, mint a cég nevéből is kiderül.

- Mondja meg őszintén, mert maguk biztos tudják: most mi lesz az elnökünkkel? :-))))))))))))))))))))))))

 

 

Előzmény: Bromhold (215064)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.27 -1 2 215064

PS.: mekkora nyomateka van ennek az antikorrupcios aktivistanak a szavainak  Ukrajnaban? (Mert lathatoan a SPON szerint nagy, ha erre a Hölgyre hivatkoznak, vagy mas nem volt hajlando a Biden fiura egy Persilscheint kiallitani ...)

Előzmény: Bromhold (215063)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.27 -1 2 215063

Na, engem erdekelne egy-ket dolog :-)

 

Mi ez Ukrajnaban ez az allitolagos antikorrupcios központ -AntAC a röviditese, egy Daria Kalenjuk nevü Hölgy a vezetöje, de ugy van a SPON-tol titulalva hogy aktivista, most akkor ez egy hivatalos -az allam alltal letesitett, a korrupcio ellen harcolo intezmeny?

 

Ugyanis ennek a vezetöje akit neveztem, a Biden ügyben azt mondta hogy Biden a fia erdekeben nem csinalt semmit, holott magaban a SPON cikkben be van linkelve egy video, amiben Biden papa dicsekszik azzal, hogy az ukran allamügyeszt fenekbe rugatta. (Biden video lennt az elsö kek linkben.)

 

 

Es akkor ez a bizonyos miniszter, volt miniszter, akie ez a Burisma ceg, aki allitolag a cegenek egy csomo licencet juttatott 2014-ben!!!, tehat a Poroschenko/Jacenhuk vezetes alatt, es allitolag mar 2014-ben az angolok ezt az akkor meg minisztert  megvadoltak -es eljarast is kezdemenyeztek ellene-  beteszi a Biden fiut  2014 nyaran a Burischma felügyelö bizottsagaba, a Biden fiu allitolag csak a nevet adta oda, de ezert havi 50 000 USD-t kaszirozott egeszen ideig, vagyis 2019-ig.

 

Es közben folyt mar ukran vizsgalat a Burisma ellen, es akkor a Biden fiu miert nem lepett le?

 

Es akkor van/volt  egy Luzenko nevü uj föügyesz vagy ki, aki meg Washingtonba is irt levelet (link lennt ehhez az utolso elötti sorbn), hogy a Biden fiu ezt meg azt csinal/nem csinal, erre akarta a figyelmet felhivni.

 

No, akkor most mi van?

 

Kinek az ügye ez valojaban?

 

A Biden papae? Trumppe? A Biden fiue aki a neve odaadasaert egy vahon penzt eveken keresztül kaszirozott, es ugy lett a nevet odaado, hogy mar a britek is vadoltak a cegtulajdonost akkor, amikor ö a nevet odaadta.

 

Falbol.

 

No, ha semmit -abszolute semmit nem csinalt- akkor csak azert kaphatott havi 50 000 USD-t, hogy Washingtonban a papa befolyasa biztositva legyen.

 

Vagy rosszul latom?

 

 

 

(A cikkhez a linket nem rögzitettem, de mai cikk, egy idezet resszel meg leget talalni a SPON-nal.)

 

Joe Biden brüstete sich 2018 bei einer Veranstaltung in Washington damit (Sehen Sie hier den Videoausschnitt), dafür gesorgt zu haben, dass der ukrainische Generalstaatsanwalt Wiktor Schokin gehen musste. ..

 

Hunter Biden, Anwalt und Sohn des demokratischen Politikers, wurde Mitte 2014 als Aufsichtsratsmitglied des ukrainischen Gaskonzerns Burisma berufen. Die Besitzverhältnisse im ukrainischen Energiesektor sind allerdings Ergebnisse von Filz und Korruption. 50.000 Dollar bekam der Biden-Sohn über Jahre hinweg pro Monat dafür, dass er vor allem seinen Namen für das Unternehmen hergab (Lesen Sie hier die Hintergründe) - zu einem Zeitpunkt, als dem Burisma-Eigentümer Mykola Slotschewskij bereits Ermittlungen drohten, …

Gibt es Beweise für Trumps Behauptung, Biden habe seinen Sohn vor der ukrainischen Justiz schützen wollen?

