Keresés

Részletes keresés

libapék Creative Commons License 2010.11.17 0 0 24

Lelőtted a poént....

Előzmény: Flatus (3)
Pharaoh85 Creative Commons License 2010.11.17 0 0 23

"egy emberi anya petesejtbe egy teljesen idegen DNS ültettek"

 

Ha ez lenne az azt jelentené hogy a génjei a mitokondriálist leszámítva teljesen idegenek (klónoztak egy UFO-t). A koponya meg inkább emberi, mint ürlény.

joy Creative Commons License 2010.11.17 0 0 22

Hazugság az egész szöveg.

Csóró egy genetikai baki következménye.

Miért jó ilyen marhaságokon rágódni?

Előzmény: Olcsolab (-)
emem Creative Commons License 2010.11.17 0 0 21

nahát, ez lemaradt az ismertetőből. vajon miért?

 

"DNA testing in 1999 at BOLD, a forensic DNA lab in Vancouver, British Columbia found standard X and Y chromosomes in two samples taken from the skull, "conclusive evidence that the child was not only human (and male), but both of his parents must have been human as well, for each must have contributed one of the human sex chromosomes".[1]"

 

alternatív magyarázat az idegen kufircolás mellett:

 

"Potential explanations for the skull's unusual features, apart from the alien-hybrid hypothesis, include the use of cradle boarding on a hydrocephalic child,[10] brachycephaly and Crouzon syndrome["

 

The main signs and symptoms of Crouzon syndrome include:

  • Flattened top and back of head
  • Flattened forehead and temples
  • Mid-face that is small and located further back in the face than normal
  • Beaked-like nose
  • Compression of nasal passages, often causing reduced airflow through the nose
  • Large, protruding lower jaw
  • Misalignment of teeth
  • High-arched, narrow palate, or cleft palate

emem Creative Commons License 2010.11.17 0 0 20

érdekes, hogy a kudarcot valló céget nevesítik, a sikerest elvégzőt viszont nem

 

" In Detail: Early in 2010 the head of a large genetics lab in the U.S. contacted the Starchild Project and suggested that he could attempt to use a recovery technique called modified “shotgun” sequencing to isolate the Starchild’s nuclear DNA. This is the same nuclear DNA that could not be recovered during six attempts in an extensive DNA test conducted by Trace Genetics in 2003."

 

egyáltalán nem életszerű

emem Creative Commons License 2010.11.17 0 0 19

kicsit mást írnak itt:

 

"In this report we see that one length of 265 base pairs from the Starchild Skull’s nuclear DNA matches perfectly with a gene on human chromosome 1. This verifies that at least some of the nuclear DNA from the Starchild is from a human being."

 

"In the next screen shot (below) a string of 342 base pairs recovered from the Starchild Skull was analyzed. This time the result reads: "No significant similarity found. For reasons why, click here.” Those “reasons why” are an automatically generated list of possible procedural errors designed to help geneticists check all possible flaws in their testing techniques. Our geneticist has verified his procedures and replicated his results, indicating that no such mistakes were made.  

To have recovered a string of base pairs 342 nucleotides long with NO reference in the NIH database is astounding because it means there is NO known earthly corollary for what has been analyzed!"

Előzmény: Olcsolab (5)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 18

Ez is csak egy vélemény. Szerintem, ha feltételezzük, hogy az E.T géntechológája nagyságrendekkel fejlettebb, akkor miért ne feltételezhetnénk, hogy képes legyőzni a kompatibilitási problémát (amit a természet nem), ami a fehérjéket illeti, ha nem egyszerűen egyedek között szexről van szó, vagy hibridről, hanem tervezett "génírás"-ról, mintha egy programot készítenének, úgy értem, egy új fajt akarnának létrehozni mesterségesen. Lehet, hogy ez egy próbálkozás eredménye, és azért élt csak annyit az egyed. Persze, még mindig a nagyon "ha" és nagyon feltételezés területe.

Előzmény: Flatus (16)
hastetheday Creative Commons License 2010.11.17 0 0 17

Mint egy X-akták rész. :D

Flatus Creative Commons License 2010.11.17 0 0 16

Although DNA and proteins could be supposed to be prerequisites for any form of complex organic life, the arbitrary nature of the genetic code suggests that completely independently evolved alien life would have an entirely different code. Hence, alien "genes" might not be compatible with the human protein expression apparatus, in which case cross breeding could not occur. However, in vitro conception between different species remains a possibility. On this subject, Carl Sagan has remarked that during a normal sexual encounter "humans are more likely to interbreed with a petunia" than an alien species.

Előzmény: Olcsolab (15)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 15

HA léteznek (és innentől feltételezés jön), nem hiszem, hogy gondot okozna nekik összemixelni. Valószínűleg mesterségesen csinálhatták (mint ahogy az emberi technológia is képes már géneket, vírusokkal bevinni a DNS-be), mert mint állítja a koma a genetikus szerint arra hasonlít a dolog, mint amit már mi is meg tudunk csinálni, hogy: egy női petesejt burokba egy egyészen más emberpár genomját (kivett férfi és nő megtermékenyített peteselytből kivett) teszik bele. Ez egy létező technika, amit ma is használnak. Az SC esetében hasonló a helyzet: a burok teljesen emberi (tehát a mitokondriális DNS teljesen egyezik az emberivel, így az anya méhe embinek ismeri el), míg a belső rész az, ami félig emberi, félig valami más. A kérdés, hogy a másságok mi okozza. (betegség is lehet, de akkor jó lenne tudni, mi okoz ilyen betegséget, a lehetőség, amiről vitatunk)

Előzmény: Törölt nick (14)
auretiel Creative Commons License 2010.11.17 0 0 13

Sajnos nem beszélek angolul. (ha ezért vki lenéz az az ő baja) Viszont a műsor amit néztem jó pár hónapja, esetleg éve volt. Miért csak most kerül ide, vagy a netre ez a lelet? Képzeld el, felfedezés vizsgálatok bejelentés ráharap a sajtó, nem harap a sajtó, feledés vki nem hagyja a dolgot, műsorkészítés forgatás vizsgálatok a kamera előtt, stb stb stb. Ez mind több 10 év is lehet. ennyi idő alatt már eredményt kellett volna produkálni. És még mindig nincs eredmény?

