Az ebank applikáción nem jutok tovább, mivel nem fogadja el az mpin kódomat.
Többször újrakezdtem(új mpin igénylése) az ideiglenes kódom beírtam, újat állítottam be aztán feljön egy ablak " új mpin kód megadása" új mpin-t is beállíthatsz" megadom az új kódom de nem fogadja el
"Valami hiba történt,nem sikerült betölteni az adatokat" ezt már vagy 10x csinálom így újra és nem jó, újratöltöttem az appot is de nem használt!
+ha ezen a felugró ablakbon új mpint adok meg,azt elfogadja és újként menti el, viszont közben mégis hibát ír ki az app.
Európán belüli járat? Akkor van esélyed kártérítésre a légitáraság által, egyébként meg a légitársaságnál próbálkozhatsz panasszal. Airfrance/KLM-nek pl van rendes "claim" oldala, azzal már van tapasztalat, nagyon gyors, és flott a kártérítés.
Nincs kizáró oka, hogy más bankba menj, nyiss számlát párhuzamosan. Ha nem olyan csomagot választottál, akkor váltsál feltétel nélküli számlacsomagra és nincs gondod a Gránit számláddal. Csak éves kártyadíjjal kell számolnod. Elketyeg a háttérben.
A kártyával nem tudom mi a helyzet. De európai jog szabályozza a repülőteres dolgokat, késés járat törlés utáni kár térítéseket. Utána érdemes nézni, a társaságok, szeretik fél Válról venni ezeket a dolgokat...
Ha tavaly novemberben nyitottam számlát 50 000 Ft jóváírást kapva ajándékba a banktól, akkor meddig nem szabad megszüntetni, hogy ne kelljen visszafizetni? 1 év vagy mennyi idő?
Úgy alakult, hogy másik banknál akarok lenni végül, de ezt azért már nem hagynám veszni.
Platinum kártyánk van ami fizet járatkésés esetén de törlés esetén nem. Az történt hogy utaztunk volna haza és a szombati járatot törölték és áttetek a következőre ami kedden lett volna. Nyilván nem fogadtuk el mert haza kellett jönnünk. A biztosító elutasította a kárigényünket. Szerintetek ez egyértelmű és nem jár kártérítés (mégiscsak 3 napos késéssel érkeztünk volna haza) vagy érdemes futni még egy-két kört?
Mikor nyitottad a számlád? Mert biztos, hogy 2022-ben is már volt ajánló kód. Legfeljebb máshol kellett megnézni mint most. Esetleg Netbankon levélben megkérdezheted, hátha megtudják mondani, az ajánló kódodat, vagy kapsz egy levelet, hol kell megnézni :) (ami ugye a fenti probléma miatt nem fog menni). Réginél jobb felső sarokban volt ugy emlékszem az ajánló kód, a mostaninál pedig a menü vagy beállitásokon belül találni.
Mert ajánlókódot CSAK a mobilos programból lehet kinyerni (webes felületről nem), ami CSAK a legújabb verzióban érhető el. Az én általam használt (legalább 2 éves) 9.2.0 verzióban ilyen menü még nem található, tehát az ajánlókódomat sem tudom kinyerni belőle.
Ajánlókódos meghívót szeretnék küldeni egy ismerősnek, de csak régi verziójú programom van a telefonon, amiben ez még nem szerepel.
A készülék rootolt, és régi is, ezért újabb programot nem tudok rajta használni. (Köszönöm, a telefon nekem megfelelő, nem akarom lecserélni, ilyen irányú válaszokat nem szeretnék... egy program miatt nem akarok egy működő mobilt lecserélni.)
Ha kilépnék és újraaktiválnám az ismerős modernebb telefonján a programot, ami ugye kiléptet a mostani programból, akkor azt még újra tudnám aktiválni a régin? (Viber esetében a régi addig megy, ameddig akarod, de ha már raktál fel újabbat, törlöd és a régit rakod vissza, már nem hagy újra regisztrálni, hanem követeli az új verziót... ettől félek itt is.)