Nein, gibt es nicht, sagt Daria Kaleniuk, Leiterin des Anti-Corruption Action Center (AntAC) in Kiew. Seit 2014 verfolgt sie die Vorgänge um den Gaskonzern Burisma. "Joe Biden hat Schokins Entlassung nicht gefordert, weil er seinen Sohn schützen wollte, sondern der Generalstaatsanwalt eben gerade nicht ermitteln wollte und Verfahren wie im Fall von Burisma einschlafen ließ", sagte die Aktivistin dem SPIEGEL…

Schokin habe die Korruptionsermittlungen bei Burisma laut Kaleniuk sogar sabotiert. Unter anderem habe der Generalstaatsanwalt zwei Monate, bevor Hunter Biden Mitglied des Aufsichtsrats von Burisma wurde, eine Anfrage der britischen Behörden ignoriert, die damals gegen den Burisma-Eigentümer Slotschewskij wegen Geldwäscheverdachts ermittelten. ..

Luzenko war es wohl auch, der den persönlichen Anwalt von Trump, Rudy Giuliani, mit Informationen aus der Ukraine versorgte. Der ehemalige Generalstaatsanwalt soll auch einen Brief nach Washington geschickt haben, um auf die angeblich zweifelhafte Tätigkeit Hunter Bidens für Burisma aufmerksam zu machen.

Ebihal18 Creative Commons License 2019.09.27 -2 3 215062

https://www.youtube.com/watch?v=zKnRJXFAhAI&feature=push-sd&attr_tag=lnH76R4gxPRgns_k%3A6

Lottek reggel 6 ora utan a Donyecket, kb 50 lovedek, eltalaltak egy gyarat, ket mentot. A gyar kigyulladt, mergezo fusttel ontotte el a kornyeket, az embereket evakualtak.

gitana19 Creative Commons License 2019.09.27 -2 5 215061

Tömény szekunder szégyenérzet.

Előzmény: SULEICA5 (215058)
Kód 001 Creative Commons License 2019.09.26 -3 10 215060
Valószinüleg a kábszedileteknéletét kívánják könnyebbé tenni.
Előzmény: gitana19 (215057)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.26 -3 15 215059

A szervezőbizottság elnöke tehet a great teacher kifejezésről, ő nem jelezte előre Zelinek, hogy nem Sztálin elvtárssal fog beszélgetni.

Előzmény: SULEICA5 (215058)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.26 -2 16 215058

                  A Bohóc nyugatnak indult, de keletre küldték

 

A kis diák így hallgatta a nagy tanítót:

 

https://youtu.be/HhDXI7XgfFg

 

(Zelenszkij Trumpot „You are a great teacher for us...” így nevezte a telefonbeszélgetésük során. Zelenszkij úgy nyilatkozott , hogy csalódott, mert nem gondolta volna, hogy az ő telefonba mondott beszédjét is nyilvánosságra hozzák.)

 

Butaságot követett el Zelenszkij, hogy leült Trump mellé tolmács nélkül beszélgetni.

( A tárgyalások során ha értjük a tárgyalófél anyanyelvét, akkor is tolmácsot veszünk igénybe, hogy legyen idő a válaszunk megfogalmazására. Először megértjük az elhangzott szöveget, majd visszahalljuk a tolmácstól, de ez alatt az idő alatt már megfogalmazhatjuk magunkban a válaszunkat.Így tudunk magunknak időt biztosítani a megfontolt válaszra.)

 

Zelenszkij rázendített az orosz agresszióra ( Kiköpött Porosenko volt.)

De ekkor Trump már kezdte unni a banánt, ezért belecsapott:

 

(Figyeld a Bohóc arcát 13:00-tól! Mintha valamibe beleharapott volna.)

 

https://youtu.be/HhDXI7XgfFg?t=764

 

Trump elirányította Zelenszkijt a Putyinhoz,hogy beszéljen a Putyinnal , mert a Putyin biztosan meg tudja oldani a Zelenszkij problémáját( A kelet-ukrajnai kérdést),...” ami hatalmas eredmény lesz és én tudom , hogy Önök törekednek erre.”-adta meg ezzel Trump Zelenszkijnek az irányt keletre.

