Eddig Wizzaír. De ha törlik akkor veszek Air France jegyet. Ha meg végképp semmi akkor marad az autó vagy ingyenesen átfoglalhatom a Párizs PTP jegyet.
Ebben az esetben neked működhet az, hogy Delta-val modositod majd ha kell, de egyelőre tényleg nem érdemes belenyúlni. Az iMessage Delta Support egyébként nagyon jól működik.
full flex Jegy volt, elvileg szabadon, penalty nélkül lehet módosítani, gyakorlatilag pedig I fare class ra lehet csak módosítani, de jelenleg ugy all a helyzet ha van I class ha nincs nem lehet különbözet kifizetése nélkül módosítani. sajnos AF stockon van a jegy, flyertalkon delta stockon levő jegyekkel van siker fare reprice nélkül. Én egyelőre kudarcot vallottam a magyar üfivel, még probalkozok a nemzetközi vonalakon. Augusztusban lett volna az utazás, érdekelt volna hogy a topikban megforduló kollegak hogyan oldanák meg ezt a helyzetet.
Ami tanulság nekem, ha valaha lesz hasonló error fare biztosan delta oldalán fogok foglalni.
Kedvesek voltak az ezen a magyar vonalon, igaz magyarul beszélő ügyintéző nem volt elérhető és a problémámat nem sikerült megoldani egyelőre, de ez nem az ügyintéző hibája.
Tovabb fogok próbálkozni.
van itt olyan esetleg Aki vett a márciusi Budapest Honolulu business error fareből és sikerült átfoglalni jövő évre?
BOS-KEF (Icelandair)//KEF-VIE/BUD (Wizz) eseten feladott csomaggal van valami tranzit lehetoseg? Jun15 utan, ismerem az ingyenes teszt lehetoseget, de nincs szallas cim, par ora mulva mennenk tovabb
A Norwegian-nel utaztam volna augusztusban, de mivel zárva lesz még a határ, ez valószínűleg törlik a járatot (nem is lehet már venni nyára jegyet náluk). Ebben az esetben vagy visszakérem a pénzt vagy cashpointra váltom. Utóbbit akár már most is megtehetem, és a tervem az, hogy ezt a lehetőséget választom, majd veszek egy jegyet szeptemberre a pontjaim felhasználásával. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: ha a szeptemberi járatot is törlik, akkor is visszakaphatom a jegy árát vagy csak cashpontra tudom váltani?
Azt tudja valaki pontosan mit jelent a Turkish esetében az Open ticket?
Van jegyünk náluk amit nem utazunk le és a Zero Change Fee vagy a Change to Open ticket opciót választhatjuk. De az utóbbit nem tudom pontosan mit jelent.
Ha tovabbra sem akarjak, akkor egyreszt lehet chargeback-elni (csak elotte nezd meg, kitol volt a terheles, AF vagy utazasi iroda - ha utobbi, akkor lehetoleg ne szopasd meg oket ezzel) plusz lehet irni DOT complaint-et, amire kotelesek a legitarsasagok reagalni.
Valakinek van tapasztalata esetleg ,az AirFrance jegy esetében hogy lehet kiverekedni a jegyár visszatéritést és nem a felajánlott vouchert?
Az utazási iroda, ahol a eten foglaltuk,miután a france törlte az USA jegyünket írt,majd megerősítettük nekik,nem vouchert,nem átfoglalást,hanem a pénzt kérjük vissza.
megirták ,rendben,amint az AirFrance utal küldik.
csak a franciák nem akarnak fizetni,a belső utasításuk alapján csak voucher vagy átfoglalás.Hiába beszéltem a magyar ügyintézővel kétszer is,hivatkozva a vonatkozó rendeletekre, főleg amit külön a vírus miatt is kiadtak, ők nem alkalmazzák, sz.nak arra.
Ezt en is tudom csak azt nem hogy most csereltessem a jegyem ( csak abban a regioban keves helyre megy a Turkish) vagy varjam meg mig torlik mert akkor esetleg lesznek jobb opciok.