Volt valaki hasonló cipőben? Esetleg van valami webes meghívási lehetőség is, vagy mindenképp mobilról kell?
Kis segítséget szeretnék kérni, értékpapírszámláról hogyan lehet a folyószámlára átrakni az állampapír után kapott kamatot? Ott van az appban a portfoliom -> értékpapírszámla szabad egyenleg alatt, de csak új papírt tudok belőle venni.
Miután számlát nyit + 2 hónapon belül vásárol a bankkártyájával minimum 3 alkalommal és legalább 1.000 Ft értékben + letölti a Gránit applikációt mindketten megkapjátok a 10 e Ft-ot illetve szelfis számlanyitás esetén ő kapni fog 40 e Ft-os jóváírást is.
Üdv, Ha küldök egy meghívókódot ismerősömnek akkor a megkappjuk a 2x 10e Ft-ot és ő is megkapja a szelfis számlanyitási akció pénzt? Erről nem találtam semmit, de még az ügyfélszolgálat sem válaszolt.
Pont az utasbiztosítás miatt választottam anno a Gránit Platinumot, összahasonlítva az Erste-s kártyával ugyanarra jutottam mint amit Te is írsz. Ár-érték arányban szerintem a legjobb perpillanat, ha valakinek ugyanígy az utasbiztosítás a fő prioritás.
A Lounge számomra másodlagos tényező -sajnos mostanában nem utazunk annyit mint korábban- így még a MasterCard Lounge-nak is tudok örülni:-)
A Priority Pass-t egy kínai átszállásnál használtuk. Szerintem a legalacsonyabb osztályon utaztunk, ebben nem hiszem hogy benne volt a belépő ára, viszont angolul elég nehézkes volt a kommunikáció, (többnyire telefonos fordítóval) szóval nem tudom biztosra mondani. 1 hónapja történt, most már csak nem vonják le a 28 eurót a számlánkról, azért annyira nem volt nagy eresztés a shanghai lounge.
Magasabb osztálynál előfordul, hogy átszállás idejére benne van a jegyben valami extra a várakozás idejére. Társaság függő is. Bár ez nem olyan nagy történet sokszázezres jegy árába betenni egy tízezres belépőt. :) Ami csomagban valószínű töredéke.
Volt Gránit Platinumom, de én sem használtam ezt az opciót egyszer sem. A Fast Track-et, meg a Mastercard Lounge-ot igen. Amire lecseréltem az az Erste Platinum. Az éves díja most 25 ezer, több, mint a Gránité. De van havi 3 ezer forintnyi visszatérítés, ami visszahozza. Plusz amiért cseréltem, az pont a "Lounge Access". Ebben évi 10 van. Tegnap hiába lett volna ingyenes a Mastercard lounge a Liszt Ferencen, inkább bementem a melle lévőbe. Nagyobb volt, kényelmesebb, szélesebb választék, kevesebb ember. :)
Amiben jobb a Gránit, az szerintem az utasbiztosítás. Pl. 50 millió az orvosi ellátás szemben az Erste 20-jával. Poggyász értékek is magasabbak. Annó összehasonlítottam. Ha jól emlékszem talán volt 1-2 tétel, aminél az Erstéé többet ad, de ezek nem a fontosak. Nálam a baleset, betegség, poggyász, idő előtti hazautazás költsége, tartózkodás meghosszabbítása, járatkésés meg hasonló a fontos. Az óvadék, ügyvédi költségek kevésbé :)
Van valamelyikőtöknek személyes tapasztalata a Platinum mellé kapott Priority Pass kártyával?
Annyit találtam róla, hogy 28 euróért lehet belépni világszerte kb.1500 reptéri VIP váróba.
Engem ennyiért nem érdekelne, viszont nemrég egy hosszabb átszállásnál azt mondta a reptéri személyzet, hogy náluk nem fizetős a belépés, amit nehezen hiszek el. A helyszínen ugyan nem kellett fizetni, de kártyaleolvasás után alá kellett írni, hogy én vagyok a felhasználó. Számíthatok rá, hogy a 28 euróval beterhelik a számlámat?