 

Zelenszkij USA -útja és az ENSZ-ben való szereplése ,óriási csalódás és kudarc , ami a telefonbeszélgetés nyilvánosságra hozásával együtt elkeseredést okozott Ukrajnában.

Most Zelenszkijnek még ott lesznek az európai partnerek is :Sem a Merkel ,sem a Macron nem fogja neki elfelejteni, hogy a hátuk mögött mit mondott róluk a Trumpnak: .....Ukrajnára sötét jövő vár.

 

 

 

gitana19 Creative Commons License 2019.09.26 -3 9 215057

Az ukránok vízummentesen utazhatnak Amerikába!

 

 

 

Jó-jó, Kolumbiába, de az is az amerikai kontinensen van, nem?

http://www.karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/vizummentesen-utazhatnak-az-ukranok-kolumbiaba/

SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.26 -2 16 215056

             USA tűzvezető rendszer Ukrajnában -CrowdStrike ügy

 

Porosenko csapata ezzel az aljas állítással magyarázta , hogy miért találták el „néha” a tüzérek a Donbassz lakóházait és közintézményeit. Ők nem oda céloztak, de hát a meghekkelt tűzvezető rendszer következtében ,oda ment a lövedék, ahová még véletlenül sem akarták.

Ezzel szemben a valóság az, ami az elfogott ukrán tüzérek vallomásából kiderült, hogy a tüzérség megkapta parancsba a célterületet és a célterületre kilövendő lövedékek számát .

A polgári lakosságot tehát azért érték az ukrán tüzérség találatai , mert a célterület eleve oda volt kijelölve . Majd valamikor a bíróság előtt ezért valakiknek felelnie kell.

Az USA nem engedi magát ebbe a mocsárba belerángatni. Az ukránok kaptak amerikai tűzvezető rendszert , majd az aljasságukat rá akarták fogni arra, aki segítette őket ( Nem önzetlenül!)

Előzmény: herwest (215050)
Kód 001 Creative Commons License 2019.09.26 -1 14 215055

Tiszta sor. HA Trump ezt szeretné kivizsgáltatni, akkor vagy monnyonle le, vagy lemondatjuk!

 

- nevet-

Előzmény: A ló túloldala (215054)
A ló túloldala Creative Commons License 2019.09.26 -1 17 215054

"Biden hogyan állított le Ukrajnában egy készülődő vizsgálatot?????"

 

Azt tudjuk, mert elmesélte. Megzsarolta porosenkót, hogy ha nem rugja ki a főügyészt akkor stoppolja az ukránok pár milla dollárját, és poró mehet panaszkodni az elnöknek, ha kapcsolják neki.

 

Így műkdödött a demokrata maffia annó, és bár Trump szintén megéri a pénzét, de onnan támadni, ahonnan ezt művelték nagyon gusztustalan és pofátlan.

Előzmény: Kód 001 (215053)
Kód 001 Creative Commons License 2019.09.26 -2 16 215053

"There's a lot of talk about Biden's son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that so whatever you can do with the Attorney General would be great. Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it ... It sounds horrible to me," Trump says, according to the document.

 

 

Nagyon kakiszagú ez az értelmezés. Az viszont érdekes: Biden hogyan állított le Ukrajnában egy készülődő vizsgálatot?????

Előzmény: Kód 001 (215052)
Kód 001 Creative Commons License 2019.09.26 -2 14 215052

Trump tényleg arra akarta rábeszélni az ukrán elnököt, hogy nyomozzon Joe Biden ellen

 

Harsogja a Soros érdekeltségek magyar hangjaként ismert 444.

 

 

https://444.hu/2019/09/25/trump-tenyleg-arra-akarta-rabeszelni-az-ukran-elnokot-hogy-nyomozzon-joe-biden-ellen

 

Ennek azonban a hivatkozott szövegekben SEMMI nyoma.