Előzmény: Olcsolab (10)
Flatus Creative Commons License 2010.11.17 0 0 12

Tekintve, hogy rajta kivul mas nem vizsgalta meg...

Előzmény: Olcsolab (11)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 11

Ha hamisítvány, akkor elég ügyes.

Előzmény: Flatus (8)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 10

A videóban azt mondja, hogy további genetikai vizsgálatokat fognak csinálni rajta, és többet fogunk tudni róla, szóval nem lezárt a dolog.

Előzmény: auretiel (7)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 9

"Arrol nem is beszelve, hogy ha ez valoban egy szenzacios es egyedi lelet lenne, akkor miert egy teljesen kontar farigcsalja szejjel ismeretlen korulmenyek kozott ismeretlen modszerekkel." - Nem ismerem ennek az okát, csak feltételezni tudok, hogy egy ilyen lelet nem illene bele a mostani tudományos elméletekbe, így senki nem foglakozik vele érdemben, másrészt meg Pye tulajdona. Nem tudom.., lehet, hogy kontár, ehhez nem értek, nekem meggyőző volt az összehasonlítás (pl. a csontszövet vastagsága, különleges szerkezete, 5 bennülő fog, szemgödrök eltérése, ekkora eltérés előemberrel összehasonlítva is nagynak tűnik, még ránézésre is), de elismerem, hogy laikus vagyok, szóval lehet tévedek. Inkább Pye-tól elvonatkoztatva (hitelesség-nem hitelesség) érdekel, hogy mi is lehet ez.

Előzmény: Flatus (4)
Flatus Creative Commons License 2010.11.17 0 0 8

Ha ez igy lenne, akkor nyilvan a vezeto tudomanyos lapok kozolnek a szenzaciot. De valamiert megsem.

 

Attol tartok, hogy a vizsgalatokat nem tekintik hitelesnek es megbizhatonak. Egyaltalan honnan lehet tudni, hogy maga a koponya nem hamisitvany?

 

 

Eletkepesnek eletkepes volt, de a felnottkort azert nem erte meg, az meg kulon kerdes lenne, hogy szaporodhatott volna-e; a mutacional amugy sem a darabszam szamit, hanem hogy mely allelok valtoznak. A genetikai kod viszonylag hibaturo de azert leteznek letalis kombinaciok is.

Előzmény: Olcsolab (5)
auretiel Creative Commons License 2010.11.17 0 0 7

Ezt a koponyát én láttam vmelyk "tudományos csatorna műsorán. Már nem mostani lelet, és ott is boncolgatták hogy esetleg nem földi eredetű. Sajnos nem emlékszem pontosan mire jutottak, de az biztos, hogy azt megállapították hogy ilyen deformációt egyetlen ismert betegség sem okozhat. Viszont a másik oldalon sem jutottak dűlőre, úgy emlékszem semmit sem állítottak határozottan. Mondjuk ez jellemző az ilyen műsorokra. Szóval egenlőre semmi sem biztos ezzel a koponyával kapcsolatban. De nemsokára majd jönnek az "észek" akik minden topikon ott vannak és lefikázzák, ízekre szedik aztán kiröhögnek. Csak várjatok pár napot.

Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 6

Már ha jól értem a videót.

Előzmény: Olcsolab (5)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 5

Akkor ennyi erővel két faj közti különbség is csak egy "genetikai betegség".

 

Itt nem kis eltérésről van szó, amit egy mutáció okozhat, hanem a a SC-t (rövidítek) az emberével DNS-vel összehasonlítva: 1000-2000 bázis pár hosszból 342-nál a teszt azt hozta ki, hogy nincs hasonlóság. Ekkora mutáció  esetén életképtelen egyed született volna, de amint kiderül a SC gyermekkorában halhatott meg, úgyhogy életképes volt.

Előzmény: Flatus (3)
Flatus Creative Commons License 2010.11.17 0 0 4

Namost ez a Lloyd Pye nem tudos, hanem iro, ugyhogy megallapitasai Nemere Istvan es Egely Gyorgy komolysagaval vetekednek.

 

Semmilyen komoly tudomanyos forumon nem jelent meg ezzel kapcsolatban semmi. O maga megvetoen utal a mainstream tudomanyra.

 

Arrol nem is beszelve, hogy ha ez valoban egy szenzacios es egyedi lelet lenne, akkor miert egy teljesen kontar farigcsalja szejjel ismeretlen korulmenyek kozott ismeretlen modszerekkel.

Flatus Creative Commons License 2010.11.17 0 0 3

Genetikai betegseg.

Előzmény: Olcsolab (2)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 2

Egy betegség nem magyaráz ilyen fokú genetikai különbséget, amit a videón a koma említ.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (1)
Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2010.11.17 0 0 1

Beteg volt.

libapék Creative Commons License 2010.11.17 0 0 0

0cska.

Előzmény: Olcsolab (-)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.17 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!