Mivel ez egy menetrendszerű járat és több országot érintő nagyon kicsi az esélye, hogy ezt megengedjék.
Ha nem szólsz és csak úgy leszállsz a gépről a csomagodat élből el bukód, mert megy tovább Sri Lankára.
A vissza útra a repülőjegyet is el vesztheted és vetsz drágán egy újat. Ha előre meg tudod a légitársasággal ezt beszélni és belemegy ebbe, aminek kicsi az esélye, de legalább megpróbáltad, akkor nyugodtan félelem nélkül leszállhatnál, megszakíthatnád az utadat.
Ha mégis megpróbálsz leszállni többet bukhatsz rajta, mint amit nyersz.
Anno flyniki Bécs-Luxor-Hurghada járaton simán működött. HRG-be szólt a jegy de csak Luxorig kértük csekkolni a csomagot,kiszálltunk, visszafele 10 nap múlva HRG-ból jöttünk haza az eredeti visszajeggyel.( Belgrád-Male egyébként 400EUR körül van általában sokan onnan mennek-flydubai.)
Ez egy kicsi reptér, minden közel van mindenhez. A parkoló? Hát az a terminál előtt van közvetlenül, szóval ha úgy állsz meg pont akkor lehet 50 m, ha távolabb akkor meg 100.
Nem pont idevaló, de nem tudom máshol megkérdezni.
Mostanában elég sokat megyek MUC-BUD szektort. Minden esetben ülőhelyfoglalásom van az adott járatra.
Többször észrevettem már, hogy foglaláskor Pl Bombardier CRJ900-as gépet ír, aztán 1 héttel az indulás előtt A319-et, gyakorlatban pedig A320-as géppel megyünk.
A géptípust ilyenkor a jegy eladások száma alapján változtatják?
Ismet tanacsot szeretnek kerni: Air Berlinnel utaznek holnap,csinalom az online check-int a pdf formatumban minden adat latszodik,de a kinyomtatott verzion csak a vonalkod.3x nyomtattam ujra ,masik nyomtatot is probaltam de nem valozott semmi.Otlet?
Köszi szépen. Megerősítettél. Már amúgy is eldöntöttem, hogy nem megyek velük, mert egyetlen véleményt se látok, sőt még a vélemény opció sincs a facebook oldalukon, ezért gyanús lett a cég.
Utaztam velük. Lerobbant autóval jött egy több mint morcos hapsi, aki zuhogó esőben közölte, hogy nem tudja felhúzni a kocsi ablakát, mert elromlott. Az előre befizetett viteldíjat megpróbálták behajtani a helyszínen is. Mikor kommentben megírtam a véleményem a facebook oldalukon, nemes egyszerűséggel törölte a tulajdonos. Jó fej, csak nem szeretem. Soha többé velük.