 

Ki érti ezt?

herwest Creative Commons License 2019.09.26 -1 2 215051

az amcsi IISS ezt cáfolja

 

pardon, brit.

Előzmény: herwest (215050)
herwest Creative Commons License 2019.09.26 -1 13 215050

Trump említett egy bizonyos Crowdstrike-t:

https://en.wikipedia.org/wiki/CrowdStrike

 

 

CrowdStrike helped investigate the Democratic National Committee cyber attacks and connected those attacks to Russian intelligence services. On March 20, 2017 during testimony before congress, James Comey stated "CrowdStrike, Mandiant, and ThreatConnect review[ed] the evidence of the hack and conclude[d] with high certainty that it was the work of APT 28 and APT 29 who are known to be Russian intelligence services."[48]

In December 2016, CrowdStrike released a report stating that Russian government-affiliated group Fancy Bear had hacked a Ukrainian artillery app.[49] They concluded that Russia had used the hack to cause large losses to Ukrainian artillery units. The app (called ArtOS) is installed on tablet PCs and used for fire-control.[50] The earliest version of the app (supported until 2015) was called POPR-D30 and installed on Android phones and tablets. CrowdStrike found a hacked variation of POPR-D30 being distributed on Ukrainian military forums that utilized an X-Agent implant.[51]

The International Institute for Strategic Studies rejected CrowdStrike's assessment of hacking causing losses to Ukrainian artillery units, saying that their data on Ukrainian D30 howitzer losses was misused by CrowdStrike in their report. The Ukrainian Ministry of Defense also rejected the CrowdStrike report, stating that actual artillery losses were "several times smaller than the number reported by [CrowdStrike] and are not associated with [Russian hacking]".[52]

Cybersecurity firm SecureWorks discovered a list of email addresses targeted by Fancy Bear in phishing attacks.[53] The list included the email address of Yaroslav Sherstyuk, the developer of ArtOS.[54] Additional Associated Press research supports CrowdStrike's conclusions about Fancy Bear.[55] Radio Free Europe notes that the AP report "lends some credence to the original CrowdStrike report, showing that the app had, in fact, been targeted."[56]

Following CrowdStrike's investigation of the 2016 Democratic National Committee hacks, journalist Yasha Levine questioned CrowdStrike's methodology, citing it as "forensics in reverse."[57]

In the Trump-Ukraine controversy, a transcript of a conversation between Donald Trump, the president of the United States, and Volodymyr Zelensky, the president of Ukraine,Trump asked Zelensky to "... find out what happened with this whole situation with Ukraine, they say CrowdStrike.

 

A Crowstrike szerint az orosz Fancy Bear meghekkelte az ukrán tűzvezérlő appot, ami nagy veszteséget okozott az ukrán tüzérségnek. Az ukránok és az amcsi IISS ezt cáfolja, Trump úgy tűnik ad a Crowstrike véleményére.

Előzmény: herwest (215049)
herwest Creative Commons License 2019.09.26 -1 12 215049

Pucsítás:

Actually last time I traveled to the United States, I stayed in New York near Central Park and I stayed at the Trump Tower

 

Szén,gáz,atom:

Very important for Ukraine is· energy independence. I believe we can be very successful and cooperating on energy independence with United States.

Itt próbáltak egy kicsit egymással szkanderezni (Trump ki akarta csikarni az amit akart -az általa preferált főügyész visszahelyezése, vizsgálat Biden ellen-, de Zel nem volt ebben partner)

Trump előtte azt mondta hogy "sok nagyszerű ismerőse van Ukrajnában" értsd: a fél ukrán államhatalom a zsebemben van csicska, mire Zel megemlítette, hogy neki is vannak ismerősei még a Trump toronyban is.

Trump megemlítette gunyorosan hogy Ukrajna nagyszerű gazdasági fejlődés előtt áll mire Zel emlékeztette Trumpot, hogy Ukrajna az amcsi olaj vásárlója (tehát ők is tesznek az amcsi-érdekekért)

Előzmény: SULEICA5 (215047)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.25 -2 13 215048

                                               Ukrán Chips

 

 

 

Sorbanállás

Trump: „A hölgyek az én oldalamon...”

Félszavakból is megértik egymást

-NATO?

-What?

 

SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.25 -2 15 215047

                     Csupa  Bohóc -gyöngyszem

 

       Zelenszkij : "Most hogy napfényre került ,hogyan fogom ezt megmagyarázni Ukrajna állampolgárainak….?”

 

Sokat akar a szarka , de nem bírja a farka (A kis árulkodó):

I did talk to Angela Merkel and I did meet with her. I also met and talked with Macron and I told them that they are not doing quite as much as they need to be doing·on the issues with the sanctions. They are not enforcing the sanctions.

.the United States is doing quite a lot for Ukraine. Much more than the European Union especially when we are talking about sanctions against the Russian Federation.

 

 

We are ready to continue to cooperate for the next steps specifically we are almost ready to buy more Javelins from the United States for defense purposes ..

 

„Független főügyész”a banánköztársaságban:

...the next prosecutor general will be 100% myperson, my candidate, who will be approved, by the parlament and will start. as a new prosecutor

 

Pucsítás:

Actually last time I traveled to the United States, I stayed in New York near Central Park and I stayed at the Trump Tower

 

Szén,gáz,atom:

Very important for Ukraine is· energy independence. I believe we can be very successful and cooperating on energy independence with United States.

 

Még feszesebb pucsítás:

...a very good idea for you to.travel to Ukraine. We can either take my plane and go to Ukraine or we can take your plane, which is probably much better than mine.

 

 

 

 

Előzmény: gitana19 (215046)
gitana19 Creative Commons License 2019.09.25 -2 17 215046
SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.25 -1 12 215045

                  A nagy víz túlpartján

 

Zelenszkij( A Bohóc) ma az ENSZ-ben bohóckodik.

Amerika földjére lépve , az ukrán diaszpórával való találkozásakor arra panaszkodott , hogy álmos.

Az HBO már előkészítette a méltó fogadtatást az Ugribugrinak.

A Trump-al való találkozás is szerepel a programban, de az amerikai sajtó a telefonbeszélgetésük tartalmára kíváncsi,: Igaz -e Trump nyomásgyakorlása Zelenszkijre, hogy járassa le a Joe -et és a fiát?

( Trump ebben az ügyben olyan tiszta mint a fehér holló ,mert a Bident lejárató ukrajnai ügyeket a Giuliani koordinálja.,többszörösen bebiztosított ukrajnai szereplőkkel, akik már alig várják, hogy végre színt valljanak.)

Az HBO ukrajnai beköszöntője:

                                                    https://youtu.be/sR2lbXlIJ3c?t=189

 

aamen Creative Commons License 2019.09.25 -1 14 215044

"ha van esze az eu vezetésnek"

az eu vezetés eléggé tisztán érzékeli - különösen az északi-áramlatos szankciók vagy a kínai vámok óta - hogy a k. amerikai partner egy percig se gondolkodik mielőtt bevezet valami szankciót vagy vámot, hogy átnyomja az érdekeit
és az eu-usák gazdasági kapcsolatok olyan szorosak és sokrétűek hogy bőven van mit szankcionálni
és mindennek tetejébe az eu legerősebb gazdasági hatalma usák megszállás alatt áll hetven éve
nem az ész hiányzik itt, hanem a játéktér

Előzmény: Kód 001 (215042)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.25 -1 3 215043

Kösz a visszajelzest, a tovabbi infot, azt hiszem hogy mi itt csak rohanunk mar az esemenyek utan -talan a sajto/medeak is-, mar közben arrol is van szo hogy Pelosi meg meg valaki aki szamit Trumpnak a

 

hivatalbol valo felmenteset kezdemenyezte, ok/ürügy erre az allitolagos un Zelenszkij ügy lenne.

 

PS.: öszinten megmondom, nekem fogalmam sincs mar arrol  hogy mi a valosag meg mi a talalgatas ebben az  ügyben.

 

Erdekelne hogy az ukran sajto/media mit is ir erröl, de en ennek nem tudok utanna nezni.

 

Talan majd valaki idövel  betesz ide közvetlenül  Ukrajnabol szarmazo infot is.

Előzmény: Kód 001 (215042)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!